Paisti ja raastesalaatti. Coimbrassa tehdään maistuva paisti ja riisiä sienten kera. Salaattiin käytetään punajuurta, porkkanaa ja vuohenjuustoa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Reguengos de Monsarazin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan pääruoaksi makkaraomelettia paikallisista aineksista. Jälkiruoaksi on kanelilla maustettuja uuniomenoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Vila Vicosan torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alueelle tyypillistä tomaattikeittoa ja uppomunia sekä vihanneksilla täytettyjä ohukaisia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Santaremin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alkuruoaksi hernekeittoa ja vuohenjuustoa. Pääruoaksi tehdään villihärän pihvejä sekä ruskistettuja vihreitä kasviksia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Caldas da Rainhan hedelmä- ja vihannestori. Tässä jaksossa valmistetaan kuskusia sekä vihanneksia. Jälkiruoaksi tehdään marengilla kuorrutettua päärynäpiirakkaa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Uunikala ja marjajuoma. Penichessä ostetaan kalaa satamasta ja tehdään kylmä marjajuoma, jossa on portviiniä. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Torres Verdasin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan grillikylkeä sekä härkäpapuja. Jälkiruoaksi tehdään alueelle tyypillisiä papupiiraita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Castelo Brancon torilla. Tässä jaksossa valmistetaan vuoristoseudun herkuista alkuruoaksi juusto-hunajaleipää. Pääruokana on paistettua naudanmaksaa sekä värikästä vihannesmuusia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Lagosin torilla. Paikallisista aineksista valmistetaan tässä jaksossa leivitettyä pikkupagellia ja tomaattiriisiä. Jälkiruokana on raikasta hedelmäsalaattia jogurtin ja hunajan kanssa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Verimakkaraa ja chorizoa. Sebastiao tekee tällä kertaa verimakkararisottoa ja chorizo-sämpylöitä porsaanfileen lisukkeeksi. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Ateria leivänpalasista. Évorassa valmistetaan porsasta ja perinteistä ruokaa nimeltä migas. Juotavana on raikas drinkki. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Leipiä piknikille. Portalegressä tehdään ruokaisia eväsleipiä, joiden välissä on porsaankyljystä ja parsaa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Rauskua ja simpukoita. Louléssa valmistetaan rauskua uunissa ja riisiin käytetään kahdenlaisia simpukoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Tonnikalacheviche. Tällä kertaa ollaan Olhaossa, missä tehdään tonnikalachevicheä avokadon ja punasipulin kera. Jälkiruokana on maissipuuroa ja mansikoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Milfontesin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alkupalaksi keitettyjä hanhenkaula-äyriäisiä. Pääruoaksi tehdään grillattua hammasahventa ja vihanneksia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Sinesin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan paistettua piikkimakrillia ja kylmää paprika-tomaattikastiketta, paistettua kaalia sekä keitettyjä perunoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Piikkikampelaa ja salaattikeitto. Tässä jaksossa tehdään pääruoaksi piikkikampelaa ja kaaligratiinia. Alkuruokana on keitto lehtisalaatista. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Mustekalarisotto. Sebastiao valmistaa mustekalarisottoa sertifioidusta mustekalasta ja portugalilaisesta riisistä, sekä alkupalaksi rahkaleipiä maalaisleivästä ja lampaanmaitorahkasta. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Seepiaa ja mansikkasalaattia. Setubalissa tehdään maissijauhossa pyöriteltyä ja rapeaksi paistettua seepiaa sekä salaattia, jossa on mansikoita, salaattia, chiliä ja balsamietikkaa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Vila Franca de Xiran torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alkupalaksi juustolla kuorrutettua voitaikinaa. Pääruoaksi on campino-pihviä sekä vihreää salaattia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Almeirimin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan paistettuja lampaankyljyksiä, kurkkusalaattia sekä kolmen pavun salaattia pintopavuista, valkopavuista ja tarhapavuista. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Beira Rion torilla Gaiassa. Tässä jaksossa valmistetaan täytettyä kultaotsa-ahventa, parsakaalia ja paahdettuja manteleita sekä maissileipää alheira-makkaralla ja tomaatilla. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Bolhaon torilla. Tässä jaksossa valmistetaan caldo verde –lehtikaalikeittoa, alheira-makkaralla ja mintulla täytettyjä tomaatteja sekä kevyesti ruskistettua rapini-kaalia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Viseun torilla. Tässä jaksossa valmistetaan pääruoaksi piirakkaa, jossa käytetään vasikanlihaa ja mustaolutta. Jälkiruoaksi tehdään lämmintä suklaamoussekakkua ja mansikoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Aveiro. Tässä jaksossa valmistetaan kampelaa paistinpannulla, perunasosetta korianterin kera ja gratinoituja kasviksia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Paisti ja raastesalaatti. Coimbrassa tehdään maistuva paisti ja riisiä sienten kera. Salaattiin käytetään punajuurta, porkkanaa ja vuohenjuustoa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Nauriskeitto. Guimarãesissa tehdään kevyt ateria nauriskeitosta. Lisäksi käytetään kolmea erilaista sientä nyyttien valmistamiseen. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Pihvi ja hunajaperunat. Bragassa valmistetaan maukas pihvi portugalilaisesta naudanlihasta. Riisistä tehdään tällä kertaa jälkiruoka. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Reguengos de Monsarazin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan pääruoaksi makkaraomelettia paikallisista aineksista. Jälkiruoaksi on kanelilla maustettuja uuniomenoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Vila Vicosan torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alueelle tyypillistä tomaattikeittoa ja uppomunia sekä vihanneksilla täytettyjä ohukaisia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Castelo Brancon torilla. Tässä jaksossa valmistetaan vuoristoseudun herkuista alkuruoaksi juusto-hunajaleipää. Pääruokana on paistettua naudanmaksaa sekä värikästä vihannesmuusia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Lagosin torilla. Paikallisista aineksista valmistetaan tässä jaksossa leivitettyä pikkupagellia ja tomaattiriisiä. Jälkiruokana on raikasta hedelmäsalaattia jogurtin ja hunajan kanssa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Portugalilainen pata. Viana do Castelossa valmistetaan portugalilaista muhennosta, johon tulee erilaista lihaa ja kasviksia. Riisissä on mukana mausteista makkaraa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Paistetut sardiinit. Santarémin torilta löytyy herkullisia vihanneksia ja sardiineja, jotka paistetaan rapeiksi pikkusuolaisiksi ja tarjotaan riisin kera. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Milfontesin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alkupalaksi keitettyjä hanhenkaula-äyriäisiä. Pääruoaksi tehdään grillattua hammasahventa ja vihanneksia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Sinesin torilla. Tässä jaksossa valmistetaan paistettua piikkimakrillia ja kylmää paprika-tomaattikastiketta, paistettua kaalia sekä keitettyjä perunoita. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Beira Rion torilla Gaiassa. Tässä jaksossa valmistetaan täytettyä kultaotsa-ahventa, parsakaalia ja paahdettuja manteleita sekä maissileipää alheira-makkaralla ja tomaatilla. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Bolhaon torilla. Tässä jaksossa valmistetaan caldo verde –lehtikaalikeittoa, alheira-makkaralla ja mintulla täytettyjä tomaatteja sekä kevyesti ruskistettua rapini-kaalia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Chorizo-keitto ja värikkäät kasvislastut. Tässä jaksossa tehdään keittoa kasviksista ja chorizo-makkarasta sekä värikkäitä juureslastuja. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Hämähäkkirapuja ja äyriäispastaa. Tässä jaksossa tehdään patee hämähäkkiravuista ja majoneesista sekä pastaa erilaisten simpukoiden kanssa. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Nauriskeitto. Guimarãesissa tehdään kevyt ateria nauriskeitosta. Lisäksi käytetään kolmea erilaista sientä nyyttien valmistamiseen. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Pihvi ja hunajaperunat. Bragassa valmistetaan maukas pihvi portugalilaisesta naudanlihasta. Riisistä tehdään tällä kertaa jälkiruoka. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Portugalilainen pata. Viana do Castelossa valmistetaan portugalilaista muhennosta, johon tulee erilaista lihaa ja kasviksia. Riisissä on mukana mausteista makkaraa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Paistetut sardiinit. Santarémin torilta löytyy herkullisia vihanneksia ja sardiineja, jotka paistetaan rapeiksi pikkusuolaisiksi ja tarjotaan riisin kera. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
Kapakalapiiras ja banaanikakku. Tässä jaksossa ollaan Nazaressa, missä Sebastiao valmistaa piiraan aurinkokuivatuista makrilleista ja kakun madeiralaisista banaaneista ja hunajasta. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Meribassia suolakuoressa. Tässä jaksossa valmistetaan tuoretta meribassia suolakuoressa perunasalaatin ja rapini-kaalin kera. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Chorizo-keitto ja värikkäät kasvislastut. Tässä jaksossa tehdään keittoa kasviksista ja chorizo-makkarasta sekä värikkäitä juureslastuja. Portugalilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.