VaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptitBlogitTietovisatSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla 30 päivää löytyy 6 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

30 päivää

ti 10.05.2011 14.50 - 15.45 55 minMTV3

Elämää intiaaniyhteisössä. Spurlock kokeilee kuukauden ajan elämää intiaaniyhteisössä. Hän tutustuu Navajo-kulttuuriin, opettelee kieltä ja totuttelee sikäläisiin tapoihin ilman nykyajan mukavuuksia. Rodeo ja eläinten teurastaminen ovat edelleen osa cowboy-kulttuuria. Amerikkalainen dokumenttisarja, jossa ihmiset kokeilevat Supersize me -elokuvan Morgan Spurlockin johdolla uusia asioita kuukauden ajan.

30 päivää

ti 03.05.2011 14.45 - 15.40 55 minMTV3

Asevaltio. Yhdysvallat on maailman aseistetuin valtio. Esimerkiksi Utahin yliopiston opiskelijat kantavat päivittäin asetta mukanaan. Amerikkalaisilla on rakkaussuhde aseisiin, mutta seuraukset ovat vakavat: joka vuosi lukematon määrä ihmisiä saa surmansa ampumatapaturmissa. Aseidenvastustaja viettää 30 päivää ampumiseen ja aseiden keräilyyn vihkiytyneen miehen ja tämän pojan luona. Hän kokeilee ampumista elämänsä ensimmäistä kertaa ja työskentelee asekaupassa. Amerikkalainen dokumenttisarja, jossa ihmiset kokeilevat Supersize me -elokuvan Morgan Spurlockin johdolla uusia asioita kuukauden ajan.

30 päivää

ti 26.04.2011 14.50 - 15.45 55 minMTV3

Vanhemmat samaa sukupuolta. Tiukkapipoinen perheenäiti ei hyväksy samaa sukupuolta olevien ihmisten vanhemmuutta. Hän viettää kuukauden homoparin ja heidän lastensa kanssa, mutta avartuuko hänen arvomaailmaansa? Nainen on itsekin adoptioäiti, muttei salli adoptiota seksuaalivähemmistöille. Amerikkalainen dokumenttisarja, jossa ihmiset kokeilevat Supersize me -elokuvan Morgan Spurlockin johdolla uusia asioita kuukauden ajan.

30 päivää

ti 19.04.2011 14.40 - 15.40 60 minMTV3

Eläinoikeudet. Metsästäjä ottaa selvää, miksi eläinoikeusaktivistit viettävät vegaanielämää ja taistelevat eläinten tappamista, syömistä ja kiduttamista vastaan. Hän elää 30 päivää aktivistien kanssa eikä saa tuona aikana käyttää mitään eläinkunnan tuotteita ruoka-aineista vaatteisiin. Lisäksi miehen tehtävänä on kampanjoida eläinoikeuksien puolesta ja osallistua protesteihin. Amerikkalainen dokumenttisarja, jossa ihmiset kokeilevat Supersize me -elokuvan Morgan Spurlockin johdolla uusia asioita kuukauden ajan.

30 päivää

ti 12.04.2011 14.40 - 15.35 55 minMTV3

30 päivää pyörätuolissa. Amerikkalaisen jalkapallon huippuammattilainen viettää 30 päivää pyörätuolissa. Ammattiurheilija kohtaa monia hankalia haasteita mutta myös uusia oivalluksia liikuntarajoitteisten elämästä. Amerikkalainen dokumenttisarja, jossa ihmiset kokeilevat Supersize me -elokuvan Morgan Spurlockin johdolla uusia asioita kuukauden ajan.

30 päivää

ti 05.04.2011 14.40 - 15.35 55 minMTV3

Töissä hiilikaivoksella. SARJA JATKUU. Amerikkalainen dokumenttisarja, jossa ihmiset kokeilevat Supersize me -elokuvan Morgan Spurlockin johdolla uusia asioita kuukauden ajan. Ensimmäisessä jaksossa Spurlock palaa takaisin kotikulmilleen West Virginiaan ja työskentelee 30 päivää hiilikaivoksella. Työolosuhteet ovat vaaralliset ja työssä on tukuttain tappavia terveysriskejä. Aika ajoin uutisoidaan kaivosonnettomuuksista, joissa menehtyy lukuisia työläisiä. Kuukauden ajan Spurlock seuraa kaivostyöläisten arkea ja asuu kaivosmiehen perheen luona.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Salatut elämät, Hudson & Rex, Emmerdale, Frendit, Operaatio Buffalo, Leirintäalueella, Milanon naisten paratiisi, Simpsonit, Lemmen viemää, McLeodin tyttäret

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity