TietovisatVaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptitBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla äärimmäinen matka löytyy 6 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Äärimmäinen selviytyjä: matka Andien yli

to 13.04. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Villiä luontoa tutkiva Hazen Audel ottaa ensimmäisellä eeppisen matkansa osuudella mittaa suuresta rannikkometsästä. Hazen taistelee käärmeitä täynnä olevilla soilla ja vaarallisen vesiputouslaskeutumisen kanssa seuratessaan aurinkoa guaranikansan mailla. Siellä hän ottaa osaa perinteiseen metsästykseen ennen kuin liittyy kyläläisten seuraan sadonkorjuujuhlissa.

Äärimmäinen selviytyjä: matka Andien yli

pe 14.04. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Hazel Audel on Pohjois-Argentiinassa rohkean Etelä-Amerikan halki suuntaavan sooloretkensä toisella osuudella. Hänen tavoitteensa on kulkea Gran Chacon laajalla savannilla ja syrjäisillä kosteikoilla etsimässä pilagaheimon alkuperäisasukkaita. Matkalla hän kohtaa myrkyllisiä hämähäkkejä ja käärmeitä ennen kuin tapaa alueen kaksi parasta saalistajaa eli yacaren kaimaanin ja keltaisen anakondan.

Äärimmäinen selviytyjä: matka Andien yli

ma 17.04. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Kolmannella etapillaan Andien ylitse Hazen Audel jättää savannit ja suot taakseen ja lähtee kiipeämään kohti upeita vuoria. Hän taistelee tiensä vaihtelevan maiseman halki. Hän taistelee selviytyäkseen maanvyöryistä, vuoristotaudista ja äkillisestä lumimyrskystä kulkiessaan karujen huippujen, vehreiden laaksojen ja vaarallisten pilvimetsien halki ehtiäkseen alkuperäisasukkaiden juhliin.

Äärimmäinen selviytyjä: matka Andien yli

ti 18.04. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Villiä luontoa tutkiva Hazen Audel ottaa neljännellä eeppisen matkansa osuudella mittaa Argentiinan pahamaineisista suolatasangoista. Nämä valtavat ja armottomat aavikot ovat jatkuvien paahtavien lämpötilojen kiusaamat. Toiselta puolen Hazen löytää Cueca del Incat eli ryhmän vuortenasukkeja, jotka pitävät yllä rankan hikiseremonian, Tamazcalin, perinnettä.

Äärimmäinen selviytyjä: matka Andien yli

ke 19.04. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Villiä luontoa tutkiva Hazen Audel ottaa viidennellä matkansa osuudella mittaa vaarallisesta Atacaman aavikosta. Hazen seuraa aurinkoa länteen Lickanantayn laidunmaille. Reitillä on murenevia kallioita, kiehuvia vulkaanisia lähteitä ja kilometreittäin vedetöntä joutomaata. Täällä hän liittyy paimenten seuraan ajamaan laamoja päästäkseen ajoissa vuosittain järjestettävään Floramiento-festivaaliin.

Äärimmäinen selviytyjä: matka Andien yli

to 20.04. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Villiä luontoa tutkiva Hazen Audel ottaa eeppisen matkansa viimeisellä osuudella mittaa Tyynenmeren rannikon aavikon vaaroista. Taisteltuaan tiensä kallioisten niemien ja valtavien hiekkadyynien poikki Hazen uhmaa meren voimaa korjatussa veneessä ennen kuin kiipeää Mount Moreno -vuoren huipulle juuri talvipäivänseisauksena auringonnousun aikaan.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Alexa ratkaisee, Unelmahäät, Hudson & Rex, Poliisikoira Rex, Simpsonit, Dalgliesh, Kova laki, Emmerdale, Milanon naisten paratiisi, Mooseksen perintö

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity