VaihtoautotTietovisatSanakirjaViihdeReseptitHoroskooppiBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2 löytyy 2 tulevaa tv-ohjelmaa.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 212

ma 31.01. klo 21.00 - 23.40 2h 40minSub

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2. Harry Potter -elokuvasarjan viimeisessä seikkailussa taistelu velhomaailman hyvien ja pahojen voimien välillä kärjistyy avoimeksi sodaksi. Kun panokset ovat korkeammalla kuin koskaan, kukaan ei ole turvassa. Juuri Harry saattaa joutua tekemään äärimmäisen uhrauksen dramaattisessa viimeisessä taistelussa Voldemortia vastaan. Kaikki päättyy tähän. Ohjaaja: David Yates, Iso-Britannia/USA 2011. Pääosissa: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Rupert Grint, Evanna Lynch.
IMDb 8.1»Traileri»Lue juttu»

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 212U

la 05.02. klo 00.25 - 03.05 2h 40minSub

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2. Harry Potter -elokuvasarjan viimeisessä seikkailussa taistelu velhomaailman hyvien ja pahojen voimien välillä kärjistyy avoimeksi sodaksi. Kun panokset ovat korkeammalla kuin koskaan, kukaan ei ole turvassa. Juuri Harry saattaa joutua tekemään äärimmäisen uhrauksen dramaattisessa viimeisessä taistelussa Voldemortia vastaan. Kaikki päättyy tähän. Ohjaaja: David Yates, Iso-Britannia/USA 2011. Pääosissa: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Rupert Grint, Evanna Lynch. Uusinta.
IMDb 8.1»Traileri»Lue juttu»
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2
Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2. Harry Potter -elokuvasarjan viimeisessä seikkailussa taistelu velhomaailman hyvien ja pahojen voimien välillä kärjistyy avoimeksi sodaksi. Kun panokset ovat korkeammalla kuin koskaan, kukaan ei ole turvassa. Juuri Harry saattaa joutua tekemään äärimmäisen uhrauksen dramaattisessa viimeisessä taistelussa Voldemortia vastaan. Kaikki päättyy tähän. Ohjaaja: David Yates, Iso-Britannia/USA 2011. Pääosissa: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Rupert Grint, Evanna Lynch.
https://www.telsu.fi/l/harry-potter-ja-kuoleman-varjelukset--osa-2_10361827_1.jpg
Arvosana 4.0/5, annettu 88 ääntä.

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Cyan Kicks, Lentoturmatutkinta, Melkein MENSA, Naked Attraction, Downton Abbey, Kauniit ja rohkeat, Luottomies 3, Bess, Nyt jos koskaan, Aarrepaja

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity