TietovisatVaihtoautotReseptitSanakirjaViihdeHoroskooppiBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla 10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässä löytyy 16 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässä

su 24.09. klo 13.00 - 14.00 60 minAVA

Väriä elämään. Kausi 2, 12/19. Masennuksesta toipunut Jo haluaa ulkokuorensa vastaavan sitä, miltä hänen sisällään tuntuu. Tunnelin päässä näkyy valoa. 34-vuotisesta avioliitosta lähtenyt Zohrah alkaa vihdoin huolehtia myös itsestään muiden sijaan. Tarvitaan vain vähän väriä elämään. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat ihotautilääkäri Tapan Patel, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässä

su 24.09. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Näkymättömästä näkyväksi. Kausi 2, 13/19. Vanginvartija Adeline pitää univormuaan kuin haarniskaa, jonka alle hän piilottaa oikean, oman itsensä. On aika kuoria tuo haarniska pois ja ottaa hyppy naisellisempaan suuntaan. Kuuden lapsen äiti Lisa on omistanut 25 vuotta elämästään perheelleen. Hän tuntee itsensä tärkeäksi, mutta samalla näkymättömäksi. Nyt on uuden uran aika. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat ihotautilääkäri Tapan Patel, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässä

su 24.09. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Persoonallisuus esiin. Kausi 2, 14/19. Nuoruuden moottoripyöräonnettomuudessa kätensä menettänyt Steve ei ole antanut vamman estää elämästä täysillä. Ulkonäköönsä hän ei ole kuitenkaan osannut panostaa. Faye on parantaja, joka voimaannuttaa muita työkseen. Itse hän kuitenkin vihaa uutta, vaihdevuosien muuttamaa peilikuvaansa. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat ihotautilääkäri Tapan Patel, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässäU

ke 27.09. klo 00.00 - 00.55 55 minAVA

Väriä elämään. Kausi 2, 12/19. Masennuksesta toipunut Jo haluaa ulkokuorensa vastaavan sitä, miltä hänen sisällään tuntuu. Tunnelin päässä näkyy valoa. 34-vuotisesta avioliitosta lähtenyt Zohrah alkaa vihdoin huolehtia myös itsestään muiden sijaan. Tarvitaan vain vähän väriä elämään. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat ihotautilääkäri Tapan Patel, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial. Uusinta.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässäU

to 28.09. klo 00.55 - 01.50 55 minAVA

Näkymättömästä näkyväksi. Kausi 2, 13/19. Vanginvartija Adeline pitää univormuaan kuin haarniskaa, jonka alle hän piilottaa oikean, oman itsensä. On aika kuoria tuo haarniska pois ja ottaa hyppy naisellisempaan suuntaan. Kuuden lapsen äiti Lisa on omistanut 25 vuotta elämästään perheelleen. Hän tuntee itsensä tärkeäksi, mutta samalla näkymättömäksi. Nyt on uuden uran aika. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat ihotautilääkäri Tapan Patel, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial. Uusinta.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässäU

pe 29.09. klo 00.55 - 01.50 55 minAVA

Persoonallisuus esiin. Kausi 2, 14/19. Nuoruuden moottoripyöräonnettomuudessa kätensä menettänyt Steve ei ole antanut vamman estää elämästä täysillä. Ulkonäköönsä hän ei ole kuitenkaan osannut panostaa. Faye on parantaja, joka voimaannuttaa muita työkseen. Itse hän kuitenkin vihaa uutta, vaihdevuosien muuttamaa peilikuvaansa. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat ihotautilääkäri Tapan Patel, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial. Uusinta.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässä

su 01.10. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Peilikuva vaihtoon. Kausi 2, 15/19. Mary oli ennen itsevarma pikkukaupungin pormestari. Nykyään hän välttelee katseita osa-aikatöissä. Tarvitaan iso annos voimaannuttamista. Michelle inhoaa peilikuvaansa päivä päivältä yhä enemmän. Muutosta lähdetään tekemään sekä sisäisesti että ulkoisesti. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat ihotautilääkäri Tapan Patel, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässä

su 01.10. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Ponnahduslauta elämään. Kausi 2, 16/19. Lucie oli parikymppisenä sähäkkä ja meneväinen. Lapsista ja omista vanhemmista huolehtiminen sekä esidiabetes ovat tehneet hänestä seinäkukkasen. Nyt pitää vapauttaa sisäinen luovuus. Taryn piti huolta itsestään ja seurasi muotia, kunnes päätyi vaikeaan avioliittoon, joka murensi itsetunnon. Tyttären kasvettua nuoreksi on aika alkaa panostaa taas itseensä. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat hammaslääkäri Uchenna Okoye, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässäU

to 05.10. klo 00.55 - 01.50 55 minAVA

Peilikuva vaihtoon. Kausi 2, 15/19. Mary oli ennen itsevarma pikkukaupungin pormestari. Nykyään hän välttelee katseita osa-aikatöissä. Tarvitaan iso annos voimaannuttamista. Michelle inhoaa peilikuvaansa päivä päivältä yhä enemmän. Muutosta lähdetään tekemään sekä sisäisesti että ulkoisesti. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat ihotautilääkäri Tapan Patel, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial. Uusinta.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässäU

pe 06.10. klo 00.55 - 01.50 55 minAVA

Ponnahduslauta elämään. Kausi 2, 16/19. Lucie oli parikymppisenä sähäkkä ja meneväinen. Lapsista ja omista vanhemmista huolehtiminen sekä esidiabetes ovat tehneet hänestä seinäkukkasen. Nyt pitää vapauttaa sisäinen luovuus. Taryn piti huolta itsestään ja seurasi muotia, kunnes päätyi vaikeaan avioliittoon, joka murensi itsetunnon. Tyttären kasvettua nuoreksi on aika alkaa panostaa taas itseensä. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat hammaslääkäri Uchenna Okoye, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial. Uusinta.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässä

su 08.10. klo 13.00 - 14.00 60 minAVA

Potku takalistoon. Kausi 2, 17/19. Lynn huolehti sairaasta äidistään 8 vuoden ajan ja kadotti oman identiteettinsä. On aika kuoria hänet esiin roikkuvien vaatteiden alta ja palauttaa hymy kasvoille. Martyn oli aiemmin menevä mies, joka panosti huoliteltuun ulkonäköön. Koronasulun jälkeen hän on jämähtänyt paikoilleen. Tarvitaan potkua takamukseen. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat hammaslääkäri Uchenna Okoye, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässä

su 08.10. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Sähköinen muutos. Kausi 2, 18/19. Deborah liikkuu ja pitää huolta itsestään, mutta ryppyiset kasvot vanhentavat häntä. Kaiken lisäksi nuorempi puoliso näyttää koko ajan nuoremmalta, joten on aika ottaa kasvoilta vuosia pois. Lorna on toipunut lähes koko aikuisiän jatkuneesta bulimiasta, joka teki psyyken lisäksi tuhoa hampaissa. Uuden hymyn myötä myös itsevarmuus voi lähteä nousuun. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat hammaslääkäri Uchenna Okoye, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässä

su 08.10. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Parempana takaisin. Kausi 2, 19/19. Syövästä toipunut Jo on kulkenut kahdeksan vuoden ajan kodin ja sairaalan väliä. Rankat hoidot ovat jättäneet jälkensä ulkonäköön ja itsetuntoon. Tarvitaan sisäistä ja ulkoista virkistystä. Donna kärsii aivovammasta ja on vanhentunut silmissä. Nuorena ja villinä otettu kultahammas ei enää sovi tyyliin, joka muokataan muutenkin täysin uusiksi. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat hammaslääkäri Uchenna Okoye, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässäU

ke 11.10. klo 00.55 - 01.50 55 minAVA

Potku takalistoon. Kausi 2, 17/19. Lynn huolehti sairaasta äidistään 8 vuoden ajan ja kadotti oman identiteettinsä. On aika kuoria hänet esiin roikkuvien vaatteiden alta ja palauttaa hymy kasvoille. Martyn oli aiemmin menevä mies, joka panosti huoliteltuun ulkonäköön. Koronasulun jälkeen hän on jämähtänyt paikoilleen. Tarvitaan potkua takamukseen. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat hammaslääkäri Uchenna Okoye, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial. Uusinta.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässäU

to 12.10. klo 01.50 - 02.45 55 minAVA

Sähköinen muutos. Kausi 2, 18/19. Deborah liikkuu ja pitää huolta itsestään, mutta ryppyiset kasvot vanhentavat häntä. Kaiken lisäksi nuorempi puoliso näyttää koko ajan nuoremmalta, joten on aika ottaa kasvoilta vuosia pois. Lorna on toipunut lähes koko aikuisiän jatkuneesta bulimiasta, joka teki psyyken lisäksi tuhoa hampaissa. Uuden hymyn myötä myös itsevarmuus voi lähteä nousuun. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat hammaslääkäri Uchenna Okoye, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial. Uusinta.

10 vuotta nuoremmaksi 10 päivässäU

pe 13.10. klo 01.50 - 02.45 55 minAVA

Parempana takaisin. Kausi 2, 19/19. Syövästä toipunut Jo on kulkenut kahdeksan vuoden ajan kodin ja sairaalan väliä. Rankat hoidot ovat jättäneet jälkensä ulkonäköön ja itsetuntoon. Tarvitaan sisäistä ja ulkoista virkistystä. Donna kärsii aivovammasta ja on vanhentunut silmissä. Nuorena ja villinä otettu kultahammas ei enää sovi tyyliin, joka muokataan muutenkin täysin uusiksi. Brittisarjassa tehdään Cherry Healeyn johdolla osallistujille 10 päivässä muodonmuutos, joka nuorentaa silmissä. Asiantuntijoina toimivat hammaslääkäri Uchenna Okoye, meikkitaiteilija Hannah Martin, stylisti Gemma Sheppard, kosmetologi Nilam Holmes ja hiusstylisti John Vial. Uusinta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kova laki: Erikoisyksikkö, Grantchester, Frendit, Petolliset, Kauniit ja rohkeat, Alaskan jäälentokenttä, Desperate Measures, Kumman kaa, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Hudson & Rex

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity