ReseptitBlogitViihdeHoroskooppiVaihtoautotSanakirjaTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Haulla agatha christie: kuolema ilmoittaa lehdess�� löytyy 2 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Agatha Christie: Kuolema ilmoittaa lehdessä12

la 30.09. klo 19.00 - 21.00 2h 0 minAVA

Lehti-ilmoitus kutsuu pikkukylän väkeä murhaleikkiin, jonka on tarkoitus alkaa tulevan perijättären talossa tarkalla kellonlyömällä. Kun joku kuoleekin oikeasti, seuraa poliisitutkinta. Myös kyläläiset ja paikkakunnalla vierailulle tullut neiti Marple pähkäilevät, mistä oli kysymys ja kuka oli oikea kohde. Pääosissa Geraldine McEwan, Zöe Wanamaker, Cherie Lunghi, Robert Pugh, Keeley Hawes. Brittiläinen televisioelokuva (94').

Agatha Christie: Kuolema ilmoittaa lehdessä12U

ma 02.10. klo 02.20 - 04.20 2h 0 minAVA

Lehti-ilmoitus kutsuu pikkukylän väkeä murhaleikkiin, jonka on tarkoitus alkaa tulevan perijättären talossa tarkalla kellonlyömällä. Kun joku kuoleekin oikeasti, seuraa poliisitutkinta. Myös kyläläiset ja paikkakunnalla vierailulle tullut neiti Marple pähkäilevät, mistä oli kysymys ja kuka oli oikea kohde. Pääosissa Geraldine McEwan, Zöe Wanamaker, Cherie Lunghi, Robert Pugh, Keeley Hawes. Brittiläinen televisioelokuva (94'). Uusinta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Murhia ja kantrimusiikkia, Selviytyjät Suomi, Tähdet, tähdet, Latela 2023, Simpsonit, Vain elämää, Elämäni Biisi, Kaikki hänen salaisuutensa, Milanon naisten paratiisi, Sanditon

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity