8/8. Aasialaisen ruoan ja juoman liitto on herkkusuiden taivaassa solmittu. Anne Hjernøe opettelee cocktailien sekoittamista ja valmistaa China Townista haetuista raaka-aineista upean illallisen. (U)
8/8. Aasialaisen ruoan ja juoman liitto on herkkusuiden taivaassa solmittu. Anne Hjernøe opettelee cocktailien sekoittamista ja valmistaa China Townista haetuista raaka-aineista upean illallisen. (U)
7/8. Omenapiirakka on klassinen amerikkalaislevonnainen. Anne Hjernøe opettelee sen valmistusta kuuluisassa Magnolia Bakeryssa. Kotona hän valmistaa vielä lisää herkkuja makeannälkään. (U)
7/8. Omenapiirakka on klassinen amerikkalaislevonnainen. Anne Hjernøe opettelee sen valmistusta kuuluisassa Magnolia Bakeryssa. Kotona hän valmistaa vielä lisää herkkuja makeannälkään. (U)
6/8. Anne Hjernøe ottaa selvää, millaista noutoruokaa on tarjolla pikaruoka-autoissa ja herkkukaupoissa. Central Parkiin Anne ottaa mukaansa herkkuja pursuavan piknikkorin. (U)
6/8. Anne Hjernøe ottaa selvää, millaista noutoruokaa on tarjolla pikaruoka-autoissa ja herkkukaupoissa. Central Parkiin Anne ottaa mukaansa herkkuja pursuavan piknikkorin. (U)
5/8. Lähiruokaa suositaan myös New Yorkissa. Anne Hjernøe maistaa kattoravintolan erikoisuuksia. Kotonaan hän valmistaa ruokaa kaupungin lähistöllä tuotetuista raaka-aineista. (U)
5/8. Lähiruokaa suositaan myös New Yorkissa. Anne Hjernøe maistaa kattoravintolan erikoisuuksia. Kotonaan hän valmistaa ruokaa kaupungin lähistöllä tuotetuista raaka-aineista. (U)
4/8. Amerikassa kaikki on suurta, näin väitetään. Hampurilaismarkkinoiden uusin trendi on kuitenkin minihampurilainen. Anne Hjernøe valmistaa hampurilaisia, joihin potkua antaa oma mausteseos. (U)
4/8. Amerikassa kaikki on suurta, näin väitetään. Hampurilaismarkkinoiden uusin trendi on kuitenkin minihampurilainen. Anne Hjernøe valmistaa hampurilaisia, joihin potkua antaa oma mausteseos. (U)
3/8. Long Islandilla on upeita viinitiloja. Viinin lisäksi tarjolla on joogaopetusta. Palattuaan Manhattanille Anne Hjernøe perehtyy hummerisämpylän saloihin ja valmistaa maittavia hummeriherkkuja. (U)
2/8. Anne Hjernøe on New Yorkin päärautatieasemalla, jossa on toinen toistaan houkuttelevampia ravintoloita. Anne haluaa ostereita, ja hän käy Long Islandin osteriviljelmillä. (U)
2/8. Anne Hjernøe on New Yorkin päärautatieasemalla, jossa on toinen toistaan houkuttelevampia ravintoloita. Anne haluaa ostereita, ja hän käy Long Islandin osteriviljelmillä. (U)
1/8. Tanskalaiskokki Anne Hjernøe lähtee etsimään makuhermoja kutkuttavia herkkuja Isosta Omenasta. Aluksi hän perehtyy amerikkalaisten aamiaisruokiin ja Harlemin ravintolaan, jossa tarjotaan soulfoodia. (U)
1/8. Tanskalaiskokki Anne Hjernøe lähtee etsimään makuhermoja kutkuttavia herkkuja Isosta Omenasta. Aluksi hän perehtyy amerikkalaisten aamiaisruokiin ja Harlemin ravintolaan, jossa tarjotaan soulfoodia. (U)
8/8. Aasialaisen ruoan ja juoman liitto on herkkusuiden taivaassa solmittu. Anne Hjernoe opettelee cocktailien sekoittamista ja valmistaa China Townista haetuista raaka-aineista upean illallisen.
8/8. Aasialaisen ruoan ja juoman liitto on herkkusuiden taivaassa solmittu. Anne Hjernoe opettelee cocktailien sekoittamista ja valmistaa China Townista haetuista raaka-aineista upean illallisen.
7/8. Omenapiirakka on klassinen amerikkalaislevonnainen. Anne Hjernoe opettelee sen valmistusta kuuluisassa Magnolia Bakeryssa. Kotona hän valmistaa vielä lisää herkkuja makeannälkään.
7/8. Omenapiirakka on klassinen amerikkalaislevonnainen. Anne Hjernoe opettelee sen valmistusta kuuluisassa Magnolia Bakeryssa. Kotona hän valmistaa vielä lisää herkkuja makeannälkään.
6/8. Anne Hjernoe ottaa selvää, millaista noutoruokaa on tarjolla pikaruoka-autoissa ja herkkukaupoissa. Central Parkiin Anne ottaa mukaansa herkkuja pursuavan piknik-korin.
6/8. Anne Hjernoe ottaa selvää, millaista noutoruokaa on tarjolla pikaruoka-autoissa ja herkkukaupoissa. Central Parkiin Anne ottaa mukaansa herkkuja pursuavan piknik-korin.
5/8. Lähiruokaa suositaan myös New Yorkissa. Anne Hjernoe maistaa kattoravintolan erikoisuuksia. Kotonaan hän valmistaa ruokaa kaupungin lähistöllä tuotetuista raaka-aineista.
5/8. Lähiruokaa suositaan myös New Yorkissa. Anne Hjernoe maistaa kattoravintolan erikoisuuksia. Kotonaan hän valmistaa ruokaa kaupungin lähistöllä tuotetuista raaka-aineista.
4/8. Amerikassa kaikki on suurta, näin väitetään. Hampurilaismarkkinoiden uusin trendi on kuitenkin minihampurilainen. Anne Hjernoe valmistaa hampurilaisia, joihin potkua antaa oma mausteseos.
4/8. Amerikassa kaikki on suurta, näin väitetään. Hampurilaismarkkinoiden uusin trendi on kuitenkin minihampurilainen. Anne Hjernoe valmistaa hampurilaisia, joihin potkua antaa oma mausteseos.
3/8. Long Islandilla on upeita viinitiloja. Viinin lisäksi tarjolla on joogaopetusta. Palattuaan Manhattanille Anne Hjernoe perehtyy hummerisämpylän saloihin ja valmistaa maittavia hummeriherkkuja.
3/8. Long Islandilla on upeita viinitiloja. Viinin lisäksi tarjolla on joogaopetusta. Palattuaan Manhattanille Anne Hjernoe perehtyy hummerisämpylän saloihin ja valmistaa maittavia hummeriherkkuja.
2/8. Anne Hjernoe on New Yorkin päärautatieasemalla, jossa on toinen toistaan houkuttelevampia ravintoloita. Anne haluaa ostereita, ja hän käy Long Islandin osteriviljelmillä.
2/8. Anne Hjernoe on New Yorkin päärautatieasemalla, jossa on toinen toistaan houkuttelevampia ravintoloita. Anne haluaa ostereita, ja hän käy Long Islandin osteriviljelmillä.
1/8. Tanskalaiskokki Anne Hjernoe lähtee etsimään makuhermoja kutkuttavia herkkuja Isosta Omenasta. Aluksi hän perehtyy amerikkalaisten aamiaisruokiin sekä Harlemin ravintolaan, jossa tarjotaan kuulua soulfoodia.
1/8. Tanskalaiskokki Anne Hjernoe lähtee etsimään makuhermoja kutkuttavia herkkuja Isosta Omenasta. Aluksi hän perehtyy amerikkalaisten aamiaisruokiin sekä Harlemin ravintolaan, jossa tarjotaan kuulua soulfoodia.