BlogitVaihtoautotHoroskooppiSanakirjaReseptitViihdeTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Haulla 666 park avenue löytyy 26 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

666 Park Avenue16

ke 10.09.2014 23.00 - 23.55 55 minSub

Lasarus. Sarja päättyy! Yliluonnollisen mysteerin päätösjaksossa Jane selvittää hellittämättä menneisyytensä saloja. Janen kuultua isältään asuneensa ennenkin Drakessa Olivia ja Gavin myöntävät totuuden paljastaen, että Janen äidin kuoleman takana piilee muutakin kuin onneton tapaturma. Oliko isällä epäilyjen mukaisesti sormensa pelissä äidin murhassa, ja salasiko Janen äiti kiellettyä suhdetta, kuten lehtijutut väittävät? Louise ja Brian yrittävät hankkiutua eroon Alexisin ruumiista, mutta Gavinin katseelta ei välty kukaan. Henryn kampanja kukoistaa. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ke 03.09.2014 23.00 - 00.00 60 minSub

Elysionin kentät. Kun Kramerin päiväkirja varastetaan, Janen epäilyt Cooperin todellisesta identiteetistä heräävät ja hän seuraa rikostutkijaa salaperäiseen yhtiöön. Mikä on Elysionin kentät ja mitä tekemistä sillä on päiväkirjassa mainitun arvoituksellisen salaliiton kanssa? Harlan Moore piilottelee jotain lukitussa huoneessa asunnossaan, ja päättäväinen Jane aikoo selvittää, mitä salaisuuksia oven takana piilee. Olivia suunnittelee Henrylle ja Janelle kihlajaisjuhlia, ja Henry ajaa hurauttaa kutsumaan kihlattunsa isän pippaloihin. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ke 27.08.2014 23.00 - 23.55 55 minSub

Synti jättää jälkensä. Suunnitellessaan Henryn kampanjaa Sasha punoo sivussa myös toista juonta: hän yllyttää kardinaali Douglasia murhaamaan Gavinin, jotta kirkonmies pääsisi eroon häntä piinaavista demoneista. Onko pyhästä miehestä päästämään mahtava Gavin päiviltä? Drakeen muuttaa uusi omalaatuinen asukas Patrick Corey, jonka Jane äkkää vanhasta valokuvasta, mutta tunnistaako hän miehen suorastaan silmissä nuortuneeksi Harlan Mooreksi? Brianin ja Louisen avio-ongelmat kärjistyvät. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ke 20.08.2014 23.00 - 00.00 60 minSub

Kuoleman kahlitsema. Salaperäiset symbolit eivät jätä Janea rauhaan, kun vuosikymmeniä aiemmin edesmennyt Libby viestii hänelle peilin kautta. Kramerin päiväkirja arvoituksellisine koodeineen ei kuitenkaan tarjoa vihjeitä, mutta Jane ja ihastunut Cooper aavistelevat koodilla olevan jotain tekemistä Lohikäärmeveljeskunnan kanssa. He jäljittävät veljeskunnan jäsenen jälkeläisen, ja paikan päältä löytyy enemmän kuin Jane uskalsi toivoakaan. Gavin johdattaa Sashan takaisin äitinsä hoteisiin ja saakin huomata, että hänellä itsellään on tyttärensä kanssa yhteinen missio Henryn poliitikonuran edistämiseksi. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ke 13.08.2014 23.00 - 00.00 60 minSub

Hypnos. Kierreportaikon salaisuutta metsästävä Jane hakee apua talon selvännäkijältä Marisilta, jonka avulla hän vaipuu muistoihinsa. Transsi ei kuljeta Janea pelkästään hänen omiin muistikuviinsa Draken uumenista, vaan hän matkaa ajassa taakse 1920-luvulle sujahtaen isoäitinsä lastenhoitajan Libbyn ruumiiseen. Mikä yhdistää naisia, joita erottaa vuosikymmenten kuilu? Gavin järjestää Henrylle tärkeän tapaamisen, jonka seurauksena hän saa oppitunnin New Yorkin pelisäännöistä. Olivia yrittää saada Shawn'n avulla yhteyden Sashaan. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ke 06.08.2014 23.00 - 23.55 55 minSub

Mitä tapahtuikaan Janelle?. Janen kadottua epätoivoinen Henry etsii rakastaan, joka löydetään lopulta haahuilemasta New Yorkin kaduilta vailla muistikuvan murustakaan siitä, mitä kierreportaikon syövereissä tapahtui. Vastentahtoinen ja sekava Jane pidetään sairaalassa, ja traumaperäistä muistinmenetystään selvittääkseen hän livahtaa tapaamaan potilasta, jota vaivaavat samat oireet. Vastustamaton Alexis jatkaa Brianin riivaamista. Gavin ja Kadinsky painostavat Shaw'ta paljastamaan punaisen rasian olinpaikan. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ke 30.07.2014 23.00 - 23.55 55 minSub

Draken lapset. Draken kauhut hyytävät Janea, joka on valmis jättämään luksustalon lumot ja arvoitukset taakseen, mutta kaikki eivät halua päästää Janea takaisin avaraan maailmaan. Gavin kehottaa Henryä kosimaan Janea, jotta tämä saisi pitää rakkaansa lähellään, ja Nonan vaitonaisuuteen vaipunut isoäiti puolestaan puhkeaa puhumaan käskien Nonaa estämään Janen lähdön. Jane saa huomata, että hänellä on tytön kanssa enemmän yhteistä kuin aavistikaan Nonan auttaessa häntä löytämään itsestään palasen Drakea. Brian antautuu Alexiksen pauloihin. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ke 23.07.2014 23.00 - 00.00 60 minSub

Kummitustarinaako?. Rikostutkijat kyselevät Janelta halloweenin tapahtumista, mutta kun ruumista eikä muitakaan kamppailun merkkejä löydy, alkaa Henrykin vähitellen uskoa Janen mielenterveyden olevan vaarassa. Varastettu laatikko vaihtaa omistajaa varkaan liiallisen uteliaisuuden käytyä kohtalokkaaksi. Gavin puolestaan on valmis tekemään kaikkensa suojellakseen Oliviaa ja selvittääkseen, kuka pihisti tuon kutkuttavan vaarallisen rasian. Salaperäinen muukalainen varoittaa Oliviaa Gavinista. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ke 16.07.2014 23.00 - 23.55 55 minSub

Pahuus juhlii halloweenina. Draken legendaariset halloween-juhlat lähtevät käsistä, kun uhkaavia viestejä Gavinille lähettänyt muukalainen aiheuttaa kaaosta rakennuksen varjoissa. Draken menneisyyden kauhut jahtaavat puolestaan Janea, joka saa tietää, miten pikkutyttö ja hänen löytämänsä laukku kietoutuvat toisiinsa. Louise on lääkekoukussa, mutta jatkuvat tapaamiset komean lääkärin kanssa saavat Brianin epäilemään vaimon puuhailevan jotain muuta. Vaatimaton Henry paistattelee sankaruutensa valokeilassa, ja mediakonsultti kannustaa ottamaan parrasvaloista kaiken irti. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ke 09.07.2014 23.00 - 00.00 60 minSub

Sankaritkin erehtyvät. Suoraselkäinen Henry on puun ja kuoren välissä, kun työpaikalla hänen epäillään vuotaneen sisäpiirin tietoja Gavinille. Viattomuuttaan vakuuttava Henry painostetaan hyödyntämään suhteitaan ja hankkimaan tietoja Gavinista, mutta vaikutusvaltaisen ja kostonhimoisen miehen kanssa ei kannata sohia suksia ristiin. Annie on lihaksi sepittämänsä mafioson Kadinskyn vankina, ja Gavin lupaa auttaa omilla säännöillään. Jane saa Nonan rysän päältä kiinni varkaudesta. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ke 02.07.2014 23.00 - 23.55 55 minSub

Kerran elossa, aina elossa. Vanhan rakennuksen salat vaivaavat Janea, joka näkee pienen tytön ollessaan kellarissa jumissa, mutta Henry ei usko häntä ja selittää tapahtumat järkisyin. Gavin kehottaa Henryä olemaan kunnianhimoisempi ja nostamaan rimaa urahaaveiden osalta. Drakessa asustava toimittaja Annie kyllästyy pelkkien hengettömien muistokirjoitusten laatimiseen, mutta kun hän Gavinin kannustuksesta valjastaa luovuutensa käyttöön, tulee muistokirjoituksiin karmivankin paljon eloa. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ke 25.06.2014 23.00 - 23.55 55 minSub

Linnut. Äkillisesti kadonneen asukkaan asunto on tyhjillään: sitä tutkiessaan Jane havaitsee seinien kuhisevan lintuja ja hälyttää paikalle tuholaistorjujan. Kaikki eivät kuitenkaan katso hyvällä aietta hankkiutua eroon siivekkäistä, jotka ovat osa Draken kätköissä piileviä salaisuuksia. Janen salaperäiset unet jatkuvat johdattaen hänet rakennuksen murhahistorian jäljille. Gavin auttaa yhtä asukkaista, Daniellea, etsimään rakkautta synkin seurauksin. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ke 18.06.2014 23.00 - 00.00 60 minSub

Tervetuloa mahtavaan majaamme. Nuoripari Jane ja Henry eivät ole uskoa onneaan, kun he saavat sekä talonmiehenpaikan että asunnon Park Avenuen vanhasta luksuskerrostalosta. Ylellisen pinnan alla piilee kuitenkin yliluonnollisia salaisuuksia, eivätkä talon omistajat Gavin ja Olivia Doran ole yhtä hyväntahtoisia kuin miltä päällepäin vaikuttaa. Talon varjoista löytyy upea lattiamosaiikki, joka innostaa Janea paneutumaan rakennuksen historiaan. Eräs asukkaista suree edesmennyttä vaimoaan ja on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen rakkaansa takaisin, mutta ovatko Gavinin vaatimukset kaikesta huolimatta liian karmivia? Sarjaa tähdittävät mm. Rachael Taylor (Greyn anatomia), David Annable (Perhesiteet), Terry O'Quinn (Lost) ja Vanessa Williams (Täydelliset naiset). Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 29.04.2014 23.35 - 00.30 55 minMTV3

Lasarus. Sarja päättyy! Yliluonnollisen mysteerin päätösjaksossa Jane selvittää hellittämättä menneisyytensä saloja. Janen kuultua isältään asuneensa ennenkin Drakessa Olivia ja Gavin myöntävät totuuden paljastaen, että Janen äidin kuoleman takana piilee muutakin kuin onneton tapaturma. Oliko isällä epäilyjen mukaisesti sormensa pelissä äidin murhassa, ja salasiko Janen äiti kiellettyä suhdetta, kuten lehtijutut väittävät? Louise ja Brian yrittävät hankkiutua eroon Alexisin ruumiista, mutta Gavinin katseelta ei välty kukaan. Henryn kampanja kukoistaa. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 22.04.2014 23.35 - 00.30 55 minMTV3

Elysionin kentät. Kun Kramerin päiväkirja varastetaan, Janen epäilyt Cooperin todellisesta identiteetistä heräävät ja hän seuraa rikostutkijaa salaperäiseen yhtiöön. Mikä on Elysionin kentät ja mitä tekemistä sillä on päiväkirjassa mainitun arvoituksellisen salaliiton kanssa? Harlan Moore piilottelee jotain lukitussa huoneessa asunnossaan, ja päättäväinen Jane aikoo selvittää, mitä salaisuuksia oven takana piilee. Olivia suunnittelee Henrylle ja Janelle kihlajaisjuhlia, ja Henry ajaa hurauttaa kutsumaan kihlattunsa isän pippaloihin. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 15.04.2014 23.35 - 00.35 60 minMTV3

Synti jättää jälkensä. Suunnitellessaan Henryn kampanjaa Sasha punoo sivussa myös toista juonta: hän yllyttää kardinaali Douglasia murhaamaan Gavinin, jotta kirkonmies pääsisi eroon häntä piinaavista demoneista. Onko pyhästä miehestä päästämään mahtava Gavin päiviltä? Drakeen muuttaa uusi omalaatuinen asukas Patrick Corey, jonka Jane äkkää vanhasta valokuvasta, mutta tunnistaako hän miehen suorastaan silmissä nuortuneeksi Harlan Mooreksi? Brianin ja Louisen avio-ongelmat kärjistyvät. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 08.04.2014 23.30 - 00.30 60 minMTV3

Kuoleman kahlitsema. Salaperäiset symbolit eivät jätä Janea rauhaan, kun vuosikymmeniä aiemmin edesmennyt Libby viestii hänelle peilin kautta. Kramerin päiväkirja arvoituksellisine koodeineen ei kuitenkaan tarjoa vihjeitä, mutta Jane ja ihastunut Cooper aavistelevat koodilla olevan jotain tekemistä Lohikäärmeveljeskunnan kanssa. He jäljittävät veljeskunnan jäsenen jälkeläisen, ja paikan päältä löytyy enemmän kuin Jane uskalsi toivoakaan. Gavin johdattaa Sashan takaisin äitinsä hoteisiin ja saakin huomata, että hänellä itsellään on tyttärensä kanssa yhteinen missio Henryn poliitikonuran edistämiseksi. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 01.04.2014 23.30 - 00.30 60 minMTV3

Hypnos. Kierreportaikon salaisuutta metsästävä Jane hakee apua talon selvännäkijältä Marisilta, jonka avulla hän vaipuu muistoihinsa. Transsi ei kuljeta Janea pelkästään hänen omiin muistikuviinsa Draken uumenista, vaan hän matkaa ajassa taakse 1920-luvulle sujahtaen isoäitinsä lastenhoitajan Libbyn ruumiiseen. Mikä yhdistää naisia, joita erottaa vuosikymmenten kuilu? Gavin järjestää Henrylle tärkeän tapaamisen, jonka seurauksena hän saa oppitunnin New Yorkin pelisäännöistä. Olivia yrittää saada Shawn'n avulla yhteyden Sashaan. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 25.03.2014 23.35 - 00.30 55 minMTV3

Mitä tapahtuikaan Janelle?. Janen kadottua epätoivoinen Henry etsii rakastaan, joka löydetään lopulta haahuilemasta New Yorkin kaduilta vailla muistikuvan murustakaan siitä, mitä kierreportaikon syövereissä tapahtui. Vastentahtoinen ja sekava Jane pidetään sairaalassa, ja traumaperäistä muistinmenetystään selvittääkseen hän livahtaa tapaamaan potilasta, jota vaivaavat samat oireet. Vastustamaton Alexis jatkaa Brianin riivaamista. Gavin ja Kadinsky painostavat Shaw'ta paljastamaan punaisen rasian olinpaikan. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 18.03.2014 23.35 - 00.35 60 minMTV3

Draken lapset. Draken kauhut hyytävät Janea, joka on valmis jättämään luksustalon lumot ja arvoitukset taakseen, mutta kaikki eivät halua päästää Janea takaisin avaraan maailmaan. Gavin kehottaa Henryä kosimaan Janea, jotta tämä saisi pitää rakkaansa lähellään, ja Nonan vaitonaisuuteen vaipunut isoäiti puolestaan puhkeaa puhumaan käskien Nonaa estämään Janen lähdön. Jane saa huomata, että hänellä on tytön kanssa enemmän yhteistä kuin aavistikaan Nonan auttaessa häntä löytämään itsestään palasen Drakea. Brian antautuu Alexiksen pauloihin. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 11.03.2014 23.35 - 00.35 60 minMTV3

Kummitustarinaako?. Rikostutkijat kyselevät Janelta halloweenin tapahtumista, mutta kun ruumista eikä muitakaan kamppailun merkkejä löydy, alkaa Henrykin vähitellen uskoa Janen mielenterveyden olevan vaarassa. Varastettu laatikko vaihtaa omistajaa varkaan liiallisen uteliaisuuden käytyä kohtalokkaaksi. Gavin puolestaan on valmis tekemään kaikkensa suojellakseen Oliviaa ja selvittääkseen, kuka pihisti tuon kutkuttavan vaarallisen rasian. Salaperäinen muukalainen varoittaa Oliviaa Gavinista. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 04.03.2014 23.35 - 00.35 60 minMTV3

Pahuus juhlii halloweenina. Draken legendaariset halloween-juhlat lähtevät käsistä, kun uhkaavia viestejä Gavinille lähettänyt muukalainen aiheuttaa kaaosta rakennuksen varjoissa. Draken menneisyyden kauhut jahtaavat puolestaan Janea, joka saa tietää, miten pikkutyttö ja hänen löytämänsä laukku kietoutuvat toisiinsa. Louise on lääkekoukussa, mutta jatkuvat tapaamiset komean lääkärin kanssa saavat Brianin epäilemään vaimon puuhailevan jotain muuta. Vaatimaton Henry paistattelee sankaruutensa valokeilassa, ja mediakonsultti kannustaa ottamaan parrasvaloista kaiken irti. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 25.02.2014 23.35 - 00.35 60 minMTV3

Sankaritkin erehtyvät. Suoraselkäinen Henry on puun ja kuoren välissä, kun työpaikalla hänen epäillään vuotaneen sisäpiirin tietoja Gavinille. Viattomuuttaan vakuuttava Henry painostetaan hyödyntämään suhteitaan ja hankkimaan tietoja Gavinista, mutta vaikutusvaltaisen ja kostonhimoisen miehen kanssa ei kannata sohia suksia ristiin. Annie on lihaksi sepittämänsä mafioson Kadinskyn vankina, ja Gavin lupaa auttaa omilla säännöillään. Jane saa Nonan rysän päältä kiinni varkaudesta. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 18.02.2014 23.35 - 00.30 55 minMTV3

Kerran elossa, aina elossa. Vanhan rakennuksen salat vaivaavat Janea, joka näkee pienen tytön ollessaan kellarissa jumissa, mutta Henry ei usko häntä ja selittää tapahtumat järkisyin. Gavin kehottaa Henryä olemaan kunnianhimoisempi ja nostamaan rimaa urahaaveiden osalta. Drakessa asustava toimittaja Annie kyllästyy pelkkien hengettömien muistokirjoitusten laatimiseen, mutta kun hän Gavinin kannustuksesta valjastaa luovuutensa käyttöön, tulee muistokirjoituksiin karmivankin paljon eloa. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 11.02.2014 23.35 - 00.30 55 minMTV3

Linnut. Äkillisesti kadonneen asukkaan asunto on tyhjillään: sitä tutkiessaan Jane havaitsee seinien kuhisevan lintuja ja hälyttää paikalle tuholaistorjujan. Kaikki eivät kuitenkaan katso hyvällä aietta hankkiutua eroon siivekkäistä, jotka ovat osa Draken kätköissä piileviä salaisuuksia. Janen salaperäiset unet jatkuvat johdattaen hänet rakennuksen murhahistorian jäljille. Gavin auttaa yhtä asukkaista, Daniellea, etsimään rakkautta synkin seurauksin. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.

666 Park Avenue16

ti 04.02.2014 23.35 - 00.35 60 minMTV3

Tervetuloa mahtavaan majaamme. UUSI SARJA ALKAA! Nuoripari Jane ja Henry eivät ole uskoa onneaan, kun he saavat sekä talonmiehenpaikan että asunnon Park Avenuen vanhasta luksuskerrostalosta. Ylellisen pinnan alla piilee kuitenkin yliluonnollisia salaisuuksia, eivätkä talon omistajat Gavin ja Olivia Doran ole yhtä hyväntahtoisia kuin miltä päällepäin vaikuttaa. Talon varjoista löytyy upea lattiamosaiikki, joka innostaa Janea paneutumaan rakennuksen historiaan. Eräs asukkaista suree edesmennyttä vaimoaan ja on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen rakkaansa takaisin, mutta ovatko Gavinin vaatimukset kaikesta huolimatta liian karmivia? Sarjaa tähdittävät mm. Rachael Taylor (Greyn anatomia), David Annable (Perhesiteet), Terry O'Quinn (Lost) ja Vanessa Williams (Täydelliset naiset). Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: The Voice of Finland, Pikku Kakkonen, Hudson & Rex, Diili, Hotelli Reinin varrella, Poliisikoira Rex, Emmerdale, Lupausten linnake, Mooseksen perintö, Kuokkavieras Kataja

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity