ReseptitViihdeSanakirjaBlogitHoroskooppiVaihtoautotTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Haulla aikamoinen löytö löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Aikamoinen löytöSU

ma 08.08. klo 14.00 - 15.50 1h 50 minAVA

Aikamoinen löytö. Kun baseballtähti Chase Taynor joutuu lähtemään joukkueestaan ja palaamaan kotikonnuilleen Parker Fallsiin, hän tapaa vuosien jälkeen kouluaikaisen tyttöystävänsä Jessican. Jessica kipuilee talousvaikeuksissa olevan ravintolansa ja yksinhuoltajuuden kanssa. Jessican isoisän aikoinaan perustama ravintola kaipaisi uudistuksia, mutta Jessica pelkää ottaa riskejä. Chase haluaa auttaa Jessicaa sekä työn että tämän pojan, 8-vuotiaan Wesleyn, baseballharrastuksen kanssa, mutta kaiken aikaa takaraivossa takova toive uudesta joukkuepaikasta häiritsee uutta arkea vanhassa kotikaupungissa. Lopulta jokaisen on tehtävä päätöksiä unelmiensa suhteen. Ohjaus: Steven R. Monroe. USA 2017 (83 ). Pääosissa Nikki Deloach, Andrew W. Walker ja Chance Hurstfield. Uusinta.

Aikamoinen löytöS

la 06.08. klo 19.00 - 20.35 1h 35 minAVA

Aikamoinen löytö. Kun baseballtähti Chase Taynor joutuu lähtemään joukkueestaan ja palaamaan kotikonnuilleen Parker Fallsiin, hän tapaa vuosien jälkeen kouluaikaisen tyttöystävänsä Jessican. Jessica kipuilee talousvaikeuksissa olevan ravintolansa ja yksinhuoltajuuden kanssa. Jessican isoisän aikoinaan perustama ravintola kaipaisi uudistuksia, mutta Jessica pelkää ottaa riskejä. Chase haluaa auttaa Jessicaa sekä työn että tämän pojan, 8-vuotiaan Wesleyn, baseballharrastuksen kanssa, mutta kaiken aikaa takaraivossa takova toive uudesta joukkuepaikasta häiritsee uutta arkea vanhassa kotikaupungissa. Lopulta jokaisen on tehtävä päätöksiä unelmiensa suhteen. Ohjaus: Steven R. Monroe. USA 2017 (83 ). Pääosissa Nikki Deloach, Andrew W. Walker ja Chance Hurstfield.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Yleisurheilun EM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: EM-viikko 2022 München, yleisurheilu, Ihana Elisa, Ensitreffit alttarilla UK, MasterChef Australia, Kauniit ja rohkeat, Maailma liekeissä, Isä Matteon tutkimuksia, EM-viikko München 2022, beach volley, Frendit, Unelma-asunto auringon alta

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity