ViihdeSanakirjaHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla jyrki sukulan makujen maa löytyy 430 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Jyrki Sukulan makujen maa

la 17.03.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 10.03.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 9/10. Jyrki tutustuu kasvihuoneviljelyyn Heinolassa. Ruoaksi valmistuu paahdettua munakoisoa, mantelifenkolisalaatti, kurpitsarisotto ja lammasmakkaraa. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 03.03.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 8/10. Kasvis- ja marjaherkkuja. Vierailukohteena vihannes- ja marjatila Paimiossa. Ruoaksi Jyrki valmistaa höyrytetyn parsakaalin, punajuuri-kvinon ja köyhät ritarit vadelmakeiton kera. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 24.02.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 7/10. Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia. Tällä kertaa suunnataan Siuntioon ja tutustutaan sokerijuurikkaan vijelyyn sekä riistaan. Ruoaksi valmistuu paistettua sorsanrintaa ja peuranlapagulassi. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 17.02.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 6/10. Rukiista possua. Jyrki tutustuu ruisleivän valmistukseen. Ruokana ruiskuorrutettua porsaan sisäfilettä ja ruiskaalikääryleitä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 10.02.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 5/10. Lapin herkkuja. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 03.02.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 4/10. Lohen viemää. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 27.01.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 3/10. Ohratäytteistä kanaa. Jyrki tutustuu mallasohran viljelyyn Lahdessa. Ruoaksi valmistuu ohralla täytetty kana, ohra-piimärieska ja kylmäsavukirjolohisalaatti. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 20.01.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 2/10. Spelttipasta ja hirviragu. Jyrki lähtee Saloon ja tutustuu speltin viljelyyn. Ruoaksi valmistuu spelttipasta hirviragu ja speltti-raparperivispipuuro. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

la 13.01.2018 10.30 - 11.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 1/10. Poronpotkaa ja porotartaria. Jyrki tutustuu poronhoitoon Rovaniemellä ja Ranualla. Lisäksi ruoaksi valmistuu paistettua poronpotkaa ja pariloitu porotartar. Kotimainen ohjelma. (21')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 11.07.2017 13.30 - 14.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 11.07.2017 13.00 - 13.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 9/10. Jyrki tutustuu kasvihuoneviljelyyn Heinolassa. Ruoaksi valmistuu paahdettua munakoisoa, mantelifenkolisalaatti, kurpitsarisotto ja lammasmakkaraa. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 10.07.2017 13.30 - 14.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 8/10. Kasvis- ja marjaherkkuja. Vierailukohteena vihannes- ja marjatila Paimiossa. Ruoaksi Jyrki valmistaa höyrytetyn parsakaalin, punajuuri-kvinon ja köyhät ritarit vadelmakeiton kera. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 10.07.2017 13.00 - 13.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 7/10. Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia. Tällä kertaa suunnataan Siuntioon ja tutustutaan sokerijuurikkaan vijelyyn sekä riistaan. Ruoaksi valmistuu paistettua sorsanrintaa ja peuranlapagulassi. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 07.07.2017 13.30 - 14.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 6/10. Rukiista possua. Jyrki tutustuu ruisleivän valmistukseen. Ruokana ruiskuorrutettua porsaan sisäfilettä ja ruiskaalikääryleitä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 07.07.2017 13.00 - 13.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 5/10. Lapin herkkuja. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 06.07.2017 13.35 - 14.05 30 minJim

Kausi 3. Jakso 4/10. Lohen viemää. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 06.07.2017 13.05 - 13.35 30 minJim

Kausi 3. Jakso 3/10. Ohratäytteistä kanaa. Jyrki tutustuu mallasohran viljelyyn Lahdessa. Ruoaksi valmistuu ohralla täytetty kana, ohra-piimärieska ja kylmäsavukirjolohisalaatti. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 05.07.2017 13.35 - 14.05 30 minJim

Kausi 3. Jakso 2/10. Spelttipasta ja hirviragu. Jyrki lähtee Saloon ja tutustuu speltin viljelyyn. Ruoaksi valmistuu spelttipasta hirviragu ja speltti-raparperivispipuuro. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 05.07.2017 13.05 - 13.35 30 minJim

Kausi 3. Jakso 1/10. Poronpotkaa ja porotartaria. Jyrki tutustuu poronhoitoon Rovaniemellä ja Ranualla. Lisäksi ruoaksi valmistuu paistettua poronpotkaa ja pariloitu porotartar. Kotimainen ohjelma. (21')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 07.06.2017 09.30 - 10.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 07.06.2017 09.00 - 09.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 9/10. Jyrki tutustuu kasvihuoneviljelyyn Heinolassa. Ruoaksi valmistuu paahdettua munakoisoa, mantelifenkolisalaatti, kurpitsarisotto ja lammasmakkaraa. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 06.06.2017 09.30 - 10.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 8/10. Kasvis- ja marjaherkkuja. Vierailukohteena vihannes- ja marjatila Paimiossa. Ruoaksi Jyrki valmistaa höyrytetyn parsakaalin, punajuuri-kvinon ja köyhät ritarit vadelmakeiton kera. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 06.06.2017 09.00 - 09.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 7/10. Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia. Tällä kertaa suunnataan Siuntioon ja tutustutaan sokerijuurikkaan vijelyyn sekä riistaan. Ruoaksi valmistuu paistettua sorsanrintaa ja peuranlapagulassi. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 05.06.2017 09.30 - 10.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 6/10. Rukiista possua. Jyrki tutustuu ruisleivän valmistukseen. Ruokana ruiskuorrutettua porsaan sisäfilettä ja ruiskaalikääryleitä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 05.06.2017 09.00 - 09.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 5/10. Lapin herkkuja. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 02.06.2017 09.30 - 10.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 4/10. Lohen viemää. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 02.06.2017 09.00 - 09.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 3/10. Ohratäytteistä kanaa. Jyrki tutustuu mallasohran viljelyyn Lahdessa. Ruoaksi valmistuu ohralla täytetty kana, ohra-piimärieska ja kylmäsavukirjolohisalaatti. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 01.06.2017 09.30 - 10.00 30 minJim

Kausi 3. Jakso 2/10. Spelttipasta ja hirviragu. Jyrki lähtee Saloon ja tutustuu speltin viljelyyn. Ruoaksi valmistuu spelttipasta hirviragu ja speltti-raparperivispipuuro. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 01.06.2017 09.00 - 09.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 1/10. Poronpotkaa ja porotartaria. Jyrki tutustuu poronhoitoon Rovaniemellä ja Ranualla. Lisäksi ruoaksi valmistuu paistettua poronpotkaa ja pariloitu porotartar. Kotimainen ohjelma. (21')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 27.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 24.06.2016 12.05 - 12.35 30 minJim

Kausi 3. Jakso 9/10. Jyrki tutustuu kasvihuoneviljelyyn Heinolassa. Ruoaksi valmistuu paahdettua munakoisoa, mantelifenkolisalaatti, kurpitsarisotto ja lammasmakkaraa. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 23.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 8/10. Kasvis- ja marjaherkkuja. Vierailukohteena vihannes- ja marjatila Paimiossa. Ruoaksi Jyrki valmistaa höyrytetyn parsakaalin, punajuuri-kvinon ja köyhät ritarit vadelmakeiton kera. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 22.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 7/10. Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia. Tällä kertaa suunnataan Siuntioon ja tutustutaan sokerijuurikkaan vijelyyn sekä riistaan. Ruoaksi valmistuu paistettua sorsanrintaa ja peuranlapagulassi. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 21.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 6/10. Rukiista possua. Jyrki tutustuu ruisleivän valmistukseen. Ruokana ruiskuorrutettua porsaan sisäfilettä ja ruiskaalikääryleitä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 20.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 5/10. Lapin herkkuja. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 17.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 4/10. Lohen viemää. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 16.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 3/10. Ohratäytteistä kanaa. Jyrki tutustuu mallasohran viljelyyn Lahdessa. Ruoaksi valmistuu ohralla täytetty kana, ohra-piimärieska ja kylmäsavukirjolohisalaatti. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 15.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 2/10. Spelttipasta ja hirviragu. Jyrki lähtee Saloon ja tutustuu speltin viljelyyn. Ruoaksi valmistuu spelttipasta hirviragu ja speltti-raparperivispipuuro. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 14.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 3. Jakso 1/10. Poronpotkaa ja porotartaria. Jyrki tutustuu poronhoitoon Rovaniemellä ja Ranualla. Lisäksi ruoaksi valmistuu paistettua poronpotkaa ja pariloitu porotartar. Kotimainen ohjelma. (21')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 13.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 10/10. Possunposkea ja hevosburgeria. Tällä kertaa luvassa ylikypsää possunposkea ja hevosburgeria. Lisäksi Jyrki matkaa Urjalaan porsastilalle, josta löytyy myös lihateurastamo. Kotimainen ruokaohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 10.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 9/10. Hernesosekeittoa ja risottoa. Jyrki kokkailee hernesosekeittoa ja risotto primaveraa. Tutustumme myös kotimaisten kasvisten kasvatukseen Särkisalossa. Kotimainen ruokaohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 09.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 8/10. Kananpoikaa. Jyrki matkaa Urjalaan Pentinkulman tilalle. Alueella sijaitsee "Koskelan torppa", joka on innoittanut kirjailija Väinö Linnaa teokseen Täällä Pohjantähden alla. Torpparihistorian lisäksi tutustumme öljykasvien viljelyyn. Ruoaksi valmistuu yrttimarinoitua kananpoikaa ja hapankaali-pekoni-piirakka. Kotimainen ruokaohjelma. (21')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 08.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 7/10. Ankkamaista menoa. Jyrki kokkailee ankankoipi-confitia ja paistettua ankanmaksaa. Lisäksi tutustumme ankkalan toimintaan Vaskiossa. Kotimainen ruokaohjelma. (19')

Jyrki Sukulan makujen maa

ti 07.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 6/10. Hyvää omenasta. Jyrki kokkailee homejuusto-uuniomenaa ja omena-kanasalaattia. Lisäksi lähdemme Karjalohjalle tutustumaan omenatilan toimintaan. Kotimainen ruokaohjelma. (19')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 06.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 5/10. Juustolla höystettyä. Jyrki valmistaa piimäjuustoa ja puolukkajäädykettä. Lisäksi tutustumme robottimaitotilan toimintaan Pälkäneellä. Kotimainen ruokaohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ma 06.06.2016 10.20 - 10.50 30 minNelonen

Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

pe 03.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 4/10. Ruista ranteessa. Tällä kertaa teemana kotimainen ruis. Jyrki kokkailee ruisleivällä kuorrutettua karitsanpaistia ja jälkiuunileipä-salaattia. Lisäksi tutustumme ruistilan toimintaan Hollolassa. Kotimainen ruokaohjelma. (21')

Jyrki Sukulan makujen maa

to 02.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 3/10. Kuhaa ja sisävesikalastusta. Jyrki kokkailee kuhasalaattia ja valkosipulimaidossa marinoituja muikkuja. Lisäksi tutustumme sisävesikalastukseen Päijänteellä. Kotimainen ruokaohjelma. (20')

Jyrki Sukulan makujen maa

ke 01.06.2016 12.00 - 12.30 30 minJim

Kausi 2. Jakso 2/10. Tällä kertaa teemana kotimaiset juurekset. Jyrki valmistaa porkkanalettuja ja punajuuriohraa. Lisäksi tutustumme juurestilan toimintaan Tammelassa. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Suomen huutokauppakeisari, Emmerdale, Vapauden kutsu, The Voice of Finland, Lemmen viemää, Timanttiliiga: Xiamen, Suurmestari, Strongman Champions League: Iceman, Suuri seikkailu

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity