TietovisatSanakirjaReseptitHoroskooppiBlogitViihdeVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla hyvän leivän juurella löytyy 61 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Hyvän leivän juurella

la 05.03.2016 10.30 - 11.00 30 minAVA

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.

Hyvän leivän juurella

la 06.02.2016 11.25 - 12.00 35 minAVA

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.

Hyvän leivän juurella

la 30.01.2016 11.30 - 12.05 35 minAVA

Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.

Hyvän leivän juurella

la 23.01.2016 11.30 - 12.05 35 minAVA

Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun.

Hyvän leivän juurella

la 16.01.2016 11.30 - 12.05 35 minAVA

Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus.

Hyvän leivän juurella

la 09.01.2016 11.25 - 12.00 35 minAVA

Ohuet leivät. Paul Hollywood keskittyy tällä kertaa ohuisiin leipiin. Hän valmistaa herkullisia maissitortillalättyjä, yrteillä maustettuja Lähi-idän manakish-leipiä, linsseistä tehtäviä intialaisia dosa-lättyjä sekä kyproslaisia pitaleipiä, jotka täytetään suussa sulavalla porsassouvlakilla.

Hyvän leivän juurella

la 02.01.2016 11.25 - 12.00 35 minAVA

Klassiset brittileivät. Paul Hollywood yrittää houkutella ihmisiä leipomaan leipänsä itse. Hänen mielestään leipä soveltuu niin aamupalaksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Tässä jaksossa hän esittelee klassisia brittileipiä ja valmistaa muun muassa bloomer-leivän ja hunajalla kuorrutetun mallaslimpun.

Hyvän leivän juurella

ma 14.12.2015 14.10 - 14.50 40 minMTV3

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.

Hyvän leivän juurella

ma 14.12.2015 13.35 - 14.10 35 minMTV3

Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.

Hyvän leivän juurella

ma 07.12.2015 14.10 - 14.50 40 minMTV3

Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun.

Hyvän leivän juurella

ma 07.12.2015 13.35 - 14.10 35 minMTV3

Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus.

Hyvän leivän juurella

ma 30.11.2015 14.10 - 14.50 40 minMTV3

Ohuet leivät. Paul Hollywood keskittyy tällä kertaa ohuisiin leipiin. Hän valmistaa herkullisia maissitortillalättyjä, yrteillä maustettuja Lähi-idän manakish-leipiä, linsseistä tehtäviä intialaisia dosa-lättyjä sekä kyproslaisia pitaleipiä, jotka täytetään suussa sulavalla porsassouvlakilla.

Hyvän leivän juurella

ma 30.11.2015 13.35 - 14.10 35 minMTV3

Klassiset brittileivät. Paul Hollywood yrittää houkutella ihmisiä leipomaan leipänsä itse. Hänen mielestään leipä soveltuu niin aamupalaksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Tässä jaksossa hän esittelee klassisia brittileipiä ja valmistaa muun muassa bloomer-leivän ja hunajalla kuorrutetun mallaslimpun.

Hyvän leivän juurella

la 31.10.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus.

Hyvän leivän juurella

pe 30.10.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Ohuet leivät. Paul Hollywood keskittyy tällä kertaa ohuisiin leipiin. Hän valmistaa herkullisia maissitortillalättyjä, yrteillä maustettuja Lähi-idän manakish-leipiä, linsseistä tehtäviä intialaisia dosa-lättyjä sekä kyproslaisia pitaleipiä, jotka täytetään suussa sulavalla porsassouvlakilla.

Hyvän leivän juurella

to 29.10.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Klassiset brittileivät. Paul Hollywood yrittää houkutella ihmisiä leipomaan leipänsä itse. Hänen mielestään leipä soveltuu niin aamupalaksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Tässä jaksossa hän esittelee klassisia brittileipiä ja valmistaa muun muassa bloomer-leivän ja hunajalla kuorrutetun mallaslimpun.

Hyvän leivän juurella

ke 14.10.2015 09.20 - 10.00 40 minAVA

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.

Hyvän leivän juurella

ti 13.10.2015 09.20 - 10.00 40 minAVA

Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.

Hyvän leivän juurella

ma 12.10.2015 09.20 - 10.00 40 minAVA

Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun.

Hyvän leivän juurella

pe 09.10.2015 09.20 - 09.55 35 minAVA

Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus.

Hyvän leivän juurella

to 08.10.2015 09.20 - 09.55 35 minAVA

Ohuet leivät. Paul Hollywood keskittyy tällä kertaa ohuisiin leipiin. Hän valmistaa herkullisia maissitortillalättyjä, yrteillä maustettuja Lähi-idän manakish-leipiä, linsseistä tehtäviä intialaisia dosa-lättyjä sekä kyproslaisia pitaleipiä, jotka täytetään suussa sulavalla porsassouvlakilla.

Hyvän leivän juurella

ke 07.10.2015 09.20 - 09.55 35 minAVA

Klassiset brittileivät. Paul Hollywood yrittää houkutella ihmisiä leipomaan leipänsä itse. Hänen mielestään leipä soveltuu niin aamupalaksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Tässä jaksossa hän esittelee klassisia brittileipiä ja valmistaa muun muassa bloomer-leivän ja hunajalla kuorrutetun mallaslimpun.

Hyvän leivän juurella

su 06.09.2015 11.25 - 12.00 35 minAVA

Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun.

Hyvän leivän juurella

su 30.08.2015 15.30 - 16.05 35 minAVA

Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus.

Hyvän leivän juurella

su 23.08.2015 15.20 - 16.00 40 minAVA

Ohuet leivät. Paul Hollywood keskittyy tällä kertaa ohuisiin leipiin. Hän valmistaa herkullisia maissitortillalättyjä, yrteillä maustettuja Lähi-idän manakish-leipiä, linsseistä tehtäviä intialaisia dosa-lättyjä sekä kyproslaisia pitaleipiä, jotka täytetään suussa sulavalla porsassouvlakilla.

Hyvän leivän juurella

su 16.08.2015 15.00 - 15.35 35 minAVA

Klassiset brittileivät. Paul Hollywood yrittää houkutella ihmisiä leipomaan leipänsä itse. Hänen mielestään leipä soveltuu niin aamupalaksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Tässä jaksossa hän esittelee klassisia brittileipiä ja valmistaa muun muassa bloomer-leivän ja hunajalla kuorrutetun mallaslimpun.

Hyvän leivän juurellaU

su 22.03.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.

Hyvän leivän juurellaU

la 21.03.2015 11.30 - 12.00 30 minAVA

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen. Uusinta.

Hyvän leivän juurella

ke 18.03.2015 09.30 - 10.06 36 minAVA

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.

Hyvän leivän juurellaU

su 15.03.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.

Hyvän leivän juurellaU

la 14.03.2015 11.30 - 12.00 30 minAVA

Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi. Uusinta.

Hyvän leivän juurella

ke 11.03.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.

Hyvän leivän juurellaU

su 08.03.2015 09.30 - 10.05 35 minAVA

Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun.

Hyvän leivän juurellaU

la 07.03.2015 11.30 - 12.05 35 minAVA

Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun. Uusinta.

Hyvän leivän juurella

ke 04.03.2015 09.30 - 10.05 35 minAVA

Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun.

Hyvän leivän juurellaU

su 01.03.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus.

Hyvän leivän juurellaU

la 28.02.2015 11.30 - 12.00 30 minAVA

Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus. Uusinta.

Hyvän leivän juurella

ke 25.02.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus.

Hyvän leivän juurellaU

su 22.02.2015 09.30 - 10.05 35 minAVA

Ohuet leivät. Paul Hollywood keskittyy tällä kertaa ohuisiin leipiin. Hän valmistaa herkullisia maissitortillalättyjä, yrteillä maustettuja Lähi-idän manakish-leipiä, linsseistä tehtäviä intialaisia dosa-lättyjä sekä kyproslaisia pitaleipiä, jotka täytetään suussa sulavalla porsassouvlakilla.

Hyvän leivän juurellaU

la 21.02.2015 11.25 - 12.00 35 minAVA

Ohuet leivät. Paul Hollywood keskittyy tällä kertaa ohuisiin leipiin. Hän valmistaa herkullisia maissitortillalättyjä, yrteillä maustettuja Lähi-idän manakish-leipiä, linsseistä tehtäviä intialaisia dosa-lättyjä sekä kyproslaisia pitaleipiä, jotka täytetään suussa sulavalla porsassouvlakilla. Uusinta.

Hyvän leivän juurella

ke 18.02.2015 09.30 - 10.05 35 minAVA

Ohuet leivät. Paul Hollywood keskittyy tällä kertaa ohuisiin leipiin. Hän valmistaa herkullisia maissitortillalättyjä, yrteillä maustettuja Lähi-idän manakish-leipiä, linsseistä tehtäviä intialaisia dosa-lättyjä sekä kyproslaisia pitaleipiä, jotka täytetään suussa sulavalla porsassouvlakilla.

Hyvän leivän juurellaU

su 15.02.2015 09.30 - 10.05 35 minAVA

Klassiset brittileivät. Paul Hollywood yrittää houkutella ihmisiä leipomaan leipänsä itse. Hänen mielestään leipä soveltuu niin aamupalaksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Tässä jaksossa hän esittelee klassisia brittileipiä ja valmistaa muun muassa bloomer-leivän ja hunajalla kuorrutetun mallaslimpun.

Hyvän leivän juurellaU

la 14.02.2015 11.25 - 12.00 35 minAVA

Klassiset brittileivät. Paul Hollywood yrittää houkutella ihmisiä leipomaan leipänsä itse. Hänen mielestään leipä soveltuu niin aamupalaksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Tässä jaksossa hän esittelee klassisia brittileipiä ja valmistaa muun muassa bloomer-leivän ja hunajalla kuorrutetun mallaslimpun. Uusinta.

Hyvän leivän juurella

ke 11.02.2015 09.30 - 10.05 35 minAVA

Klassiset brittileivät. Paul Hollywood yrittää houkutella ihmisiä leipomaan leipänsä itse. Hänen mielestään leipä soveltuu niin aamupalaksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Tässä jaksossa hän esittelee klassisia brittileipiä ja valmistaa muun muassa bloomer-leivän ja hunajalla kuorrutetun mallaslimpun.

Hyvän leivän juurellaU

su 08.02.2015 09.30 - 10.05 35 minAVA

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.

Hyvän leivän juurellaU

la 07.02.2015 11.25 - 12.00 35 minAVA

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen. Uusinta.

Hyvän leivän juurella

ke 04.02.2015 09.30 - 10.05 35 minAVA

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.

Hyvän leivän juurellaU

su 01.02.2015 09.30 - 10.05 35 minAVA

Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.

Hyvän leivän juurellaU

la 31.01.2015 11.30 - 12.05 35 minAVA

Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi. Uusinta.

Hyvän leivän juurella

ke 28.01.2015 09.30 - 10.05 35 minAVA

Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Murha paratiisissa, Syyttäjä Imma Tataranni, Jääkiekkoa: Suomi - Ruotsi, Frendit, Suuri seikkailu, Murdochin murhamysteerit, Rillit huurussa, Isä Brown ja hänen laumansa, Syke, Race Across The World Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity