HoroskooppiViihdeReseptitSanakirjaBlogitTietovisatVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla ali g löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Ali G16

ma 27.08.2012 21.00 - 22.50 1h 50 minSub

Ali G joutuu tahtomattaan poliittisen juonittelun välikappaleeksi, jonka tarkoituksena on syrjäyttää Iso-Britannian pääministeri. Mutta Alista tuleekin kansan suosikki, nuorison ääni ja aitouden edustaja, joka tekee hallituksesta suositumman kuin koskaan. Ohjaus: Mark Mylod, Iso-Britannia, 2002 (88'). Pääosissa: Sacha Baron Cohen, Michael Gamon, Charles Dance, Kellie Bright, Martin Freeman, Rhona Mitra, Barbara New.

Ali G

ma 12.09.2011 21.00 - 22.45 1h 45 minSub

Ali G joutuu tahtomattaan poliittisen juonittelun välikappaleeksi, jonka tarkoituksena on syrjäyttää Iso-Britannian pääministeri. Mutta Alista tuleekin kansan suosikki, nuorison ääni ja aitouden edustaja, joka tekee hallituksesta suositumman kuin koskaan. Ohjaus: Mark Mylod, Iso-Britannia, 2002 (88'). Pääosissa: Sacha Baron Cohen, Michael Gamon, Charles Dance, Kellie Bright, Martin Freeman, Rhona Mitra, Barbara New. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon MM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Tulossa: Piiritys, Salatut elämät, Vain elämää: Kaikki biisit, Arman ja viidenkympin kriisi, Latela - Lauri ja superautot, Kauniit ja rohkeat, McLeodin tyttäret, Milanon naisten paratiisi, Isä Matteon tutkimuksia, Mädät omenat

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity