ViihdeSanakirjaTietovisatBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla aatonaatto on jouluruuan vilkkain ostopäivä - seuraamme ison marketin kiireitä löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Aatonaatto on jouluruuan vilkkain ostopäivä - seuraamme ison marketin kiireitä

to 23.12.2021 09.30 - 10.15 45minYle Areena

Aatonaatto on jouluruuan vilkkain ostopäivä - seuraamme ison marketin kiireitäKaupat pitävät ovensa auki joulua edeltävinä päivinä tavallista pidempään. Tästä huolimatta aatonaatto säilyttää paikkansa kiivaimpana jouluruokien ostopäivänä. Millaisissa tunnelmissa jouluruuhkassa ollaan isossa marketissa? Kokkolan Prismassa tilannetta seuraamassa ovat toimittaja Kaje Komulainen ja kuvaaja Kalle Niskala. Haastattelussa on niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
Aatonaatto on jouluruuan vilkkain ostopäivä - seuraamme ison marketin kiireitä
Kaupat pitävät ovensa auki joulua edeltävinä päivinä tavallista pidempään. Tästä huolimatta aatonaatto säilyttää paikkansa kiivaimpana jouluruokien ostopäivänä. Millaisissa tunnelmissa jouluruuhkassa ollaan isossa marketissa? Kokkolan Prismassa tilannetta seuraamassa ovat toimittaja Kaje Komulainen ja kuvaaja Kalle Niskala. Haastattelussa on niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin.
https://www.telsu.fi/l/aatonaatto-on-jouluruuan-vilkkain-ostopaiva-seuraamme-ison-marketin-kiireita_10399457.jpg

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kirje isältä, Kadonneet Suomi, Satakiloiset siskot, Time - Sovituksen aika, CSI: Miami, Vidago Palace, Holmes NYC, Temptation Island Suomi 10, Larkinin perhe, Maria Wern

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity