Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista IlmainenSanakirja.fi Nauris.fi Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Kanavan AVA ohjelmatiedot

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Olet mitä syötS

to 15.08. klo 04.15 - 05.10 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Laardia näkyvissä!. Kausi 1, 3/10. Laardia näkyvissä! Risteilyaluksella työskentelevä Mika ei kykene vastustamaan laivalla vaanivaa buffet-pöytää. Saako hyvinvointilääkäri Pippa Laukka karjalanpiirakkahimon ja alkavan diabeteksen aisoihin hyppynarulla ja salsalla?

Yön AVAS

to 15.08. klo 05.10 - 06.00 AVA

Yön AVA

Aamun AVAusS

to 15.08. klo 06.00 - 07.05 AVA

Aamun AVAus

Lemmen viemää7u

to 15.08. klo 07.05 - 08.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Lemmen viemääPaljonpuhuva nuuhkaisu. Denise aikoo tunnustaa tunteensa Joshualle, mutta Annabelle ehtii ensin. Joshua ei tiedä, voiko ottaa isänsä ja pappansa lahjaa vastaan. Hildegard ja Alfons kutsuvat Wernerin korttipeli-iltaan. Fabien ja Valentina suunnittelevat automatkaa Fabienin tulevan ajokortin juhlistamiseksi, mutta vanhemmat eivät innostu nuorten suunnitelmasta. Tina kääntää Robertin pään. Eva saa vahvistuksen aiemmille epäilyilleen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Ostoskanava Tvins.comS

to 15.08. klo 08.00 - 10.00 AVA

Ostoskanava Tvins.com

The Real Housewives of New JerseyS

to 15.08. klo 10.00 - 11.00 AVA
Katso ohjelma»

Kausi 5, 17/22. Carolinen pojat avaavat ravintolan ja saavat kovaa kritiikkiä. Melissa matkustaa Orlandoon, jossa hän esiintyy suorassa radiolähetyksessä. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.

The Real Housewives of New JerseyS

to 15.08. klo 11.00 - 12.00 AVA
Katso ohjelma»

Kausi 5, 18/22. Teresa yrittää puhdistaa maineensa, mutta kukaan ei ole varma, puhuuko hän totta. Kathy, Jacqueline ja Caroline yrittävät korjata jo tapahtuneen vahingon. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.

Erilaiset perheetS

to 15.08. klo 12.00 - 13.00 AVA
Katso ohjelma»

Kuopiolainen Thai-ravintolaperhe. Kausi 2, 3/10. Luvassa on suuria haasteita, kun kaksilapsinen perhe perustaa Kuopioon thai-ravintolan. Pienten lasten hoito ja ravintolan pyörittäminen on yhdistettävä niin, että koko perhe voi hyvin ja jaksaa arkea. Äiti Jaana hoitaa ravintolan salia ja isä Dum keittiötä. Molemmat kokevat saavansa ravintolan kautta kaipaamaansa muutosta ja mieluisan tulevaisuuden koko perheelle.

Ensitreffit alttarilla USAS

to 15.08. klo 13.00 - 14.00 AVA
Katso ohjelma»

Menneestä tulevaan. Kausi 5, 11/17. Menneisyys puhuttaa, kun puolisot vierailevat toistensa kotikonnuilla. Kosketus todellisuuteen ravistelee suhteita sekä hyvässä että pahassa, eikä läheisten vaikutusta avioliittoon voida vähätellä. Danielle ottaa kauan kaivatun edistysaskeleen suhteessaan Codyyn. Sheila taas koettaa murtaa jään anoppinsa kanssa. Yhdysvaltalainen realitysarja.

Täydelliset naiset12u

to 15.08. klo 14.00 - 15.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Salaisuuksien vartijat. Kausi 4, 1/17. Susanin vanha ystävä Katherine Mayfair muuttaa tyttärensä ja lääkärimiehensä kanssa takaisin Wisteria Lanelle. Edie lavastaa itsemurhayrityksen pitääkseen Carlosin itsellään, mikä mutkistaa tämän suunnitelmia karata Gabyn kanssa. Lynette yrittää salata syöpänsä, ja Bree huomaa, että raskaana olevan esittäminen käy työstä. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.

Gok Wan: Kekseliäät kierrättäjätS

to 15.08. klo 15.00 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»

Menetyksen jälkeen. Kausi 1, 20/20. Louisella ja Darranilla on neljävuotias poika, ja he odottavat toista lastaan. He ovat myös kokeneet suuren menetyksen, joten Gokin ja tiimin apu tulee tarpeeseen. Tiimin sisustuskohteina ovat kylpyhuone, makuuhuone ja lastenhuone. Brittiläinen sisustusohjelma.

Lemmen viemää7

to 15.08. klo 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Lemmen viemääKolmas pyörä. Alfons on Hildegardin ja Wernerin seurassa kolmantena pyöränä ja potee mustasukkaisuutta. Fabien ei tohdi kertoa Valentinalle, että reputti ajokokeensa. Christoph haluaa pestata Annabellen hotellin PR-päälliköksi, ja uusi osakas Joshua on samaa mieltä. Tina paljastaa totuuden Evalle ja toivoo, ettei tämä kerro Robertille mitään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

KauhukeittiöS

to 15.08. klo 17.00 - 18.00 AVA
Katso ohjelma»

Perheitä ja paineita. Kausi 11, 17/22. Kisaajat pääsevät vaihtamaan kuulumisia läheistensä kanssa. Ensimmäisessä yksilökilpailussa valmistetaan ruokaa painekattilassa. Haasteen voittajaa odottaa herkkuateria perheen seurassa. Amerikkalainen realitysarja.

KotoisaS

to 15.08. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Marmoria ja kristallin välkettä. Kausi 2, 9/12. Seija ja Ville remontoivat Kuusankoskella kylpyhuoneen, saunan ja takkahuoneen, josta tehdään kodinhoitohuone. Tästä kohteesta ei puutu kimallusta ja ylellisiä materiaaleja.

Remontilla rahoiksiS

to 15.08. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Tulevaisuuden koti. Kausi 10, 39/46. Tulevaisuuden koti alkaa hahmottua, vaikka kohmeloinen aamu hidastaa remonttitahtia - paitsi niillä, joita ei bileisiin kutsuttu. Kulut uhkaavat jälleen kerran karata käsistä, ja rouva projektipäällikkö istahtaa entistäkin tukevammin rahakirstun päälle. Kireä tahti vaatii veronsa, ja jopa kaikkein rakastuneimman oloisen pariskunnan keskinäiset välit rakoilevat. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Täydelliset naiset7

to 15.08. klo 20.00 - 21.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Hymy. Kausi 4, 2/17. Bree suivaantuu, kun Katherine ei suostu jakamaan piirakkareseptiään. Selvittäessään salaisuutta hän saa vihiä luurangoista Mayfairin perheen kaapissa. Lynette saa tarpeekseen Tomin tunteilusta ja haluaa ystävänsä tuekseen kemoterapiaan, mutta Gabrielle ei lämpene ajatukselle. Susan ja Mike ovat eri linjoilla Julien kasvatuksesta. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.

Rikostutkija Bergman12

to 15.08. klo 21.00 - 22.00 AVA
Katso ohjelma»

Silmä silmästä, 2. osa. Kausi 1, 10/10. Fredrika ja Alex alkavat epäillä Torbjörniä. Sitten karmiva totuus alkaa hiljalleen paljastua. Fredrika on epätoivoinen Spencerin tilanteen vuoksi. Alex ottaa etäisyyttä Dianaan. Ruotsalaisessa rikossarjassa kriminologian ja oikeustieteen maisteri Fredrika Bergman työskentelee siviilitutkijana Tukholman poliisissa. Sarja perustuu Kristina Ohlssonin dekkareihin.

AVA rikosputki: C.S.I.16

to 15.08. klo 22.00 - 23.00 AVA

Vieroitushoidossa. Kausi 15, 7/18. Nuori nainen löytyy kuolleena uima-altaasta. Hän on ollut vieroitushoidossa, mutta bilettäminen on kiinnostanut enemmän. Kauniin naisen ympärillä on pyörinyt muita miehiä, vaikka hänet on laittanut vieroitukseen rakastava ja varakas aviomies. Amerikkalainen rikosdraama, jossa C.S.I.-tiimi selvittää Las Vegasin väkivaltarikoksia ja ryöstöjä viimeisimmin tieteellisin metodein.

Täydelliset naiset7u

to 15.08. klo 23.00 - 00.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Hymy. Kausi 4, 2/17. Bree suivaantuu, kun Katherine ei suostu jakamaan piirakkareseptiään. Selvittäessään salaisuutta hän saa vihiä luurangoista Mayfairin perheen kaapissa. Lynette saa tarpeekseen Tomin tunteilusta ja haluaa ystävänsä tuekseen kemoterapiaan, mutta Gabrielle ei lämpene ajatukselle. Susan ja Mike ovat eri linjoilla Julien kasvatuksesta. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista. Uusinta.

Younger12

pe 16.08. klo 00.00 - 00.30 AVA
Katso ohjelma»

Valheiden meri. Kausi 1, 12/12. Joshin jättämäksi tullut Liza on hätää kärsimässä valheidensa keskellä, ja koko totuus on vaarassa paljastua, ellei Liza taivu pirullisen kiristäjän vaatimuksiin. Kelsey ja Lauren ottavat selvää Joshin ja Lizan eron syistä. Lizan tytär ilmoittaa palaavansa kotiin. Amerikkalainen draamakomediasarja 40-vuotiaasta Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen työpaikan.

The Real Housewives of New JerseyS

pe 16.08. klo 00.30 - 01.30 AVA
Katso ohjelma»

Kausi 4, 24/24. Tänään luvassa on kohtauksia, joita ei ole nähty aiemmin, niin riitaisasti päättyneeltä Napan-matkalta kuin räjähdysherkästä jälleentapaamisestakin. Andy Cohen ottaa puheeksi myös Joe Giudicen kommentit homoista. Lisäksi nähdään, kuinka naiset pärjäsivät hyväntekeväisyystempauksessa, jossa vedettiin kilpaa panssarivaunua. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.

Exiä rannalla UKS

pe 16.08. klo 01.30 - 02.25 AVA

Kemiaa. Kausi 4, 3/8. Kemiaa. Nancy May ja Scotty lähentyvät. Jamesin ja Ashleigh'n välillä on kemiaa. Lacey uskoo pääsevänsä tositoimiin. Brittiläinen realitysarja.

Ensitreffit alttarilla USASu

pe 16.08. klo 02.25 - 03.20 AVA
Katso ohjelma»

Menneestä tulevaan. Kausi 5, 11/17. Menneisyys puhuttaa, kun puolisot vierailevat toistensa kotikonnuilla. Kosketus todellisuuteen ravistelee suhteita sekä hyvässä että pahassa, eikä läheisten vaikutusta avioliittoon voida vähätellä. Danielle ottaa kauan kaivatun edistysaskeleen suhteessaan Codyyn. Sheila taas koettaa murtaa jään anoppinsa kanssa. Yhdysvaltalainen realitysarja. Uusinta.

Empire12u

pe 16.08. klo 03.20 - 04.15 AVA
Katso ohjelma»

Häähumua. Kausi 5, 16/18. Lyonit valmistautuvat Jamalin häihin. Damon Cross järjestää yllätyksen. FBI jarruttaa yhä kiertuetta. Jaksossa nähdään vierailevana tähtenä Chaka Khan. Amerikkalainen draamasarja.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Suomen huutokauppakeisarin joulu, Emmerdale, Sinkkuillallinen, CSI: Miami, Kauniit ja rohkeat, Beecham House, Remppa vai muutto Vancouver, Simpsonit, Aika on meidän, Sydänlääkärin syöksykierre

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2019