Haulla 24 kitchen: portugalin makuja löytyy 204 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »24 Kitchen: Portugalin makuja
su 25.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Paisti ja raastesalaatti. Coimbrassa tehdään maistuva paisti ja riisiä sienten kera. Salaattiin käytetään punajuurta, porkkanaa ja vuohenjuustoa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
la 24.08.2013 11.00 - 11.30 30min
Kalapata. Figueira da Fozissa valmistetaan alkuruoaksi katkarapuja olutkastikkeessa. Pääruoka on kalastajien suosima kalapata. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
su 18.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Reguengos de Monsarazin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan pääruoaksi makkaraomelettia paikallisista aineksista. Jälkiruoaksi on kanelilla maustettuja uuniomenoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
la 17.08.2013 11.00 - 11.30 30min
Vila Vicosan torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alueelle tyypillistä tomaattikeittoa ja uppomunia sekä vihanneksilla täytettyjä ohukaisia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
pe 16.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Santaremin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alkuruoaksi hernekeittoa ja vuohenjuustoa. Pääruoaksi tehdään villihärän pihvejä sekä ruskistettuja vihreitä kasviksia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
to 15.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Caldas da Rainhan hedelmä- ja vihannestori. Tässä jaksossa valmistetaan kuskusia sekä vihanneksia. Jälkiruoaksi tehdään marengilla kuorrutettua päärynäpiirakkaa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ke 14.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Kalakeittoa ja kalmareita. Nazaréssa tehdään merikrotista keittoa ja alkupalaksi grillataan kalmareita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ti 13.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Uunikala ja marjajuoma. Penichessä ostetaan kalaa satamasta ja tehdään kylmä marjajuoma, jossa on portviiniä. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ma 12.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Torres Verdasin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan grillikylkeä sekä härkäpapuja. Jälkiruoaksi tehdään alueelle tyypillisiä papupiiraita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
su 11.08.2013 11.00 - 11.30 30min
Castelo Brancon torilla. Tässä jaksossa valmistetaan vuoristoseudun herkuista alkuruoaksi juusto-hunajaleipää. Pääruokana on paistettua naudanmaksaa sekä värikästä vihannesmuusia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
la 10.08.2013 11.00 - 11.30 30min
Lagosin torilla. Paikallisista aineksista valmistetaan tässä jaksossa leivitettyä pikkupagellia ja tomaattiriisiä. Jälkiruokana on raikasta hedelmäsalaattia jogurtin ja hunajan kanssa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
pe 09.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Verimakkaraa ja chorizoa. Sebastiao tekee tällä kertaa verimakkararisottoa ja chorizo-sämpylöitä porsaanfileen lisukkeeksi. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
to 08.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Ateria leivänpalasista. Évorassa valmistetaan porsasta ja perinteistä ruokaa nimeltä migas. Juotavana on raikas drinkki. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ke 07.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Leipiä piknikille. Portalegressä tehdään ruokaisia eväsleipiä, joiden välissä on porsaankyljystä ja parsaa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ti 06.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Rauskua ja simpukoita. Louléssa valmistetaan rauskua uunissa ja riisiin käytetään kahdenlaisia simpukoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ma 05.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Tonnikalacheviche. Tällä kertaa ollaan Olhaossa, missä tehdään tonnikalachevicheä avokadon ja punasipulin kera. Jälkiruokana on maissipuuroa ja mansikoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
su 04.08.2013 11.00 - 11.30 30min
Milfontesin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alkupalaksi keitettyjä hanhenkaula-äyriäisiä. Pääruoaksi tehdään grillattua hammasahventa ja vihanneksia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
la 03.08.2013 11.00 - 11.30 30min
Sinesin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan paistettua piikkimakrillia ja kylmää paprika-tomaattikastiketta, paistettua kaalia sekä keitettyjä perunoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
pe 02.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Piikkikampelaa ja salaattikeitto. Tässä jaksossa tehdään pääruoaksi piikkikampelaa ja kaaligratiinia. Alkuruokana on keitto lehtisalaatista. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
to 01.08.2013 10.35 - 11.05 30min
Mustekalarisotto. Sebastiao valmistaa mustekalarisottoa sertifioidusta mustekalasta ja portugalilaisesta riisistä, sekä alkupalaksi rahkaleipiä maalaisleivästä ja lampaanmaitorahkasta. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ke 31.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Seepiaa ja mansikkasalaattia. Setubalissa tehdään maissijauhossa pyöriteltyä ja rapeaksi paistettua seepiaa sekä salaattia, jossa on mansikoita, salaattia, chiliä ja balsamietikkaa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ti 30.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Vila Franca de Xiran torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alkupalaksi juustolla kuorrutettua voitaikinaa. Pääruoaksi on campino-pihviä sekä vihreää salaattia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ma 29.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Almeirimin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan paistettuja lampaankyljyksiä, kurkkusalaattia sekä kolmen pavun salaattia pintopavuista, valkopavuista ja tarhapavuista. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
su 28.07.2013 11.00 - 11.30 30min
Beira Rion torilla Gaiassa. Tässä jaksossa valmistetaan täytettyä kultaotsa-ahventa, parsakaalia ja paahdettuja manteleita sekä maissileipää alheira-makkaralla ja tomaatilla. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
la 27.07.2013 11.00 - 11.30 30min
Bolhaon torilla. Tässä jaksossa valmistetaan caldo verde –lehtikaalikeittoa, alheira-makkaralla ja mintulla täytettyjä tomaatteja sekä kevyesti ruskistettua rapini-kaalia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
to 25.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Viseun torilla. Tässä jaksossa valmistetaan pääruoaksi piirakkaa, jossa käytetään vasikanlihaa ja mustaolutta. Jälkiruoaksi tehdään lämmintä suklaamoussekakkua ja mansikoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ke 24.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Aveiro. Tässä jaksossa valmistetaan kampelaa paistinpannulla, perunasosetta korianterin kera ja gratinoituja kasviksia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ti 23.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Paisti ja raastesalaatti. Coimbrassa tehdään maistuva paisti ja riisiä sienten kera. Salaattiin käytetään punajuurta, porkkanaa ja vuohenjuustoa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ma 22.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Kalapata. Figueira da Fozissa valmistetaan alkuruoaksi katkarapuja olutkastikkeessa. Pääruoka on kalastajien suosima kalapata. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
su 21.07.2013 11.00 - 11.30 30min
Nauriskeitto. Guimarãesissa tehdään kevyt ateria nauriskeitosta. Lisäksi käytetään kolmea erilaista sientä nyyttien valmistamiseen. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
la 20.07.2013 11.00 - 11.30 30min
Pihvi ja hunajaperunat. Bragassa valmistetaan maukas pihvi portugalilaisesta naudanlihasta. Riisistä tehdään tällä kertaa jälkiruoka. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
to 18.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Reguengos de Monsarazin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan pääruoaksi makkaraomelettia paikallisista aineksista. Jälkiruoaksi on kanelilla maustettuja uuniomenoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ke 17.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Vila Vicosan torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alueelle tyypillistä tomaattikeittoa ja uppomunia sekä vihanneksilla täytettyjä ohukaisia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ti 16.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Castelo Brancon torilla. Tässä jaksossa valmistetaan vuoristoseudun herkuista alkuruoaksi juusto-hunajaleipää. Pääruokana on paistettua naudanmaksaa sekä värikästä vihannesmuusia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ma 15.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Lagosin torilla. Paikallisista aineksista valmistetaan tässä jaksossa leivitettyä pikkupagellia ja tomaattiriisiä. Jälkiruokana on raikasta hedelmäsalaattia jogurtin ja hunajan kanssa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
su 14.07.2013 11.00 - 11.30 30min
Portugalilainen pata. Viana do Castelossa valmistetaan portugalilaista muhennosta, johon tulee erilaista lihaa ja kasviksia. Riisissä on mukana mausteista makkaraa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
la 13.07.2013 11.00 - 11.30 30min
Paistetut sardiinit. Santarémin torilta löytyy herkullisia vihanneksia ja sardiineja, jotka paistetaan rapeiksi pikkusuolaisiksi ja tarjotaan riisin kera. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
to 11.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Milfontesin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alkupalaksi keitettyjä hanhenkaula-äyriäisiä. Pääruoaksi tehdään grillattua hammasahventa ja vihanneksia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ke 10.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Sinesin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan paistettua piikkimakrillia ja kylmää paprika-tomaattikastiketta, paistettua kaalia sekä keitettyjä perunoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ti 09.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Beira Rion torilla Gaiassa. Tässä jaksossa valmistetaan täytettyä kultaotsa-ahventa, parsakaalia ja paahdettuja manteleita sekä maissileipää alheira-makkaralla ja tomaatilla. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ma 08.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Bolhaon torilla. Tässä jaksossa valmistetaan caldo verde –lehtikaalikeittoa, alheira-makkaralla ja mintulla täytettyjä tomaatteja sekä kevyesti ruskistettua rapini-kaalia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
su 07.07.2013 11.00 - 11.30 30min
Chorizo-keitto ja värikkäät kasvislastut. Tässä jaksossa tehdään keittoa kasviksista ja chorizo-makkarasta sekä värikkäitä juureslastuja. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
la 06.07.2013 11.00 - 11.30 30min
Hämähäkkirapuja ja äyriäispastaa. Tässä jaksossa tehdään patee hämähäkkiravuista ja majoneesista sekä pastaa erilaisten simpukoiden kanssa. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
to 04.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Nauriskeitto. Guimarãesissa tehdään kevyt ateria nauriskeitosta. Lisäksi käytetään kolmea erilaista sientä nyyttien valmistamiseen. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ke 03.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Pihvi ja hunajaperunat. Bragassa valmistetaan maukas pihvi portugalilaisesta naudanlihasta. Riisistä tehdään tällä kertaa jälkiruoka. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ti 02.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Portugalilainen pata. Viana do Castelossa valmistetaan portugalilaista muhennosta, johon tulee erilaista lihaa ja kasviksia. Riisissä on mukana mausteista makkaraa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
ma 01.07.2013 10.35 - 11.05 30min
Paistetut sardiinit. Santarémin torilta löytyy herkullisia vihanneksia ja sardiineja, jotka paistetaan rapeiksi pikkusuolaisiksi ja tarjotaan riisin kera. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makujau
su 30.06.2013 11.00 - 11.30 30min
Kapakalapiiras ja banaanikakku. Tässä jaksossa ollaan Nazaressa, missä Sebastiao valmistaa piiraan aurinkokuivatuista makrilleista ja kakun madeiralaisista banaaneista ja hunajasta. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makujau
la 29.06.2013 11.00 - 11.30 30min
Meribassia suolakuoressa. Tässä jaksossa valmistetaan tuoretta meribassia suolakuoressa perunasalaatin ja rapini-kaalin kera. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
24 Kitchen: Portugalin makuja
to 27.06.2013 10.35 - 11.05 30min
Chorizo-keitto ja värikkäät kasvislastut. Tässä jaksossa tehdään keittoa kasviksista ja chorizo-makkarasta sekä värikkäitä juureslastuja. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »24 Kitchen: Portugalin makuja
Paisti ja raastesalaatti. Coimbrassa tehdään maistuva paisti ja riisiä sienten kera. Salaattiin käytetään punajuurta, porkkanaa ja vuohenjuustoa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
https://www.telsu.fi/l/
Arvosana 3.2/5, annettu 19 ääntä.