TietovisatHoroskooppiVaihtoautotViihdeBlogitSanakirjaReseptit

Haulla amatörer löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Amatörer

pe 01.05.2020 22.25 - 00.05 1h 40minSVT2

AmatörerIMDb 6.0»Traileri»En dramakomedi om lilla Lafors, ett bortglömt brukssamhälle i desperat behov av en nystart. När en tysk lågpriskedja överväger att etablera sig på orten föreslår kommunledningen att skolungdomar ska få producera filmer, helt gratis, för att marknadsföra Lafors. Men ungdomarnas filmer motsvarar inte riktigt förväntningarna och ett professionellt filmteam plockas in istället. Då rinner bägaren över för de unga tjejerna Aida och Dana, och de tar upp kampen om vem som har rätt att berätta Lafors historia. Textat sid. 199.
> >
Amatörer
En dramakomedi om lilla Lafors, ett bortglömt brukssamhälle i desperat behov av en nystart. När en tysk lågpriskedja överväger att etablera sig på orten föreslår kommunledningen att skolungdomar ska få producera filmer, helt gratis, för att marknadsföra Lafors. Men ungdomarnas filmer motsvarar inte riktigt förväntningarna och ett professionellt filmteam plockas in istället. Då rinner bägaren över för de unga tjejerna Aida och Dana, och de tar upp kampen om vem som har rätt att berätta Lafors historia. Textat sid. 199.
https://www.telsu.fi/l/amatorer_8613056.jpg
Tokion kesäolympialaisten ohjelmaopas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Supernanny Suomi, Pientä pilaa, Syke, 90 päivää morsiamena, MasterChef Australia, Unelma-asunto auringon alta - Uudet jaksot alkaa!, Miehen puolikkaat, Tanssi kanssain, Sinkkuillallinen

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity