6/6. Ranskalaisen keittiön aasialaisiin vaikutteisiin perehdytään vietnamilaisessa ravintolassa. Rachel Khoo valmistaa oman versionsa voitaikinakuoressa kypsytetystä sisäfileestä ja juustopiiraasta. HD
5/6. Rachel Khoo hankkii pariisilaiselta ruokatorilta ainekset raikkaaseen vuohenjuustosalaattiin. Jälkiruokana on klassista ranskalaista marenkiherkkua, joka tunnetaan nimellä "kelluvat saaret". HD
4/6. Tällä kertaa Rachel Khoo valmistaa kanaa ranskalaiseen tapaan. Jälkiruokapiiraat saavat erikoisen makunsa greipistä ja pippurista. Trouvillen rannikkokaupungissa maistellaan kampasimpukoita. HD
6/6. Ranskalaisen keittiön aasialaisiin vaikutteisiin perehdytään vietnamilaisessa ravintolassa. Rachel Khoo valmistaa oman versionsa voitaikinakuoressa kypsytetystä sisäfileestä ja juustopiiraasta.
6/6. Ranskalaisen keittiön aasialaisiin vaikutteisiin perehdytään vietnamilaisessa ravintolassa. Rachel Khoo valmistaa oman versionsa voitaikinakuoressa kypsytetystä sisäfileestä ja juustopiiraasta.
5/6. Rachel Khoo hankkii pariisilaiselta ruokatorilta ainekset raikkaaseen vuohenjuustosalaattiin. Jälkiruokana on klassista ranskalaista marenkiherkkua, joka tunnetaan nimellä 'kelluvat saaret'.
5/6. Rachel Khoo hankkii pariisilaiselta ruokatorilta ainekset raikkaaseen vuohenjuustosalaattiin. Jälkiruokana on klassista ranskalaista marenkiherkkua, joka tunnetaan nimellä 'kelluvat saaret'.
4/6. Tällä kertaa Rachel Khoo valmistaa kanaa ranskalaiseen tapaan. Jälkiruokapiiraat saavat erikoisen makunsa greipistä ja pippurista. Trouvillen rannikkokaupungissa maistellaan kampasimpukoita.
4/6. Tällä kertaa Rachel Khoo valmistaa kanaa ranskalaiseen tapaan. Jälkiruokapiiraat saavat erikoisen makunsa greipistä ja pippurista. Trouvillen rannikkokaupungissa maistellaan kampasimpukoita.
3/6. Pienessä pariisilaiskeittiössä leivotaan kakku yllättävistä raaka-aineista. Kokki Rachel Khoo vierailee kaupungin legendaarisessa juustokaupassa ja matkaa maatilamarkkinoille.
3/6. Pienessä pariisilaiskeittiössä leivotaan kakku yllättävistä raaka-aineista. Kokki Rachel Khoo vierailee kaupungin legendaarisessa juustokaupassa ja matkaa maatilamarkkinoille.
2/6. Kokki Rachel Khoo valmistaa moderneja versioita ranskalaisista klassikkoannoksista. Tällä kertaa käsittelyssä on burgundinpata. Rachel selvittää myös, mikä on täydellisen patongin salaisuus.
2/6. Kokki Rachel Khoo valmistaa moderneja versioita ranskalaisista klassikkoannoksista. Tällä kertaa käsittelyssä on burgundinpata. Rachel selvittää myös, mikä on täydellisen patongin salaisuus.
1/6. Rachel Khoo emännöi pienessä yksiössään suosittua kahden asiakkaan ravintolaa ja tuntee ranskalaisen keittiön salat. Rachel johdattaa meidät myös Pariisin parhaille ruokatoreille.
1/6. Rachel Khoo emännöi pienessä yksiössään suosittua kahden asiakkaan ravintolaa ja tuntee ranskalaisen keittiön salat. Rachel johdattaa meidät myös Pariisin parhaille ruokatoreille.