BlogitNauris.fiHoroskooppiVaihtoautotReseptitTietovisatSanakirja

Haulla american pie löytyy 1 tuleva tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

American PieS

pe 10.07. klo 23.55 - 01.55 TV6
IMDb 7.0»Traileri»

American PieJim är inte bara oskuld, han är dessutom desperat att bli av med den. Hans far, som är en ovanligt förstående sådan, gör allt för att på bästa pedagogiska vis ge sin son en lektion i ämnet sex. Till sin hjälp tar han förutom diverse porrtidningar även en samling anatomiska uttryck från 50-talet. Jim lyckas till slut få med sig skolans utbytesstudent Nadia till sitt pojkrum där han i ett tafatt försök att förföra henne gör bort sig ganska så ordentligt... och allting sänds ut via internet till hans skolkompisars stora glädje.
> >
American Pie
Jim är inte bara oskuld, han är dessutom desperat att bli av med den. Hans far, som är en ovanligt förstående sådan, gör allt för att på bästa pedagogiska vis ge sin son en lektion i ämnet sex. Till sin hjälp tar han förutom diverse porrtidningar även en samling anatomiska uttryck från 50-talet. Jim lyckas till slut få med sig skolans utbytesstudent Nadia till sitt pojkrum där han i ett tafatt försök att förföra henne gör bort sig ganska så ordentligt... och allting sänds ut via internet till hans skolkompisars stora glädje.
https://www.telsu.fi/l/american-pie_5734181.jpg
Arvosana 3.6/5, annettu 54 ääntä.

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Gladiaattorit, Uusi päivä, Pokka pitää, Haluatko miljonääriksi?, Onnela, Stadi vs. Lande, Kyttäputki: NCIS Rikostutkijat, Kotiin takaisin, Simpsonit, Pirunpelto

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity