VaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptitSanakirjaTietovisatBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla alberto giacometti av stanley tucci löytyy 3 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Alberto Giacometti av Stanley Tucci

ke 13.01.2021 00.50 - 01.40 50 minSVT2

K special. Oscarsbelönade skådespelaren Stanley Tucci har länge varit besatt av den store modernististen Alberto Giacometti - en besatthet som mynnat ut i en hyllad spelfilm om konstnären och skulptören. I denna dokumentär utforskar Tucci sin idol Giacomettis liv och verk, och delar med sig av hemligheter han fann under arbetet med sin egen film. Genom möten med andra Giacometti-älskare och människor som själva träffat honom målas bilden av en av konsthistoriens mest skoningslöst ärliga och kunskapstörstande hjärnor. Från 8/1 i SVT2.

Alberto Giacometti av Stanley Tucci

la 09.01.2021 18.00 - 18.50 50 minSVT2

K special. Oscarsbelönade skådespelaren Stanley Tucci har länge varit besatt av den store modernististen Alberto Giacometti - en besatthet som mynnat ut i en hyllad spelfilm om konstnären och skulptören. I denna dokumentär utforskar Tucci sin idol Giacomettis liv och verk, och delar med sig av hemligheter han fann under arbetet med sin egen film. Genom möten med andra Giacometti-älskare och människor som själva träffat honom målas bilden av en av konsthistoriens mest skoningslöst ärliga och kunskapstörstande hjärnor. Från 8/1 i SVT2. Även i SVT2 12/1.

Alberto Giacometti av Stanley Tucci

pe 08.01.2021 21.00 - 21.50 50 minSVT2

K special. Oscarsbelönade skådespelaren Stanley Tucci har länge varit besatt av den store modernististen Alberto Giacometti - en besatthet som mynnat ut i en hyllad spelfilm om konstnären och skulptören. I denna dokumentär utforskar Tucci sin idol Giacomettis liv och verk, och delar med sig av hemligheter han fann under arbetet med sin egen film. Genom möten med andra Giacometti-älskare och människor som själva träffat honom målas bilden av en av konsthistoriens mest skoningslöst ärliga och kunskapstörstande hjärnor. HD. Även i SVT2 9/1 och SVT2 12/1.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Hakekaa kätilö!, NCIS Rikostutkijat, Isä Matteon tutkimuksia, Posse, Taitoluistelun Finlandia Trophy, Mr. Bean, Milanon naisten paratiisi, Castle, Kauniit ja rohkeat

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity