Japanilainen keittiö. Santeri valmistaa Japani-teemajaksossa matchalattea, wasabilohta ja merileväsalaattia, sekä kaura-inkiväärikeksejä. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Jouluherkkuja Santerin tyyliin. Santeri valmistaa mausteista omena-porkkanajuomaa, kalkkunaa, bataattipyrettä ja portviinikastiketta. Jälkiruokana on jouluun sopiva luumurahka. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Katuruokaideoita. Santeri antaa vinkkejä katuruoan valmistukseen. Listalla ovat kimchiquesadillat, satay-kanavartaat ja onigiri. Jaksossa käydään tapaamassa veitsispesialistia. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Ihanat juustot. Santerin listalla on tällä kertaa halloumisalaattia, pinaatti-fetapiirasta, sekä calvados-camembertia. Lisäksi jaksossa vieraillaan juustoparatiisissa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Merenelävät. Santeri valmistaa herkullisia kampasimpukoita hapanimeläkastikkeessa, bouillabaissea sekä marjacrumblea. Santeri käy myös maistelemassa ostereita. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Vihreys on voimaa. Santerin keittiössä valmistuu tällä kertaa vihermehua, yrttisalaattia, siikaa ja tapenadea, sekä vihersmoothie. Jaksossa vieraillaan myös vihreyden alkulähteellä luomutilalla. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Sapakset. Santeri valmistaa suomalaisittain tapaksia eli sapaksia. Luvassa on hernepyrettä, ylikypsää savukylkeä ja ruisleipää, pikkuriikkisiä silakkaburgereita, ja piimähyytelöä. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Ranskalainen keittiö. Santeri kokkaa ranskalaisia klassikkoruokia, kuten sipulikeittoa, ratatouillea, sekä tarte tatinia. Jaksossa tavataan myös samppanjalähettiläs Taittinger. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Luomulihaa. Santeri kokkaa kylmäsavuporo-omenasalaattia, hirvenfileetä maa-artisokan ja karpalokastikkeen kera, sekä veriappelsiinikompottia. Jaksossa vieraillaan myös lihamestarin työmaalla, ja esitellään harvinainen raaka-aine. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Suomalainen omena. Santeri valmistaa omenasellerikeittoa, luomupossua omenakastikkeella, sekä omenachutneya. Jaksossa vieraillaan myös omenatarhassa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Maukkaat keitot. Santeri keittää punajuurikeittoa piparjuurikermalla, jasmiinitee-kanakeittoa, sekä persikkakeittoa sinihomejuustolla ja rosmariiniöljyllä. Jaksossa tutustutaan myös ruokaosuuskunnan juurestuotantoon. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Häpeättömät herkut. Santeri valmistaa syntisen hyvää pistaasisuklaata, sitruunakookosleivoksia ja hedelmäpähkinäkuulia. Näistä herkuista jää hyvä olo kehoon ja mieleen! Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Tee ruoka-aineksena. Santeri kokkaa savutee-ankanrintaa vihersalaatilla, genmaichatofua siitakesienen ja kaalin kera, sekä vihertee-marjasmoothien. Jaksossa tutustutaan myös ruokaosuuskunnan luomukassiin. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Riistalinnut. Santeri valmistaa tällä kertaa sorsanrintaa pihlajanmarjakastikkeella, haudutettua fasaania uunijuureksilla, sekä zabaglionea. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Sieniherkkuja. Santeri valmistaa mustatorvisieniohrattoa, kanttarelli-linssikeittoa krutongeilla, sekä suppilovahveropikkelssiä. Jaksossa käydään myös sienimetsällä. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Terveellistä meksikolaisruokaa. Santeri kokkaa tällä kertaa meksikolaisittain mustapapudippiä, naked burriton ja chili-suklaasoufflea. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Kokkauksella helpotusta ruoansulatukseen. Santeri valmistaa hapankaali-omenasalaattia, norirullia kahdella tavalla, sekä lehtikaalislawia. Hyvinvointivalmentaja Pirkko Tavaila antaa myös vinkkejä ruoansulatukseen. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Viinit. Santeri valmistaa glögiä, viinissä haudutettua luomukukonpoikaa ja juuresmuusia, sekä punaviinimehujäätä. Jaksossa vieraillaan myös Villa Marian viininmaistajaisissa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Herkulliset salaatit. Santeri antaa vinkkejä riisi-linssisalaatin, paahdetun munakoisosalaatin ja persikka-sinihomejuustosalaatin valmistukseen. Jaksossa vieraillaan myös Kolin luomutilalle. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Makumatka Lähi-itään. Tällä kertaa pääsemme Santerin seurassa makumatkalle Lähi-itään. Kapinakokki kokkaa hummusta, quinoa-tabboulehia, ja halvaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Viljaton ruoka. Santeri Hämäläinen valmistaa siemenleipää, pasta puttanescaa ja gluteenittomia pannareita jenkkityyllin. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Mausteleikki. Tällä kertaa Santeri leikittelee mausteilla. Kapinakokki valmistaa paholaisen hilloa, maissikananrintaa harissakasviksilla ja minttuöljyllä, sekä inkiväärijuomaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Suomi-sushia. Santeri Hämäläinen näyttää, kuinka syntyy Suomi-sushi. Ohjelmassa valmistetaan mustikkasiikaa, saaristolaismakeja ja vihreää jääteetä. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Juurekset ovat juuriamme. Kapinakokki Santeri Hämäläinen kehottaa käyttämään juureksia monipuolisesti. Ohjelmassa valmistetaan porkkana-appelsiinimehua, sellerikeittoa ja curryomenoita, sekä lanttukakkua. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Hyvää huomenta! Luvassa on Santerin energiaa pursuava aamiainen. Tälla kertaa Santeri valmistaa cashew-jogurttia, mysliä ja minttu-inkiväärihauduketta. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Maidoton ruoka. Santeri näyttää, miten maidon voi korvata ruoanlaitossa. Santeri valmistaa mantelimaitoa, munakoisoa ja kurkumajogurttia sekä raakajuustokakkua. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Japanilainen keittiö. Santeri valmistaa Japani-teemajaksossa matchalattea, wasabilohta ja merileväsalaattia, sekä kaura-inkiväärikeksejä. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Yrteistä on moneksi. Santeri näyttää, miten yrteistä voi valmistaa minttupestoa, pistaasi-yrttifalafelia ja mansikka-basilikasorbettia. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
80-luku. Millaisia ovat Santerin ruokamuistot 80-luvulta? Hän kokkaa kylmää melonikeittoa, bataatti-karitsaburgerin ja tilli-rucolasalaattia, sekä mantelipannukakkua vadelmakastikkeella. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Kasviksia lihan sijaan. Santeri näyttää, miten lihan voi korvata kasviksilla. Hän kokkaa punajuuricarpacciota, mango-paprikachutneya ja portobellosieniä, sekä raparperipiirakkaa kookoskermalla. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Oman maan kasvikset. Santeri kuuluu ruokaosuuskuntaan, jonka pellon antimista hän valmistaa punajuurimehua, kyssäkaali-omenapaistosta ja sorsan rintaa, sekä omenapiirakkaa cashew-vaniljakermalla. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Kotimaiset kalat. Suomen vedet ovat täynnä upeita kaloja. Santeri valmistaa kalaliemen, haukikvenellejä, kukkakaalipyreetä, pinaattia ja tillivoita, sekä kuhacevicheä. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Intialainen keittiö. Jakson teemana on intialainen keittiö, ja sen mausteinen eksotiikka. Santeri kokkaa lehtikaalisipsejä, kookos-katkarapucurrya ja kurkumalassia. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Marjat ovat superruokaa. Hyvän olon kokki Santeri Hämäläinen kokkaa raakatattarimarjapuuroa, nahallista siikaa ja linssi-mansikkasalaattia, sekä kookos-kardemumma-mustikkajäätelöä. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.