SanakirjaBlogitReseptitHoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautot

Haulla änglar, finns dom löytyy 4 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Änglar, finns dom?

ti 11.06.2019 16.25 - 18.10 1h 45minSVT1

Änglar, finns dom?Svensk långfilm från 1961. Jan Froman har inte gjort mycket nytta i sitt liv men en dag kommer han över boken "Vägen till framgång". Han söker plats på en bank, som assistent till vaktmästaren, och där han träffar Margareta som redan är förlovad. Jan bestämmer sig ögonblickligen för att gifta sig med henne och Margareta är inte likgiltig för hans uppvaktning. Textat sid. 199.
IMDb 6.8»Traileri»

SVT: Änglar, finns dom?

ma 27.03.2017 15.15 - 17.00 1h 45minYle Teema & Fem

Jan Froman har inte gjort mycket nytta i sitt liv men en dag kommer han över boken "Vägen till framgång". Han söker plats på en bank, som assistent till vaktmästaren, och där träffar han Margareta som redan är förlovad. Jan bestämmer sig ögonblickligen för att gifta sig med henne och Margareta är inte likgiltig för hans uppvaktning. De erotiska äventyren i Stockholms skärgård ansågs på sin tid ganska vågade i denna komedi. Regi: Lars-Magnus Lindgren. I rollerna: Jarl Kulle, Christina Schollin, Edvin Adolphson, Isa Quensel, Sigge Fürst m.fl.

Änglar, finns dom?

ma 27.03.2017 14.55 - 16.40 1h 45minSVT1

Svensk långfilm från 1961. Jan Froman har inte gjort mycket nytta i sitt liv men en dag kommer han över boken "Vägen till framgång". Han söker plats på en bank, som assistent till vaktmästaren, och där träffar han Margareta som redan är förlovad. Jan bestämmer sig ögonblickligen för att gifta sig med henne och Margareta är inte likgiltig för hans uppvaktning. De erotiska äventyren i Stockholms skärgård ansågs på sin tid ganska vågade i denna komedi. Textat sid. 199.

SVT: Matiné: Änglar, finns dom...

ke 09.07.2014 23.15 - 01.00 1h 45minYle Teema & Fem

Svensk långfilm från 1961. De erotiska äventyren i Stockholms skärgård ansågs lätt vågade i denna komedi. Den enkle banktjänstemannen Jan Froman har inte gjort mycket nytta i sitt liv. Han söker plats på bank som assistent till vaktmästaren, där han träffar Margareta, som redan är förlovad. Han bestämmer sig ögonblickligen för att gifta sig med henne och hon är inte likgiltig för hans uppvaktning.Regi: Lars-Magnus Lindgren. I rollerna: Jarl Kulle, Christina Schollin, Edvin Adolphson, Isa Quensel, Sigge Fürst m.fl. 4:3-format Textat sid. 199
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Anna, a lopussa, Tanssi kanssain, Murdochin murhamysteerit, Milanon naisten paratiisi, Casualty, Emmerdale, Kummeli esittää: Kontio & Parmas, Frendit, Salatut elämät

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity