Osa 13. Parhaat palat. Viimeisessä jaksossa Donal muistelee matkojaan Italiassa sekä sarjan herkullisimpia ruokia ja ikimuistoisimpia italialaismummoja. 24Kitchen.
Osa 12. Polignano a Mare. Donal on Polignano a Maren merenrantakylässä Etelä-Italiassa. Hän laittaa Rina-mummon kanssa täytettyjä simpukoita, härkäpapusosetta ja anjovista sekä mustaa risottoa. 24Kitchen.
Osa 10. Matera. Donal on Materassa Etelä-Italiassa Addolorata-mummon luona. He maistelevat perinteistä crapiatakeittoa ja laittavat täytettyjä cannelloneja sekä viikuna-mantelikakkua. 24Kitchen.
Osa 11. Bari. Etelä-Italian Barissa Donal laittaa Nina-mummon kanssa ruokaa paikallisista merenelävistä: peruna-riisi-simpukkapataa, merellistä pastaa ja mustekala-perunasalaattia. 24Kitchen.
Osa 9. Irsina. Etelä-Italian Irsinassa Donal viettää päivän Maddalena-mummon kanssa. He laittavat suolaturskaa ja kuivattua paprikaa, capuntipastaa ja tomaattipestoa sekä fenkoli-sitruunaporchettaa. 24Kitchen.
Osa 8. Todi. Donal viettää päivän Keski-Italian Todissa keskiaikaisessa linnassa Silvana-mummon kanssa. He laittavat pestolasagnea, fasaania ja tiramisua. Donal nousee ratsaille ja tutustuu metsästyshaukkoihin. 24Kitchen.
Osa 10. Matera. Donal on Materassa Etelä-Italiassa Addolorata-mummon luona. He maistelevat perinteistä crapiatakeittoa ja laittavat täytettyjä cannelloneja sekä viikuna-mantelikakkua. 24Kitchen.
Osa 7. Trevi. Donal vierailee Umbrian Trevissä Anna-mummon luona. He laittavat täytettyä selleriä, etanoita umbrialaisittain sekä höyrytettyä kalaa vihannespedillä. 24Kitchen.
Osa 9. Irsina. Etelä-Italian Irsinassa Donal viettää päivän Maddalena-mummon kanssa. He laittavat suolaturskaa ja kuivattua paprikaa, capuntipastaa ja tomaattipestoa sekä fenkoli-sitruunaporchettaa. 24Kitchen.
Osa 5. Sant’Angelo in Colle. Donal on Toscanassa Silvana-mummon luona, jonka tyttäret pyörittävät perheen viinitilaa. Yhdessä he laittavat raviolia, lihakääryleitä ja viinissä haudutettua kanaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 8. Todi. Donal viettää päivän Keski-Italian Todissa keskiaikaisessa linnassa Silvana-mummon kanssa. He laittavat pestolasagnea, fasaania ja tiramisua. Donal nousee ratsaille ja tutustuu metsästyshaukkoihin. 24Kitchen.
Osa 7. Trevi. Donal vierailee Umbrian Trevissä Anna-mummon luona. He laittavat täytettyä selleriä, etanoita umbrialaisittain sekä höyrytettyä kalaa vihannespedillä. 24Kitchen.
Osa 5. Sant’Angelo in Colle. Donal on Toscanassa Silvana-mummon luona, jonka tyttäret pyörittävät perheen viinitilaa. Yhdessä he laittavat raviolia, lihakääryleitä ja viinissä haudutettua kanaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 1. Capena. Irlantilainen ruokakirjailija Donald Skehan on Rooman lähellä Capenassa Lina-mummon luona ja laittaa mm. herkullista paprikakanaa ja panzanellaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 3. Rieti. Rooman lähellä Rietissä Donald viettää päivän Sandra-mummon luona. He laittavat pizzicottia eli mykyjä, rapupiirasta ja kasviksilla täytettyjä ohukaisia tomaattikastikkeessa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 2. Casteldilago. Donald on Keski-Italian Casteldilagossa Anna-mummon luona. Yhdessä he laittavat herkkutattikanaa, kyyhkymuhennosta ja erilaista kalakeittoa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 1. Capena. Irlantilainen ruokakirjailija Donald Skehan on Rooman lähellä Capenassa Lina-mummon luona ja laittaa mm. herkullista paprikakanaa ja panzanellaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 13. Parhaat palat. Viimeisessä jaksossa Donal muistelee matkojaan Italiassa sekä sarjan herkullisimpia ruokia ja ikimuistoisimpia italialaismummoja. 24Kitchen.
Osa 11. Bari. Etelä-Italian Barissa Donal laittaa Nina-mummon kanssa ruokaa paikallisista merenelävistä: peruna-riisi-simpukkapataa, merellistä pastaa ja mustekala-perunasalaattia. 24Kitchen.
Osa 12. Polignano a Mare. Donal on Polignano a Maren merenrantakylässä Etelä-Italiassa. Hän laittaa Rina-mummon kanssa täytettyjä simpukoita, härkäpapusosetta ja anjovista sekä mustaa risottoa. 24Kitchen.
Osa 10. Matera. Donal on Materassa Etelä-Italiassa Addolorata-mummon luona. He maistelevat perinteistä crapiatakeittoa ja laittavat täytettyjä cannelloneja sekä viikuna-mantelikakkua. 24Kitchen.
Osa 9. Irsina. Etelä-Italian Irsinassa Donal viettää päivän Maddalena-mummon kanssa. He laittavat suolaturskaa ja kuivattua paprikaa, capuntipastaa ja tomaattipestoa sekä fenkoli-sitruunaporchettaa. 24Kitchen.
Osa 5. Sant’Angelo in Colle. Donal on Toscanassa Silvana-mummon luona, jonka tyttäret pyörittävät perheen viinitilaa. Yhdessä he laittavat raviolia, lihakääryleitä ja viinissä haudutettua kanaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 8. Todi. Donal viettää päivän Keski-Italian Todissa keskiaikaisessa linnassa Silvana-mummon kanssa. He laittavat pestolasagnea, fasaania ja tiramisua. Donal nousee ratsaille ja tutustuu metsästyshaukkoihin. 24Kitchen.
Osa 7. Trevi. Donal vierailee Umbrian Trevissä Anna-mummon luona. He laittavat täytettyä selleriä, etanoita umbrialaisittain sekä höyrytettyä kalaa vihannespedillä. 24Kitchen.
Osa 5. Sant’Angelo in Colle. Donal on Toscanassa Silvana-mummon luona, jonka tyttäret pyörittävät perheen viinitilaa. Yhdessä he laittavat raviolia, lihakääryleitä ja viinissä haudutettua kanaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 7. Trevi. Donal vierailee Umbrian Trevissä Anna-mummon luona. He laittavat täytettyä selleriä, etanoita umbrialaisittain sekä höyrytettyä kalaa vihannespedillä. 24Kitchen.
Osa 3. Rieti. Rooman lähellä Rietissä Donald viettää päivän Sandra-mummon luona. He laittavat pizzicottia eli mykyjä, rapupiirasta ja kasviksilla täytettyjä ohukaisia tomaattikastikkeessa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 2. Casteldilago. Donald on Keski-Italian Casteldilagossa Anna-mummon luona. Yhdessä he laittavat herkkutattikanaa, kyyhkymuhennosta ja erilaista kalakeittoa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 1. Capena. Irlantilainen ruokakirjailija Donald Skehan on Rooman lähellä Capenassa Lina-mummon luona ja laittaa mm. herkullista paprikakanaa ja panzanellaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 2. Casteldilago. Donald on Keski-Italian Casteldilagossa Anna-mummon luona. Yhdessä he laittavat herkkutattikanaa, kyyhkymuhennosta ja erilaista kalakeittoa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 1. Capena. Irlantilainen ruokakirjailija Donald Skehan on Rooman lähellä Capenassa Lina-mummon luona ja laittaa mm. herkullista paprikakanaa ja panzanellaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 13. Parhaat palat. Viimeisessä jaksossa Donal muistelee matkojaan Italiassa sekä sarjan herkullisimpia ruokia ja ikimuistoisimpia italialaismummoja. 24Kitchen.
Osa 11. Bari. Etelä-Italian Barissa Donal laittaa Nina-mummon kanssa ruokaa paikallisista merenelävistä: peruna-riisi-simpukkapataa, merellistä pastaa ja mustekala-perunasalaattia. 24Kitchen.
Osa 5. Sant’Angelo in Colle. Donal on Toscanassa Silvana-mummon luona, jonka tyttäret pyörittävät perheen viinitilaa. Yhdessä he laittavat raviolia, lihakääryleitä ja viinissä haudutettua kanaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
Osa 12. Polignano a Mare. Donal on Polignano a Maren merenrantakylässä Etelä-Italiassa. Hän laittaa Rina-mummon kanssa täytettyjä simpukoita, härkäpapusosetta ja anjovista sekä mustaa risottoa. 24Kitchen.
Osa 13. Parhaat palat. Viimeisessä jaksossa Donal muistelee matkojaan Italiassa sekä sarjan herkullisimpia ruokia ja ikimuistoisimpia italialaismummoja. 24Kitchen.
Osa 7. Trevi. Donal vierailee Umbrian Trevissä Anna-mummon luona. He laittavat täytettyä selleriä, etanoita umbrialaisittain sekä höyrytettyä kalaa vihannespedillä. 24Kitchen.
Osa 11. Bari. Etelä-Italian Barissa Donal laittaa Nina-mummon kanssa ruokaa paikallisista merenelävistä: peruna-riisi-simpukkapataa, merellistä pastaa ja mustekala-perunasalaattia. 24Kitchen.
Osa 11. Bari. Etelä-Italian Barissa Donal laittaa Nina-mummon kanssa ruokaa paikallisista merenelävistä: peruna-riisi-simpukkapataa, merellistä pastaa ja mustekala-perunasalaattia. 24Kitchen.
Osa 12. Polignano a Mare. Donal on Polignano a Maren merenrantakylässä Etelä-Italiassa. Hän laittaa Rina-mummon kanssa täytettyjä simpukoita, härkäpapusosetta ja anjovista sekä mustaa risottoa. 24Kitchen.