SanakirjaReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogitViihde

Haulla äppelkriget löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Äppelkriget

pe 29.05.2020 15.20 - 17.00 SVT1
IMDb 6.7»Traileri»

ÄppelkrigetEn miljökomedi om storkapitalisten Jean Volkswagner och hans hejdukar, som kommer till Skåne med avsikten att göra den lilla byn Änglamark till ett gigantiskt fritidsområde. Men de har inte räknat med lokalbefolkningen, som samlas under äppelträden för att organisera ett motstånd. Hasse Alfredson och Tage Danielsson skrev manus till filmen, som både är en finurlig saga och en tidig protest mot miljöförstöringen. Textat sid. 199.

Äppelkriget

pe 03.01.2020 17.15 - 18.55 SVT1
IMDb 6.7»Traileri»

ÄppelkrigetMiljökomedi om en storkapitalist och hans hejdukar, som kommer från Schweiz till Skåne med avsikten att göra den lilla byn Änglamark till ett gigantiskt fritidsområde. Men de har inte räknat med lokalbefolkningen, som samlas under äppelträden för att organisera ett motstånd. Hasse Alfredson och Tage Danielsson skrev manus till filmen, som både är en finurlig saga och en tidig protest mot miljöförstöringen. Textat sid. 199.
> >
Äppelkriget
En miljökomedi om storkapitalisten Jean Volkswagner och hans hejdukar, som kommer till Skåne med avsikten att göra den lilla byn Änglamark till ett gigantiskt fritidsområde. Men de har inte räknat med lokalbefolkningen, som samlas under äppelträden för att organisera ett motstånd. Hasse Alfredson och Tage Danielsson skrev manus till filmen, som både är en finurlig saga och en tidig protest mot miljöförstöringen. Textat sid. 199.
https://www.telsu.fi/l/appelkriget_8240029.jpg

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: McLeodin tyttäret, Lemmen viemää, Hakekaa kätilö!, Remontilla rahoiksi, Yhdistetyn MC: Val di Fiemme, Alppihiihdon MC: Kranjska Gora, CSI: Miami, Atlantic Crossing, Family Guy, Catastrophe

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity