ReseptitHoroskooppiSanakirjaVaihtoautotViihdeBlogitTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Haulla annan ja kristinan koekeittiö löytyy 74 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ke 30.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Molekyyligastronomiaa. Anna ja Kristina tutustuvat palkittuun chicagolaiseen Alinea-ravintolaan ja yrittävät tehdä itse gastronomisia huippuluomuksia ravintolan keittokirjan ohjeilla. Vertailussa ovat tyhjiöpumput, joita tarvitaan tyhjiökypsennyksessä. Koekeittiö tutustuu myös biisonien kasvatukseen.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ke 30.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Kiinalainen keittiö. Koekeittiössä kokeillaan tällä kertaa kiinalaista keittokirjaa. Anna ja Kristina selvittävät myös, mistä materiaalista valmistetut syömäpuikot tuntuvat parhailta. Makutestissä ovat erilaiset vihreät teet.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ti 29.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Pikkupurtavaa. Koekeittiössä kokeillaan keittokirjaa Tarjoile pieniä herkkuja. Anna ja Kristina perehtyvät myös erilaisiin ilmakuivattuihin kinkkuihin. Testissä ovat myöe erilaiset sitruspuristimet.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ti 29.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Kasviksia tai lihaa. Anna ja Kristina kokeilevat joustavaa keittokirjaa, jonka ohjeet voi valmistaa joko lihasta tai vaihtoehtoisista proteiineista kuten pavuista ja tofusta. Makuraati maistelee, millainen tofu on parasta, ja paikallisessa ravintolakoulussa testataan erilaisia kannellisia patoja. Onko keramiikka, ruostumaton teräs, emali vai vanha kunnon valurauta paras materiaali lihan hauduttamiseen?

Annan ja Kristinan koekeittiö

ma 28.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Kostea keittokirja. Koekeittiö testaa keittokirjaa, jonka jokaisessa ohjeessa on käytetty jotain alkoholia. Anna ja Kristina käyvät myös viinitilalla tutustumassa Riesling-rypäleen viljelyyn ja selvittävät, miten avattu viinipullo säilyy parhaiten.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ma 28.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Paljasjalkakreivitär. Koekeittiössä kokeillaan tv-kokki Ina Gartenin kirjaa Barefoot Contessa Back to Basics ja valmistetaan ohjeiden mukaan illallinen ruokakriitikko Jamie Maw¿lle. Anna ja Kristina käyvät myös kanadalaisella radioasemalla maisteluttamassa erilaisia pekoneita ja testaavat, mikä cocktailravistin on paras.

Annan ja Kristinan koekeittiö

pe 25.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Kakkuraamattu. Koekeittiö leipoo Cake Bible -nimisen kakkukirjan ohjeella hääkakun oikeisiin häihin. Selvitäkseen haasteesta Anna ja Kristina käyvät New Yorkissa kakkukuningattaren opissa, etsivät täydellistä karamelliväriä marsipaaniruusuihinsa ja kokeilevat, mikä kaulin kaaviloi parhaiten kakun kuorrutemassan.

Annan ja Kristinan koekeittiö

pe 25.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Parhaista parhaat. Koekeittiö testaa tällä kertaa keittokirjaa, jonka eräs kanadalainen bridgekerho alun perin julkaisi suosikkiohjeistaan. Sarjan kirjoja on myyty miljoonittain, ja syyniin joutuu nyt suosituimpien ohjeiden kokoelmateos The Best of The Best and More. Anna ja Kristina maistelevat myös erilaisia kaaleja ja kokeilevat, millaisella aukaisimella säilyketölkit avautuvat näppärämmin.

Annan ja Kristinan koekeittiö

to 24.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Rasvaa. Koekeittiössä testataan mullistavaa Fat-keittokirjaa, joka ylistää rasvojen etuja ja kumoaa väitteet epäterveellisyydestä. Makutestissä ovat aiheen mukaisesti erilaiset voit, ja tuotetestissä ovat paistorasvan lämpömittarit. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

to 24.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Kasvisruokaa. Koekeittiö testaa tällä kertaa Good Housekeeping -lehden kasvisruokakirjaa. Testiin joutuvat myös erilaiset kasvisten ja hedelmien pesuun tarkoitetut nesteet. Onko vesi vanhin voitehista, vai päihittääkö karboksimetyyliselluloosa sen tehon? Sokkomakutestissä ovat vastakkain ranskalaiset ja kanadalaiset chèvret. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ke 23.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Juutalaista kotiruokaa. Koekeittiössä valmistetaan tällä kertaa perinteistä juutalaista koriruokaa. Anna ja Kristina käyvät myös tutustumassa New Yorkin herkkukauppoihin, joissa maistellaan erilaisia suolakurkkuja. Lisäksi etsitään parasta savustinta savusiian tekemiseen. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ke 23.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Kaikki valkosipulista. Koekeittiö testaa tällä kertaa Garlic, Garlic, Garlic -valkosipulikeittokirjaa, maisteluttaa erilaisia valkosipuleita ja etsii parasta välinettä valkosipuleiden murskaamiseen. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ti 22.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Thairuokaa. Koekeittiössä perehdytään thairuokiin ja niiden erikoisiin aineksiin. Testiryhmät maistelevat erilaisia kookosmaitoja ja kokeilevat ananaksen viipalointiin kehitettyjä laitteita. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ti 22.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Ruoanlaiton iloa. Koekeittiö testaa tällä kertaa USA:n klassikkokeittokirjan Joy of Cookingin 75-vuotisjuhlapainosta. Makutestissä ovat erilaiset suolat, ja perunankuorintaan etsitään tehokkainta välinettä. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ma 21.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Oprahin ohjeet. Koekeittiössä testataan The Oprah Magazine Cookbookin reseptejä, pippurimyllyjä ja erilaisia kanaliemiä. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ma 21.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Hämäävät herkut. Koekeittiössä testataan tällä kertaa Jessica Seinfeldin kirjaa, jossa tavanomaisiin ruokiin on kätketty terveellisiä kasvissoseita. Partiolaiset auttavat Annaa ja Kristinaa tehosekoittimien testaamisessa, ja pienet makutuomarit maistelevat erilaisia margariineja. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

pe 18.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Nigellan nopeat. Koekeittiössä testataan tällä kertaa Nigella Lawsonin nopeita ohjeita Nigella Express -kirjasta. Anna ja Kristina selvittävät myös, mikä keittiövaaka on paras, ja sokkotestiin joutuvat erilaiset myslipatukat. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

pe 18.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Meksikolainen keittiö. Koekeittiössä kokeillaan Rick Baylessin Mexican Kitchen -kirjan aitoja ja oikeita meksikolaisohjeita. Anna ja Kristina tutustuvat myös chilipaprikoiden tulisuuseroihin ja testaavat, mikä parila paistaa parhaat tortillat. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

to 17.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Retkiruokaa leirinuotiolla. Koekeittiössä testataan tällä kertaa Brenda Kulibartin retkiruokaohjeita leirioloissa. Anna ja Kristina maistelevat myös valmiita kirsikkapiiraan täytteitä ja kokeilevat kokkiveitsien kahvoja. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

to 17.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Gourmetruokaa viinitilalla. Anna ja Kristina keskittyvät Napa Valleyssa ravintoloitsijana toimivan Thomas Kellerin vaativiin ohjeisiin ja kokeilevat vain kahden ruokalajin valmistamista Kanadan Okanagan Valleyn viinitilalla. Koekeittiössä maistellaan myös laakson omenalajikkeita ja pannaan leikkuulaudat kovaan testiin. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ke 16.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Italialaisen keittiön perusteet. Anna ja Kristina lähtevät Toscanaan Umberto Menghin kokkikouluun. Kurssin huipennukseksi he valmistavat legendaariselle keittiömestarille seitsemän ruokalajin illallisen Marcella Hazanin Essentials of Classic Italian Cooking -kirjan ohjeiden mukaan. Anna ja Kristina testaavat myös pastakoneita paikallisen asiantuntijan kanssa ja maistatuttavat ihmisillä erilaisia oliiviöljyjä. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ke 16.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Parhaat kevytherkut. Anna ja Kristina testaavat Cook¿s Illustrated -lehden toimittamaa kevyiden herkkujen keittokirjaa. Tuomarivieras saa maistella vähärasvaisia juustokakkuja, ja julkkiskokkien paistinpannut pannaan koetukselle paikallisessa hitsaamossa. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ti 15.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Donna Hayn nopeaa gourmetruokaa. Anna ja Kristina yrittävät valmistaa puolessa tunnissa neljä eri ruokalajia Donna Hayn ohjeiden mukaan. Koekeittiö testaa myös tölkkipapujen ja kuivattujen papujen eroja sekä erilaisia vispilöitä. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ti 15.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Martha Stewartin joulu. Anna ja Kristina testaavat Martha Stewartin jouluruokaohjeita ja valmistavat kalkkunan, jota Annan sukulaiset saapuvat arvioimaan. Koekeittiössä kokeillaan myös erilaisia sähkövatkaimia, ja Annan sisaret valitsevat mieluisensa rommin jouluisia toteja varten. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ma 14.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Arkiruokaa Italiasta. Annan ja Kristinan koekeittiön testissä on tällä kertaa kuuluisan tv-kokin Giada De Laurentiisin kirja Everyday Italian. Italian herkkujen ohella testiin joutuvat monitoimikoneet ja erilaiset tomaattisäilykkeet. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ma 14.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Lemmenruokaa. Koekeittiön testissä on tällä kertaa lemmenruokiin keskittynyt keittokirja The New Intercourses. Keittiömestarin lisäksi ruokia pääsevät maistelemaan kirjan hengen mukaisesti myös sokkotreffikumppanit. Välinetestissä ovat pullanvoitelusudit ja paahtokarkkipaahdin. Anna ja Kristina testaavat myös osterien vaikutusta siihen, miten kiihottaviksi he kokevat miesmallit. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

pe 11.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Kaikki grillauksesta. Anna ja Kristina testaavat Steven Raichlenin kirjaa Kaikki grillauksesta. Koekeittiön syynissä ovat kaasu- ja hiiligrillin erot, ja makutestiin joutuvat erilaiset kasvismakkarat. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

pe 11.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Kevyttä sydämelle. Anna ja Kristina testaavat Anne Lindsayn The New Lighthearted Cookbookin kevyitä ja terveellisiä ohjeita. Vähärasvaisuus aiheuttaa ongelmia, joten oikeat ainekset ovat tärkeitä, ja makutestissä ovat maustamattomat jogurtit. Asiantuntijan arvioitavaksi joutuvat myös erilaiset leipäkoneet. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

to 10.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Itärannikon gourmet-herkkuja. Koekeittiössä on tällä kertaa New Yorkissa gourmet-ruokakauppaa pitävän Sheila Lakinsin Silver Palate -kirjan 25-vuotisjuhlapainos. Anna ja Kristina lähtevät myös sienimetsään ja testaavat erilaisia patakintaita. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

to 10.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Japanilainen keittiö. Anna ja Kristina uskaltautuvat yrittämään Japanin herkkuja Nobu West-keittokirjasta. Testissä ovat myos sushiveitset ja erilaiset ravut. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ke 09.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Amerikkalaista kotiruokaa. Koekeittiässä testataan periamerikkalaista kotiruokaa Betty Crockerin keittokirjasta. Raati maistelee ale-oluita, ja laboratorio tutkii Annan ja Kristinan puulusikat. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ke 09.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Aasialainen keittiö. Anna ja Kristina testaavat etelä-aasialaisia ruokia Mangoes & Curry Leaves -kirjasta. Testissä ovat myös morttelit ja itse tehty garam masala. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ti 08.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Jamie Oliver. Anna ja Kristina testaavat Jamie Oliverin keittokirjaa Cook with Jamie. Arvosteltavina on myös erilaisia salaattilinkoja ja luomupossu. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ti 08.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Jälkiruokia. Koekeittiön testiin joutuu Alice Merdichin jälkiruokakirja Pure Dessert. Testattavana on myös erilaisten pannujen kuumuudenkestokyky. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ma 07.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Ranskalaisen keittiön salaisuudet. Anna ja Kristina testaavat Julia Childin klassisia ranskalaisen keittiön ohjeita. Koekeittiön testiin joutuvat myös erilaiset vihannesleikkurit ja luomuankka. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ma 07.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Kolmen tähden kokki. Sarjan viimeisessä osassa testataan kolmen Michelin-tähden keittiömestarin Daniel Bouludin keittokirjaa. Annan ja Kristinan keitoksia saapuukin tällä kertaa maistelemaan itse keittokirjan kirjoittaja Boulud. Testissä ovat myös erilaiset kasvihuoneet, ja makuraati maistelee dijoninsinappeja.

Annan ja Kristinan koekeittiö

pe 04.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Mahtava kalansaalis. Koekeittiössä testataan tällä kertaa Jill Lambertin A Good Catch -kalaruokakirjaa, jonka teemana on kestävä kalastus. Anna ja Kristina käyvät myös maistelemassa erilaisia ostereita, kalastavat lohia ja tutustuvat ihmeellisen mukulasellerin saloihin.

Annan ja Kristinan koekeittiö

pe 04.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Cowboy keittiössä. Anna ja Kristina kokeilevat tällä kertaa cowboy-vaikutteista keittokirjaa. Lehmipoikien tyylille uskollisesti makutestiin on valittu erilaisia naudanlihoja ja tuotetestissä ovat veitsenterottimet.

Annan ja Kristinan koekeittiö

to 03.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Gourmet-lehti. Anna ja Kristina tekevät tällä kertaa gurmeeruokaa Gourmet-lehden ohjeilla.Testissä ovat erilaiset leivinpellit, ja tutustumismatkalla käydään Okanaganin viininviljelyalueella, missä opitaan yhdistelemään erilaisia viinejä eri ruokiin.

Annan ja Kristinan koekeittiö

to 03.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Molekyyligastronomiaa. Anna ja Kristina tutustuvat palkittuun chicagolaiseen Alinea-ravintolaan ja yrittävät tehdä itse gastronomisia huippuluomuksia ravintolan keittokirjan ohjeilla. Vertailussa ovat tyhjiöpumput, joita tarvitaan tyhjiökypsennyksessä. Koekeittiö tutustuu myös biisonien kasvatukseen.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ke 02.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Kiinalainen keittiö. Koekeittiössä kokeillaan tällä kertaa kiinalaista keittokirjaa. Anna ja Kristina selvittävät myös, mistä materiaalista valmistetut syömäpuikot tuntuvat parhailta. Makutestissä ovat erilaiset vihreät teet.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ke 02.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Pikkupurtavaa. Koekeittiössä kokeillaan keittokirjaa Tarjoile pieniä herkkuja. Anna ja Kristina perehtyvät myös erilaisiin ilmakuivattuihin kinkkuihin. Testissä ovat myöe erilaiset sitruspuristimet.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ti 01.11.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Kasviksia tai lihaa. Anna ja Kristina kokeilevat joustavaa keittokirjaa, jonka ohjeet voi valmistaa joko lihasta tai vaihtoehtoisista proteiineista kuten pavuista ja tofusta. Makuraati maistelee, millainen tofu on parasta, ja paikallisessa ravintolakoulussa testataan erilaisia kannellisia patoja. Onko keramiikka, ruostumaton teräs, emali vai vanha kunnon valurauta paras materiaali lihan hauduttamiseen?

Annan ja Kristinan koekeittiö

ti 01.11.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Kostea keittokirja. Koekeittiö testaa keittokirjaa, jonka jokaisessa ohjeessa on käytetty jotain alkoholia. Anna ja Kristina käyvät myös viinitilalla tutustumassa Riesling-rypäleen viljelyyn ja selvittävät, miten avattu viinipullo säilyy parhaiten.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ma 31.10.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Paljasjalkakreivitär. Koekeittiössä kokeillaan tv-kokki Ina Gartenin kirjaa Barefoot Contessa Back to Basics ja valmistetaan ohjeiden mukaan illallinen ruokakriitikko Jamie Maw¿lle. Anna ja Kristina käyvät myös kanadalaisella radioasemalla maisteluttamassa erilaisia pekoneita ja testaavat, mikä cocktailravistin on paras.

Annan ja Kristinan koekeittiö

ma 31.10.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Kakkuraamattu. Koekeittiö leipoo Cake Bible -nimisen kakkukirjan ohjeella hääkakun oikeisiin häihin. Selvitäkseen haasteesta Anna ja Kristina käyvät New Yorkissa kakkukuningattaren opissa, etsivät täydellistä karamelliväriä marsipaaniruusuihinsa ja kokeilevat, mikä kaulin kaaviloi parhaiten kakun kuorrutemassan.

Annan ja Kristinan koekeittiö

pe 28.10.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Parhaista parhaat. Koekeittiö testaa tällä kertaa keittokirjaa, jonka eräs kanadalainen bridgekerho alun perin julkaisi suosikkiohjeistaan. Sarjan kirjoja on myyty miljoonittain, ja syyniin joutuu nyt suosituimpien ohjeiden kokoelmateos The Best of The Best and More. Anna ja Kristina maistelevat myös erilaisia kaaleja ja kokeilevat, millaisella aukaisimella säilyketölkit avautuvat näppärämmin.

Annan ja Kristinan koekeittiö

pe 28.10.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Rasvaa. Koekeittiössä testataan mullistavaa Fat-keittokirjaa, joka ylistää rasvojen etuja ja kumoaa väitteet epäterveellisyydestä. Makutestissä ovat aiheen mukaisesti erilaiset voit, ja tuotetestissä ovat paistorasvan lämpömittarit. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

to 27.10.2011 16.25 - 16.55 30 minAVA

Kasvisruokaa. Koekeittiö testaa tällä kertaa Good Housekeeping -lehden kasvisruokakirjaa. Testiin joutuvat myös erilaiset kasvisten ja hedelmien pesuun tarkoitetut nesteet. Onko vesi vanhin voitehista, vai päihittääkö karboksimetyyliselluloosa sen tehon? Sokkomakutestissä ovat vastakkain ranskalaiset ja kanadalaiset chèvret. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.

Annan ja Kristinan koekeittiö

to 27.10.2011 16.00 - 16.25 25 minAVA

Juutalaista kotiruokaa. Koekeittiössä valmistetaan tällä kertaa perinteistä juutalaista koriruokaa. Anna ja Kristina käyvät myös tutustumassa New Yorkin herkkukauppoihin, joissa maistellaan erilaisia suolakurkkuja. Lisäksi etsitään parasta savustinta savusiian tekemiseen. Anna Wallner ja Kristina Matisic, kanadalaiset shoppailuexpertit testaavat erilaisia keittokirjoja. Jokaisessa jaksossa he tutustuvat jonkun huippukokin teokseen tai muuten vaan mielenkiintoiseen keittokirjaan ja pyrkivät ohjeiden mukaisesti luomaan samanlaisen annoksen kuin kirjan herkullisen näköiset kuvat antavat odottaa. Ohjelman lopuksi ammattikokki tai ruokaexpertti antaa arvion naisten suorituksesta, mikä samalla kertoo saako tavallinen kotikokki rahoilleen vastinetta eli päteviä ruuanlaitto-ohjeita.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kesäterassi, Remontilla rahoiksi, Kauniit ja rohkeat, Foylen sota, Uusi Päivä, Viisi miestä viikossa, Salatut elämät, 90 päivää morsiamena, Varjojen maa, Ihana Elisa

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity