ViihdeTietovisatSanakirjaBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla abortmotståndarnas ungdomsläger löytyy 3 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Abortmotståndarnas ungdomsläger

ke 08.11.2017 02.25 - 03.10 45 minSVT24

Vad händer när man går med i en alternativ rörelse som går tvärt emot ens egna idéer? Stacey Dooley reser till Kalifornien för att leva sida vid sida med Survivors, en av USA:s mest extrema anti-abortgrupperingar. För att kunna förstå och skildra deras perspektiv tillbringar hon en sommar på deras läger för ungdomar, där de utbildas i klassrum, protesterar utanför abortkliniker och försöker värva nya medlemmar. Kan de verkligen övertyga Stacey att bli en del av deras kontroversiella kampanj? Episode 5 of 8 season 2.

Abortmotståndarnas ungdomsläger

ti 07.11.2017 01.10 - 01.55 45 minSVT1

Vad händer när man går med i en alternativ rörelse som går tvärt emot ens egna idéer? Stacey Dooley reser till Kalifornien för att leva sida vid sida med Survivors, en av USA:s mest extrema anti-abortgrupperingar. För att kunna förstå och skildra deras perspektiv tillbringar hon en sommar på deras läger för ungdomar, där de utbildas i klassrum, protesterar utanför abortkliniker och försöker värva nya medlemmar. Kan de verkligen övertyga Stacey att bli en del av deras kontroversiella kampanj? Episode 1 of 6 season 1.

Abortmotståndarnas ungdomsläger

to 02.11.2017 23.45 - 00.30 45 minSVT1

Vad händer när man går med i en alternativ rörelse som går tvärt emot ens egna idéer? Stacey Dooley reser till Kalifornien för att leva sida vid sida med Survivors, en av USA:s mest extrema anti-abortgrupperingar. För att kunna förstå och skildra deras perspektiv tillbringar hon en sommar på deras läger för ungdomar, där de utbildas i klassrum, protesterar utanför abortkliniker och försöker värva nya medlemmar. Kan de verkligen övertyga Stacey att bli en del av deras kontroversiella kampanj? Episode 148 of 220 season 2017.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Koskinen, Kämppikset, Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi, Scott & Bailey, Milanon naisten paratiisi, The Voice of Finland, Jäljet päättyvät Berliiniin, Lemmen viemää, Outlander - Matkantekijä, Solsidan - Onnea onkimassa

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity