TietovisatSanakirjaHoroskooppiViihdeVaihtoautotBlogitReseptit
TV-ohjelmat tänään

Haulla jamie oliverin etniset herkut löytyy 141 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Jamie Oliverin etniset herkut

ti 29.12.2020 13.05 - 14.00 55 minAVA

Jamie Oliverin etniset herkut
Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.

Jamie Oliverin etniset herkut

ti 29.12.2020 12.10 - 13.05 55 minAVA

Jamie Oliverin etniset herkut
Pötyä pöytään Pyreneillä. Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 5/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ti 29.12.2020 11.15 - 12.10 55 minAVA

Jamie Oliverin etniset herkut
Vesi kielellä Venetsiassa. Jamie aloittaa Venetsiaan tutustumisen Rialton torilta, josta hän ostaa tuoreita simpukoita spagetti vongolea varten. Ruokalistalta löytyy myös erilaisia risottoja, kypsentämättömästä naudanlihasta valmistettua carpacciota, puutarhavihanneksista pyöräytettyä minestronekeittoa ja suussa sulavaa tiramisua. Makunautintoa täydentää kokkailun lomassa siemailtu prosecco-kuohuviini. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 4/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ma 28.12.2020 13.05 - 14.00 55 minAVA

Jamie Oliverin etniset herkut
Taivaallisten makujen Tukholma. Tämänkertainen ruokaretki suuntautuu suomalaisillekin tuttuun kohteeseen: Tukholmaan. Jamie vierailee kauppahallissa maistelemassa poroa ja tekee itse piparjuurella, tillillä ja punajuurella höystettyä graavilohta. Hän pääsee myös vieraaksi hapansilakkakesteille, kokeilemaan näkkileivän tekoa ja keräämään kantarelleja, joista valmistuu herkullinen kermakastike. Reissun päätteeksi vielä saunotaan ja pidetään riehakkaat rapujuhlat snapsilauluineen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 3/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ma 28.12.2020 12.10 - 13.05 55 minAVA

Jamie Oliverin etniset herkut
Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ma 28.12.2020 11.15 - 12.10 55 minAVA

Jamie Oliverin etniset herkut
Mausteinen Marrakech. Uusi sarja alkaa! Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Avausjaksossa Jamie tutustuu Lounais-Marokossa sijaitsevaan Marrakechiin, joka on monien eri ruokakulttuurien kohtauspaikka. Hän valmistaa niin sanotun poikamiehen pataruoan eli pienessä tagine-ruukussa kypsytettyä lammasta vihannesten kera ja näyttää, kuinka syntyy manteleilla ja ruusunlehdillä täytetty jälkiruokaleivonnainen. Jamie pääsee myös päivällisvieraaksi marokkolaisperheen kotiin ja törmää torilla brittikomedian ystäviin. Osa 1/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ma 03.06.2019 18.00 - 19.00 60 minAVA

Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.

Jamie Oliverin etniset herkut

pe 31.05.2019 17.55 - 19.00 1h 5 minAVA

Pötyä pöytään Pyreneillä. Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 5/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

to 30.05.2019 17.55 - 19.00 1h 5 minAVA

Vesi kielellä Venetsiassa. Jamie aloittaa Venetsiaan tutustumisen Rialton torilta, josta hän ostaa tuoreita simpukoita spagetti vongolea varten. Ruokalistalta löytyy myös erilaisia risottoja, kypsentämättömästä naudanlihasta valmistettua carpacciota, puutarhavihanneksista pyöräytettyä minestronekeittoa ja suussa sulavaa tiramisua. Makunautintoa täydentää kokkailun lomassa siemailtu prosecco-kuohuviini. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 4/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ke 29.05.2019 17.55 - 19.00 1h 5 minAVA

Taivaallisten makujen Tukholma. Tämänkertainen ruokaretki suuntautuu suomalaisillekin tuttuun kohteeseen: Tukholmaan. Jamie vierailee kauppahallissa maistelemassa poroa ja tekee itse piparjuurella, tillillä ja punajuurella höystettyä graavilohta. Hän pääsee myös vieraaksi hapansilakkakesteille, kokeilemaan näkkileivän tekoa ja keräämään kantarelleja, joista valmistuu herkullinen kermakastike. Reissun päätteeksi vielä saunotaan ja pidetään riehakkaat rapujuhlat snapsilauluineen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 3/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ti 28.05.2019 17.55 - 19.00 1h 5 minAVA

Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ma 27.05.2019 17.55 - 19.00 1h 5 minAVA

Mausteinen Marrakech. Uusi sarja alkaa! Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Avausjaksossa Jamie tutustuu Lounais-Marokossa sijaitsevaan Marrakechiin, joka on monien eri ruokakulttuurien kohtauspaikka. Hän valmistaa niin sanotun poikamiehen pataruoan eli pienessä tagine-ruukussa kypsytettyä lammasta vihannesten kera ja näyttää, kuinka syntyy manteleilla ja ruusunlehdillä täytetty jälkiruokaleivonnainen. Jamie pääsee myös päivällisvieraaksi marokkolaisperheen kotiin ja törmää torilla brittikomedian ystäviin. Osa 1/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

la 02.02.2019 16.00 - 17.00 60 minAVA

Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.

Jamie Oliverin etniset herkut

la 26.01.2019 17.00 - 18.00 60 minAVA

Pötyä pöytään Pyreneillä. Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 5/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

la 19.01.2019 17.00 - 18.00 60 minAVA

Vesi kielellä Venetsiassa. Jamie aloittaa Venetsiaan tutustumisen Rialton torilta, josta hän ostaa tuoreita simpukoita spagetti vongolea varten. Ruokalistalta löytyy myös erilaisia risottoja, kypsentämättömästä naudanlihasta valmistettua carpacciota, puutarhavihanneksista pyöräytettyä minestronekeittoa ja suussa sulavaa tiramisua. Makunautintoa täydentää kokkailun lomassa siemailtu prosecco-kuohuviini. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 4/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

la 12.01.2019 17.00 - 18.00 60 minAVA

Taivaallisten makujen Tukholma. Tämänkertainen ruokaretki suuntautuu suomalaisillekin tuttuun kohteeseen: Tukholmaan. Jamie vierailee kauppahallissa maistelemassa poroa ja tekee itse piparjuurella, tillillä ja punajuurella höystettyä graavilohta. Hän pääsee myös vieraaksi hapansilakkakesteille, kokeilemaan näkkileivän tekoa ja keräämään kantarelleja, joista valmistuu herkullinen kermakastike. Reissun päätteeksi vielä saunotaan ja pidetään riehakkaat rapujuhlat snapsilauluineen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 3/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

la 05.01.2019 17.00 - 18.00 60 minAVA

Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

la 29.12.2018 17.00 - 18.00 60 minAVA

Mausteinen Marrakech. Uusi sarja alkaa! Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Avausjaksossa Jamie tutustuu Lounais-Marokossa sijaitsevaan Marrakechiin, joka on monien eri ruokakulttuurien kohtauspaikka. Hän valmistaa niin sanotun poikamiehen pataruoan eli pienessä tagine-ruukussa kypsytettyä lammasta vihannesten kera ja näyttää, kuinka syntyy manteleilla ja ruusunlehdillä täytetty jälkiruokaleivonnainen. Jamie pääsee myös päivällisvieraaksi marokkolaisperheen kotiin ja törmää torilla brittikomedian ystäviin. Osa 1/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ke 30.05.2018 13.00 - 14.00 60 minAVA

Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.

Jamie Oliverin etniset herkut

ke 23.05.2018 13.00 - 14.00 60 minAVA

Pötyä pöytään Pyreneillä. Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 5/6.

Jamie Oliverin etniset herkutU

su 20.05.2018 14.00 - 15.00 60 minAVA

Pötyä pöytään Pyreneillä. Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 5/6. Uusinta.

Jamie Oliverin etniset herkut

ke 16.05.2018 13.00 - 14.00 60 minAVA

Vesi kielellä Venetsiassa. Jamie aloittaa Venetsiaan tutustumisen Rialton torilta, josta hän ostaa tuoreita simpukoita spagetti vongolea varten. Ruokalistalta löytyy myös erilaisia risottoja, kypsentämättömästä naudanlihasta valmistettua carpacciota, puutarhavihanneksista pyöräytettyä minestronekeittoa ja suussa sulavaa tiramisua. Makunautintoa täydentää kokkailun lomassa siemailtu prosecco-kuohuviini. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 4/6.

Jamie Oliverin etniset herkutU

su 13.05.2018 14.00 - 15.00 60 minAVA

Vesi kielellä Venetsiassa. Jamie aloittaa Venetsiaan tutustumisen Rialton torilta, josta hän ostaa tuoreita simpukoita spagetti vongolea varten. Ruokalistalta löytyy myös erilaisia risottoja, kypsentämättömästä naudanlihasta valmistettua carpacciota, puutarhavihanneksista pyöräytettyä minestronekeittoa ja suussa sulavaa tiramisua. Makunautintoa täydentää kokkailun lomassa siemailtu prosecco-kuohuviini. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 4/6. Uusinta.

Jamie Oliverin etniset herkut

ke 09.05.2018 13.00 - 14.00 60 minAVA

Taivaallisten makujen Tukholma. Tämänkertainen ruokaretki suuntautuu suomalaisillekin tuttuun kohteeseen: Tukholmaan. Jamie vierailee kauppahallissa maistelemassa poroa ja tekee itse piparjuurella, tillillä ja punajuurella höystettyä graavilohta. Hän pääsee myös vieraaksi hapansilakkakesteille, kokeilemaan näkkileivän tekoa ja keräämään kantarelleja, joista valmistuu herkullinen kermakastike. Reissun päätteeksi vielä saunotaan ja pidetään riehakkaat rapujuhlat snapsilauluineen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 3/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

to 03.05.2018 18.00 - 19.00 60 minAVA

Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.

Jamie Oliverin etniset herkut

ke 02.05.2018 13.00 - 14.00 60 minAVA

Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6.

Jamie Oliverin etniset herkutU

su 29.04.2018 14.00 - 15.00 60 minAVA

Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6. Uusinta.

Jamie Oliverin etniset herkut

to 26.04.2018 17.00 - 18.00 60 minAVA

Pötyä pöytään Pyreneillä. Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 5/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ke 25.04.2018 17.00 - 18.00 60 minAVA

Vesi kielellä Venetsiassa. Jamie aloittaa Venetsiaan tutustumisen Rialton torilta, josta hän ostaa tuoreita simpukoita spagetti vongolea varten. Ruokalistalta löytyy myös erilaisia risottoja, kypsentämättömästä naudanlihasta valmistettua carpacciota, puutarhavihanneksista pyöräytettyä minestronekeittoa ja suussa sulavaa tiramisua. Makunautintoa täydentää kokkailun lomassa siemailtu prosecco-kuohuviini. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 4/6.

Jamie Oliverin etniset herkutU

ke 25.04.2018 13.00 - 14.00 60 minAVA

Mausteinen Marrakech. Uusi sarja alkaa! Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Avausjaksossa Jamie tutustuu Lounais-Marokossa sijaitsevaan Marrakechiin, joka on monien eri ruokakulttuurien kohtauspaikka. Hän valmistaa niin sanotun poikamiehen pataruoan eli pienessä tagine-ruukussa kypsytettyä lammasta vihannesten kera ja näyttää, kuinka syntyy manteleilla ja ruusunlehdillä täytetty jälkiruokaleivonnainen. Jamie pääsee myös päivällisvieraaksi marokkolaisperheen kotiin ja törmää torilla brittikomedian ystäviin. Osa 1/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ti 24.04.2018 16.55 - 17.55 60 minAVA

Taivaallisten makujen Tukholma. Tämänkertainen ruokaretki suuntautuu suomalaisillekin tuttuun kohteeseen: Tukholmaan. Jamie vierailee kauppahallissa maistelemassa poroa ja tekee itse piparjuurella, tillillä ja punajuurella höystettyä graavilohta. Hän pääsee myös vieraaksi hapansilakkakesteille, kokeilemaan näkkileivän tekoa ja keräämään kantarelleja, joista valmistuu herkullinen kermakastike. Reissun päätteeksi vielä saunotaan ja pidetään riehakkaat rapujuhlat snapsilauluineen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 3/6.

Jamie Oliverin etniset herkutU

su 22.04.2018 16.00 - 17.00 60 minAVA

Mausteinen Marrakech. Uusi sarja alkaa! Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Avausjaksossa Jamie tutustuu Lounais-Marokossa sijaitsevaan Marrakechiin, joka on monien eri ruokakulttuurien kohtauspaikka. Hän valmistaa niin sanotun poikamiehen pataruoan eli pienessä tagine-ruukussa kypsytettyä lammasta vihannesten kera ja näyttää, kuinka syntyy manteleilla ja ruusunlehdillä täytetty jälkiruokaleivonnainen. Jamie pääsee myös päivällisvieraaksi marokkolaisperheen kotiin ja törmää torilla brittikomedian ystäviin. Osa 1/6. Uusinta.

Jamie Oliverin etniset herkut

to 19.04.2018 17.00 - 18.00 60 minAVA

Mausteinen Marrakech. Uusi sarja alkaa! Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Avausjaksossa Jamie tutustuu Lounais-Marokossa sijaitsevaan Marrakechiin, joka on monien eri ruokakulttuurien kohtauspaikka. Hän valmistaa niin sanotun poikamiehen pataruoan eli pienessä tagine-ruukussa kypsytettyä lammasta vihannesten kera ja näyttää, kuinka syntyy manteleilla ja ruusunlehdillä täytetty jälkiruokaleivonnainen. Jamie pääsee myös päivällisvieraaksi marokkolaisperheen kotiin ja törmää torilla brittikomedian ystäviin. Osa 1/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ma 22.05.2017 18.00 - 19.00 60 minAVA

Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.

Jamie Oliverin etniset herkut

ma 15.05.2017 18.00 - 19.00 60 minAVA

Pötyä pöytään Pyreneillä. Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 5/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ma 08.05.2017 18.00 - 19.00 60 minAVA

Vesi kielellä Venetsiassa. Jamie aloittaa Venetsiaan tutustumisen Rialton torilta, josta hän ostaa tuoreita simpukoita spagetti vongolea varten. Ruokalistalta löytyy myös erilaisia risottoja, kypsentämättömästä naudanlihasta valmistettua carpacciota, puutarhavihanneksista pyöräytettyä minestronekeittoa ja suussa sulavaa tiramisua. Makunautintoa täydentää kokkailun lomassa siemailtu prosecco-kuohuviini. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 4/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ti 23.08.2016 13.00 - 14.00 60 minAVA

Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.

Jamie Oliverin etniset herkut

ma 22.08.2016 13.00 - 14.00 60 minAVA

Pötyä pöytään Pyreneillä. Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 5/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

pe 19.08.2016 13.00 - 14.00 60 minAVA

Vesi kielellä Venetsiassa. Jamie aloittaa Venetsiaan tutustumisen Rialton torilta, josta hän ostaa tuoreita simpukoita spagetti vongolea varten. Ruokalistalta löytyy myös erilaisia risottoja, kypsentämättömästä naudanlihasta valmistettua carpacciota, puutarhavihanneksista pyöräytettyä minestronekeittoa ja suussa sulavaa tiramisua. Makunautintoa täydentää kokkailun lomassa siemailtu prosecco-kuohuviini. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 4/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

to 18.08.2016 13.00 - 14.00 60 minAVA

Taivaallisten makujen Tukholma. Tämänkertainen ruokaretki suuntautuu suomalaisillekin tuttuun kohteeseen: Tukholmaan. Jamie vierailee kauppahallissa maistelemassa poroa ja tekee itse piparjuurella, tillillä ja punajuurella höystettyä graavilohta. Hän pääsee myös vieraaksi hapansilakkakesteille, kokeilemaan näkkileivän tekoa ja keräämään kantarelleja, joista valmistuu herkullinen kermakastike. Reissun päätteeksi vielä saunotaan ja pidetään riehakkaat rapujuhlat snapsilauluineen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 3/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ke 17.08.2016 13.00 - 14.00 60 minAVA

Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ti 16.08.2016 13.00 - 14.00 60 minAVA

Mausteinen Marrakech. Uusi sarja alkaa! Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Avausjaksossa Jamie tutustuu Lounais-Marokossa sijaitsevaan Marrakechiin, joka on monien eri ruokakulttuurien kohtauspaikka. Hän valmistaa niin sanotun poikamiehen pataruoan eli pienessä tagine-ruukussa kypsytettyä lammasta vihannesten kera ja näyttää, kuinka syntyy manteleilla ja ruusunlehdillä täytetty jälkiruokaleivonnainen. Jamie pääsee myös päivällisvieraaksi marokkolaisperheen kotiin ja törmää torilla brittikomedian ystäviin. Osa 1/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ma 23.05.2016 16.00 - 17.00 60 minAVA

Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.

Jamie Oliverin etniset herkut

pe 20.05.2016 16.00 - 17.00 60 minAVA

Pötyä pöytään Pyreneillä. Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 5/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

to 19.05.2016 16.00 - 17.00 60 minAVA

Vesi kielellä Venetsiassa. Jamie aloittaa Venetsiaan tutustumisen Rialton torilta, josta hän ostaa tuoreita simpukoita spagetti vongolea varten. Ruokalistalta löytyy myös erilaisia risottoja, kypsentämättömästä naudanlihasta valmistettua carpacciota, puutarhavihanneksista pyöräytettyä minestronekeittoa ja suussa sulavaa tiramisua. Makunautintoa täydentää kokkailun lomassa siemailtu prosecco-kuohuviini. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 4/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ke 18.05.2016 16.00 - 17.00 60 minAVA

Taivaallisten makujen Tukholma. Tämänkertainen ruokaretki suuntautuu suomalaisillekin tuttuun kohteeseen: Tukholmaan. Jamie vierailee kauppahallissa maistelemassa poroa ja tekee itse piparjuurella, tillillä ja punajuurella höystettyä graavilohta. Hän pääsee myös vieraaksi hapansilakkakesteille, kokeilemaan näkkileivän tekoa ja keräämään kantarelleja, joista valmistuu herkullinen kermakastike. Reissun päätteeksi vielä saunotaan ja pidetään riehakkaat rapujuhlat snapsilauluineen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 3/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ti 17.05.2016 16.00 - 17.00 60 minAVA

Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ma 16.05.2016 16.00 - 17.00 60 minAVA

Mausteinen Marrakech. Uusi sarja alkaa! Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Avausjaksossa Jamie tutustuu Lounais-Marokossa sijaitsevaan Marrakechiin, joka on monien eri ruokakulttuurien kohtauspaikka. Hän valmistaa niin sanotun poikamiehen pataruoan eli pienessä tagine-ruukussa kypsytettyä lammasta vihannesten kera ja näyttää, kuinka syntyy manteleilla ja ruusunlehdillä täytetty jälkiruokaleivonnainen. Jamie pääsee myös päivällisvieraaksi marokkolaisperheen kotiin ja törmää torilla brittikomedian ystäviin. Osa 1/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

ke 03.02.2016 15.00 - 16.00 60 minSub

Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.

Jamie Oliverin etniset herkut

ke 27.01.2016 15.00 - 16.00 60 minSub

Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Emmerdale, Simpsonit, Sorjonen, The Spanish Princess, Unelma-asunto auringon alta, The Voice of Finland, Rillit huurussa, Lähiöbotox: African Metal Tour, SuomiLOVE, Diili

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity