SanakirjaReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatViihdeBlogit

Haulla alla tiders kvinnor löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Alla tiders kvinnor

su 06.01.2019 22.15 - 00.10 1h 55minSVT2

Alla tiders kvinnorIMDb 7.3»Traileri»Amerikansk långfilm från 2016. En varm och humoristisk berättelse som utspelar sig i Kalifornien i slutet av 1970-talet. Dorothea är en ensamstående mamma i 50-årsåldern som uppfostrar sin tonårsson Jamie i en tid präglad av kulturella förändringar och uppror. För att få hjälp med sonens uppfostran vänder hon sig till två yngre kvinnor i sin närhet - Abbie, en fritänkande punkkonstnär som bor inneboende hos familjen, och tonåriga Julie, en smart och provocerande granntjej.
> >
Alla tiders kvinnor
Amerikansk långfilm från 2016. En varm och humoristisk berättelse som utspelar sig i Kalifornien i slutet av 1970-talet. Dorothea är en ensamstående mamma i 50-årsåldern som uppfostrar sin tonårsson Jamie i en tid präglad av kulturella förändringar och uppror. För att få hjälp med sonens uppfostran vänder hon sig till två yngre kvinnor i sin närhet - Abbie, en fritänkande punkkonstnär som bor inneboende hos familjen, och tonåriga Julie, en smart och provocerande granntjej.
https://www.telsu.fi/l/alla-tiders-kvinnor_7189879.jpg

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Cedar Cove - Olivian valinta, Vain elämää: Saapuminen Satulinnaan, Big Brother Suomi, Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!, Kanadan vaarallisin eläin, Tukahduttava rakkaus, Syyttäjä, Poliisit 10 vuotta, Lentopallo EM loppuottelu, Lentoturmatutkinta

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity