HoroskooppiBlogitVaihtoautotSanakirjaTietovisatReseptitNauris.fi

Haulla agenda löytyy 507 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

AgendaS

ti 16.06. klo 17.15 - 18.00 SVT2

Hur har den svenska strategin mot coronapandemin fungerat? Direktsänd studiointervju med statsminister Stefan Löfven i Agendas säsongsavslutning. Tillgången till narkotika ökar och narkotika finns att köpa i nästan hela landet. Möt unga i Ronneby som tar droger när det är fest. I studion: Lennart Karlsson, ordförande i Svenska Narkotikpolisföreningen, och Jenny Andersson, folkhälsosamordnare i Karlshamn. Från 14/6 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 16.06. klo 00.45 - 01.30 SVT2

Hur har den svenska strategin mot coronapandemin fungerat? Direktsänd studiointervju med statsminister Stefan Löfven i Agendas säsongsavslutning. Tillgången till narkotika ökar och narkotika finns att köpa i nästan hela landet. Möt unga i Ronneby som tar droger när det är fest. I studion: Lennart Karlsson, ordförande i Svenska Narkotikpolisföreningen, och Jenny Andersson, folkhälsosamordnare i Karlshamn. Från 14/6 i SVT2. Även i SVT2 16/6 och SVT24 16/6. Textat sid. 199.

AgendaS

su 14.06. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Hur har den svenska strategin mot coronapandemin fungerat? Direktsänd studiointervju med statsminister Stefan Löfven i Agendas säsongsavslutning. Tillgången till narkotika ökar och narkotika finns att köpa i nästan hela landet. Möt unga i Ronneby som tar droger när det är fest. I studion: Lennart Karlsson, ordförande i Svenska Narkotikpolisföreningen, och Jenny Andersson, folkhälsosamordnare i Karlshamn. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 02.06. klo 17.15 - 18.00 SVT2

Dystert facit efter ett halvår med operation Rimfrost - dödsskjutningarna har fortsatt som tidigare. Varför lyckas inte polisen knäcka gängvåldet? Biträdande rikspolischef Mats Löfving intervjuas. Tuffa tider för nybakade studenter när ungdomsarbetslösheten skenar. Kommer utbildningsplatserna på högskolan att räcka? Högskoleminister Matilda Ernkrans i studion.​ Corona-effekten i politiken - vart tog Sverigedemokraterna vägen? Och hur länge kan Socialdemokraterna rida på pandemivågen? Från 31/5 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 02.06. klo 00.50 - 01.35 SVT2

Dystert facit efter ett halvår med operation Rimfrost - dödsskjutningarna har fortsatt som tidigare. Varför lyckas inte polisen knäcka gängvåldet? Biträdande rikspolischef Mats Löfving intervjuas. Tuffa tider för nybakade studenter när ungdomsarbetslösheten skenar. Kommer utbildningsplatserna på högskolan att räcka? Högskoleminister Matilda Ernkrans i studion.​ Corona-effekten i politiken - vart tog Sverigedemokraterna vägen? Och hur länge kan Socialdemokraterna rida på pandemivågen? Från 31/5 i SVT2. Även i SVT2 2/6 och SVT24 2/6. Textat sid. 199.

AgendaS

su 31.05. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Dystert facit efter ett halvår med operation Rimfrost - dödsskjutningarna har fortsatt som tidigare. Varför lyckas inte polisen knäcka gängvåldet? Biträdande rikspolischef Mats Löfving intervjuas. Tuffa tider för nybakade studenter när ungdomsarbetslösheten skenar. Kommer utbildningsplatserna på högskolan att räcka? Högskoleminister Matilda Ernkrans i studion.​ Corona-effekten i politiken - vart tog Sverigedemokraterna vägen? Och hur länge kan Socialdemokraterna rida på pandemivågen? Textat sid. 199.

AgendaS

ti 26.05. klo 17.15 - 18.00 SVT2

Hur många äldre på särskilda boenden får inte den vård de behöver mot covid-19? Hör Thomas Andersson som tvingade äldreboendet att tänka om och räddade sin 81-åriga pappa. I studion också: Thomas Lindén, Socialstyrelsen och Yngve Gustafson, geriatrikprofessor. Ny utredning om arbetsrätten bäddar för höstens stora politiska strid. I studion Jonas Sjöstedt (V), partiledare och Anders W Jonsson (C), vikarierande partiledare. WHO:s ledande epidemiolog i Europa Richard Pebody varnar för en andra våg av coronasmitta. Från 24/5 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 26.05. klo 00.30 - 01.15 SVT2

Hur många äldre på särskilda boenden får inte den vård de behöver mot covid-19? Hör Thomas Andersson som tvingade äldreboendet att tänka om och räddade sin 81-åriga pappa. I studion också: Thomas Lindén, Socialstyrelsen och Yngve Gustafson, geriatrikprofessor. Ny utredning om arbetsrätten bäddar för höstens stora politiska strid. I studion Jonas Sjöstedt (V), partiledare och Anders W Jonsson (C), vikarierande partiledare. WHO:s ledande epidemiolog i Europa Richard Pebody varnar för en andra våg av coronasmitta. Från 24/5 i SVT2. Även i SVT2 26/5 och SVT24 26/5. Textat sid. 199.

AgendaS

su 24.05. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Hur många äldre på särskilda boenden får inte den vård de behöver mot covid-19? Hör Thomas Andersson som tvingade äldreboendet att tänka om och räddade sin 81-åriga pappa. I studion också: Thomas Lindén, Socialstyrelsen och Yngve Gustafson, geriatrikprofessor. Ny utredning om arbetsrätten bäddar för höstens stora politiska strid. I studion Jonas Sjöstedt (V), partiledare och Anders W Jonsson (C), vikarierande partiledare. WHO:s ledande epidemiolog i Europa Richard Pebody varnar för en andra våg av coronasmitta. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 19.05. klo 13.55 - 14.45 SVT2

Kan vi lita på prognoserna om flockimmunitet redan i sommar? Utländska studier visar på låga immun-nivåer. Fungerar verkligen den svenska corona-strategin? Intervju med den belgiske professorn Pierre van Damme. Varför dröjer regeringens besked till riskgrupper om ersättning för att stanna hemma från jobbet? Möt sjuksköterskan som har nedsatt immunförsvar efter cancersjukdom, men inte har råd att sluta arbeta. Hur fungerar den svenska demokratin när riksdagen bantas för att minska smittspridningen? Och vilka effekter får coronapandemin för det amerikanska presidentvalet? Riksdagens talman Andreas Norlén och Sveriges Radios utrikeschef Ginna Lindberg. Från 17/5 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 19.05. klo 00.35 - 01.25 SVT2

Kan vi lita på prognoserna om flockimmunitet redan i sommar? Utländska studier visar på låga immun-nivåer. Fungerar verkligen den svenska corona-strategin? Intervju med den belgiske professorn Pierre van Damme. Varför dröjer regeringens besked till riskgrupper om ersättning för att stanna hemma från jobbet? Möt sjuksköterskan som har nedsatt immunförsvar efter cancersjukdom, men inte har råd att sluta arbeta. Hur fungerar den svenska demokratin när riksdagen bantas för att minska smittspridningen? Och vilka effekter får coronapandemin för det amerikanska presidentvalet? Riksdagens talman Andreas Norlén och Sveriges Radios utrikeschef Ginna Lindberg. Från 17/5 i SVT2. Även i SVT2 19/5 och SVT24 19/5. Textat sid. 199.

AgendaS

su 17.05. klo 22.15 - 23.05 SVT2

Kan vi lita på prognoserna om flockimmunitet redan i sommar? Utländska studier visar på låga immun-nivåer. Fungerar verkligen den svenska corona-strategin? Intervju med den belgiske professorn Pierre van Damme. Varför dröjer regeringens besked till riskgrupper om ersättning för att stanna hemma från jobbet? Möt sjuksköterskan som har nedsatt immunförsvar efter cancersjukdom, men inte har råd att sluta arbeta. Hur fungerar den svenska demokratin när riksdagen bantas för att minska smittspridningen? Och vilka effekter får coronapandemin för det amerikanska presidentvalet? Riksdagens talman Andreas Norlén och Sveriges Radios utrikeschef Ginna Lindberg. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 12.05. klo 17.15 - 18.00 SVT2

Ett helt Agenda om den katastrof som coronakrisen innebär för Sveriges äldre befolkning. Vilka bär ansvaret för tragedin med alla döda på landets äldreboenden? Socialminister Lena Hallengren , Olivia Wigzell, generaldirektör Socialstyrelsen, och äldreforskaren Ingmar Skoog. Några månader, ett halvår, ett år? Hur länge klarar en gammal människa att leva ensam i karantän utan att bli deprimerad och sjuk? Intervju med 86-åriga riksdagsledamoten Barbro Westerholm (L). Från 10/5 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 12.05. klo 00.35 - 01.20 SVT2

Ett helt Agenda om den katastrof som coronakrisen innebär för Sveriges äldre befolkning. Vilka bär ansvaret för tragedin med alla döda på landets äldreboenden? Socialminister Lena Hallengren , Olivia Wigzell, generaldirektör Socialstyrelsen, och äldreforskaren Ingmar Skoog. Några månader, ett halvår, ett år? Hur länge klarar en gammal människa att leva ensam i karantän utan att bli deprimerad och sjuk? Intervju med 86-åriga riksdagsledamoten Barbro Westerholm (L). Från 10/5 i SVT2. Även i SVT2 12/5 och SVT24 12/5. Textat sid. 199.

AgendaS

su 10.05. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Ett helt Agenda om den katastrof som coronakrisen innebär för Sveriges äldre befolkning. Vilka bär ansvaret för tragedin med alla döda på landets äldreboenden? Socialminister Lena Hallengren , Olivia Wigzell, generaldirektör Socialstyrelsen, och äldreforskaren Ingmar Skoog. Några månader, ett halvår, ett år? Hur länge klarar en gammal människa att leva ensam i karantän utan att bli deprimerad och sjuk? Intervju med 86-åriga riksdagsledamoten Barbro Westerholm (L). Textat sid. 199.

AgendaS

ti 05.05. klo 17.15 - 18.00 SVT2

Tester för coronaviruset beskrivs som en nyckel för att få kontroll över spridningen. Varför testar Sverige så få jämfört med våra grannländer? Företag och politiker går ihop för att skapa grönare ekonomi efter pandemin. ​Men hur stor blir skillnaden? ​Jesper Brodin, vd för IKEA:s varuhuskedja, förra MP-språkröret Maria Wetterstrand och förre finansministern Anders Borg i Agenda. ​Igår var de utskällda och misstänkliggjorda. Idag vill alla regeringar ha Googles, Facebooks och andra ​tech-jättars stöd i kampen mot coronan. ​Programledare: Anders Holmberg. Från 3/5 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 05.05. klo 00.40 - 01.25 SVT2

Tester för coronaviruset beskrivs som en nyckel för att få kontroll över spridningen. Varför testar Sverige så få jämfört med våra grannländer? Företag och politiker går ihop för att skapa grönare ekonomi efter pandemin. ​Men hur stor blir skillnaden? ​Jesper Brodin, vd för IKEA:s varuhuskedja, förra MP-språkröret Maria Wetterstrand och förre finansministern Anders Borg i Agenda. ​Igår var de utskällda och misstänkliggjorda. Idag vill alla regeringar ha Googles, Facebooks och andra ​tech-jättars stöd i kampen mot coronan. ​Programledare: Anders Holmberg. Från 3/5 i SVT2. Även i SVT24 senare i kväll, SVT2 5/5 och SVT24 5/5. Textat sid. 199.

AgendaS

su 03.05. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Tester för coronaviruset beskrivs som en nyckel för att få kontroll över spridningen. Varför testar Sverige så få jämfört med våra grannländer? Företag och politiker går ihop för att skapa grönare ekonomi efter pandemin. ​Men hur stor blir skillnaden? ​Jesper Brodin, vd för IKEA:s varuhuskedja, förra MP-språkröret Maria Wetterstrand och förre finansministern Anders Borg i Agenda. ​Igår var de utskällda och misstänkliggjorda. Idag vill alla regeringar ha Googles, Facebooks och andra ​tech-jättars stöd i kampen mot coronan. ​Programledare: Anders Holmberg. Även i SVT24 4/5, SVT2 4/5, SVT2 5/5 och SVT24 5/5. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 28.04. klo 17.15 - 18.00 SVT2

Mer pengar direkt till företagen som drabbas av pandemin - slöseri med skattebetalarnas pengar eller klok investering? Moderatledaren Ulf Kristersson (M) intervjuas.​ Spanien - belägrat land i coronatider. Reportage om utegångsförbud, skyhöga dödstal, vårdpersonal som går på knäna - men också om hur krisen svetsar folk samman. Samtal med Camilla Lif, präst i svenska kyrkan. Hur kan Sverige säkra sina lager av läkemedel och skyddsmateriel inför nästa pandemi?I studion Åsa Kullgren, utredare av sjukvårdens krisberedskap och Stefan Swartling Peterson, professor i global hälsa. Från 26/4 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 28.04. klo 00.50 - 01.35 SVT2

Mer pengar direkt till företagen som drabbas av pandemin - slöseri med skattebetalarnas pengar eller klok investering? Moderatledaren Ulf Kristersson (M) intervjuas.​ Spanien - belägrat land i coronatider. Reportage om utegångsförbud, skyhöga dödstal, vårdpersonal som går på knäna - men också om hur krisen svetsar folk samman. Samtal med Camilla Lif, präst i svenska kyrkan. Hur kan Sverige säkra sina lager av läkemedel och skyddsmateriel inför nästa pandemi?I studion Åsa Kullgren, utredare av sjukvårdens krisberedskap och Stefan Swartling Peterson, professor i global hälsa. Från 26/4 i SVT2. Även i SVT2 28/4 och SVT24 28/4. Textat sid. 199.

AgendaS

su 26.04. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Mer pengar direkt till företagen som drabbas av pandemin - slöseri med skattebetalarnas pengar eller klok investering? Moderatledaren Ulf Kristersson (M) intervjuas.​ Spanien - belägrat land i coronatider. Reportage om utegångsförbud, skyhöga dödstal, vårdpersonal som går på knäna - men också om hur krisen svetsar folk samman. Samtal med Camilla Lif, präst i svenska kyrkan. Hur kan Sverige säkra sina lager av läkemedel och skyddsmateriel inför nästa pandemi?I studion Åsa Kullgren, utredare av sjukvårdens krisberedskap och Stefan Swartling Peterson, professor i global hälsa. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 21.04. klo 17.15 - 18.00 SVT2

Skriande brist på skyddsutrustning i äldreomsorgen - vem tar ansvar för att hindra att gamla smittas? Intervju med Stockholms äldreborgarråd Erik Slottner​ (KD). Varför så olika dödstal i de nordiska länderna? Diskussion med Frode Forland, smittskyddsdirektör i Norge, och Else Smith, f d chef för danska Sundhetsstyrelsen. Land efter land öppnas upp igen - hur förbereder sig Sverige för nästa steg i corona-epidemin? Biträdande statsepidemiolog Anders Wallensten i Agenda. Från 19/4 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 21.04. klo 00.50 - 01.35 SVT2

Skriande brist på skyddsutrustning i äldreomsorgen - vem tar ansvar för att hindra att gamla smittas? Intervju med Stockholms äldreborgarråd Erik Slottner​ (KD). Varför så olika dödstal i de nordiska länderna? Diskussion med Frode Forland, smittskyddsdirektör i Norge, och Else Smith, f d chef för danska Sundhetsstyrelsen. Land efter land öppnas upp igen - hur förbereder sig Sverige för nästa steg i corona-epidemin? Biträdande statsepidemiolog Anders Wallensten i Agenda. Från 19/4 i SVT2. Även i SVT2 21/4 och SVT24 21/4. Textat sid. 199.

AgendaS

su 19.04. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Skriande brist på skyddsutrustning i äldreomsorgen - vem tar ansvar för att hindra att gamla smittas? Intervju med Stockholms äldreborgarråd Erik Slottner​ (KD). Varför så olika dödstal i de nordiska länderna? Diskussion med Frode Forland, smittskyddsdirektör i Norge, och Else Smith, f d chef för danska Sundhetsstyrelsen. Land efter land öppnas upp igen - hur förbereder sig Sverige för nästa steg i corona-epidemin? Biträdande statsepidemiolog Anders Wallensten i Agenda. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 07.04. klo 17.35 - 18.25 SVT2

Tiotusentals företag riskerar att gå i konkurs. Borde regeringen göra mer för att skydda dem? I studion Anders W Jonsson (C), vikarierande partiledare och Elisabeth Svantesson (M), ekonomisk-politisk talesperson. Varför har kommunerna och regionerna misslyckats med att hålla smittan borta från äldreboenden? Intervju med socialminister Lena Hallengren . Finland hade miljoner masker och annan skyddmateriel i beredskapslager - varför var Sverige inte förebett för en pandemi? Intervju med Finlands Beredskapsförsörjningsmyndighet. När kommer testerna som visar vilka som haft covid-19 och troligen är immuna? I studion Sophia Hober, professor på KTH. Från 5/4 i SVT2. Även i SVT24 senare i kväll. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 07.04. klo 00.50 - 01.40 SVT2

Tiotusentals företag riskerar att gå i konkurs. Borde regeringen göra mer för att skydda dem? I studion Anders W Jonsson (C), vikarierande partiledare och Elisabeth Svantesson (M), ekonomisk-politisk talesperson. Varför har kommunerna och regionerna misslyckats med att hålla smittan borta från äldreboenden? Intervju med socialminister Lena Hallengren . Finland hade miljoner masker och annan skyddmateriel i beredskapslager - varför var Sverige inte förebett för en pandemi? Intervju med Finlands Beredskapsförsörjningsmyndighet. När kommer testerna som visar vilka som haft covid-19 och troligen är immuna? I studion Sophia Hober, professor på KTH. Från 5/4 i SVT2. Även i SVT2 7/4 och SVT24 7/4. Textat sid. 199.

AgendaS

su 05.04. klo 22.15 - 23.05 SVT2

Tiotusentals företag riskerar att gå i konkurs. Borde regeringen göra mer för att skydda dem? I studion Anders W Jonsson (C), vikarierande partiledare och Elisabeth Svantesson (M), ekonomisk-politisk talesperson. Varför har kommunerna och regionerna misslyckats med att hålla smittan borta från äldreboenden? Intervju med socialminister Lena Hallengren . Finland hade miljoner masker och annan skyddmateriel i beredskapslager - varför var Sverige inte förebett för en pandemi? Intervju med Finlands Beredskapsförsörjningsmyndighet. När kommer testerna som visar vilka som haft covid-19 och troligen är immuna? I studion Sophia Hober, professor på KTH. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 31.03. klo 17.15 - 18.10 SVT2

Nya gränser för folksamlingar - men hur lätt är det att förstå Folkhälsomyndighetens budskap?I studion Johan Carlson, generaldirektör. Är risken större för trångbodda och fattiga att smittas av coronaviruset? Reportage från Järvaområdet i Stockholm och intervju med Bi Puranen, docent i ekonomisk historia och Jihan Mohamed, läkare. Stängda gränser och minimalt samarbete mellan länderna - klarar EU utmaningen från coronasmittan?​ Cecilia Malmström, tidigare EU-kommissionär och Göran von Sydow, Svenska institutet för Europapolitiska studier. Från 29/3 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 31.03. klo 00.35 - 01.30 SVT2

Nya gränser för folksamlingar - men hur lätt är det att förstå Folkhälsomyndighetens budskap?I studion Johan Carlson, generaldirektör. Är risken större för trångbodda och fattiga att smittas av coronaviruset? Reportage från Järvaområdet i Stockholm och intervju med Bi Puranen, docent i ekonomisk historia och Jihan Mohamed, läkare. Stängda gränser och minimalt samarbete mellan länderna - klarar EU utmaningen från coronasmittan?​ Cecilia Malmström, tidigare EU-kommissionär och Göran von Sydow, Svenska institutet för Europapolitiska studier. Från 29/3 i SVT2. Även i SVT2 31/3 och SVT24 31/3. Textat sid. 199.

AgendaS

su 29.03. klo 22.15 - 23.10 SVT2

Nya gränser för folksamlingar - men hur lätt är det att förstå Folkhälsomyndighetens budskap?I studion Johan Carlson, generaldirektör. Är risken större för trångbodda och fattiga att smittas av coronaviruset? Reportage från Järvaområdet i Stockholm och intervju med Bi Puranen, docent i ekonomisk historia och Jihan Mohamed, läkare. Stängda gränser och minimalt samarbete mellan länderna - klarar EU utmaningen från coronasmittan?​ Cecilia Malmström, tidigare EU-kommissionär och Göran von Sydow, Svenska institutet för Europapolitiska studier. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 24.03. klo 17.15 - 18.10 SVT2

Statsministerns tal till nationen kommenteras och analyseras. Kollaps för många företag och tusentals anställda varslas om uppsägning. Hur länge klarar vår ekonomi corona-pandemin? i studion: näringsminister Ibrahim Baylan och Susanna Gideonsson, ordförande Handelsanställdas förbund. När kan skyddsreglerna som skadar ekonomin tas bort? Intervju i studion med statsepidemiolog Anders Tegnell. Hur högt pris är vi redo att betala för skydda folkhälsan? Diskussion med Kerstin Hessius, vd Tredje AP-fonden och Johan Giesecke, rådgivare till WHO. När finns vaccin eller antivirala mediciner som hjälper mot det nya coronaviruset? Intervju med Stéphane Bancel, vd för Moderna, det företag som är närmast ett vaccin. Från 22/3 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 24.03. klo 00.35 - 01.30 SVT2

Statsministerns tal till nationen kommenteras och analyseras. Kollaps för många företag och tusentals anställda varslas om uppsägning. Hur länge klarar vår ekonomi corona-pandemin? i studion: näringsminister Ibrahim Baylan och Susanna Gideonsson, ordförande Handelsanställdas förbund. När kan skyddsreglerna som skadar ekonomin tas bort? Intervju i studion med statsepidemiolog Anders Tegnell. Hur högt pris är vi redo att betala för skydda folkhälsan? Diskussion med Kerstin Hessius, vd Tredje AP-fonden och Johan Giesecke, rådgivare till WHO. När finns vaccin eller antivirala mediciner som hjälper mot det nya coronaviruset? Intervju med Stéphane Bancel, vd för Moderna, det företag som är närmast ett vaccin. Från 22/3 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt, SVT2 24/3 och SVT24 24/3. Textat sid. 199.

AgendaS

su 22.03. klo 22.21 - 23.15 SVT2

Kollaps för många företag och tusentals anställda varslas om uppsägning. Hur länge klarar vår ekonomi corona-pandemin? i studion: näringsminister Ibrahim Baylan och Susanna Gideonsson, ordförande Handelsanställdas förbund. När kan skyddsreglerna som skadar ekonomin tas bort? Intervju i studion med statsepidemiolog Anders Tegnell. Hur högt pris är vi redo att betala för skydda folkhälsan? Diskussion med Kerstin Hessius, vd Tredje AP-fonden och Johan Giesecke, rådgivare till WHO. När finns vaccin eller antivirala mediciner som hjälper mot det nya coronaviruset? Intervju med Stéphane Bancel, vd för Moderna, det företag som är närmast ett vaccin. Textat sid. 199.

AgendaS

su 22.03. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Även i SVT24 23/3, SVT2 23/3, SVT2 24/3 och SVT24 24/3. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 17.03. klo 17.15 - 18.10 SVT2

Programmet ägnas helt åt veckans dramatiska utveckling när det gäller spridningen av coronaviruset och dess effekter på sjukvård och ekonomi. Med i programmet: biträdande finansminister Per Bolund (MP), socialminister Lena Hallengren , Elda Sparrelid, chefläkare i region Stockholm, Joacim Rocklöv, professor i epidemiologi, Anders Borg, tidigare finansminister (M) samt ekonomen Klas Eklund. Från 15/3 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 17.03. klo 00.35 - 01.20 SVT2

Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Från 15/3 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt, SVT2 17/3 och SVT24 17/3. Textat sid. 199.

AgendaS

su 15.03. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Även i SVT24 16/3, SVT2 16/3, SVT2 17/3 och SVT24 17/3. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 10.03. klo 17.15 - 18.00 SVT2

Krisen vid grekisk-turkiska gränsen - ska EU förlänga avtalet med Turkiet för att stoppa flyktingarna och migranterna? I studion EU-kommissionär Ylva Johansson, ansvarig för flyktingfrågor. Allvarlig kris hotar flyget när passagerare ställer in sina resor. Intervju med SAS vd Richard Gustafson om effekterna av coronaviruset. Alla nordiska länder styrs av kvinnor utom Sverige. Varför har vi aldrig haft en kvinnlig statsminister? Diskussion mellan Åsa Regnér, f d jämställdhetsminister, och Josefin Malmqvist, ordförande för Moderatkvinnorna.Programledare: Camilla Kvartoft. Från 8/3 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 10.03. klo 00.35 - 01.20 SVT2

Krisen vid grekisk-turkiska gränsen - ska EU förlänga avtalet med Turkiet för att stoppa flyktingarna och migranterna? I studion EU-kommissionär Ylva Johansson, ansvarig för flyktingfrågor. Allvarlig kris hotar flyget när passagerare ställer in sina resor. Intervju med SAS vd Richard Gustafson om effekterna av coronaviruset. Alla nordiska länder styrs av kvinnor utom Sverige. Varför har vi aldrig haft en kvinnlig statsminister? Diskussion mellan Åsa Regnér, f d jämställdhetsminister, och Josefin Malmqvist, ordförande för Moderatkvinnorna.Programledare: Camilla Kvartoft. Från 8/3 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt, SVT2 10/3 och SVT24 10/3. Textat sid. 199.

AgendaS

su 08.03. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Krisen vid grekisk-turkiska gränsen - ska EU förlänga avtalet med Turkiet för att stoppa flyktingarna och migranterna? I studion EU-kommissionär Ylva Johansson, ansvarig för flyktingfrågor. Alla nordiska länder styrs av kvinnor utom Sverige. Varför har vi aldrig haft en kvinnlig statsminister? Diskussion mellan Åsa Regnér, f d jämställdhetsminister, och Josefin Malmqvist, ordförande för Moderatkvinnorna. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 03.03. klo 17.15 - 18.00 SVT2

Corona-viruset sprider sig över Europa. Har Sverige den beredskap som krävs om vi skulle få en omfattande smittspridning? I studion Johanna Sandwall från Socialstyrelsen och Karin Tegmark Wisell från Folkhälsomyndigheten. Så beter vi oss i krissituationer - intervju med Misse Wester, professor i krishantering. ​Vem har en chans att besegra Donald Trump? Supertisdagen kan avgöra vem som blir Demokraternas kandidat. Tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och Ekots utrikeschef Ginna Lindberg i Agenda. ​Programledare: Anna Hedenmo. Från 1/3 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 03.03. klo 00.35 - 01.20 SVT2

Corona-viruset sprider sig över Europa. Har Sverige den beredskap som krävs om vi skulle få en omfattande smittspridning? I studion Johanna Sandwall från Socialstyrelsen och Karin Tegmark Wisell från Folkhälsomyndigheten. Så beter vi oss i krissituationer - intervju med Misse Wester, professor i krishantering. ​Vem har en chans att besegra Donald Trump? Supertisdagen kan avgöra vem som blir Demokraternas kandidat. Tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och Ekots utrikeschef Ginna Lindberg i Agenda. ​Programledare: Anna Hedenmo. Från 1/3 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt, SVT2 3/3 och SVT24 3/3. Textat sid. 199.

AgendaS

su 01.03. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Corona-viruset sprider sig över Europa. Har Sverige den beredskap som krävs om vi skulle få en omfattande smittspridning? I studion Johanna Sandwall från Socialstyrelsen och Karin Tegmark Wisell från Folkhälsomyndigheten. Så beter vi oss i krissituationer - intervju med Misse Wester, professor i krishantering. ​Vem har en chans att besegra Donald Trump? Supertisdagen kan avgöra vem som blir Demokraternas kandidat. Tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och Ekots utrikeschef Ginna Lindberg i Agenda. ​Programledare: Anna Hedenmo. Även i SVT24 2/3, SVT2 2/3, SVT2 3/3 och SVT24 3/3. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 25.02. klo 17.15 - 18.00 SVT2

Usla löner och svarta pengar - eller en gyllene chans för nyanlända och unga att få jobb? Gig-ekonomin stöper om svensk arbetsmarknad. Intervju med arbetsmarknadsminister Eva Nordmark . Dalande opinionssiffror och kritik mot både januariavtalet och Stefan Löfven - hur ska socialdemokraterna ta sig ur krisen? I studion Daniel Färm från tankesmedjan Tiden, och Daniel Suhonen från tankesmedjan Katalys. Tro inte på allt du ser, det kan vara deepfake! Hur ska vi försvara oss mot digitalt manipulerade videoklipp?​ I studion Sebastian Bay, forskare på Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI. Från 23/2 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 25.02. klo 00.05 - 00.50 SVT2

Usla löner och svarta pengar - eller en gyllene chans för nyanlända och unga att få jobb? Gig-ekonomin stöper om svensk arbetsmarknad. Intervju med arbetsmarknadsminister Eva Nordmark . Dalande opinionssiffror och kritik mot både januariavtalet och Stefan Löfven - hur ska socialdemokraterna ta sig ur krisen? I studion Daniel Färm från tankesmedjan Tiden, och Daniel Suhonen från tankesmedjan Katalys. Tro inte på allt du ser, det kan vara deepfake! Hur ska vi försvara oss mot digitalt manipulerade videoklipp?​ I studion Sebastian Bay, forskare på Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI. Från 23/2 i SVT2. Även i SVT24 senare i kväll, SVT2 25/2 och SVT24 25/2. Textat sid. 199.

AgendaS

su 23.02. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Usla löner och svarta pengar - eller en gyllene chans för nyanlända och unga att få jobb? Gig-ekonomin stöper om svensk arbetsmarknad. Intervju med arbetsmarknadsminister Eva Nordmark . Dalande opinionssiffror och kritik mot både januariavtalet och Stefan Löfven - hur ska socialdemokraterna ta sig ur krisen? I studion Daniel Färm från tankesmedjan Tiden, och Daniel Suhonen från tankesmedjan Katalys. Tro inte på allt du ser, det kan vara deepfake! Hur ska vi försvara oss mot digitalt manipulerade videoklipp?​ I studion Sebastian Bay, forskare på Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 18.02. klo 17.15 - 18.00 SVT2

Snabbt ökande antal ungdomsrån i Sverige - men vad ligger bakom? I studion kriminologen Felipe Estrada Dörner, Mustafa Panshiri, fd polis och Jacob Fraiman, fd kriminell. Efter nio års krig väntar slutstriden om Syrien. Men i Idlib finns 3 miljoner civila utan någon väg ut. Intervju med Jan Egeland, tidigare chef för FN:s humanitära insatser. Från 16/2 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 18.02. klo 00.05 - 00.50 SVT2

Snabbt ökande antal ungdomsrån i Sverige - men vad ligger bakom? I studion kriminologen Felipe Estrada Dörner, Mustafa Panshiri, fd polis och Jacob Fraiman, fd kriminell. Efter nio års krig väntar slutstriden om Syrien. Men i Idlib finns 3 miljoner civila utan någon väg ut. Intervju med Jan Egeland, tidigare chef för FN:s humanitära insatser. Från 16/2 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt, SVT2 18/2 och SVT24 18/2. Textat sid. 199.

AgendaS

su 16.02. klo 22.15 - 23.00 SVT2

Snabbt ökande antal ungdomsrån i Sverige - men vad ligger bakom? I studion kriminologen Felipe Estrada Dörner, Mustafa Panshiri, fd polis och Jacob Fraiman, fd kriminell. Efter nio års krig väntar slutstriden om Syrien. Men i Idlib finns 3 miljoner civila utan någon väg ut. Intervju med Jan Egeland, tidigare chef för FN:s humanitära insatser. Textat sid. 199.

AgendaS

ti 11.02. klo 17.15 - 18.00 SVT2

Antalet kvinnor som dödas av sina män visar inga tecken på att minska - bör polisen fokusera lika hårt på kvinnovåldet som på gängkriminaliteten? I studion inrikesminister Mikael Damberg och Olga Persson, generalsekreterare för Unizon, som organiserar 130 kvinnojourer. Varför har skärpta regler för arbetskraftsinvandringen blivit en viktig fråga för Moderaterna? Partiledaren Ulf Kristersson (M) i studion. Från 9/2 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Agenda
Hur har den svenska strategin mot coronapandemin fungerat? Direktsänd studiointervju med statsminister Stefan Löfven i Agendas säsongsavslutning. Tillgången till narkotika ökar och narkotika finns att köpa i nästan hela landet. Möt unga i Ronneby som tar droger när det är fest. I studion: Lennart Karlsson, ordförande i Svenska Narkotikpolisföreningen, och Jenny Andersson, folkhälsosamordnare i Karlshamn. Från 14/6 i SVT2. Även i SVT24 senare i natt. Textat sid. 199.

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Shetlandsaarten murhat, Frendit, Kahden keikka - vaaralliset yhdessä, Vaimot vaihtoon Uusi-Seelanti, Pokka pitää, McMafia, NCIS Rikostutkijat, Miehen puolikkaat, Sydämen asialla, Isä Matteon tutkimuksia

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity