Osa 4. Joan Roca. Rocan veljekset Joan, Josep ja Jordi pyörittävät Espanjan Gironassa El Celler de Can Roca -ravintolaa, joka valittiin vuonna 2013 maailman parhaaksi ravintolaksi. Vapaa-ajanohjelma. 24Kitchen.
Osa 3. Andoni Aduriz. Pohjois-Espanjassa Mugaritz-ravintolassa Andoni Aduriz johtaa ilman menua toimivaa keittiötä, jossa luodaan joka päivä jotain uutta ja poikkeuksellista. Vapaa-ajanohjelma. 24Kitchen.
Osa 2. Michel & Sebastien Bras. Isä ja poika ovat luotsanneet Ranskan Laguiolessa sijaitsevan ravintolansa maailman huipulle. Ravintolan tunnettua jälkiruokaa jäljitellään ympäri maailmaa. Vapaa-ajanohjelma. 24Kitchen.
Osa 1. Massimo Bottura. Pohjois-Italian Modenassa sijaitsee Massimo Botturan huippuravintola Osteria Francescana. Siellä asiakkaat saavat kokea muun muassa parmesaanin ja balsamietikan uudella tavalla. Vapaa-ajanohjelma. 24Kitchen.