Karitsan paahtopaistia. Herkullista ja modernia skandinaavista ruokaa kokkaavan Teemun keittiössä on tänään pääosassa karitsa. Teemu näyttää miten sydänsalaatista saa erityisen herkullista ja miten tryffeli juhlistaa perunat. 24Kitchen.
Paahdettua punajuurta. Top Chef -voittaja Teemu Laurellin ohjelma alkaa. Teemu kokkaa ensimmäisessä jaksossa alkuruuaksi etanoita ja chorizoa, yhdistelee pääruokaan punajuurta ja passionia ja leipoo jälkiruuaksi ihanan seesamsuklaakakun. 24Kitchen.
Turskaa ja pinaattia. Teemu näyttää keittiössään miten turska paistetaan täydelliseen kypsyyteen. Menun yllättävimmässä annoksessa Teemu yhdistää etanat, speltin ja siskonmakkarat uudenlaiseen risottoon ja päivän kruunaa snickers-jälkkäri. 24Kitchen.
Paahdettua perunaa. Keittiössä vietetään tänään kasvisten juhlaa, kun Teemu kokkaa kotimaisista juureksista samettista keittoa ja friteeraa kaaleista uskomattoman herkullisen annoksen. Perunat paahdetaan uunissa ja tarjotaan karamellisipulin kanssa. 24Kitchen.
Hiillostettua siikaa. Modernia, skandinaavista ruokaa kokkaava Teemu pääsee taas lempiraaka-aineensa pariin. Tällä kertaa siika hiillostetaan pannulla ja viimeistellään japanitwistillä. Siian lisäksi Teemu valmistaa possun kylkeä ja viikunasalaattia. 24Kitchen.
Green chicken. Tänään Teemu tekee grillatulle kanalle raikkaan yrttikastikkeen ja näyttää miten ohrasta ja sienistä saa maistuvan annoksen. Jälkiruoka on rapeaa honey combia ja helppo suklaamousse. 24Kitchen.
Vasikka Wallenberg. Teemu näyttää miten maksa paistetaan herkullisen meheviksi pihveiksi. Toisena annoksena Teemu valmistaa klassista Wallenbergin pihviä. 24Kitchen.
Passionpavlova. Yksinkertaisia ja moderneja skandinaavisia ruokia suosiva Teemu näyttää miten valmistetaan tyrmäävä annos siiasta ja ruskistetusta voista. Lisukkeena on gratinoitua kukkakaalia ja jälkiruokana passionpavlova. 24Kitchen.
Harissa-karitsaa. Klassinen nizzan salaatti aloittaa päivän menun. Karitsan kanssa Teemu lähtee makumatkalle välimeren eteläpuolelle. Mausteisen karitsan jälkeen maistuu raikas seljankukkajäätelö. 24Kitchen.
Siikaa kolmella tapaa. Teemu pääsee hyiselle kalastusretkelle Raumanmerelle paikallisen kalastajan kanssa. Saaliiksi saadusta siiasta syntyy kolme erilaista annosta, joissa tuore kala pääsee oikeuksiinsa. 24Kitchen.
Kuhaa ja rapua. Teemu tekee tänään kuhasta helppoja ja herkullisen rapeita ”kalapuikkoja” ja ravuista raikasta salaattia. Jälkiruuaksi valmistuu vadelmaa ja kauracrumblea. 24Kitchen.
Siikaa escabeche. Teemun suosikkiraaka-aine eli siika tarjotaan tänään välimerelliseen tyyliin. Alkupalaksi Teemu valmistaa värikästä leipäsalaattia ja jälkiruuaksi helpon banaaniminttusmoothien. 24Kitchen.
Possun ribsit. Hyviä, kotimaisia raaka-aineita metsästävä Teemu vierailee tänään lihatuottajan luona. Possun ribsit saa seurakseen kaalisalaattia uudella twistillä ja ateria huipentuu mausteiseen palsternakkakakkuun. 24Kitchen.
Karitsan paahtopaistia. Herkullista ja modernia skandinaavista ruokaa kokkaavan Teemun keittiössä on tänään pääosassa karitsa. Teemu näyttää miten sydänsalaatista saa erityisen herkullista ja miten tryffeli juhlistaa perunat. 24Kitchen.
Paahdettua punajuurta. Top Chef -voittaja Teemu Laurellin ohjelma alkaa. Teemu kokkaa ensimmäisessä jaksossa alkuruuaksi etanoita ja chorizoa, yhdistelee pääruokaan punajuurta ja passionia ja leipoo jälkiruuaksi ihanan seesamsuklaakakun. 24Kitchen.
Teemu pääsee tänään lempiraaka-aineensa pariin, kun silakat saavat täytteekseen raikasta tillipestoa. Teemu tekee myös rapucaesaria ja leipoo mustikka-frangipaneja. 24Kitchen
Teemu valmistaa tuttuja suosikkijuureksiaan uudella twistillä. Paahdetut punajuuret tarjoillaan tahinijugurtin kanssa, palsternakka mison ja parmesaanin ja porkkana fenkolin kanssa. Juurekset Teemu käy hakemassa Saaren luomutilalta. 24Kitchen
Teemu valmistaa herkullisen brunssin aluksi helpon annoksen chorizosta ja pavuista. Brunssi jatkuu klassisella eggs benedict - annoksella ja huipentuu suklaa-pinajuuri brownieen. 24Kitchen
Green chicken. Tänään Teemu tekee grillatulle kanalle raikkaan yrttikastikkeen ja näyttää miten ohrasta ja sienistä saa maistuvan annoksen. Jälkiruoka on rapeaa honey combia ja helppo suklaamousse. 24Kitchen.
Kurpitsaa kahdella tapaa. Kotimaisia raaka-aineita suosiva Teemu tekee tänään kurpitsaa kahdella tapaa ja tekee raikkaan alkuruuan kyssäkaalista. Mehevä kurpitsakakku valmistuu käden käänteessä. 24Kitchen.
Vasikka Wallenberg. Teemu näyttää miten maksa paistetaan herkullisen meheviksi pihveiksi. Toisena annoksena Teemu valmistaa klassista Wallenbergin pihviä. 24Kitchen.
Passionpavlova. Yksinkertaisia ja moderneja skandinaavisia ruokia suosiva Teemu näyttää miten valmistetaan tyrmäävä annos siiasta ja ruskistetusta voista. Lisukkeena on gratinoitua kukkakaalia ja jälkiruokana passionpavlova. 24Kitchen.
Harissa-karitsaa. Klassinen nizzan salaatti aloittaa päivän menun. Karitsan kanssa Teemu lähtee makumatkalle välimeren eteläpuolelle. Mausteisen karitsan jälkeen maistuu raikas seljankukkajäätelö. 24Kitchen.
Siikaa kolmella tapaa. Teemu pääsee hyiselle kalastusretkelle Raumanmerelle paikallisen kalastajan kanssa. Saaliiksi saadusta siiasta syntyy kolme erilaista annosta, joissa tuore kala pääsee oikeuksiinsa. 24Kitchen.
Kuhaa ja rapua. Teemu tekee tänään kuhasta helppoja ja herkullisen rapeita ”kalapuikkoja” ja ravuista raikasta salaattia. Jälkiruuaksi valmistuu vadelmaa ja kauracrumblea. 24Kitchen.
Harissa-karitsaa. Klassinen nizzan salaatti aloittaa päivän menun. Karitsan kanssa Teemu lähtee makumatkalle välimeren eteläpuolelle. Mausteisen karitsan jälkeen maistuu raikas seljankukkajäätelö. 24Kitchen.
Turskaa ja pinaattia. Teemu näyttää keittiössään miten turska paistetaan täydelliseen kypsyyteen. Menun yllättävimmässä annoksessa Teemu yhdistää etanat, speltin ja siskonmakkarat uudenlaiseen risottoon ja päivän kruunaa snickers-jälkkäri. 24Kitchen.
Siikaa escabeche. Teemun suosikkiraaka-aine eli siika tarjotaan tänään välimerelliseen tyyliin. Alkupalaksi Teemu valmistaa värikästä leipäsalaattia ja jälkiruuaksi helpon banaaniminttusmoothien. 24Kitchen.
Possun ribsit. Hyviä, kotimaisia raaka-aineita metsästävä Teemu vierailee tänään lihatuottajan luona. Possun ribsit saa seurakseen kaalisalaattia uudella twistillä ja ateria huipentuu mausteiseen palsternakkakakkuun. 24Kitchen.
Karitsan paahtopaistia. Herkullista ja modernia skandinaavista ruokaa kokkaavan Teemun keittiössä on tänään pääosassa karitsa. Teemu näyttää miten sydänsalaatista saa erityisen herkullista ja miten tryffeli juhlistaa perunat. 24Kitchen.
Paahdettua punajuurta. Top Chef -voittaja Teemu Laurellin ohjelma alkaa. Teemu kokkaa ensimmäisessä jaksossa alkuruuaksi etanoita ja chorizoa, yhdistelee pääruokaan punajuurta ja passionia ja leipoo jälkiruuaksi ihanan seesamsuklaakakun. 24Kitchen.
Paahdettua perunaa. Keittiössä vietetään tänään kasvisten juhlaa, kun Teemu kokkaa kotimaisista juureksista samettista keittoa ja friteeraa kaaleista uskomattoman herkullisen annoksen. Perunat paahdetaan uunissa ja tarjotaan karamellisipulin kanssa. 24Kitchen.
Paahdettua perunaa. Keittiössä vietetään tänään kasvisten juhlaa, kun Teemu kokkaa kotimaisista juureksista samettista keittoa ja friteeraa kaaleista uskomattoman herkullisen annoksen. Perunat paahdetaan uunissa ja tarjotaan karamellisipulin kanssa. 24Kitchen.
Hiillostettua siikaa. Modernia, skandinaavista ruokaa kokkaava Teemu pääsee taas lempiraaka-aineensa pariin. Tällä kertaa siika hiillostetaan pannulla ja viimeistellään japanitwistillä. Siian lisäksi Teemu valmistaa possun kylkeä ja viikunasalaattia. 24Kitchen.
Green chicken. Tänään Teemu tekee grillatulle kanalle raikkaan yrttikastikkeen ja näyttää miten ohrasta ja sienistä saa maistuvan annoksen. Jälkiruoka on rapeaa honey combia ja helppo suklaamousse. 24Kitchen.
Vasikka Wallenberg. Teemu näyttää miten maksa paistetaan herkullisen meheviksi pihveiksi. Toisena annoksena Teemu valmistaa klassista Wallenbergin pihviä. 24Kitchen.
Passionpavlova. Yksinkertaisia ja moderneja skandinaavisia ruokia suosiva Teemu näyttää miten valmistetaan tyrmäävä annos siiasta ja ruskistetusta voista. Lisukkeena on gratinoitua kukkakaalia ja jälkiruokana passionpavlova. 24Kitchen.
Harissa-karitsaa. Klassinen nizzan salaatti aloittaa päivän menun. Karitsan kanssa Teemu lähtee makumatkalle välimeren eteläpuolelle. Mausteisen karitsan jälkeen maistuu raikas seljankukkajäätelö. 24Kitchen.
Siikaa kolmella tapaa. Teemu pääsee hyiselle kalastusretkelle Raumanmerelle paikallisen kalastajan kanssa. Saaliiksi saadusta siiasta syntyy kolme erilaista annosta, joissa tuore kala pääsee oikeuksiinsa. 24Kitchen.
Siikaa kolmella tapaa. Teemu pääsee hyiselle kalastusretkelle Raumanmerelle paikallisen kalastajan kanssa. Saaliiksi saadusta siiasta syntyy kolme erilaista annosta, joissa tuore kala pääsee oikeuksiinsa. 24Kitchen.
Kuhaa ja rapua. Teemu tekee tänään kuhasta helppoja ja herkullisen rapeita ”kalapuikkoja” ja ravuista raikasta salaattia. Jälkiruuaksi valmistuu vadelmaa ja kauracrumblea. 24Kitchen.
Kuhaa ja rapua. Teemu tekee tänään kuhasta helppoja ja herkullisen rapeita ”kalapuikkoja” ja ravuista raikasta salaattia. Jälkiruuaksi valmistuu vadelmaa ja kauracrumblea. 24Kitchen.
Siikaa escabeche. Teemun suosikkiraaka-aine eli siika tarjotaan tänään välimerelliseen tyyliin. Alkupalaksi Teemu valmistaa värikästä leipäsalaattia ja jälkiruuaksi helpon banaaniminttusmoothien. 24Kitchen.
Possun ribsit. Hyviä, kotimaisia raaka-aineita metsästävä Teemu vierailee tänään lihatuottajan luona. Possun ribsit saa seurakseen kaalisalaattia uudella twistillä ja ateria huipentuu mausteiseen palsternakkakakkuun. 24Kitchen.
Karitsan paahtopaistia. Herkullista ja modernia skandinaavista ruokaa kokkaavan Teemun keittiössä on tänään pääosassa karitsa. Teemu näyttää miten sydänsalaatista saa erityisen herkullista ja miten tryffeli juhlistaa perunat. 24Kitchen.
Paahdettua punajuurta. Top Chef -voittaja Teemu Laurellin ohjelma alkaa. Teemu kokkaa ensimmäisessä jaksossa alkuruuaksi etanoita ja chorizoa, yhdistelee pääruokaan punajuurta ja passionia ja leipoo jälkiruuaksi ihanan seesamsuklaakakun. 24Kitchen.
Turskaa ja pinaattia. Teemu näyttää keittiössään miten turska paistetaan täydelliseen kypsyyteen. Menun yllättävimmässä annoksessa Teemu yhdistää etanat, speltin ja siskonmakkarat uudenlaiseen risottoon ja päivän kruunaa snickers-jälkkäri. 24Kitchen.
Uudet perunat ovat saapuneet ja niiden kanssa Teemu tarjoilee suussa sulavaa voi-kapriskastiketta. Pääruuaksi Teemu tekee lempiannoksiansa eli kuhaa munakastikkeella ja mausteista karitsanpihviä. 24Kitchen
Keittiössä on keväiset tunnelmat, kun Teemu kokkaa parsaa parmankinkun kera. Mehevän kurkkurisoton jälkeen valmistuu helppo ja herkullinen jälkiruoka suklaasta, Rocky Road. 24Kitchen