Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin.
Kausi 1. Jakso 3/6. Gokin dim sum -kestit. Gok perehdyttää dim sumin saloihin. Hän valmistaa nyyttejä kalmarista ja lootuksenlehdistä ja intoutuu jopa soutamaan lohikäärmeveneellä. Lisäksi puhutaan höyryttämisestä.
Kausi 1. Jakso 2/6. Gokin perheen suosikit. Gok esittelee sukunsa lempiruokia, kuten soijakastikkeella glaseerattua kanaa ja porsas-inkiväärikeittoa. Ne ovat kaikki terveellisiä ja nopeita valmistaa. Lisäksi tutustutaan veitsien ja tofun saloihin.
Kausi 1. Jakso 1/6. Gokin kiinalaiset klassikot. Gok kokkaa nopeasti vokkipannussa valmistuvia kiinalaisia klassikkoruokia, kuten kuningaskatkarapuja cashewpähkinäkastikkeessa ja naudanlihaa mustapapukastikkeessa. Lisäksi tutustumme hänen isäänsä ja hyvän vokkipannun saloihin.
Kausi 1. Jakso 6/6. Gokin juhla-ateria. Tänään tutustutaan kiinalaisiin juhliin ja juhlaruokiin. Gok kokkaa hummeria, meriahventa ja kahdesti paistettua possua. Pääsemme seuraamaan Wanin suvun uudenvuodenjuhlaa.
Kausi 1. Jakso 6/6. Gokin juhla-ateria. Tänään tutustutaan kiinalaisiin juhliin ja juhlaruokiin. Gok kokkaa hummeria, meriahventa ja kahdesti paistettua possua. Pääsemme seuraamaan Wanin suvun uudenvuodenjuhlaa.
Kausi 1. Jakso 6/6. Gokin juhla-ateria. Tänään tutustutaan kiinalaisiin juhliin ja juhlaruokiin. Gok kokkaa hummeria, meriahventa ja kahdesti paistettua possua. Pääsemme seuraamaan Wanin suvun uudenvuodenjuhlaa.
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin.
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin.
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin.
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin.
Kausi 1. Jakso 3/6. Gokin dim sum -kestit. Gok perehdyttää dim sumin saloihin. Hän valmistaa nyyttejä kalmarista ja lootuksenlehdistä ja intoutuu jopa soutamaan lohikäärmeveneellä. Lisäksi puhutaan höyryttämisestä.
Kausi 1. Jakso 3/6. Gokin dim sum -kestit. Gok perehdyttää dim sumin saloihin. Hän valmistaa nyyttejä kalmarista ja lootuksenlehdistä ja intoutuu jopa soutamaan lohikäärmeveneellä. Lisäksi puhutaan höyryttämisestä.
Kausi 1. Jakso 3/6. Gokin dim sum -kestit. Gok perehdyttää dim sumin saloihin. Hän valmistaa nyyttejä kalmarista ja lootuksenlehdistä ja intoutuu jopa soutamaan lohikäärmeveneellä. Lisäksi puhutaan höyryttämisestä.
Kausi 1. Jakso 3/6. Gokin dim sum -kestit. Gok perehdyttää dim sumin saloihin. Hän valmistaa nyyttejä kalmarista ja lootuksenlehdistä ja intoutuu jopa soutamaan lohikäärmeveneellä. Lisäksi puhutaan höyryttämisestä.
Kausi 1. Jakso 3/6. Gokin dim sum -kestit. Gok perehdyttää dim sumin saloihin. Hän valmistaa nyyttejä kalmarista ja lootuksenlehdistä ja intoutuu jopa soutamaan lohikäärmeveneellä. Lisäksi puhutaan höyryttämisestä.
Kausi 1. Jakso 2/6. Gokin perheen suosikit. Gok esittelee sukunsa lempiruokia, kuten soijakastikkeella glaseerattua kanaa ja porsas-inkiväärikeittoa. Ne ovat kaikki terveellisiä ja nopeita valmistaa. Lisäksi tutustutaan veitsien ja tofun saloihin.
Kausi 1. Jakso 2/6. Gokin perheen suosikit. Gok esittelee sukunsa lempiruokia, kuten soijakastikkeella glaseerattua kanaa ja porsas-inkiväärikeittoa. Ne ovat kaikki terveellisiä ja nopeita valmistaa. Lisäksi tutustutaan veitsien ja tofun saloihin.
Kausi 1. Jakso 2/6. Gokin perheen suosikit. Gok esittelee sukunsa lempiruokia, kuten soijakastikkeella glaseerattua kanaa ja porsas-inkiväärikeittoa. Ne ovat kaikki terveellisiä ja nopeita valmistaa. Lisäksi tutustutaan veitsien ja tofun saloihin.
Kausi 1. Jakso 2/6. Gokin perheen suosikit. Gok esittelee sukunsa lempiruokia, kuten soijakastikkeella glaseerattua kanaa ja porsas-inkiväärikeittoa. Ne ovat kaikki terveellisiä ja nopeita valmistaa. Lisäksi tutustutaan veitsien ja tofun saloihin.
Kausi 1. Jakso 1/6. Gokin kiinalaiset klassikot. Gok kokkaa nopeasti vokkipannussa valmistuvia kiinalaisia klassikkoruokia, kuten kuningaskatkarapuja cashewpähkinäkastikkeessa ja naudanlihaa mustapapukastikkeessa. Lisäksi tutustumme hänen isäänsä ja hyvän vokkipannun saloihin.
Kausi 1. Jakso 1/6. Gokin kiinalaiset klassikot. Gok kokkaa nopeasti vokkipannussa valmistuvia kiinalaisia klassikkoruokia, kuten kuningaskatkarapuja cashewpähkinäkastikkeessa ja naudanlihaa mustapapukastikkeessa. Lisäksi tutustumme hänen isäänsä ja hyvän vokkipannun saloihin.
Kausi 1. Jakso 1/6. Gokin kiinalaiset klassikot. Gok kokkaa nopeasti vokkipannussa valmistuvia kiinalaisia klassikkoruokia, kuten kuningaskatkarapuja cashewpähkinäkastikkeessa ja naudanlihaa mustapapukastikkeessa. Lisäksi tutustumme hänen isäänsä ja hyvän vokkipannun saloihin.
Kausi 1. Jakso 1/6. Gokin kiinalaiset klassikot. Gok kokkaa nopeasti vokkipannussa valmistuvia kiinalaisia klassikkoruokia, kuten kuningaskatkarapuja cashewpähkinäkastikkeessa ja naudanlihaa mustapapukastikkeessa. Lisäksi tutustumme hänen isäänsä ja hyvän vokkipannun saloihin.
Kausi 1. Jakso 6/6. Gokin juhla-ateria. Tänään tutustutaan kiinalaisiin juhliin ja juhlaruokiin. Gok kokkaa hummeria, meriahventa ja kahdesti paistettua possua. Pääsemme seuraamaan Wanin suvun uudenvuodenjuhlaa.
Kausi 1. Jakso 6/6. Gokin juhla-ateria. Tänään tutustutaan kiinalaisiin juhliin ja juhlaruokiin. Gok kokkaa hummeria, meriahventa ja kahdesti paistettua possua. Pääsemme seuraamaan Wanin suvun uudenvuodenjuhlaa.
Kausi 1. Jakso 6/6. Gokin juhla-ateria. Tänään tutustutaan kiinalaisiin juhliin ja juhlaruokiin. Gok kokkaa hummeria, meriahventa ja kahdesti paistettua possua. Pääsemme seuraamaan Wanin suvun uudenvuodenjuhlaa.
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin.
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin.
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin.
Kausi 1. Jakso 3/6. Gokin dim sum -kestit. Gok perehdyttää dim sumin saloihin. Hän valmistaa nyyttejä kalmarista ja lootuksenlehdistä ja intoutuu jopa soutamaan lohikäärmeveneellä. Lisäksi puhutaan höyryttämisestä.
Kausi 1. Jakso 3/6. Gokin dim sum -kestit. Gok perehdyttää dim sumin saloihin. Hän valmistaa nyyttejä kalmarista ja lootuksenlehdistä ja intoutuu jopa soutamaan lohikäärmeveneellä. Lisäksi puhutaan höyryttämisestä.
Kausi 1. Jakso 3/6. Gokin dim sum -kestit. Gok perehdyttää dim sumin saloihin. Hän valmistaa nyyttejä kalmarista ja lootuksenlehdistä ja intoutuu jopa soutamaan lohikäärmeveneellä. Lisäksi puhutaan höyryttämisestä.
Kausi 1. Jakso 2/6. Gokin perheen suosikit. Gok esittelee sukunsa lempiruokia, kuten soijakastikkeella glaseerattua kanaa ja porsas-inkiväärikeittoa. Ne ovat kaikki terveellisiä ja nopeita valmistaa. Lisäksi tutustutaan veitsien ja tofun saloihin.
Kausi 1. Jakso 2/6. Gokin perheen suosikit. Gok esittelee sukunsa lempiruokia, kuten soijakastikkeella glaseerattua kanaa ja porsas-inkiväärikeittoa. Ne ovat kaikki terveellisiä ja nopeita valmistaa. Lisäksi tutustutaan veitsien ja tofun saloihin.
Kausi 1. Jakso 2/6. Gokin perheen suosikit. Gok esittelee sukunsa lempiruokia, kuten soijakastikkeella glaseerattua kanaa ja porsas-inkiväärikeittoa. Ne ovat kaikki terveellisiä ja nopeita valmistaa. Lisäksi tutustutaan veitsien ja tofun saloihin.
Kausi 1. Jakso 1/6. Gokin kiinalaiset klassikot. Gok kokkaa nopeasti vokkipannussa valmistuvia kiinalaisia klassikkoruokia, kuten kuningaskatkarapuja cashewpähkinäkastikkeessa ja naudanlihaa mustapapukastikkeessa. Lisäksi tutustumme hänen isäänsä ja hyvän vokkipannun saloihin.
Kausi 1. Jakso 1/6. Gokin kiinalaiset klassikot. Gok kokkaa nopeasti vokkipannussa valmistuvia kiinalaisia klassikkoruokia, kuten kuningaskatkarapuja cashewpähkinäkastikkeessa ja naudanlihaa mustapapukastikkeessa. Lisäksi tutustumme hänen isäänsä ja hyvän vokkipannun saloihin.
Kausi 1. Jakso 1/6. Gokin kiinalaiset klassikot. Gok kokkaa nopeasti vokkipannussa valmistuvia kiinalaisia klassikkoruokia, kuten kuningaskatkarapuja cashewpähkinäkastikkeessa ja naudanlihaa mustapapukastikkeessa. Lisäksi tutustumme hänen isäänsä ja hyvän vokkipannun saloihin.
Kausi 1. Jakso 6/6. Gokin juhla-ateria. Tänään tutustutaan kiinalaisiin juhliin ja juhlaruokiin. Gok kokkaa hummeria, meriahventa ja kahdesti paistettua possua. Pääsemme seuraamaan Wanin suvun uudenvuodenjuhlaa.
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin.