Keittiömestari Todd Fisherin matka ympäri Yhdysvaltoja tuo veden kielelle: hän tutustuu ravintoloihin, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan pekonia kaikissa sen eri muodoissa.
Keittiömestari Todd Fisherin matka ympäri Yhdysvaltoja tuo veden kielelle: hän tutustuu ravintoloihin, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan pekonia kaikissa sen eri muodoissa.
Keittiömestari Todd Fisherin matka ympäri Yhdysvaltoja tuo veden kielelle: hän tutustuu ravintoloihin, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan pekonia kaikissa sen eri muodoissa.
Keittiömestari Todd Fisherin matka ympäri Yhdysvaltoja tuo veden kielelle: hän tutustuu ravintoloihin, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan pekonia kaikissa sen eri muodoissa.
Keittiömestari Todd Fisherin matka ympäri Yhdysvaltoja tuo veden kielelle: hän tutustuu ravintoloihin, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan pekonia kaikissa sen eri muodoissa.
Keittiömestari Todd Fisherin matka ympäri Yhdysvaltoja tuo veden kielelle: hän tutustuu ravintoloihin, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan pekonia kaikissa sen eri muodoissa.
Keittiömestari Todd Fisherin matka ympäri Yhdysvaltoja tuo veden kielelle: hän tutustuu ravintoloihin, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan pekonia kaikissa sen eri muodoissa.
Keittiömestari Todd Fisherin matka ympäri Yhdysvaltoja tuo veden kielelle: hän tutustuu ravintoloihin, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan pekonia kaikissa sen eri muodoissa.
Todd tapaa Detroitin pekonimestarit, kokonaan possusta valmistetun voileivän keksijät ja kaupungin vanhimmassa baarissa kokin, jolle pekoni on pakkomielle.
Atlantassa Todd illastaa pekoniversion paistetusta kanasta ja vohveleista sekä nauttii pekonihampurilaisen kanssa tuopin olutta ja syö lisää pekonia vintage-huoltoasemalla.
Todd tapaa Detroitin pekonimestarit, kokonaan possusta valmistetun voileivän keksijät ja kaupungin vanhimmassa baarissa kokin, jolle pekoni on pakkomielle.
Atlantassa Todd illastaa pekoniversion paistetusta kanasta ja vohveleista sekä nauttii pekonihampurilaisen kanssa tuopin olutta ja syö lisää pekonia vintage-huoltoasemalla.
Todd matkustaa Kalifornian Bay Areaan ja kokeilee Harlan Sandersin aitoa kanareseptiä. Hän syö myös erittäin lihaisan hampurilaisen 160 vuotta vanhassa majatalossa.
Portlandissa Toddin ensimmäinen pysäkki on jättipurilaisia valmistava, perheomistuksessa oleva hampurilaispaikka. 80-vuotta vanhassa makkarakeittiössä on erikoinen savustamo.
Todd matkustaa Kalifornian Bay Areaan ja kokeilee Harlan Sandersin aitoa kanareseptiä. Hän syö myös erittäin lihaisan hampurilaisen 160 vuotta vanhassa majatalossa.
Portlandissa Toddin ensimmäinen pysäkki on jättipurilaisia valmistava, perheomistuksessa oleva hampurilaispaikka. 80-vuotta vanhassa makkarakeittiössä on erikoinen savustamo.
Todd maistelee Milwaukeessa maapähkinävoi-pekonihampurilaista, kokeilee pekoni happy hourin ja vierailee kahvilassa, jossa aamiainen tarjoillaan valtavan kokoisilta lautasilta.
Todd maistelee Milwaukeessa maapähkinävoi-pekonihampurilaista, kokeilee pekoni happy hourin ja vierailee kahvilassa, jossa aamiainen tarjoillaan valtavan kokoisilta lautasilta.
Todd maistelee Milwaukeessa maapähkinävoi-pekonihampurilaista, kokeilee pekoni happy hourin ja vierailee kahvilassa, jossa aamiainen tarjoillaan valtavan kokoisilta lautasilta.
Keittiömestari Todd Fisherin matka ympäri Yhdysvaltoja tuo veden kielelle: hän tutustuu ravintoloihin, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan pekonia kaikissa sen eri muodoissa.
Keittiömestari Todd Fisherin matka ympäri Yhdysvaltoja tuo veden kielelle: hän tutustuu ravintoloihin, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan pekonia kaikissa sen eri muodoissa.
Keittiömestari Todd Fisherin matka ympäri Yhdysvaltoja tuo veden kielelle: hän tutustuu ravintoloihin, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan pekonia kaikissa sen eri muodoissa.
Keittiömestari Todd Fisherin matka ympäri Yhdysvaltoja tuo veden kielelle: hän tutustuu ravintoloihin, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan pekonia kaikissa sen eri muodoissa.
Todd tapaa Detroitin pekonimestarit, kokonaan possusta valmistetun voileivän keksijät ja kaupungin vanhimmassa baarissa kokin, jolle pekoni on pakkomielle.
Atlantassa Todd illastaa pekoniversion paistetusta kanasta ja vohveleista sekä nauttii pekonihampurilaisen kanssa tuopin olutta ja syö lisää pekonia vintage-huoltoasemalla.
Todd matkustaa Kalifornian Bay Areaan ja kokeilee Harlan Sandersin aitoa kanareseptiä. Hän syö myös erittäin lihaisan hampurilaisen 160 vuotta vanhassa majatalossa.
Portlandissa Toddin ensimmäinen pysäkki on jättipurilaisia valmistava, perheomistuksessa oleva hampurilaispaikka. 80-vuotta vanhassa makkarakeittiössä on erikoinen savustamo.
Todd maistelee Milwaukeessa maapähkinävoi-pekonihampurilaista, kokeilee pekoni happy hourin ja vierailee kahvilassa, jossa aamiainen tarjoillaan valtavan kokoisilta lautasilta.