Kun liha saa muhia tuntikausia padassa vihannesten ja mausteiden kanssa, se mureutuu ja liemestä tulee vahvaa. Camilla valmistaa tänään neljä pataruokaa, jotka ovat peräisin eri puolilta maailmaa.
Camilla Plum loihtii jo osin unhoon jääneistä raaka-aineista suussa sulavia herkkuja. Eikä hänen keittiössään hoppuilla. Aluksi Camilla valmistaa kaalikääryleitä ja italialaista vihanneskeittoa.
Camilla Plum loihtii jo osin unhoon jääneistä raaka-aineista suussa sulavia herkkuja. Eikä hänen keittiössään hoppuilla. Camilla valmistaa kaalikääryleitä ja italialaista vihanneskeittoa. Uusinta.
9/9. Omena on talviruokien mainio raaka-aine niin suolaisiin kuin makeisiin ruokiin. Camilla valmistaa omenakakkua ja muita perinteisiä omenaherkkuja. Uusinta.
7/9. Camillan keittiön valtaavat pavut ja herneet. Tarjolle hän taikoo persiljalla ja korianterinsiemenillä maustettuja falafeleja, valkosipulilla ja chilillä terästettyä kikhernekeittoa sekä papu- ja hernesosetta.
7/9. Camillan keittiön valtaavat pavut ja herneet. Tarjolle hän taikoo persiljalla ja korianterinsiemenillä maustettuja falafeleja, valkosipulilla ja chilillä terästettyä kikhernekeittoa sekä papu- ja hernesosetta.
6/9. Camilla on saanut käsiinsä huokeita kaloja ja valmistaa niistä kalapullia tuoreiden yrttien kera. Lisäksi hän tarjoaa voissa paistettuja puna-ahvenfileitä, ja pannulle päätyy vielä komea louhikalakin.
6/9. Camilla on saanut käsiinsä huokeita kaloja ja valmistaa niistä kalapullia tuoreiden yrttien kera. Lisäksi hän tarjoaa voissa paistettuja puna-ahvenfileitä, ja pannulle päätyy vielä komea louhikalakin.
5/9. Camillan keittiössä valmistetaan mureaa lampaanlihaa, sianlihaa ja kanaa, joissa on runsaasti vihannesten ja yrttien makua. Pikaruokaa ei ole luvassa, sillä lammasta kypsennetään 12 tuntia.
5/9. Camillan keittiössä valmistetaan mureaa lampaanlihaa, sianlihaa ja kanaa, joissa on runsaasti vihannesten ja yrttien makua. Pikaruokaa ei ole luvassa, sillä lammasta kypsennetään 12 tuntia.
4/9. Talvipäivän kunniaksi ovat Camillan keittiössä teemana keitot. Maittavien liha- ja kalakeittojen lisäksi Camilla tekee juureskeittoa, johon hän lisää simpukoita.
3/9. Camilla toivoo hartaasti, että tanskalaiset oppisivat uudestaan arvostamaan perunaa ja pohjoismaisia juureksia. Perunasoseen ja paistettujen perunoiden lisäksi Camilla kypsyttää juureksia kookosmaidossa.
2/9. Kun liha saa muhia tuntikausia padassa vihannesten ja mausteiden kanssa, se mureutuu ja liemestä tulee vahvaa. Camilla valmistaa tänään neljä pataruokaa, jotka ovat peräisin eri puolilta maailmaa.
1/9. Uudessa sarjassaan Camilla Plum loihtii jo osin unhoon jääneistä raaka-aineista suussa sulavia herkkuja. Eikä hänen keittiössään hoppuilla. Aluksi Camilla valmistaa kaalikääryleitä ja italialaista vihanneskeittoa.