Tie miehen sydämeen. Vaikka Anna ja hänen miehensä Michael ovat keittiömestareita, he pitävät tavallisesta kotiruoasta. Anna hemmottelee miestään valmistamalla lämmintä makkara-paprikasalaattia, lihamureketta ja piimäperunamuusia sekä omenatorttua ja kinuskikastiketta. 3. tuotantokausi.
Isoäidin reseptit. Anna pitää isoäidiltä perittyjä reseptejä kalleimpana aarteenaan. Hän valmistaa isoäitinsä ohjeilla kaalikääryleitä ja leipoo suolaisia peruna-juustopiiraita ja makeita luumupiiraita sekä paistaa munkkeja. 3. tuotantokausi.
Viikonloppubrunssi. Anna on kutsunut ystävänsä rennolle viikonloppubrunssille. Hän paistaa köyhistä ritareista leipävanukkaan ja valmistaa pääruoaksi täyttävän salaatin teriyakipihvistä ja pavuista. Lopuksi herkutellaan kuivakakulla ja omatekoisella persikkahillolla. 3. tuotantokausi.
Klassikot. Anna pitää klassikkoresepteistä, mutta lisää niihin mielellään jotain omaa. Hän valmistaa lempiklassikoitaan caesarsalaattia ja kermaista kalkkunavuokaa sekä leipoo jälkiruoaksi mahtavan suklaakakun. 3. tuotantokausi.
Juustoruokia. Anna osoittaa, että juusto sopii kaikkiin ruokiin alkukeitosta jälkiruokaan. Hän valmistaa juustosalaattia ja aprikoosivinaigretteä, juusto-olutkeittoa, ricotta-parmesaanitäytteisiä jättiravioleja sekä jälkiruoaksi hunajalla maustettua ricottaa marsalamansikoiden kera. 3. tuotantokausi.
Kiireisen viikon eväät. Kiireiseen viikkoon kannattaa valmistautua tekemällä ruokaa etukäteen. Anna paistaa ciabatta-leipää ja tekee neljän juuston kasvislasagnen sekä vaniljakuorrutteisia kurpitsa-porkkanamuffineja. 3. tuotantokausi.
Kevyttä kotiruokaa. Kotiruoan pitää olla hyvää ja täyttävää, mutta sen ei tarvitse olla raskasta. Anna valmistaa kikherneleipää ja vihreää salsaa, merianturaa kvinoasalaatin kera, tapiokavaniljavanukasta ja hauskaa kuplateejuomaa. 3. tuotantokausi.
Ranskalaista ruokaa. Anna suunnittelee matkaa Ranskan maaseudulle ja valmistaa sen innoittamana sienikeittoa taikinakuoressa, yrttikuorrutettua broilerinrintaa, ranskalaista kasvispaistosta ja macaron-keksejä. 3. tuotantokausi.
Tie miehen sydämeen. Vaikka Anna ja hänen miehensä Michael ovat keittiömestareita, he pitävät tavallisesta kotiruoasta. Anna hemmottelee miestään valmistamalla lämmintä makkara-paprikasalaattia, lihamureketta ja piimäperunamuusia sekä omenatorttua ja kinuskikastiketta. 3. tuotantokausi.
Tie miehen sydämeen. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Vaikka Anna ja hänen miehensä Michael ovat keittiömestareita, he pitävät tavallisesta kotiruoasta. Anna hemmottelee miestään valmistamalla lämmintä makkara-paprikasalaattia, lihamureketta ja piimäperunamuusia sekä omenatorttua ja kinuskikastiketta. 3. tuotantokausi.
Isoäidin reseptit. Anna pitää isoäidiltä perittyjä reseptejä kalleimpana aarteenaan. Hän valmistaa isoäitinsä ohjeilla kaalikääryleitä ja leipoo suolaisia peruna-juustopiiraita ja makeita luumupiiraita sekä paistaa munkkeja. 3. tuotantokausi.
Isoäidin reseptit. Anna pitää isoäidiltä perittyjä reseptejä kalleimpana aarteenaan. Hän valmistaa isoäitinsä ohjeilla kaalikääryleitä ja leipoo suolaisia peruna-juustopiiraita ja makeita luumupiiraita sekä paistaa munkkeja. 3. tuotantokausi.
Viikonloppubrunssi. Anna on kutsunut ystävänsä rennolle viikonloppubrunssille. Hän paistaa köyhistä ritareista leipävanukkaan ja valmistaa pääruoaksi täyttävän salaatin teriyakipihvistä ja pavuista. Lopuksi herkutellaan kuivakakulla ja omatekoisella persikkahillolla. 3. tuotantokausi.
Viikonloppubrunssi. Anna on kutsunut ystävänsä rennolle viikonloppubrunssille. Hän paistaa köyhistä ritareista leipävanukkaan ja valmistaa pääruoaksi täyttävän salaatin teriyakipihvistä ja pavuista. Lopuksi herkutellaan kuivakakulla ja omatekoisella persikkahillolla. 3. tuotantokausi.
Klassikot. Anna pitää klassikkoresepteistä, mutta lisää niihin mielellään jotain omaa. Hän valmistaa lempiklassikoitaan caesarsalaattia ja kermaista kalkkunavuokaa sekä leipoo jälkiruoaksi mahtavan suklaakakun. 3. tuotantokausi.
Klassikot. Anna pitää klassikkoresepteistä, mutta lisää niihin mielellään jotain omaa. Hän valmistaa lempiklassikoitaan caesarsalaattia ja kermaista kalkkunavuokaa sekä leipoo jälkiruoaksi mahtavan suklaakakun. 3. tuotantokausi.
Juustoruokia. Anna osoittaa, että juusto sopii kaikkiin ruokiin alkukeitosta jälkiruokaan. Hän valmistaa juustosalaattia ja aprikoosivinaigretteä, juusto-olutkeittoa, ricotta-parmesaanitäytteisiä jättiravioleja sekä jälkiruoaksi hunajalla maustettua ricottaa marsalamansikoiden kera. 3. tuotantokausi.
Juustoruokia. Anna osoittaa, että juusto sopii kaikkiin ruokiin alkukeitosta jälkiruokaan. Hän valmistaa juustosalaattia ja aprikoosivinaigretteä, juusto-olutkeittoa, ricotta-parmesaanitäytteisiä jättiravioleja sekä jälkiruoaksi hunajalla maustettua ricottaa marsalamansikoiden kera. 3. tuotantokausi.
Talo täynnä tuoksua. Anna valmistaa ruokia, jotka tuoksuvat yhtä hyvältä kuin maistuvat: hitaasti haudutettua porsaan lapaa, maissikohokasta ja korianterileipää. 3. tuotantokausi.
Kiireisen viikon eväät. Kiireiseen viikkoon kannattaa valmistautua tekemällä ruokaa etukäteen. Anna paistaa ciabatta-leipää ja tekee neljän juuston kasvislasagnen sekä vaniljakuorrutteisia kurpitsa-porkkanamuffineja. 3. tuotantokausi.
Kiireisen viikon eväät. Kiireiseen viikkoon kannattaa valmistautua
tekemällä ruokaa etukäteen. Anna paistaa ciabatta-leipää ja tekee neljän
juuston kasvislasagnen sekä vaniljakuorrutteisia
kurpitsa-porkkanamuffineja. 3. tuotantokausi.
Kevyttä kotiruokaa. Kotiruoan pitää olla hyvää ja täyttävää, mutta sen ei
tarvitse olla raskasta. Anna valmistaa kikherneleipää ja vihreää salsaa,
merianturaa kvinoasalaatin kera, tapiokavaniljavanukasta ja hauskaa
kuplateejuomaa. 3. tuotantokausi.
Kevyttä kotiruokaa. Kotiruoan pitää olla hyvää ja täyttävää, mutta sen ei
tarvitse olla raskasta. Anna valmistaa kikherneleipää ja vihreää salsaa,
merianturaa kvinoasalaatin kera, tapiokavaniljavanukasta ja hauskaa
kuplateejuomaa. 3. tuotantokausi.
Ranskalaista ruokaa. Anna suunnittelee matkaa Ranskan maaseudulle ja
valmistaa sen innoittamana sienikeittoa taikinakuoressa, yrttikuorrutettua
broilerinrintaa, ranskalaista kasvispaistosta ja macaron-keksejä. 3.
tuotantokausi.
Ranskalaista ruokaa. Anna suunnittelee matkaa Ranskan maaseudulle ja
valmistaa sen innoittamana sienikeittoa taikinakuoressa, yrttikuorrutettua
broilerinrintaa, ranskalaista kasvispaistosta ja macaron-keksejä. 3.
tuotantokausi.
Talo täynnä tuoksua. Anna valmistaa ruokia, jotka tuoksuvat yhtä hyvältä
kuin maistuvat: hitaasti haudutettua porsaan lapaa, maissikohokasta ja
korianterileipää. 3. tuotantokausi.
Talo täynnä tuoksua. Anna valmistaa ruokia, jotka tuoksuvat yhtä hyvältä
kuin maistuvat: hitaasti haudutettua porsaan lapaa, maissikohokasta ja
korianterileipää. 3. tuotantokausi.
Omenaruokia. Anna käyttää omenaa myös ruoanlaitossa. Hän valmistaa
suolaisia omenatorttuja, omenaista broilericurrya sekä omenanyyttejä ja
kardemummavaniljakastiketta. 3. tuotantokausi.
Omenaruokia. Anna käyttää omenaa myös ruoanlaitossa. Hän valmistaa
suolaisia omenatorttuja, omenaista broilericurrya sekä omenanyyttejä ja
kardemummavaniljakastiketta. 3. tuotantokausi.
Omenaruokia. Anna käyttää omenaa myös ruoanlaitossa. Hän valmistaa suolaisia omenatorttuja, omenaista broilericurrya sekä omenanyyttejä ja kardemummavaniljakastiketta. 3. tuotantokausi.
Hyvän olon ruokaa. Anna valmistaa hyvän olon ruokia: aamiaiseksi polentaa
ja hedelmäkompottia, päivälliseksi kanankoipia paprikakastikkeessa ja
jälkiruoaksi teessä haudutettuja päärynöitä. 3. tuotantokausi.
Hyvän olon ruokaa. Anna valmistaa hyvän olon ruokia: aamiaiseksi polentaa
ja hedelmäkompottia, päivälliseksi kanankoipia paprikakastikkeessa ja
jälkiruoaksi teessä haudutettuja päärynöitä. 3. tuotantokausi.
Parasta perunasta. Anna tekee ruokaa perunasta. Hän valmistaa miniröstejä,
perunalla kuorrutettua saltimbocca-kanaa, uuniperunoita ja kastiketta sekä
pikkusuolaista perunasta ja kylmäsavulohesta. 3. tuotantokausi.
Parasta perunasta. Anna tekee ruokaa perunasta. Hän valmistaa miniröstejä,
perunalla kuorrutettua saltimbocca-kanaa, uuniperunoita ja kastiketta sekä
pikkusuolaista perunasta ja kylmäsavulohesta. 3. tuotantokausi.
Ajan kanssa. Anna valmistaa ajan kanssa hitaasti haudutettavia
lempiruokiaan: maalaistyylisiä porsaan kylkipaloja, marokkolaista
kasvistaginea ja mantelitäytteisiä uuniomenoita. 3. tuotantokausi.
Ajan kanssa. SARJA PALAA RUUTUUN. Anna valmistaa ajan kanssa hitaasti
haudutettavia lempiruokiaan: maalaistyylisiä porsaan kylkipaloja,
marokkolaista kasvistaginea ja mantelitäytteisiä uuniomenoita. 3.
tuotantokausi.
Hyvän olon ruokaa. Anna valmistaa hyvän olon ruokia: aamiaiseksi polentaa ja hedelmäkompottia, päivälliseksi kanankoipia paprikakastikkeessa ja jälkiruoaksi teessä haudutettuja päärynöitä. 3. tuotantokausi.
Parasta perunasta. Anna tekee ruokaa perunasta. Hän valmistaa miniröstejä, perunalla kuorrutettua saltimbocca-kanaa, uuniperunoita ja kastiketta sekä pikkusuolaista perunasta ja kylmäsavulohesta. 3. tuotantokausi.
Parasta perunasta. Anna tekee ruokaa perunasta. Hän valmistaa miniröstejä, perunalla kuorrutettua saltimbocca-kanaa, uuniperunoita ja kastiketta sekä pikkusuolaista perunasta ja kylmäsavulohesta. 3. tuotantokausi.
Ajan kanssa. Anna valmistaa ajan kanssa hitaasti haudutettavia lempiruokiaan: maalaistyylisiä porsaan kylkipaloja, marokkolaista kasvistaginea ja mantelitäytteisiä uuniomenoita. 3. tuotantokausi.
Tie miehen sydämeen. Sarja jää tauolle. Vaikka Anna ja hänen miehensä Michael ovat keittiömestareita, he pitävät tavallisesta kotiruoasta. Anna hemmottelee miestään valmistamalla lämmintä makkara-paprikasalaattia, lihamureketta ja piimäperunamuusia sekä omenatorttua ja kinuskikastiketta. Huomenna tällä ohjelmapaikalla Niki viinitilojen keittiöissä. 3. tuotantokausi.
Isoäidin reseptit. Anna pitää isoäidiltä perittyjä reseptejä kalleimpana aarteenaan. Hän valmistaa isoäitinsä ohjeilla kaalikääryleitä ja leipoo suolaisia peruna-juustopiiraita ja makeita luumupiiraita sekä paistaa munkkeja. 3. tuotantokausi.
Viikonloppubrunssi. Anna on kutsunut ystävänsä rennolle viikonloppubrunssille. Hän paistaa köyhistä ritareista leipävanukkaan ja valmistaa pääruoaksi täyttävän salaatin teriyakipihvistä ja pavuista. Lopuksi herkutellaan kuivakakulla ja omatekoisella persikkahillolla. 3. tuotantokausi.
Klassikot. Anna pitää klassikkoresepteistä, mutta lisää niihin mielellään jotain omaa. Hän valmistaa lempiklassikoitaan caesarsalaattia ja kermaista kalkkunavuokaa sekä leipoo jälkiruoaksi mahtavan suklaakakun. 3. tuotantokausi.
Juustoruokia. Anna osoittaa, että juusto sopii kaikkiin ruokiin alkukeitosta jälkiruokaan. Hän valmistaa juustosalaattia ja aprikoosivinaigretteä, juusto-olutkeittoa, ricotta-parmesaanitäytteisiä jättiravioleja sekä jälkiruoaksi hunajalla maustettua ricottaa marsalamansikoiden kera. 3. tuotantokausi.
Tie miehen sydämeen. Sarja jää tauolle. Vaikka Anna ja hänen miehensä Michael ovat keittiömestareita, he pitävät tavallisesta kotiruoasta. Anna hemmottelee miestään valmistamalla lämmintä makkara-paprikasalaattia, lihamureketta ja piimäperunamuusia sekä omenatorttua ja kinuskikastiketta. Huomenna tällä ohjelmapaikalla James Martin: Herkullista. 3. tuotantokausi.
Kiireisen viikon eväät. Kiireiseen viikkoon kannattaa valmistautua tekemällä ruokaa etukäteen. Anna paistaa ciabatta-leipää ja tekee neljän juuston kasvislasagnen sekä vaniljakuorrutteisia kurpitsa-porkkanamuffineja. 3. tuotantokausi.
Isoäidin reseptit. Anna pitää isoäidiltä perittyjä reseptejä kalleimpana aarteenaan. Hän valmistaa isoäitinsä ohjeilla kaalikääryleitä ja leipoo suolaisia peruna-juustopiiraita ja makeita luumupiiraita sekä paistaa munkkeja. 3. tuotantokausi.
Kevyttä kotiruokaa. Kotiruoan pitää olla hyvää ja täyttävää, mutta sen ei tarvitse olla raskasta. Anna valmistaa kikherneleipää ja vihreää salsaa, merianturaa kvinoasalaatin kera, tapiokavaniljavanukasta ja hauskaa kuplateejuomaa. 3. tuotantokausi.
Viikonloppubrunssi. Anna on kutsunut ystävänsä rennolle viikonloppubrunssille. Hän paistaa köyhistä ritareista leipävanukkaan ja valmistaa pääruoaksi täyttävän salaatin teriyakipihvistä ja pavuista. Lopuksi herkutellaan kuivakakulla ja omatekoisella persikkahillolla. 3. tuotantokausi.