Baringojärven pedot. Baringojärvellä kalastetaan krokotiilien ja virtahepojen seassa. Kiran kokkaa erilaisia kaloja ja hyödyntää terveellistä puunkuorta. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Elgonvuoren bambut. Kiran vierailee Elgonvuorella ja oppii bambunversojen valmistuksesta. Ravintolan keittiössä käytetään banaania uudella tavalla. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Lamun hummerit. Ruokalistalla on tuoretta hummeria, jota yritetään pyydystää merestä. Tuntemattomasta hedelmästä tehdään salaatinkastike. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Kampalan heinäsirkat. Ugandassa pyydystetään kekseliäällä menetelmällä heinäsirkkoja ja maistellaan niitä eri tavoin valmistettuina. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Watamu. Kiran haluaa pyytää purjekalaa, mutta kalaonnea ei juuri ole. Hän saa kuitenkin tuoretta tonnikalaa ja savustettua purjekalaa, joista voi loihtia erilaisia herkkuja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Masai Mara. Masai Maran lähistöllä on suuri strutsitila, josta Kiran hakee strutsinmunia. Maasaiheimon kanssa hän valmistaa verimakkaraa ja joutuu juomaan naudanverta. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Che Shale. Kiran tutustuu mustekalan pyyntiin kotitekoisilla harppuunapyssyillä. Lisäksi hän hakee kookosmaitoa ja maniokkia mustekalapataa varten. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Molo. Molon alue Keniassa tunnetaan lampaistaan, joihin Kiran lähtee tutustumaan. Hän hakee lähistöltä myös teenlehtiä ja käyttää niitä lampaan kypsentämiseen maakuopassa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Kilifi. Kiran lähtee Kenian pohjoisrannikolle kalastamaan ja keräämään simpukoita. Veneellä hän valmistaa ostereita viidellä eri kastikkeella. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Rutundu. Rutundujärveltä Mount Kenyan rinteeltä voi saada hyvää kirjolohta ja purotaimenta. Niistä Kiran valmistaa herkullisia ruokia niin luonnossa kuin ravintolassa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Diani. Kenian etelärannikolta saa herkullisia jättikatkarapuja ja palmuviiniä. Mombasan torilta Kiran hakee erilaisia mausteita katkarapuruokiaan varten. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Naivasha. Kiran lähtee Naivashajärvelle etsimään punarapuja. Lisäksi hän tutustuu Kenian ainoaan laatuviinejä tuottavaan viinitilaan ja hakee sieltä sopivaa valkoviiniä ravun kaveriksi. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Machakos. Machakosin alueella Kiran pyydystää helmikanoja ja seuraa mehiläistenhoitoa. Paikan päällä hän valmistaa pitkään kypsytetyn, hunajaisen kanapadan. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Malindi. Kiran lähtee Malindiin pyytämään mutataskurapuja ja opettelemaan mandazien eli kenialaisten munkkien valmistusta. Niistä ja tamarindista hän loihtii herkullisen rapuaterian. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Samburun jänikset. Kiran osallistuu jänisjahtiin, ja tekee ricottajuustoa sekä burritoja. Ravintolassa kokataan herkkuja kurpitsasta. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 5. Kilifin cashewpähkinät. Kilifissä maistellaan cashewpähkinöitä ja outoja simpukoita. Ravintolan ruokalistalle löytyy uusi jälkiruokaherkku. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Elgonvuoren bambut. Kiran vierailee Elgonvuorella ja oppii bambunversojen valmistuksesta. Ravintolan keittiössä käytetään banaania uudella tavalla. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Lamun hummerit. Ruokalistalla on tuoretta hummeria, jota yritetään pyydystää merestä. Tuntemattomasta hedelmästä tehdään salaatinkastike. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Kampalan heinäsirkat. Ugandassa pyydystetään kekseliäällä menetelmällä heinäsirkkoja ja maistellaan niitä eri tavoin valmistettuina. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Watamu. Kiran haluaa pyytää purjekalaa, mutta kalaonnea ei juuri ole. Hän saa kuitenkin tuoretta tonnikalaa ja savustettua purjekalaa, joista voi loihtia erilaisia herkkuja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Masai Mara. Masai Maran lähistöllä on suuri strutsitila, josta Kiran hakee strutsinmunia. Maasaiheimon kanssa hän valmistaa verimakkaraa ja joutuu juomaan naudanverta. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Watamu. Kiran haluaa pyytää purjekalaa, mutta kalaonnea ei juuri ole. Hän saa kuitenkin tuoretta tonnikalaa ja savustettua purjekalaa, joista voi loihtia erilaisia herkkuja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Masai Mara. Masai Maran lähistöllä on suuri strutsitila, josta Kiran hakee strutsinmunia. Maasaiheimon kanssa hän valmistaa verimakkaraa ja joutuu juomaan naudanverta. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Watamu. Kiran haluaa pyytää purjekalaa, mutta kalaonnea ei juuri ole. Hän saa kuitenkin tuoretta tonnikalaa ja savustettua purjekalaa, joista voi loihtia erilaisia herkkuja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Naivasha. Kiran lähtee Naivashajärvelle etsimään punarapuja. Lisäksi hän tutustuu Kenian ainoaan laatuviinejä tuottavaan viinitilaan ja hakee sieltä sopivaa valkoviiniä ravun kaveriksi. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Naivasha. Kiran lähtee Naivashajärvelle etsimään punarapuja. Lisäksi hän tutustuu Kenian ainoaan laatuviinejä tuottavaan viinitilaan ja hakee sieltä sopivaa valkoviiniä ravun kaveriksi. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Che Shale. Kiran tutustuu mustekalan pyyntiin kotitekoisilla harppuunapyssyillä. Lisäksi hän hakee kookosmaitoa ja maniokkia mustekalapataa varten. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Molo. Molon alue Keniassa tunnetaan lampaistaan, joihin Kiran lähtee tutustumaan. Hän hakee lähistöltä myös teenlehtiä ja käyttää niitä lampaan kypsentämiseen maakuopassa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Molo. Molon alue Keniassa tunnetaan lampaistaan, joihin Kiran lähtee tutustumaan. Hän hakee lähistöltä myös teenlehtiä ja käyttää niitä lampaan kypsentämiseen maakuopassa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Rutundu. Rutundujärveltä Mount Kenyan rinteeltä voi saada hyvää kirjolohta ja purotaimenta. Niistä Kiran valmistaa herkullisia ruokia niin luonnossa kuin ravintolassa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Kilifi. Kiran lähtee Kenian pohjoisrannikolle kalastamaan ja keräämään simpukoita. Veneellä hän valmistaa ostereita viidellä eri kastikkeella. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Rutundu. Rutundujärveltä Mount Kenyan rinteeltä voi saada hyvää kirjolohta ja purotaimenta. Niistä Kiran valmistaa herkullisia ruokia niin luonnossa kuin ravintolassa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Naivasha. Kiran lähtee Naivashajärvelle etsimään punarapuja. Lisäksi hän tutustuu Kenian ainoaan laatuviinejä tuottavaan viinitilaan ja hakee sieltä sopivaa valkoviiniä ravun kaveriksi. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Kilifi. Kiran lähtee Kenian pohjoisrannikolle kalastamaan ja keräämään simpukoita. Veneellä hän valmistaa ostereita viidellä eri kastikkeella. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Naivasha. Kiran lähtee Naivashajärvelle etsimään punarapuja. Lisäksi hän tutustuu Kenian ainoaan laatuviinejä tuottavaan viinitilaan ja hakee sieltä sopivaa valkoviiniä ravun kaveriksi. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Rutundu. Rutundujärveltä Mount Kenyan rinteeltä voi saada hyvää kirjolohta ja purotaimenta. Niistä Kiran valmistaa herkullisia ruokia niin luonnossa kuin ravintolassa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Machakos. Machakosin alueella Kiran pyydystää helmikanoja ja seuraa mehiläistenhoitoa. Paikan päällä hän valmistaa pitkään kypsytetyn, hunajaisen kanapadan. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Malindi. Kiran lähtee Malindiin pyytämään mutataskurapuja ja opettelemaan mandazien eli kenialaisten munkkien valmistusta. Niistä ja tamarindista hän loihtii herkullisen rapuaterian. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Diani. Kenian etelärannikolta saa herkullisia jättikatkarapuja ja palmuviiniä. Mombasan torilta Kiran hakee erilaisia mausteita katkarapuruokiaan varten. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Kisumu. Kiran lähtee Victoriajärvelle Kisumuun hakemaan erilaisia kaloja, matokea ja maapähkinöitä. Niistä hän loihtii herkullisen kalakeiton. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Machakos. Machakosin alueella Kiran pyydystää helmikanoja ja seuraa mehiläistenhoitoa. Paikan päällä hän valmistaa pitkään kypsytetyn, hunajaisen kanapadan. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Malindi. Kiran lähtee Malindiin pyytämään mutataskurapuja ja opettelemaan mandazien eli kenialaisten munkkien valmistusta. Niistä ja tamarindista hän loihtii herkullisen rapuaterian. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.