BlogitSanakirjaViihdeTietovisatReseptitVaihtoautotHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla ainsleyn välimeren herkut löytyy 9 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Ainsleyn Välimeren herkutU

huomenna 14.15 - 15.00 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 4/10. Sardinia: Siniscola ja Oliena. Sardinian elämäntyyli on vienyt Ainsleyn mennessään. Hän kokkaa tuoreista vihanneksista ja syö hyvin. Tutkimusmatka jatkuu vuorille Olienan ja Siniscolan lähistölle. Upeat maisemat vetävät puoleensa patikoijia ja muita ulkoilmaelämästä nauttivia. Ainsley vierailee ruokaharrastaja Claudion kanssa leipomossa seuraamassa "musiikkileivän" valmistusta. Itse hän kokkaa tällä kertaa perinteistä lammaspataa paimenten kanssa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 13.10. klo 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 5/10. Marrakech 1/2. Marokon kuningaskuntaa sanotaan usein portiksi Afrikkaan. Ainsley tutustuu katuruokaa täynnä olevaan Marrakechiin. Torilta hän suuntaa pieneen mutta tunnettuun Chez Lamine-ravintolaan, jonne hmiset kokoontuvat katsomaan jatkuvaa lammaspaistien virtaa. Ainsley kokkaa ohutleipää ja salsaa paahdetusta tomaatista, ennenkuin lähtee metsästämään perinteisiä marokkolaismausteita seuraavaa ruokaa varten. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

la 15.10. klo 16.00 - 16.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 5/10. Marrakech 1/2. Marokon kuningaskuntaa sanotaan usein portiksi Afrikkaan. Ainsley tutustuu katuruokaa täynnä olevaan Marrakechiin. Torilta hän suuntaa pieneen mutta tunnettuun Chez Lamine-ravintolaan, jonne hmiset kokoontuvat katsomaan jatkuvaa lammaspaistien virtaa. Ainsley kokkaa ohutleipää ja salsaa paahdetusta tomaatista, ennenkuin lähtee metsästämään perinteisiä marokkolaismausteita seuraavaa ruokaa varten. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 20.10. klo 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 6/10. Marrakech 2/2. Marokon tutkimusmatka jatkuu. Marrakechissä on vielä paljon kokematta. Ainsley suuntaa maaseudulle likaamaan kätensä savitöissä. Hän valmistaa ammattilaisen avustuksella taginepadan. Riad Monceau-hotellissa Ainsley valmistaa matkaliedellä myskikurpitsa-bataattitaginea sitruuna-pistaasikuskusin kera. Myöhemmin paikallinen keittiömestari Rachida opastaa Ainsleya tangian valmistuksessa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

pe 21.10. klo 14.15 - 15.00 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 6/10. Marrakech 2/2. Marokon tutkimusmatka jatkuu. Marrakechissä on vielä paljon kokematta. Ainsley suuntaa maaseudulle likaamaan kätensä savitöissä. Hän valmistaa ammattilaisen avustuksella taginepadan. Riad Monceau-hotellissa Ainsley valmistaa matkaliedellä myskikurpitsa-bataattitaginea sitruuna-pistaasikuskusin kera. Myöhemmin paikallinen keittiömestari Rachida opastaa Ainsleya tangian valmistuksessa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 27.10. klo 12.00 - 12.45 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 7/10. Sevilla. Ainsleyn Välimeren matka on tuonut hänet eteläisen Espanjan Sevillaan. Ainsley vierailee San Leandron luostarissa, missä nunnat ovat myyneet itse tehtyjä makeisia turisteille jo 400 vuoden ajan. Upeissa maisemissa valmistuu appelsiini-manteli-salaatti ja myöhemmin Ainsley oppii Iberialaisen kinkun saloista. Lopuksi Lola-opas vie hänet romanttiselle veneretkelle Plaza de Espanalle. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

pe 28.10. klo 14.15 - 15.00 45 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 7/10. Sevilla. Ainsleyn Välimeren matka on tuonut hänet eteläisen Espanjan Sevillaan. Ainsley vierailee San Leandron luostarissa, missä nunnat ovat myyneet itse tehtyjä makeisia turisteille jo 400 vuoden ajan. Upeissa maisemissa valmistuu appelsiini-manteli-salaatti ja myöhemmin Ainsley oppii Iberialaisen kinkun saloista. Lopuksi Lola-opas vie hänet romanttiselle veneretkelle Plaza de Espanalle. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 03.11. klo 12.00 - 12.44 44 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 8/10. Granada. Etelä-Espanjassa Ainsley sukeltaa Granadan ruokamaailmaan. Hän metsästää sahramia, jota käytetään täydelliseen kanareseptiin. Ainsley oppii kuuluisasta Alhambran palatsista ja pääsee maistelemaan pieniä paikallisia leivonnaisia. Hän valmistaa kuuman, samettimaisen kaakaon, joka on maustettu kanelilla ja appelsiinin kuorella. Myöhemmin Ainsley saa oppitunnin kokki Eugeniltä klassisen espanjalaisen tortillan ja paistettujen munakoisojen valmistamisesta. Lopuksi on vielä aikaa tanssia flamencoa ja kokata paellaa. (U)

Ainsleyn Välimeren herkutU

to 10.11. klo 12.00 - 12.44 44 minYle Teema & Fem

Ainsleyn Välimeren herkut
Kausi 1, 9/10. Jordania: Amman. Ainsley rikkoo rajojaan vieraillessaan Jordaniassa. Hän aloittaa kulinaarisen retkensä Ammanin pääkaupungissa vilkkaalta hedelmä- ja vihannestorilta, josta löytyy tuotteet ensimmäiseen reseptiin. Jordaniasta on nopeasti tulossa vakavasti otettava viinintuotantoalue, joten Ainsley tutkii paikallisen viininvalmistajan tarjontaa. Hän valmistaa herkullisen, grillatun vihanneslautasen Labneh-juuston seuraksi. Lopuksi Ainsley vierailee vanhan ystävänsä Marian luona, joka johtaa kokkikoulua. (U)
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Salatut elämät, Kauniit ja rohkeat, Emmerdale, Unelma-asunto auringon alta, Isä Matteon tutkimuksia, Taitoluistelun Finlandia Trophy, Lemmen viemää, Milanon naisten paratiisi, Miehen puolikkaat, 90 päivää morsiamena: Päiväkirjat

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity