HoroskooppiSanakirjaVaihtoautotReseptitTietovisatBlogitViihde

Haulla agatha christie: kuolema ilmoittaa lehdessä löytyy 2 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Agatha Christie: Kuolema ilmoittaa lehdessä12

to 04.11. klo 22.00 - 00.00 2h 0minAVA

Agatha Christie: Kuolema ilmoittaa lehdessäIMDb 8.0»Lehti-ilmoitus kutsuu pikkukylän väkeä murhaleikkiin, jonka on tarkoitus alkaa tulevan perijättären talossa tarkalla kellonlyömällä. Kun joku kuoleekin oikeasti, seuraa poliisitutkinta. Myös kyläläiset ja paikkakunnalla vierailulle tullut neiti Marple pähkäilevät, mistä oli kysymys ja kuka oli oikea kohde. Pääosissa Geraldine McEwan, Zöe Wanamaker, Cherie Lunghi, Robert Pugh, Keeley Hawes. Brittiläinen televisioelokuva (94¿).

Agatha Christie: Kuolema ilmoittaa lehdessä12u

su 07.11. klo 19.00 - 21.00 2h 0minAVA

Agatha Christie: Kuolema ilmoittaa lehdessäIMDb 8.0»Lehti-ilmoitus kutsuu pikkukylän väkeä murhaleikkiin, jonka on tarkoitus alkaa tulevan perijättären talossa tarkalla kellonlyömällä. Kun joku kuoleekin oikeasti, seuraa poliisitutkinta. Myös kyläläiset ja paikkakunnalla vierailulle tullut neiti Marple pähkäilevät, mistä oli kysymys ja kuka oli oikea kohde. Pääosissa Geraldine McEwan, Zöe Wanamaker, Cherie Lunghi, Robert Pugh, Keeley Hawes. Brittiläinen televisioelokuva (94¿). Uusinta.
> >
Agatha Christie: Kuolema ilmoittaa lehdessä
Lehti-ilmoitus kutsuu pikkukylän väkeä murhaleikkiin, jonka on tarkoitus alkaa tulevan perijättären talossa tarkalla kellonlyömällä. Kun joku kuoleekin oikeasti, seuraa poliisitutkinta. Myös kyläläiset ja paikkakunnalla vierailulle tullut neiti Marple pähkäilevät, mistä oli kysymys ja kuka oli oikea kohde. Pääosissa Geraldine McEwan, Zöe Wanamaker, Cherie Lunghi, Robert Pugh, Keeley Hawes. Brittiläinen televisioelokuva (94¿).
https://www.telsu.fi/l/agatha-christie-kuolema-ilmoittaa-lehdessa_9807931.jpg
Arvosana 3.2/5, annettu 40 ääntä.

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Rantakaupungin mysteerit, Salatut elämät, Cedar Cove - Olivian valinta, Dos vidas - Kaksi elämää, The Voice of Finland: All Stars, Hospital Real, Tanssi kanssain, Hakekaa kätilö!, Milanon naisten paratiisi, Onnenlahti

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity