Jääkiekon MMVaihtoautotTietovisatSanakirjaViihdeBlogitReseptitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla 1. finaali löytyy 1 tuleva tv-ohjelma.

1. finaali

la 04.06. klo 19.00 - 21.40 2h 40 minYle Areena

1. finaali
Helsingin kansainvälisessä balettikilpailussa on kaksi sarjaa miehille ja naisille: juniorit: 15-19-vuotiaat ja seniorit 20−25-vuotiaat.
Ensimmäisessä finaalissa on noin 17 kilpailijaa. Luvassa elämyksiä niin klassisen baletin kuin nykytanssin parissa.Tilaisuuden juontaa Heidi Alm ja suoran lähetyksen toimittavat Jenny Jägerhorn ja Liisa Vihmanen, kommentaattorina Marko Juusela. Väliajalla tavataan myös vieraita tanssin maailmasta. Tervetuloa korkeatasoisen baletin maailmaan kilpailijana, intohimoisena tanssinystävänä tai lajin juuri löytäneenä. Kaksikielinen lähetys.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
1. finaali
Helsingin kansainvälisessä balettikilpailussa on kaksi sarjaa miehille ja naisille: juniorit: 15-19-vuotiaat ja seniorit 20−25-vuotiaat. Ensimmäisessä finaalissa on noin 17 kilpailijaa. Luvassa elämyksiä niin klassisen baletin kuin nykytanssin parissa.Tilaisuuden juontaa Heidi Alm ja suoran lähetyksen toimittavat Jenny Jägerhorn ja Liisa Vihmanen, kommentaattorina Marko Juusela. Väliajalla tavataan myös vieraita tanssin maailmasta. Tervetuloa korkeatasoisen baletin maailmaan kilpailijana, intohimoisena tanssinystävänä tai lajin juuri löytäneenä. Kaksikielinen lähetys.
https://www.telsu.fi/l/1-finaali_10960709.jpg
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Jääkiekon MM: Itävalta - Suomi, Vain elämää: Unohtumaton ilta, Salatut elämät, Sukuni salat, Gåsmamman, The Voice of Finland: Senior, Lemmen viemää, Simpsonit, Kylmäverisesti sinun, George Gentlyn tutkimukset

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity