Voit korostaa tv-listauksen ohjelmia aihepiirin mukaan. Valitse alta aihepiiri ja sen jälkeen haluamasi korostusväri.
Ohjelman lisätietoikkunan kautta pääset korostamaan myös yksittäisiä ohjelmia.
Vila Vicosan torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alueelle tyypillistä tomaattikeittoa ja uppomunia sekä vihanneksilla täytettyjä ohukaisia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Castelo Brancon torilla. Tässä jaksossa valmistetaan vuoristoseudun herkuista alkuruoaksi juusto-hunajaleipää. Pääruokana on paistettua naudanmaksaa sekä värikästä vihannesmuusia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Lagosin torilla. Paikallisista aineksista valmistetaan tässä jaksossa leivitettyä pikkupagellia ja tomaattiriisiä. Jälkiruokana on raikasta hedelmäsalaattia jogurtin ja hunajan kanssa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Milfontesin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alkupalaksi keitettyjä hanhenkaula-äyriäisiä. Pääruoaksi tehdään grillattua hammasahventa ja vihanneksia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Sinesin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan paistettua piikkimakrillia ja kylmää paprika-tomaattikastiketta, paistettua kaalia sekä keitettyjä perunoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Beira Rion torilla Gaiassa. Tässä jaksossa valmistetaan täytettyä kultaotsa-ahventa, parsakaalia ja paahdettuja manteleita sekä maissileipää alheira-makkaralla ja tomaatilla. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Bolhaon torilla. Tässä jaksossa valmistetaan caldo verde –lehtikaalikeittoa, alheira-makkaralla ja mintulla täytettyjä tomaatteja sekä kevyesti ruskistettua rapini-kaalia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Nauriskeitto. Guimarãesissa tehdään kevyt ateria nauriskeitosta. Lisäksi käytetään kolmea erilaista sientä nyyttien valmistamiseen. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Pihvi ja hunajaperunat. Bragassa valmistetaan maukas pihvi portugalilaisesta naudanlihasta. Riisistä tehdään tällä kertaa jälkiruoka. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Portugalilainen pata. Viana do Castelossa valmistetaan portugalilaista muhennosta, johon tulee erilaista lihaa ja kasviksia. Riisissä on mukana mausteista makkaraa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Paistetut sardiinit. Santarémin torilta löytyy herkullisia vihanneksia ja sardiineja, jotka paistetaan rapeiksi pikkusuolaisiksi ja tarjotaan riisin kera. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Chorizo-keitto ja värikkäät kasvislastut. Tässä jaksossa tehdään keittoa kasviksista ja chorizo-makkarasta sekä värikkäitä juureslastuja. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Hämähäkkirapuja ja äyriäispastaa. Tässä jaksossa tehdään patee hämähäkkiravuista ja majoneesista sekä pastaa erilaisten simpukoiden kanssa. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Kapakalapiiras ja banaanikakku. Tässä jaksossa ollaan Nazaressa, missä Sebastiao valmistaa piiraan aurinkokuivatuista makrilleista ja kakun madeiralaisista banaaneista ja hunajasta. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Äyriäisriisi ja kurkkusalaatti. Sebastiao on Olhaossa ja valmistaa kasvatetuista äyriäisistä riisipataa ja raikasta kukkusalaattia lisukkeeksi. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Meribassia suolakuoressa. Tässä jaksossa valmistetaan tuoretta meribassia suolakuoressa perunasalaatin ja rapini-kaalin kera. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Paahtovanukas ja kyljyksiä. Tänään Sebastiao valmistaa kyljyksiä savukinkun ja appelsiiniriisin kera, sekä paahtovanukkaan uunissa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Lohta ja jäätelöä. Viana do Castelossa valmistetaan lohta ja vihanneksia. Jälkiruoaksi tehdään jäätelöä, joka tarjoillaan mandariinin kuorissa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Mausteinen kampela. Vila Franca de Xirassa tehdään kampelasta currya. Jälkiruokana on paikallisia pikkuleipiä karamellikastikkeessa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Simpukoita ja porsasta. Cascaisissa yhdistetään alkuruoassa simpukat, katkaravut ja porsaanliha. Jälkiruoka on hedelmäinen. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Makkaraleivät ja porsasta. Almeirimissä tehdään alkupalaksi makkaraleipiä ja valmistetaan porsasta riisin kera. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Makkaraleivät ja porsasta. Almeirimissä tehdään alkupalaksi makkaraleipiä ja valmistetaan porsasta riisin kera. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Santaremin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alkuruoaksi hernekeittoa ja vuohenjuustoa. Pääruoaksi tehdään villihärän pihvejä sekä ruskistettuja vihreitä kasviksia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Santaremin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alkuruoaksi hernekeittoa ja vuohenjuustoa. Pääruoaksi tehdään villihärän pihvejä sekä ruskistettuja vihreitä kasviksia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Caldas da Rainhan hedelmä- ja vihannestori. Tässä jaksossa valmistetaan kuskusia sekä vihanneksia. Jälkiruoaksi tehdään marengilla kuorrutettua päärynäpiirakkaa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Uunikala ja marjajuoma. Penichessä ostetaan kalaa satamasta ja tehdään kylmä marjajuoma, jossa on portviiniä. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Uunikala ja marjajuoma. Penichessä ostetaan kalaa satamasta ja tehdään kylmä marjajuoma, jossa on portviiniä. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Torres Verdasin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan grillikylkeä sekä härkäpapuja. Jälkiruoaksi tehdään alueelle tyypillisiä papupiiraita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Torres Verdasin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan grillikylkeä sekä härkäpapuja. Jälkiruoaksi tehdään alueelle tyypillisiä papupiiraita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Verimakkaraa ja chorizoa. Sebastiao tekee tällä kertaa verimakkararisottoa ja chorizo-sämpylöitä porsaanfileen lisukkeeksi. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Verimakkaraa ja chorizoa. Sebastiao tekee tällä kertaa verimakkararisottoa ja chorizo-sämpylöitä porsaanfileen lisukkeeksi. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Ateria leivänpalasista. Évorassa valmistetaan porsasta ja perinteistä ruokaa nimeltä migas. Juotavana on raikas drinkki. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Ateria leivänpalasista. Évorassa valmistetaan porsasta ja perinteistä ruokaa nimeltä migas. Juotavana on raikas drinkki. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Leipiä piknikille. Portalegressä tehdään ruokaisia eväsleipiä, joiden välissä on porsaankyljystä ja parsaa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Leipiä piknikille. Portalegressä tehdään ruokaisia eväsleipiä, joiden välissä on porsaankyljystä ja parsaa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Rauskua ja simpukoita. Louléssa valmistetaan rauskua uunissa ja riisiin käytetään kahdenlaisia simpukoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Rauskua ja simpukoita. Louléssa valmistetaan rauskua uunissa ja riisiin käytetään kahdenlaisia simpukoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Tonnikalacheviche. Tällä kertaa ollaan Olhaossa, missä tehdään tonnikalachevicheä avokadon ja punasipulin kera. Jälkiruokana on maissipuuroa ja mansikoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Tonnikalacheviche. Tällä kertaa ollaan Olhaossa, missä tehdään tonnikalachevicheä avokadon ja punasipulin kera. Jälkiruokana on maissipuuroa ja mansikoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Piikkikampelaa ja salaattikeitto. Tässä jaksossa tehdään pääruoaksi piikkikampelaa ja kaaligratiinia. Alkuruokana on keitto lehtisalaatista. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Piikkikampelaa ja salaattikeitto. Tässä jaksossa tehdään pääruoaksi piikkikampelaa ja kaaligratiinia. Alkuruokana on keitto lehtisalaatista. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Mustekalarisotto. Sebastiao valmistaa mustekalarisottoa sertifioidusta mustekalasta ja portugalilaisesta riisistä, sekä alkupalaksi rahkaleipiä maalaisleivästä ja lampaanmaitorahkasta. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Mustekalarisotto. Sebastiao valmistaa mustekalarisottoa sertifioidusta mustekalasta ja portugalilaisesta riisistä, sekä alkupalaksi rahkaleipiä maalaisleivästä ja lampaanmaitorahkasta. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Seepiaa ja mansikkasalaattia. Setubalissa tehdään maissijauhossa pyöriteltyä ja rapeaksi paistettua seepiaa sekä salaattia, jossa on mansikoita, salaattia, chiliä ja balsamietikkaa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Seepiaa ja mansikkasalaattia. Setubalissa tehdään maissijauhossa pyöriteltyä ja rapeaksi paistettua seepiaa sekä salaattia, jossa on mansikoita, salaattia, chiliä ja balsamietikkaa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Vila Franca de Xiran torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alkupalaksi juustolla kuorrutettua voitaikinaa. Pääruoaksi on campino-pihviä sekä vihreää salaattia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.