HoroskooppiReseptitSanakirjaTietovisatBlogitVaihtoautotViihde
TV-ohjelmat tänään

Haulla ainsleyn välimeren herkut löytyy 50 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Ainsleyn Välimeren herkutU

pe 18.11.2022 13.50 - 14.35 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 10/10. Jordania: Petra ja Akaba. Välimeren herkkumatka on tulossa päätökseen. Ainsley jatkaa matkaa Lähi-idän Jordanian halki. Akaban merenrantakaupungissa paikallisen perhe opastaa Ainsleyä kuinka valmistetaan taatelimelassia. Välillä kokataan keittiömestareiden kanssa paahdettua kalaa golfkerholla ja myöhemmin Petrassa Ainsley oppii beduiinien historiasta. Matkan loppumetreillä valmistetaan vielä kanaa tahinikastikkeella ja nauhanlihalla täytettyä pitaleipää. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 17.11.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 10/10. Jordania: Petra ja Akaba. Välimeren herkkumatka on tulossa päätökseen. Ainsley jatkaa matkaa Lähi-idän Jordanian halki. Akaban merenrantakaupungissa paikallisen perhe opastaa Ainsleyä kuinka valmistetaan taatelimelassia. Välillä kokataan keittiömestareiden kanssa paahdettua kalaa golfkerholla ja myöhemmin Petrassa Ainsley oppii beduiinien historiasta. Matkan loppumetreillä valmistetaan vielä kanaa tahinikastikkeella ja nauhanlihalla täytettyä pitaleipää. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

pe 11.11.2022 14.05 - 14.50 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 9/10. Jordania: Amman. Ainsley rikkoo rajojaan vieraillessaan Jordaniassa. Hän aloittaa kulinaarisen retkensä Ammanin pääkaupungissa vilkkaalta hedelmä- ja vihannestorilta, josta löytyy tuotteet ensimmäiseen reseptiin. Jordaniasta on nopeasti tulossa vakavasti otettava viinintuotantoalue, joten Ainsley tutkii paikallisen viininvalmistajan tarjontaa. Hän valmistaa herkullisen, grillatun vihanneslautasen Labneh-juuston seuraksi. Lopuksi Ainsley vierailee vanhan ystävänsä Marian luona, joka johtaa kokkikoulua. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 10.11.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 9/10. Jordania: Amman. Ainsley rikkoo rajojaan vieraillessaan Jordaniassa. Hän aloittaa kulinaarisen retkensä Ammanin pääkaupungissa vilkkaalta hedelmä- ja vihannestorilta, josta löytyy tuotteet ensimmäiseen reseptiin. Jordaniasta on nopeasti tulossa vakavasti otettava viinintuotantoalue, joten Ainsley tutkii paikallisen viininvalmistajan tarjontaa. Hän valmistaa herkullisen, grillatun vihanneslautasen Labneh-juuston seuraksi. Lopuksi Ainsley vierailee vanhan ystävänsä Marian luona, joka johtaa kokkikoulua. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 03.11.2022 12.00 - 12.47 47 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 8/10. Granada. Etelä-Espanjassa Ainsley sukeltaa Granadan ruokamaailmaan. Hän metsästää sahramia, jota käytetään täydelliseen kanareseptiin. Ainsley oppii kuuluisasta Alhambran palatsista ja pääsee maistelemaan pieniä paikallisia leivonnaisia. Hän valmistaa kuuman, samettimaisen kaakaon, joka on maustettu kanelilla ja appelsiinin kuorella. Myöhemmin Ainsley saa oppitunnin kokki Eugeniltä klassisen espanjalaisen tortillan ja paistettujen munakoisojen valmistamisesta. Lopuksi on vielä aikaa tanssia flamencoa ja kokata paellaa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

pe 28.10.2022 14.15 - 15.00 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 7/10. Sevilla. Ainsleyn Välimeren matka on tuonut hänet eteläisen Espanjan Sevillaan. Ainsley vierailee San Leandron luostarissa, missä nunnat ovat myyneet itse tehtyjä makeisia turisteille jo 400 vuoden ajan. Upeissa maisemissa valmistuu appelsiini-manteli-salaatti ja myöhemmin Ainsley oppii Iberialaisen kinkun saloista. Lopuksi Lola-opas vie hänet romanttiselle veneretkelle Plaza de Espanalle. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 27.10.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 7/10. Sevilla. Ainsleyn Välimeren matka on tuonut hänet eteläisen Espanjan Sevillaan. Ainsley vierailee San Leandron luostarissa, missä nunnat ovat myyneet itse tehtyjä makeisia turisteille jo 400 vuoden ajan. Upeissa maisemissa valmistuu appelsiini-manteli-salaatti ja myöhemmin Ainsley oppii Iberialaisen kinkun saloista. Lopuksi Lola-opas vie hänet romanttiselle veneretkelle Plaza de Espanalle. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

pe 21.10.2022 14.15 - 15.00 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 6/10. Marrakech 2/2. Marokon tutkimusmatka jatkuu. Marrakechissä on vielä paljon kokematta. Ainsley suuntaa maaseudulle likaamaan kätensä savitöissä. Hän valmistaa ammattilaisen avustuksella taginepadan. Riad Monceau-hotellissa Ainsley valmistaa matkaliedellä myskikurpitsa-bataattitaginea sitruuna-pistaasikuskusin kera. Myöhemmin paikallinen keittiömestari Rachida opastaa Ainsleya tangian valmistuksessa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 20.10.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 6/10. Marrakech 2/2. Marokon tutkimusmatka jatkuu. Marrakechissä on vielä paljon kokematta. Ainsley suuntaa maaseudulle likaamaan kätensä savitöissä. Hän valmistaa ammattilaisen avustuksella taginepadan. Riad Monceau-hotellissa Ainsley valmistaa matkaliedellä myskikurpitsa-bataattitaginea sitruuna-pistaasikuskusin kera. Myöhemmin paikallinen keittiömestari Rachida opastaa Ainsleya tangian valmistuksessa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

la 15.10.2022 16.00 - 16.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 5/10. Marrakech 1/2. Marokon kuningaskuntaa sanotaan usein portiksi Afrikkaan. Ainsley tutustuu katuruokaa täynnä olevaan Marrakechiin. Torilta hän suuntaa pieneen mutta tunnettuun Chez Lamine-ravintolaan, jonne hmiset kokoontuvat katsomaan jatkuvaa lammaspaistien virtaa. Ainsley kokkaa ohutleipää ja salsaa paahdetusta tomaatista, ennenkuin lähtee metsästämään perinteisiä marokkolaismausteita seuraavaa ruokaa varten. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 13.10.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 5/10. Marrakech 1/2. Marokon kuningaskuntaa sanotaan usein portiksi Afrikkaan. Ainsley tutustuu katuruokaa täynnä olevaan Marrakechiin. Torilta hän suuntaa pieneen mutta tunnettuun Chez Lamine-ravintolaan, jonne hmiset kokoontuvat katsomaan jatkuvaa lammaspaistien virtaa. Ainsley kokkaa ohutleipää ja salsaa paahdetusta tomaatista, ennenkuin lähtee metsästämään perinteisiä marokkolaismausteita seuraavaa ruokaa varten. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

pe 07.10.2022 14.15 - 15.00 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 4/10. Sardinia: Siniscola ja Oliena. Sardinian elämäntyyli on vienyt Ainsleyn mennessään. Hän kokkaa tuoreista vihanneksista ja syö hyvin. Tutkimusmatka jatkuu vuorille Olienan ja Siniscolan lähistölle. Upeat maisemat vetävät puoleensa patikoijia ja muita ulkoilmaelämästä nauttivia. Ainsley vierailee ruokaharrastaja Claudion kanssa leipomossa seuraamassa "musiikkileivän" valmistusta. Itse hän kokkaa tällä kertaa perinteistä lammaspataa paimenten kanssa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 06.10.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 4/10. Sardinia: Siniscola ja Oliena. Sardinian elämäntyyli on vienyt Ainsleyn mennessään. Hän kokkaa tuoreista vihanneksista ja syö hyvin. Tutkimusmatka jatkuu vuorille Olienan ja Siniscolan lähistölle. Upeat maisemat vetävät puoleensa patikoijia ja muita ulkoilmaelämästä nauttivia. Ainsley vierailee ruokaharrastaja Claudion kanssa leipomossa seuraamassa "musiikkileivän" valmistusta. Itse hän kokkaa tällä kertaa perinteistä lammaspataa paimenten kanssa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

pe 30.09.2022 14.15 - 15.00 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 3/10. Sardinia: Olbia. Matkan seuraava pysäkki on italialainen helmi, Välimeren toiseksi suurin saari, Sardinia. Ainsley aloittaa Golfo Arancista. Hän vierailee La Spigola-ravintolassa, joka edustaa kaikkea sitä, mitä tältä alueelta halutaan: upeita maisemia, hyvää juotavaa ja maittavaa paikallista ruokaa. Matkakeittiölle löytyy täydellinen paikka Olbian pohjoispuolelta ja siellä valmistetaan grillattua lammasta ja artisokkaa rosmariinii-balsamietikka-hunajaglaseerauksella. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 29.09.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 3/10. Sardinia: Olbia. Matkan seuraava pysäkki on italialainen helmi, Välimeren toiseksi suurin saari, Sardinia. Ainsley aloittaa Golfo Arancista. Hän vierailee La Spigola-ravintolassa, joka edustaa kaikkea sitä, mitä tältä alueelta halutaan: upeita maisemia, hyvää juotavaa ja maittavaa paikallista ruokaa. Matkakeittiölle löytyy täydellinen paikka Olbian pohjoispuolelta ja siellä valmistetaan grillattua lammasta ja artisokkaa rosmariinii-balsamietikka-hunajaglaseerauksella. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

pe 23.09.2022 14.15 - 15.00 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 2/10. Korsika: Bonifacio. Seikkailu Korsikalla jatkuu. Ainsley on saaren etelärannikolla Bonifaciossa, missä keskiaikainen kaupunki kohoaa venesataman ylle. Kukkulalla asuu yli 3 000 henkeä, ja kesä tuo paljon turisteja. Ainsley viihtyy ravintoloiden täyttämillä kujilla ja kokkailee paikallisia herkkuja. Reseptit vaativat herkkuhunajaa ja sitä löytyy mehiläishoitaja Bastienilta Länsi-Korsikalta. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 22.09.2022 12.00 - 12.46 46 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 2/10. Korsika: Bonifacio. Seikkailu Korsikalla jatkuu. Ainsley on saaren etelärannikolla Bonifaciossa, missä keskiaikainen kaupunki kohoaa venesataman ylle. Kukkulalla asuu yli 3 000 henkeä, ja kesä tuo paljon turisteja. Ainsley viihtyy ravintoloiden täyttämillä kujilla ja kokkailee paikallisia herkkuja. Reseptit vaativat herkkuhunajaa ja sitä löytyy mehiläishoitaja Bastienilta Länsi-Korsikalta. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

pe 16.09.2022 14.15 - 15.00 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 1/10. Korsika: Ajaccio. Ainsleyn Välimeren ruokamatka saa upean alun "kauneuden saarelta". Ranskaan kuuluva Korsikan saari on Napoleonin synnyinpaikka ja yli 200 rannan paratiisi. Kapteeni Jean Hughes ohjaa katamaraanin kirkkaisiin vesiin ja opettaa Ainsleylle purjehtimisen perusteet. Aavalla merellä kokataan herkullisia vartaita vastuullisesti pyydetyistä merenelävistä. Ajacciossa Ainsley ystävineen valmistaa villisikapataa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 15.09.2022 12.00 - 12.43 43 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 1/10. Korsika: Ajaccio. Ainsleyn Välimeren ruokamatka saa upean alun "kauneuden saarelta". Ranskaan kuuluva Korsikan saari on Napoleonin synnyinpaikka ja yli 200 rannan paratiisi. Kapteeni Jean Hughes ohjaa katamaraanin kirkkaisiin vesiin ja opettaa Ainsleylle purjehtimisen perusteet. Aavalla merellä kokataan herkullisia vartaita vastuullisesti pyydetyistä merenelävistä. Ajacciossa Ainsley ystävineen valmistaa villisikapataa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 07.07.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 10/10. Jordania: Petra ja Akaba. Välimeren herkkumatka on tulossa päätökseen. Ainsley jatkaa matkaa Lähi-idän Jordanian halki. Akaban merenrantakaupungissa paikallisen perhe opastaa Ainsleyä kuinka valmistetaan taatelimelassia. Välillä kokataan keittiömestareiden kanssa paahdettua kalaa golfkerholla ja myöhemmin Petrassa Ainsley oppii beduiinien historiasta. Matkan loppumetreillä valmistetaan vielä kanaa tahinikastikkeella ja nauhanlihalla täytettyä pitaleipää. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 30.06.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 9/10. Jordania: Amman. Ainsley rikkoo rajojaan vieraillessaan Jordaniassa. Hän aloittaa kulinaarisen retkensä Ammanin pääkaupungissa vilkkaalta hedelmä- ja vihannestorilta, josta löytyy tuotteet ensimmäiseen reseptiin. Jordaniasta on nopeasti tulossa vakavasti otettava viinintuotantoalue, joten Ainsley tutkii paikallisen viininvalmistajan tarjontaa. Hän valmistaa herkullisen, grillatun vihanneslautasen Labneh-juuston seuraksi. Lopuksi Ainsley vierailee vanhan ystävänsä Marian luona, joka johtaa kokkikoulua. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 23.06.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 8/10. Granada. Etelä-Espanjassa Ainsley sukeltaa Granadan ruokamaailmaan. Hän metsästää sahramia, jota käytetään täydelliseen kanareseptiin. Ainsley oppii kuuluisasta Alhambran palatsista ja pääsee maistelemaan pieniä paikallisia leivonnaisia. Hän valmistaa kuuman, samettimaisen kaakaon, joka on maustettu kanelilla ja appelsiinin kuorella. Myöhemmin Ainsley saa oppitunnin kokki Eugeniltä klassisen espanjalaisen tortillan ja paistettujen munakoisojen valmistamisesta. Lopuksi on vielä aikaa tanssia flamencoa ja kokata paellaa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 16.06.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 7/10. Sevilla. Ainsleyn Välimeren matka on tuonut hänet eteläisen Espanjan Sevillaan. Ainsley vierailee San Leandron luostarissa, missä nunnat ovat myyneet itse tehtyjä makeisia turisteille jo 400 vuoden ajan. Upeissa maisemissa valmistuu appelsiini-manteli-salaatti ja myöhemmin Ainsley oppii Iberialaisen kinkun saloista. Lopuksi Lola-opas vie hänet romanttiselle veneretkelle Plaza de Espanalle. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 09.06.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 6/10. Marrakech 2/2. Marokon tutkimusmatka jatkuu. Marrakechissä on vielä paljon kokematta. Ainsley suuntaa maaseudulle likaamaan kätensä savitöissä. Hän valmistaa ammattilaisen avustuksella taginepadan. Riad Monceau-hotellissa Ainsley valmistaa matkaliedellä myskikurpitsa-bataattitaginea sitruuna-pistaasikuskusin kera. Myöhemmin paikallinen keittiömestari Rachida opastaa Ainsleya tangian valmistuksessa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 02.06.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 5/10. Marrakech 1/2. Marokon kuningaskuntaa sanotaan usein portiksi Afrikkaan. Ainsley tutustuu katuruokaa täynnä olevaan Marrakechiin. Torilta hän suuntaa pieneen mutta tunnettuun Chez Lamine-ravintolaan, jonne hmiset kokoontuvat katsomaan jatkuvaa lammaspaistien virtaa. Ainsley kokkaa ohutleipää ja salsaa paahdetusta tomaatista, ennenkuin lähtee metsästämään perinteisiä marokkolaismausteita seuraavaa ruokaa varten. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 26.05.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 4/10. Sardinia: Siniscola ja Oliena. Sardinian elämäntyyli on vienyt Ainsleyn mennessään. Hän kokkaa tuoreista vihanneksista ja syö hyvin. Tutkimusmatka jatkuu vuorille Olienan ja Siniscolan lähistölle. Upeat maisemat vetävät puoleensa patikoijia ja muita ulkoilmaelämästä nauttivia. Ainsley vierailee ruokaharrastaja Claudion kanssa leipomossa seuraamassa "musiikkileivän" valmistusta. Itse hän kokkaa tällä kertaa perinteistä lammaspataa paimenten kanssa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 19.05.2022 12.00 - 12.47 47 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 3/10. Sardinia: Olbia. Matkan seuraava pysäkki on italialainen helmi, Välimeren toiseksi suurin saari, Sardinia. Ainsley aloittaa Golfo Arancista. Hän vierailee La Spigola-ravintolassa, joka edustaa kaikkea sitä, mitä tältä alueelta halutaan: upeita maisemia, hyvää juotavaa ja maittavaa paikallista ruokaa. Matkakeittiölle löytyy täydellinen paikka Olbian pohjoispuolelta ja siellä valmistetaan grillattua lammasta ja artisokkaa rosmariinii-balsamietikka-hunajaglaseerauksella. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 12.05.2022 12.00 - 12.48 48 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 2/10. Korsika: Bonifacio. Seikkailu Korsikalla jatkuu. Ainsley on saaren etelärannikolla Bonifaciossa, missä keskiaikainen kaupunki kohoaa venesataman ylle. Kukkulalla asuu yli 3 000 henkeä, ja kesä tuo paljon turisteja. Ainsley viihtyy ravintoloiden täyttämillä kujilla ja kokkailee paikallisia herkkuja. Reseptit vaativat herkkuhunajaa ja sitä löytyy mehiläishoitaja Bastienilta Länsi-Korsikalta. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 05.05.2022 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 1/10. Korsika: Ajaccio. Ainsleyn Välimeren ruokamatka saa upean alun "kauneuden saarelta". Ranskaan kuuluva Korsikan saari on Napoleonin synnyinpaikka ja yli 200 rannan paratiisi. Kapteeni Jean Hughes ohjaa katamaraanin kirkkaisiin vesiin ja opettaa Ainsleylle purjehtimisen perusteet. Aavalla merellä kokataan herkullisia vartaita vastuullisesti pyydetyistä merenelävistä. Ajacciossa Ainsley ystävineen valmistaa villisikapataa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkut

la 18.12.2021 14.45 - 15.30 45 minYle Teema & Fem

Kausi 1, 10/10. Jordania: Petra ja Akaba. Välimeren herkkumatka on tulossa päätökseen. Ainsley jatkaa matkaa Lähi-idän Jordanian halki. Akaban merenrantakaupungissa paikallisen perhe opastaa Ainsleyä kuinka valmistetaan taatelimelassia. Välillä kokataan keittiömestareiden kanssa paahdettua kalaa golfkerholla ja myöhemmin Petrassa Ainsley oppii beduiinien historiasta. Matkan loppumetreillä valmistetaan vielä kanaa tahinikastikkeella ja nauhanlihalla täytettyä pitaleipää.

Ainsleyn Välimeren herkut

ke 15.12.2021 22.00 - 22.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 10/10. Jordania: Petra ja Akaba. Välimeren herkkumatka on tulossa päätökseen. Ainsley jatkaa matkaa Lähi-idän Jordanian halki. Akaban merenrantakaupungissa paikallisen perhe opastaa Ainsleyä kuinka valmistetaan taatelimelassia. Välillä kokataan keittiömestareiden kanssa paahdettua kalaa golfkerholla ja myöhemmin Petrassa Ainsley oppii beduiinien historiasta. Matkan loppumetreillä valmistetaan vielä kanaa tahinikastikkeella ja nauhanlihalla täytettyä pitaleipää.

Ainsleyn Välimeren herkutU

pe 10.12.2021 15.15 - 16.00 45 minYle Teema & Fem

Kausi 1, 9/10. Jordania: Amman. Ainsley rikkoo rajojaan vieraillessaan Jordaniassa. Hän aloittaa kulinaarisen retkensä Ammanin pääkaupungissa vilkkaalta hedelmä- ja vihannestorilta, josta löytyy tuotteet ensimmäiseen reseptiin. Jordaniasta on nopeasti tulossa vakavasti otettava viinintuotantoalue, joten Ainsley tutkii paikallisen viininvalmistajan tarjontaa. Hän valmistaa herkullisen, grillatun vihanneslautasen Labneh-juuston seuraksi. Lopuksi Ainsley vierailee vanhan ystävänsä Marian luona, joka johtaa kokkikoulua. HD

Ainsleyn Välimeren herkut

ke 08.12.2021 21.00 - 21.45 45 minYle Teema & Fem

Kausi 1, 9/10. Jordania: Amman. Ainsley rikkoo rajojaan vieraillessaan Jordaniassa. Hän aloittaa kulinaarisen retkensä Ammanin pääkaupungissa vilkkaalta hedelmä- ja vihannestorilta, josta löytyy tuotteet ensimmäiseen reseptiin. Jordaniasta on nopeasti tulossa vakavasti otettava viinintuotantoalue, joten Ainsley tutkii paikallisen viininvalmistajan tarjontaa. Hän valmistaa herkullisen, grillatun vihanneslautasen Labneh-juuston seuraksi. Lopuksi Ainsley vierailee vanhan ystävänsä Marian luona, joka johtaa kokkikoulua. HD

Ainsleyn Välimeren herkutU

la 04.12.2021 15.15 - 16.00 45 minYle Teema & Fem

Kausi 1, 8/10. Granada. Etelä-Espanjassa Ainsley sukeltaa Granadan ruokamaailmaan. Hän metsästää sahramia, jota käytetään täydelliseen kanareseptiin. Ainsley oppii kuuluisasta Alhambran palatsista ja pääsee maistelemaan pieniä paikallisia leivonnaisia. Hän valmistaa kuuman, samettimaisen kaakaon, joka on maustettu kanelilla ja appelsiinin kuorella. Myöhemmin Ainsley saa oppitunnin kokki Eugeniltä klassisen espanjalaisen tortillan ja paistettujen munakoisojen valmistamisesta. Lopuksi on vielä aikaa tanssia flamencoa ja kokata paellaa. HD

Ainsleyn Välimeren herkut

ke 01.12.2021 22.25 - 23.10 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 8/10. Granada. Etelä-Espanjassa Ainsley sukeltaa Granadan ruokamaailmaan. Hän metsästää sahramia, jota käytetään täydelliseen kanareseptiin. Ainsley oppii kuuluisasta Alhambran palatsista ja pääsee maistelemaan pieniä paikallisia leivonnaisia. Hän valmistaa kuuman, samettimaisen kaakaon, joka on maustettu kanelilla ja appelsiinin kuorella. Myöhemmin Ainsley saa oppitunnin kokki Eugeniltä klassisen espanjalaisen tortillan ja paistettujen munakoisojen valmistamisesta. Lopuksi on vielä aikaa tanssia flamencoa ja kokata paellaa.

Ainsleyn Välimeren herkutU

la 27.11.2021 16.35 - 17.20 45 minYle Teema & Fem

Kausi 1, 7/10. Sevilla. Ainsleyn Välimeren matka on tuonut hänet eteläisen Espanjan Sevillaan. Ainsley vierailee San Leandron luostarissa, missä nunnat ovat myyneet itse tehtyjä makeisia turisteille jo 400 vuoden ajan. Upeissa maisemissa valmistuu appelsiini-manteli-salaatti ja myöhemmin Ainsley oppii Iberialaisen kinkun saloista. Lopuksi Lola-opas vie hänet romanttiselle veneretkelle Plaza de Espanalle. HD

Ainsleyn Välimeren herkut

ke 24.11.2021 21.00 - 21.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 7/10. Sevilla. Ainsleyn Välimeren matka on tuonut hänet eteläisen Espanjan Sevillaan. Ainsley vierailee San Leandron luostarissa, missä nunnat ovat myyneet itse tehtyjä makeisia turisteille jo 400 vuoden ajan. Upeissa maisemissa valmistuu appelsiini-manteli-salaatti ja myöhemmin Ainsley oppii Iberialaisen kinkun saloista. Lopuksi Lola-opas vie hänet romanttiselle veneretkelle Plaza de Espanalle.

Ainsleyn Välimeren herkutU

la 13.11.2021 15.15 - 16.00 45 minYle Teema & Fem

Kausi 1, 6/10. Marrakech 2/2. Marokon tutkimusmatka jatkuu. Marrakechissä on vielä paljon kokematta. Ainsley suuntaa maaseudulle likaamaan kätensä savitöissä. Hän valmistaa ammattilaisen avustuksella taginepadan. Riad Monceau-hotellissa Ainsley valmistaa matkaliedellä myskikurpitsa-bataattitaginea sitruuna-pistaasikuskusin kera. Myöhemmin paikallinen keittiömestari Rachida opastaa Ainsleya tangian valmistuksessa. HD

Ainsleyn Välimeren herkutU

la 13.11.2021 15.10 - 16.00 50 minYle Teema & Fem

Kausi 1, 6/10. Marrakech 2/2. Marokon tutkimusmatka jatkuu. Marrakechissä on vielä paljon kokematta. Ainsley suuntaa maaseudulle likaamaan kätensä savitöissä. Hän valmistaa ammattilaisen avustuksella taginepadan. Riad Monceau-hotellissa Ainsley valmistaa matkaliedellä myskikurpitsa-bataattitaginea sitruuna-pistaasikuskusin kera. Myöhemmin paikallinen keittiömestari Rachida opastaa Ainsleya tangian valmistuksessa. HD

Ainsleyn Välimeren herkut

ke 10.11.2021 21.00 - 21.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 6/10. Marrakech 2/2. Marokon tutkimusmatka jatkuu. Marrakechissä on vielä paljon kokematta. Ainsley suuntaa maaseudulle likaamaan kätensä savitöissä. Hän valmistaa ammattilaisen avustuksella taginepadan. Riad Monceau-hotellissa Ainsley valmistaa matkaliedellä myskikurpitsa-bataattitaginea sitruuna-pistaasikuskusin kera. Myöhemmin paikallinen keittiömestari Rachida opastaa Ainsleya tangian valmistuksessa. HD

Ainsleyn Välimeren herkutU

pe 05.11.2021 13.30 - 14.15 45 minYle Teema & Fem

Kausi 1, 5/10. Marrakech 1/2. Marokon kuningaskuntaa sanotaan usein portiksi Afrikkaan. Ainsley tutustuu katuruokaa täynnä olevaan Marrakechiin. Torilta hän suuntaa pieneen mutta tunnettuun Chez Lamine-ravintolaan, jonne hmiset kokoontuvat katsomaan jatkuvaa lammaspaistien virtaa. Ainsley kokkaa ohutleipää ja salsaa paahdetusta tomaatista, ennenkuin lähtee metsästämään perinteisiä marokkolaismausteita seuraavaa ruokaa varten. HD

Ainsleyn Välimeren herkut

ke 03.11.2021 21.00 - 21.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 5/10. Marrakech 1/2. Marokon kuningaskuntaa sanotaan usein portiksi Afrikkaan. Ainsley tutustuu katuruokaa täynnä olevaan Marrakechiin. Torilta hän suuntaa pieneen mutta tunnettuun Chez Lamine-ravintolaan, jonne hmiset kokoontuvat katsomaan jatkuvaa lammaspaistien virtaa. Ainsley kokkaa ohutleipää ja salsaa paahdetusta tomaatista, ennenkuin lähtee metsästämään perinteisiä marokkolaismausteita seuraavaa ruokaa varten. HD

Ainsleyn Välimeren herkut

la 30.10.2021 14.40 - 15.25 45 minYle Teema & Fem

Kausi 1, 4/10. Sardinia: Siniscola ja Oliena. Sardinian elämäntyyli on vienyt Ainsleyn mennessään. Hän kokkaa tuoreista vihanneksista ja syö hyvin. Tutkimusmatka jatkuu vuorille Olienan ja Siniscolan lähistölle. Upeat maisemat vetävät puoleensa patikoijia ja muita ulkoilmaelämästä nauttivia. Ainsley vierailee ruokaharrastaja Claudion kanssa leipomossa seuraamassa "musiikkileivän" valmistusta. Itse hän kokkaa tällä kertaa perinteistä lammaspataa paimenten kanssa. HD

Ainsleyn Välimeren herkut

ke 27.10.2021 21.00 - 21.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 4/10. Sardinia: Siniscola ja Oliena. Sardinian elämäntyyli on vienyt Ainsleyn mennessään. Hän kokkaa tuoreista vihanneksista ja syö hyvin. Tutkimusmatka jatkuu vuorille Olienan ja Siniscolan lähistölle. Upeat maisemat vetävät puoleensa patikoijia ja muita ulkoilmaelämästä nauttivia. Ainsley vierailee ruokaharrastaja Claudion kanssa leipomossa seuraamassa "musiikkileivän" valmistusta. Itse hän kokkaa tällä kertaa perinteistä lammaspataa paimenten kanssa.

Ainsleyn Välimeren herkutU

la 23.10.2021 14.40 - 15.25 45 minYle Teema & Fem

Kausi 1, 3/10. Sardinia: Olbia. Matkan seuraava pysäkki on italialainen helmi, Välimeren toiseksi suurin saari, Sardinia. Ainsley aloittaa Golfo Arancista. Hän vierailee La Spigola-ravintolassa, joka edustaa kaikkea sitä, mitä tältä alueelta halutaan: upeita maisemia, hyvää juotavaa ja maittavaa paikallista ruokaa. Matkakeittiölle löytyy täydellinen paikka Olbian pohjoispuolelta ja siellä valmistetaan grillattua lammasta ja artisokkaa rosmariinii-balsamietikka-hunajaglaseerauksella. HD

Ainsleyn Välimeren herkut

ke 20.10.2021 21.50 - 22.35 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 3/10. Sardinia: Olbia. Matkan seuraava pysäkki on italialainen helmi, Välimeren toiseksi suurin saari, Sardinia. Ainsley aloittaa Golfo Arancista. Hän vierailee La Spigola-ravintolassa, joka edustaa kaikkea sitä, mitä tältä alueelta halutaan: upeita maisemia, hyvää juotavaa ja maittavaa paikallista ruokaa. Matkakeittiölle löytyy täydellinen paikka Olbian pohjoispuolelta ja siellä valmistetaan grillattua lammasta ja artisokkaa rosmariinii-balsamietikka-hunajaglaseerauksella. HD

Ainsleyn Välimeren herkutU

la 16.10.2021 14.35 - 15.20 45 minYle Teema & Fem

Kausi 1, 2/10. Korsika: Bonifacio. Seikkailu Korsikalla jatkuu. Ainsley on saaren etelärannikolla Bonifaciossa, missä keskiaikainen kaupunki kohoaa venesataman ylle. Kukkulalla asuu yli 3 000 henkeä, ja kesä tuo paljon turisteja. Ainsley viihtyy ravintoloiden täyttämillä kujilla ja kokkailee paikallisia herkkuja. Reseptit vaativat herkkuhunajaa ja sitä löytyy mehiläishoitaja Bastienilta Länsi-Korsikalta. HD

Ainsleyn Välimeren herkut

ke 13.10.2021 21.00 - 21.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 2/10. Korsika: Bonifacio. Seikkailu Korsikalla jatkuu. Ainsley on saaren etelärannikolla Bonifaciossa, missä keskiaikainen kaupunki kohoaa venesataman ylle. Kukkulalla asuu yli 3 000 henkeä, ja kesä tuo paljon turisteja. Ainsley viihtyy ravintoloiden täyttämillä kujilla ja kokkailee paikallisia herkkuja. Reseptit vaativat herkkuhunajaa ja sitä löytyy mehiläishoitaja Bastienilta Länsi-Korsikalta. HD

Ainsleyn Välimeren herkutU

la 09.10.2021 14.35 - 15.19 44 minYle Teema & Fem

Kausi 1, 1/10. Korsika: Ajaccio. Ainsleyn Välimeren ruokamatka saa upean alun "kauneuden saarelta". Ranskaan kuuluva Korsikan saari on Napoleonin synnyinpaikka ja yli 200 rannan paratiisi. Kapteeni Jean Hughes ohjaa katamaraanin kirkkaisiin vesiin ja opettaa Ainsleylle purjehtimisen perusteet. Aavalla merellä kokataan herkullisia vartaita vastuullisesti pyydetyistä merenelävistä. Ajacciossa Ainsley ystävineen valmistaa villisikapataa. HD

Ainsleyn Välimeren herkut

ke 06.10.2021 22.30 - 23.15 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 1/10. Korsika: Ajaccio. Ainsleyn Välimeren ruokamatka saa upean alun "kauneuden saarelta". Ranskaan kuuluva Korsikan saari on Napoleonin synnyinpaikka ja yli 200 rannan paratiisi. Kapteeni Jean Hughes ohjaa katamaraanin kirkkaisiin vesiin ja opettaa Ainsleylle purjehtimisen perusteet. Aavalla merellä kokataan herkullisia vartaita vastuullisesti pyydetyistä merenelävistä. Ajacciossa Ainsley ystävineen valmistaa villisikapataa. HD
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: The Real Housewives Suomi, Murha paratiisissa, Poliisikoira Rex, Unelma-asunto auringon alta, Hankala perintö, Jääkiekkoa: Ruotsi-Suomi, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Simpsonit, Lemmen viemää, Burgerimiehet Aasiassa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity