SanakirjaHoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogitTietovisatNauris.fi

Haulla alla tiders kvinnor löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Alla tiders kvinnorS

su 06.01.2019 22.15 - 00.10 SVT2
IMDb 7.3»Traileri»

Alla tiders kvinnorAmerikansk långfilm från 2016. En varm och humoristisk berättelse som utspelar sig i Kalifornien i slutet av 1970-talet. Dorothea är en ensamstående mamma i 50-årsåldern som uppfostrar sin tonårsson Jamie i en tid präglad av kulturella förändringar och uppror. För att få hjälp med sonens uppfostran vänder hon sig till två yngre kvinnor i sin närhet - Abbie, en fritänkande punkkonstnär som bor inneboende hos familjen, och tonåriga Julie, en smart och provocerande granntjej.
> >
Alla tiders kvinnor
Amerikansk långfilm från 2016. En varm och humoristisk berättelse som utspelar sig i Kalifornien i slutet av 1970-talet. Dorothea är en ensamstående mamma i 50-årsåldern som uppfostrar sin tonårsson Jamie i en tid präglad av kulturella förändringar och uppror. För att få hjälp med sonens uppfostran vänder hon sig till två yngre kvinnor i sin närhet - Abbie, en fritänkande punkkonstnär som bor inneboende hos familjen, och tonåriga Julie, en smart och provocerande granntjej.
https://www.telsu.fi/l/alla-tiders-kvinnor_7189879.jpg

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Pitääkö olla huolissaan?, Sanditon, Marokko - rakkauden ja sodan aika, Salatut elämät, Outlander - Matkantekijä, Kauniit ja rohkeat, Arman ja Suomen rikosmysteerit, 90 päivää morsiamena: Maailmalla, Supernanny Suomi, Kyttäputki: NCIS Los Angeles

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity