HoroskooppiSanakirjaViihdeReseptitBlogitTietovisatVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot sunnuntaina 12.5.2024

Näytä tiivistettynä

ShortcomingsU

su 12.05. klo 04.00 - 05.32 1h 32 minV film premiere

Elokuvaohjaajuudesta haaveileva Ben asuu Berkeleyssä tyttöystävänsä Mikon kanssa. Päästessään päivätyöstään elokuvateatteria hoitamasta hän käyttää aikaansa katselemalla saavuttamattomia vaaleaverikköjä ja Criterion-dvd-levyjään. Kun Miko muuttaa New Yorkiin harjoittelupaikan takia, yksikseen jäänyt Ben joutuu miettimään tulevaisuuttaan. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Ole niin kiltti, älä rakasta häntä

su 12.05. klo 06.00 - 07.44 1h 44 minV film premiere

Jennifer elää ylellistä elämää rikkaan ja vaikutusvaltaisen miehensä Laurencen kanssa. Epäonnisen tapahtuman seurauksena hän menettää muistinsa ja joutuu kamppailemaan löytääkseen identiteettinsä, kunnes löytää kaihoisia rakkauskirjeitä piilotettuna kotiinsa. Intohimoinen teksti paljastaa luvattoman rakkaussuhteen, joka hänellä on ollut ulkomaankirjeenvaihtajan Anthony O’Haren kanssa, ja auttaa hänet lopulta löytämään todellisen itsensä. Ellie, huipputerävä journalisti nykypäivän Lontoossa, löytää Jenniferin menneen aikakauden rakkauskirjeet ja lumoutuu niistä täysin. Arkistonhoitaja Roryn avulla hän ryhtyy asettelemaan tarinan palasia kohdalleen aloittaen matkan, joka kietoo naisten elämät toisiinsa pysyvästi. Ranskalainen draama vuodelta 2021.

QueenpinsU

su 12.05. klo 08.00 - 09.45 1h 45 minV film premiere

Tositarinan inspiroima Queenpins on hulvaton komedia tylsistyneestä ja turhautuneesta esikaupungissa asuvasta kotiäiti Conniesta (Kristen Bell) ja hänen parhaasta kaveristaan vloggaaja JoJosta (Kirby Howell-Baptiste), jotka muuttavat harrastuksen miljoonien arvoiseksi väärennettyjen kuponkien bisnekseksi. Amerikkalainen komedia vuodelta 2021.

Ystäväni krokotiiliU

su 12.05. klo 10.00 - 11.41 1h 41 minV film premiere

Kun Primmit muuttavat New York Cityyn, Josh-pojalla on vaikeuksia sopeutua uuteen kouluun ja löytää uusia ystäviä. Kaikki muuttuu, kun hän tapaa uuden kotinsa ullakolla asuvan Lylen, laulavan krokotiilin, joka rakastaa kylpyjä, kaviaaria ja hyvää musiikkia. Kaksikko ystävystyy nopeasti, mutta kun ilkeä naapuri, herra Grumps, uhkaa Lyleä, Primmien täytyy lyöttäytyä yhteen Lylen karismaattisen omistajan Hector P. Valentin kanssa ja osoittaa maailmalle, että perheen voi löytää mitä odottamattomimmista paikoista, ja ettei suuressa laulavassa krokotiilissa, jolla on kokoaan suurempi persoonallisuus, ole mitään väärää. Amerikkalainen seikkailuelokuva vuodelta 2022.

Harold Fryn toiveikas taivalU

su 12.05. klo 12.00 - 13.43 1h 43 minV film premiere

Harold Fryn toiveikas taival ei ole tavallinen sankaritarina. Harold on huomaamaton mies, joka on epäonnistunut elämässään kaikessa tärkeässä: aviomiehenä, isänä ja ystävänä. Nyt reilusti yli 60-vuotiaana Harold kuitenkin yllättää niin itsensä, vaimonsa, kuin kaikki muutkin. Kun Harold kuulee vanhan ystävänsä olevan saattohoidossa, hän tahtoo lähettää tälle surunvalittelunsa. Postiin käveltyään Haroldista kuitenkin tuntuu, ettei kirje ole tarpeeksi. Hetken mielijohteesta Harold lähtee jalan matkaan ystävänsä luo, ja pian matka koko maan halki tekee hänet tunnetuksi ympäri Englannin. Harold toivoo pelastavansa matkanteolla ystävänsä, mutta löytää samalla myös tien takaisin itseensä, ja lopulta kotiin. Harold Fryn toiveikas taival on koskettava kertomus itsensä löytämisestä, anteeksiannosta ja hetkeen tarttumisesta. Hettie McDonaldin (Normal People) elokuvan nimiroolissa nähdään Oscar-palkittu Jim Broadbent yhdessä ylistetyn Penelope Wiltonin (Downton Abbey) kanssa. Elokuva pohjautuu Rachel Joycen bestselleriin. Brittiläinen draama vuodelta 2023.

Ghostbusters: Afterlife

su 12.05. klo 14.00 - 15.58 1h 58 minV film premiere

Ohjaaja Jason Reitmanilta ja tuottaja Ivan Reitmanilta tulee seuraava osa alkuperäiseen Ghostbusters-sarjaan. Elokuvassa Ghostbusters: Afterlife yksihuoltajaäiti kahden lapsensa kanssa saapuu pikkukaupunkiin ja alkaa huomata yhteyden alkuperäisiin ghostbusterseihin ja isoisänsä jättämään salaiseen perintöön. Käsikirjoittajina Gil Kenan ja Jason Reitman. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

Are You There God? It's Me, Margaret.

su 12.05. klo 16.05 - 17.47 1h 42 minV film premiere

Tämä ajaton aikuistumistarina, jota tähdittävät Rachel McAdams, Kathy Bates ja Abby Ryder Fortson Margaretin roolissa, on kestänyt aikaa ja puhutellut useita sukupolvia. 11-vuotias Margaret muuttaa uuteen kaupunkiin ja alkaa pohtia elämää, ystävyyttä ja nuoruutta. Hän tukeutuu äitiinsä (McAdams), joka tarjoaa rakkautta ja tukea mutta joka etsii itsekin jalansijaa uudessa paikassa, ja isoäitiinsä Sylvia (Bates), joka alkaa oppia löytämään onnea uudessa elämänvaiheessa. Kaikille kolmelle identiteetti ja oma paikka maailmassa ja se, mikä antaa elämälle merkityksen, ovat tärkeitä teemoja ja lähentävät heitä entisestään. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Maybe I Do

su 12.05. klo 18.00 - 19.30 1h 30 minV film premiere

Michellen ja Allenin parisuhde alkaa olla valmiina ottamaan harppauksen seuraavalle tasolle eli kohti avioliittoa. He päättävät järjestää perheillallisen, jonne kutsutaan molempien vanhemmat tutustumaan toisiinsa. Kaikkien yllätykseksi selviää, että vanhemmat tuntevatkin toisensa jo entuudestaan varsin hyvin. Tulevan avioliiton arvo joutuu todelliseen punnitukseen, kun kaoottinen ilta pääsee vauhtiin ja kiusallisimmatkin salaisuudet nostetaan pöydälle. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

Ole niin kiltti, älä rakasta häntäU

su 12.05. klo 20.00 - 21.44 1h 44 minV film premiere

Jennifer elää ylellistä elämää rikkaan ja vaikutusvaltaisen miehensä Laurencen kanssa. Epäonnisen tapahtuman seurauksena hän menettää muistinsa ja joutuu kamppailemaan löytääkseen identiteettinsä, kunnes löytää kaihoisia rakkauskirjeitä piilotettuna kotiinsa. Intohimoinen teksti paljastaa luvattoman rakkaussuhteen, joka hänellä on ollut ulkomaankirjeenvaihtajan Anthony O’Haren kanssa, ja auttaa hänet lopulta löytämään todellisen itsensä. Ellie, huipputerävä journalisti nykypäivän Lontoossa, löytää Jenniferin menneen aikakauden rakkauskirjeet ja lumoutuu niistä täysin. Arkistonhoitaja Roryn avulla hän ryhtyy asettelemaan tarinan palasia kohdalleen aloittaen matkan, joka kietoo naisten elämät toisiinsa pysyvästi. Ranskalainen draama vuodelta 2021.

Fall

su 12.05. klo 22.00 - 23.42 1h 42 minV film premiere

Parhaille ystäville Beckylle ja Hunterille elämässä on kyse pelkojen voittamisesta ja rajojen rikkomisesta. Mutta kun he kiipeävät 600 metriä korkeaan hylättyyn radiotorniin syrjäseudulla, he huomaavat jääneensä loukkuun. Beckyn ja Hunterin on käytettävä kaikkia kiipeilytaitojaan, kun he aloittavat eloonjäämiskamppailunsa haastavissa olosuhteissa vailla tarvikkeita päätähuimaavissa korkeuksissa. Adrenaliinintäyteistä trilleriä tähdittää muun muassa Jeffrey Dean Morgan. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

97 MinutesU

ma 13.05. klo 00.00 - 01.29 1h 29 minV film premiere

Kaapattu 767 putoaa maahan 97 minuutin päästä, kun sen polttoaine loppuu. Vastoin NSA:n varajohtaja Toyinin tahtoa johtaja Hawkins valmistautuu antamaan alasampumiskäskyn ennen kuin kone aiheuttaa katastrofaalista vahinkoa maassa, ja näin viattomien matkustajien kohtalo jää terroristisoluun soluttautuneen Interpol-agentin Alexin käsiin. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2023.

Insidious: The Red Door

ma 13.05. klo 02.00 - 03.42 1h 42 minV film premiere

Elokuvassa Insidious: The Red Door tämän kauhusarjan alkuperäinen näyttelijäkaarti palaa Lambertin perheen kammottavan tarinan päätösosassa, ja mukana ovat Patrick Wilson (myös debyyttiohjaajana), Ty Simpkins, Rose Byrne sekä Andrew Astor. Saattaakseen demoninsa ikilepoon Joshin ja collegeikäisen Daltonin on mentävä syvemmälle The Furtheriin kuin koskaan ennen ja kohdattava perheensä synkkä menneisyys ja joukko uusia ja vielä karmivampia punaisen oven takana vaanivia kauhuja. Amerikkalainen kauhuelokuva vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kova laki: Erikoisyksikkö, Lemmen viemää, NCIS Rikostutkijat, Rillit huurussa, Poliisikoira Rex, Taivaan tulet, Murha Hangossa, Vain elämää: Saapuminen Satulinnaan, Tehtaantyttöjen murhat, Suunnistuksen MC: Knock-Out sprint

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity