HoroskooppiVaihtoautotTietovisatSanakirjaViihdeReseptitBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla andið eðlilega löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Andið eðlilega

to 12.08.2021 22.25 - 00.05 1h 40minSVT2

Andið eðlilegaEtt drama om två utsatta kvinnor vars öden korsas av en slump. Lára är en ensamstående mamma med ekonomiska problem, som fått en provanställning i passkontrollen på flygplatsen vid Keflavik. Adja är en flykting från Guinea Bissau som med hjälp av ett falskt pass försöker ta sig till sin familj i Kanada, via en mellanlandning på Island. En oväntad vänskap uppstår mellan de två kvinnorna samtidigt som de båda kämpar för att få ordning på sina respektive liv. (Andið eðlilega).
IMDb 6.9»Traileri»
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
Andið eðlilega
Ett drama om två utsatta kvinnor vars öden korsas av en slump. Lára är en ensamstående mamma med ekonomiska problem, som fått en provanställning i passkontrollen på flygplatsen vid Keflavik. Adja är en flykting från Guinea Bissau som med hjälp av ett falskt pass försöker ta sig till sin familj i Kanada, via en mellanlandning på Island. En oväntad vänskap uppstår mellan de två kvinnorna samtidigt som de båda kämpar för att få ordning på sina respektive liv. (Andið eðlilega).
https://www.telsu.fi/l/andið-eðlilega_9894369.jpg

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lentoturmatutkinta, Naked Attraction, Milanon naisten paratiisi, Kadonneet Suomi, Kauniit ja rohkeat, Frendit, Emmerdale, Costalaiset - Elämää Aurinkorannikolla, Arman Pohjantähden alla, Kova laki: Erikoisyksikkö

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity