HoroskooppiTietovisatVaihtoautotSanakirjaViihdeReseptitBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla ambassaden löytyy 8 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Ambassaden

ma 26.06.2017 06.35 - 07.40 1h 5 minTV4

Australisk realityserie från 2016. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden. Säsongsavslutning. En man som sitter i fängelse i väntan på sin dom lider av njursten. En ung man hävdar att han tappat bort sitt pass men Bee fattar misstankar. Ett par som nyligen fött barn behöver hjälp med att ta sig till Australien och en familj är med om ett inbrott.

Ambassaden

su 25.06.2017 05.30 - 06.35 1h 5 minTV4

Australisk realityserie från 2016. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden. Ett par som jobbar på en språkskola får problem med immigrationspolisen. En man ber ambassaden att ordna ett nytt pass åt honom men de vet att han ljuger. En olyckligt kär man är på rymmen från sin flickvän och en kvinna som skadat ryggen får hjälp av ambassadpersonalen.

Ambassaden

ma 19.06.2017 05.00 - 06.05 1h 5 minTV4

Australisk realityserie från 2016. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden. Det inträffar en färjeolycka och ambassaden kämpar för att ta reda på om några australier var ombord. En pensionär bryter mot visareglerna för sjätte gången. En man ska gifta sig med en vietnamesisk kvinna trots att han inte kan språket. Jarryd återvänder till Thailand och en student blir nedslagen.

Ambassaden

su 18.06.2017 05.20 - 06.20 60 minTV4

Australisk realityserie från 2016. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden. En jordbävning drabbar Nepal och hundratals australier evakueras till Thailand. En tonåring ljuger för polisen och en kvinna anländer med sina två söner för att besöka deras pappa som sitter i ett thailändskt fängelse. En lärare får problem när hans pass följer med i tvättmaskinen.

Ambassaden

su 11.06.2017 05.15 - 06.20 1h 5 minTV4

Australisk realityserie från 2016. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden. En ung man som festat hela natten råkar köra in i en parkerad bil och grips av polisen. En familj som drivit en mangofarm i Vietnam de senaste fem åren får problem med sina pass. En man som vill gifta sig måste bevisa att han skilt sig från sina två tidigare fruar och en kapten blir åtalad för mord.

Ambassaden

ke 07.06.2017 05.40 - 06.50 1h 10 minTV4

Australisk realityserie från 2016. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden. En semestrande fästman faller från tionde våningen och en musikjournalist råkar blöta ner sitt pass under nyårsfirandet i Thailand. En festglad kille grälar med en utkastare och blir bestulen på alla sina värdesaker och en student blir påkörd i Laos.

Ambassaden

su 04.06.2017 05.20 - 06.25 1h 5 minTV4

Australisk realityserie från 2016. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden. En före detta soldat tror att hans fru blivit kidnappad och ambassaden i Vietnam får problem med en ansvarslös surfare. En ung gruvarbetare tappar bort sitt pass under ett fylleslag i Phuket och ett par bröder blir attackerade av några missnöjda utkastare.

Ambassaden

la 03.06.2017 06.00 - 06.55 55 minTV4

Australisk realityserie från 2016. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden. En kroppsbyggare blir påkörd av en tuk-tuk. En 19-åring får problem med passet och det blir inte bättre när passfotot visar sig vara manipulerat. Ambassadpersonalen hjälper en familj vars nyfödda barn har ett hjärtproblemett par som kämpar mot byråkratin en hundägare vars husdjur fastnat i Vietnam.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Milanon naisten paratiisi, Kauniit ja rohkeat, Haluatko miljonääriksi?, Viimeinen tango Halifaxissa, Yökylässä Maria Veitola, Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi, Poliisikoira Rex, Holby Cityn sairaala, Tukalat paikat, Emmerdale

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity