SanakirjaHoroskooppiBlogitTietovisatReseptitVaihtoautotViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT Barn ohjelmatiedot tiistaina 23.4.2024

Näytä tiivistettynä

Agenterna

ti 23.04. klo 05.00 - 05.30 30 minSVT Barn

Agenterna
Krimsta City ligger i mörker och Agenterna måste få tillbaka elen snabbt, annars kommer det att få katastrofala konsekvenser. Men det är inte ett vanligt strömavbrott som drabbat stan och i mörkret gömmer sig faror som hotar både KSSA och hela Krimsta Citys säkerhet. Krimsta City är en hård värld. Stadens brottslingar har tagit över gatorna och ingen går säker. Därför har Agent V, på den topphemliga agentbyrån KSSA, begärt förstärkning. Tolv barn, som arbetar i grupper om tre, har kallats in för att hjälpa honom att lösa de svåraste och mest känsliga fallen i stan. Sverige 2024.

Killar

ti 23.04. klo 05.30 - 05.35 5 minSVT Barn

Killar
När Viggos storasyster får besök vill hon inte längre leka med honom. Vi fortsätter att följa kompisarna i Killar. Det handlar om vänskap, skolan, syskon och föräldrar. Hur lämnar man tillbaka något man tagit från en kompis? Och kommer Jack sluta gama någon gång? Sverige 2024.

Sommarskuggan

ti 23.04. klo 05.35 - 06.00 25 minSVT Barn

Sommarskuggan
Sommarskuggan har försvunnit och verkar vara på bushumör. Chefen får ett hotfullt meddelande från en okänd avsändare. Med Iris Cherol Palioura, Vilhelm Widjer, Jonas Karlström Hay, Angelika Prick, Malin Olsson, Adrian Alebo Andersson, Kurt Löf, Gunnar Södergren, Jakob Fundberg m.fl. Kapten Doris har hittat en ny skuggdräkt i Skuggornas dal, Guldskuggan, och hoppas på att hon är den utvalda. Men dräkten försvinner och Sommarskuggan har börjat röra sig på SVT Barn. Sommarlovsgänget gör allt för att få tillbaka dräkten och samtidigt stoppa Sommarskuggans bus. Sverige 2024.

I drömmarnas trädgård

ti 23.04. klo 06.00 - 06.25 25 minSVT Barn

I drömmarnas trädgård
BBC-serie för de allra minsta. Igglepiggles filt i Makka Pakkas dike. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Drömmarnas trädgård är en varm och kärleksfull värld där en komisk blandning av leksaker har sina hem. De lever tillsammans i harmoni och tar hand om om varandra på alla sätt och vis. Storbritannien 2007.

Lilla prinsessanU

ti 23.04. klo 06.25 - 06.40 15 minSVT Barn

Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Lilla Prinsessan är en nyfiken prinsessa. Om hon inte får som hon vill blir hon arg. Storbritannien 2007.

De modiga jössarna

ti 23.04. klo 06.40 - 06.45 5 minSVT Barn

De modiga jössarna
Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner. De modiga små jössarna Popo och Pom är på äventyr i världen tillsammans med pappa, mamma och fyra småsyskon. På varje plats de stannar möter de djurbarn, blir vänner och leker nya lekar. Ukraina/Mexiko/Spanien 2021.

Sara och Kvack

ti 23.04. klo 06.45 - 06.55 10 minSVT Barn

Sara och Kvack
Parkpoesi. Parkpoesi. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Saras bästa kompis är en and som följer henne överallt. Duon går tillsammans till affären, till Halsdukstanten och på tivoli. Vännerna får också plantera frön, flyga drake och delta i en skattjakt. Den prisbelönta, brittiska animerade serien sporrar barnen att använda fantasi och att lösa problem. Storbritannien 2014.

Hej Jycke

ti 23.04. klo 06.55 - 07.00 5 minSVT Barn

Hej Jycke
Sångmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Den stora, vänliga hunden Taavi är värd i en klubb dit Ekorrarna, det vill säga Heikki (krokodil), Roni (flodhäst), Noora (mus), Petra (bläckfisk) och Tatu (noshörning) gärna går. I Taavis klubb klarar man upp svåra situationer, hjälper och får utmärkelsetecken. Dagen slutar med en gruppkram. Den högklassiga animerade serien Hej, Taavi, är speciellt lämplig för de minsta i familjen. Storbritannien 2018.

Greta Gris

ti 23.04. klo 07.00 - 07.05 5 minSVT Barn

Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Träffa den oemotståndliga Greta Gris och hennes fnissande, grymtande fantastiska familj på deras vilda lek genom livet. Hennes äventyr slutar alltid lyckligt med grymt(!) höga skratt Storbritannien/Ryska federationen 2021.

Regnbågsstadens hjälte

ti 23.04. klo 07.05 - 07.15 10 minSVT Barn

Regnbågsstadens hjälte
Brevbärarförvirring. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. "Tack, Sanni, för att du hjälper igen!" När hjärtat i bröstet på Sannis kära nalle Soko börjar lysa är det ett tecken på att man behöver hjälp i Regnbågsby. Alltså förflyttar de sig till platsen där Sannis alla leksaker lever: sjörövarflickan Hille, haren Blixt, Herr Sengångare, Prinsessan Kicki och många andra. Sannis rådslagenhet och redskapen i resväskan hjälper invånarna i Regnbågsby i många problem. "Den som löser problemen är bäst av alla!" Kanada/Sydkorea/Mexiko/Spanien 2015.

Charlie och LolaU

ti 23.04. klo 07.15 - 07.30 15 minSVT Barn

Charlie och Lola
Charlie är sju år och hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Tecknad småbarnsserie från BBC där de svenska rösterna görs av Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig. Storbritannien/Spanien 2004.

Familjen Robertsson

ti 23.04. klo 07.30 - 07.40 10 minSVT Barn

Familjen Robertsson
Tvillingarna Bim och Tom Robertsson älskar att leka och fantasin får extra fart tillsammans med lillebror Kippe och hunden Floppis. Tvillingarna Bim och Tom Robertsson älskar att leka och fantasin får extra fart tillsammans med lillebror Kippe och hunden Floppis. Storbritannien 2023.

Heja! Heja! Billy Bilsson

ti 23.04. klo 07.40 - 07.45 5 minSVT Barn

Heja! Heja! Billy Bilsson
Häng med Billy och lillasyster Chrissy på äventyr i Stötfångarstad. Häng med Billy och lillasyster Chrissy på äventyr i Stötfångarstad. USA 2022.

Petronix

ti 23.04. klo 07.45 - 08.00 15 minSVT Barn

Petronix
Varhelst skurkar försöker stjäla åt sig ett djur någonstans i världen finns våra fyra superhjältar med högteknologiska hjälpredor där för att rädda dem! Varhelst skurkar försöker stjäla åt sig ett djur någonstans i världen finns våra fyra superhjältar med högteknologiska hjälpredor där för att rädda dem! Frankrike/Monaco 2022.

Vegetasaurier

ti 23.04. klo 08.00 - 08.05 5 minSVT Barn

Vegetasaurier
Följ med till forntiden, när Vegetasaurierna dominerade världen! Kompisarna Ingefära, Mynta, Skott och Wasabi lever i en frodig och grön dal, vars invånare är vegesaurier! Vad allt upplever de när de leker i sin hemdal och stöter på dess olika slags invånare. Australien 2023.

Fåret Shaun

ti 23.04. klo 08.05 - 08.10 5 minSVT Barn

Fåret Shaun
Leranimerad humorserie. Allting går att sälja. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Allting går att sälja. När bonden inte ser på blir alla fåren och fårhunden Blitzer sina riktiga jag. Fåret Shaun är flockens ledare och de andra fåren hänger alltid med på hans påhitt. Finland/Tyskland/Storbritannien 2009.

Greta Gris

ti 23.04. klo 08.10 - 08.15 5 minSVT Barn

Greta Gris
Skuggor. Tecknad serie från England. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Träffa den oemotståndliga Greta Gris och hennes fnissande, grymtande fantastiska familj på deras vilda lek genom livet. Hennes äventyr slutar alltid lyckligt med grymt(!) höga skratt Storbritannien/Ryska federationen 2010.

Djuren på Djuris

ti 23.04. klo 08.15 - 08.25 10 minSVT Barn

Djuren på Djuris
Pax den är min. Både Satsumas och Fiolin vill ha lyckoklossen. Hur ska de göra nu? De försöker turas om och komma överens men det är ganska svårt. I en glänta i skogen ligger förskolan Djuris. Här går kompisarna Ull, Satsumas, Flöjt och Fiolin. De har mycket roligt tillsammans - men vänskap kan också vara svårt. Sverige/Norge 2020.

Bibz och djuren

ti 23.04. klo 08.25 - 08.30 5 minSVT Barn

Bibz och djuren
Torsken. Bibz tar sig ner i havet för att få veta mer om torskens liv. Hur jagar den och vem jagar torsken? Tillsammans med Bibz möter du 12 olika djur. Djur som lever i skogen, i havet eller på fjället. Bibz är nyfiken och vill veta allt om djuren som dyker upp när han är på upptäcktsfärd i naturen. Sverige 2023.

Mumfie

ti 23.04. klo 08.30 - 08.40 10 minSVT Barn

Mumfie
Elefanten Mumfie bor på en liten ö där det alltid är nära till vänner och äventyr. Elefanten Mumfie bor på en liten ö där det alltid är nära till vänner och äventyr. Storbritannien/Frankrike/Italien/Tyskland 2022.

Smurfarna

ti 23.04. klo 08.40 - 08.50 10 minSVT Barn

Smurfarna
De små, blå smurfarna drar ut på äventyr och tillsammans försöker de lura den elake Gargamel. Smurfarna återvänder till rutan - smurfigare än någonsin! Följ med de älskade blå karaktärerna på HELT NYA äventyr. Belgien/USA/Frankrike/Tyskland 2022.

Pyjamashjältarna

ti 23.04. klo 08.50 - 09.05 15 minSVT Barn

Pyjamashjältarna
Månförstöraren. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Storbritannien/Frankrike/Kanada 2020.

Oktonauterna

ti 23.04. klo 09.05 - 09.15 10 minSVT Barn

Oktonauterna
Animerat undervattensäventyr. Manetblomningen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Storbritannien/Irland/USA/Indien 2010.

Paddingtons äventyr

ti 23.04. klo 09.15 - 09.25 10 minSVT Barn

Paddingtons äventyr
Paddington leker kurragömma. Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Paddingtons äventyr är en ny version av en bekant björn. Det är en varm och inspirerande serie om att vara nyfiken, vara snäll mot andra, och att vara en del av en kärleksfull familj. Storbritannien/Frankrike 2020.

Biet Maya

ti 23.04. klo 09.25 - 09.40 15 minSVT Barn

Biet Maya
Förvandlingsnumret. Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy. Belgien/Frankrike/Tyskland 2012.

Karl, den pyttelilla riddaren

ti 23.04. klo 09.40 - 09.50 10 minSVT Barn

Karl, den pyttelilla riddaren
Även den som är väldigt liten kan utföra stordåd! Karl är den pyttelilla riddaren. Även den som är väldigt liten kan utföra stordåd! Frankrike 2022.

Lilla prinsessanU

ti 23.04. klo 09.50 - 10.00 10 minSVT Barn

Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Lilla Prinsessan är en nyfiken prinsessa. Om hon inte får som hon vill blir hon arg. Storbritannien 2007.

Stumpan

ti 23.04. klo 10.00 - 10.10 10 minSVT Barn

Stumpan
Hund-doktorn Tilde. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Påhittiga och energiska Stumpan får till stånd många förvirrande och roliga situationer. Tillsammans med sin hund Raksu samt vännerna Atte, Suvi, Eevi och Leevi planerar och förverkligar hon saker, som inte alltid går enligt planerna. Med Stumpans pekplatta kan man också göra allt möjligt nyttigt och skojigt. Men pekplattan ersätter inte saker, som Stumpan och hennes vänner får uppleva. USA/Kanada 2015.

Safirdrakens krafter

ti 23.04. klo 10.10 - 10.20 10 minSVT Barn

Safirdrakens krafter
Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn. Storbritannien/USA 2018.

Heidi

ti 23.04. klo 10.20 - 10.45 25 minSVT Barn

Heidi
På de gröna ängarna högt upp bland silverbergen går Heidis och farfars liv sin gilla gång - med både gamla och nya bekantskaper. Denna gång: Birgits hemlighet. Välkommen tillbaka till de gröna ängarna högt upp bland silverbergen, där Heidis och farfars liv går sin gilla gång - med både gamla och nya bekantskaper. Tyskland/Australien/Frankrike 2015.

Cleo löser fallet

ti 23.04. klo 10.45 - 11.05 20 minSVT Barn

Cleo löser fallet
Hamstersyskonen Cleo och Ossy driver en detektivbyrå under Bernards djuraffär mitt i London. Scotland Yards detektiv McFlare är en trogen kund och tillsammans löser de riktigt kluriga fall. Detta avsnitt: Vildkatten vid Themsen. Hamstersyskonen Cleo och Ossy driver en detektivbyrå under Bernards djuraffär mitt i London. Scotland Yards detektiv McFlare är en trogen kund och tillsammans löser de riktigt kluriga fall. Frankrike 2023.

Djupet

ti 23.04. klo 11.05 - 11.30 25 minSVT Barn

Djupet
Förrädiska vatten. Ombord på ubåten Aronnax fortsätter familjen Nekton att värna om haven och dess invånare. Antes tid går dock mest åt till att försöka tyda Ephemychrons alla symboler. Kan de visa vägen till det försvunna Lemurien? Säsong 2. Havet är djupt och fullt av hemligheter. Familjen Nekton bor på ubåten Arronax, de älskar äventyr och vill utforska alla dessa hemligheter. På vägen stöter de på fantastiska undervattensvarelser. Australien/USA/Kanada 2016.

Vilse i Oz

ti 23.04. klo 11.30 - 11.50 20 minSVT Barn

Vilse i Oz
Kapitel 26: Vi talar spegel. Vännerna hittar på ett sätt att få nomkungens skärp från generalen. Samarbete leder till det spännande äventyrets slut. Eller är det bara en början? 12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem. USA/Kanada/Storbritannien 2020.

Grizzy och lämlarna

ti 23.04. klo 11.50 - 12.05 15 minSVT Barn

Grizzy och lämlarna
Björnen Grizzy bor i en skogvaktarstuga där han mot sin vilja måste samsas med en stor lämmelfamilj. Detta avsnitt: Appar. Han är stor som en björn, stark som en björn och smart som en björn. Inga andra djur vågar utmana honom. Förutom lämlarna, den mest oförargliga och larviga däggdjursfamiljen! Frankrike 2022.

Livet på bottenU

ti 23.04. klo 12.05 - 12.10 5 minSVT Barn

Livet på botten
Hur ter sig livet för en guldfisk? Går det att rymma, få coolare föräldrar eller kanske bara en gnutta uppmärksamhet? Luxemburg/Frankrike 2023.

Space NovaU

ti 23.04. klo 12.10 - 12.35 25 minSVT Barn

Space Nova
Det är år 2162 och rymdäventyren för tvillingarna Adelaide och Sid Nova är precis på väg att börja, på riktigt! Det är år 2162 och rymdäventyren för tvillingarna Adelaide och Sid Nova är precis på väg att börja, på riktigt! Australien/Norge/Malaysia 2020.

Gigantosaurus

ti 23.04. klo 12.35 - 12.45 10 minSVT Barn

Gigantosaurus
Torkan. Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus. Fyra unga dinosaurievänner utforskar mysteriet om Gigantosaurus, den största och häftigaste dinosaurien av alla, allt eftersom de möter deras rädslor och arbetar tillsammans för att lösa problem. Frankrike/Monaco/Italien/USA 2020.

Andys dinosaurieäventyr

ti 23.04. klo 12.45 - 13.00 15 minSVT Barn

Andys dinosaurieäventyr
Placerias och den röda leran. Andy och Harriet jobbar med dinosaurieavdelningen på Naturhistoriska museet. Vad Harriet inte vet är att Andy hittat en tidsmaskin på museet som gör att han kan träffa dinosaurier på riktigt!. Andy och Harriet jobbar med dinosaurieavdelningen på Naturhistoriska museet. Vad Harriet inte vet är att Andy hittat en tidsmaskin på museet som gör att han kan träffa dinosaurier på riktigt! Storbritannien 2013.

Vad händer med återvinningen? - meänkieli

ti 23.04. klo 13.00 - 13.05 5 minSVT Barn

Vad händer med återvinningen? - meänkieli
Metallskrot är saker av metall som man inte kan lämna i återvinningen för metallförpackningar. Metall kan man smälta ner och använda igen, hur många gånger som helst, och då sparar man väldigt mycket energi jämfört med att göra ny metall. Mjölkkartonger, metallskrot och gamla syltburkar - vart tar de vägen? Sverige 2021.

Så funkar Sverige - meänkieli

ti 23.04. klo 13.05 - 13.10 5 minSVT Barn

Så funkar Sverige - meänkieli
Demokrati. I Sverige får vi säga vad vi vill så länge vi inte kränker någon. Och alla får vara med och bestämma. Det kallas demokrati. Det är inte demokrati överallt i världen och det har inte alltid varit det i Sverige. En programserie om våra demokratiska rättigheter och skyldigheter. Sverige 2019.

Snipp snapp snut

ti 23.04. klo 13.10 - 13.15 5 minSVT Barn

Snipp snapp snut
I en fantasivärld bor de busiga kompisarna Snipp, Snapp och Snut. De lever ett härligt liv bland träd fulla med bullar och ballonger.Men där bor även de fyrkantiga Tråkmånsarna, som vill förbjuda allt som är kul. Snipp, Snapp och Snut plockar glassar, kakor och ballonger från träden, konstruerar saker av ting de hittar och ställs inför små problem som de löser genom klurighet och tur. Sverige 2019.

Monsterbarnvakterna

ti 23.04. klo 13.15 - 13.25 10 minSVT Barn

Monsterbarnvakterna
Mormor tar priset. Häng med kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!. Enni och Roy är bästa vänner och stans bästa monsterbarnvakter. Enni är en påhittig och livlig liten flicka i vars hemstad det bor all slags monster. Hennes bästa vän är ett stort, gult och lurvigt monster. Roy är en kärvänlig tok som sköter små monster tillsammans med Enni. I varje avsnitt får den här godlynta duon ett nytt barnvaktsuppdrag som även bjuder på besvärliga situationer. Duon lär också ut lämpliga sätt att behärska känslor. Serien är avsedd för 4 - 6-åringar. Kanada/USA 2018.

De modiga jössarna

ti 23.04. klo 13.25 - 13.35 10 minSVT Barn

De modiga jössarna
Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner. De modiga små jössarna Popo och Pom är på äventyr i världen tillsammans med pappa, mamma och fyra småsyskon. På varje plats de stannar möter de djurbarn, blir vänner och leker nya lekar. Ukraina/Mexiko/Spanien 2022.

Ellinor undrar så

ti 23.04. klo 13.35 - 14.00 25 minSVT Barn

Ellinor undrar så
Synas utan att upptäckas / Uggle-flickan. Vad händer med alla löv i skogen, varför har fåglar fjädrar? Nyfikna kaninen Ellinor går på upptäcksfärd med sina vänner Ari och Olivia för att hitta svaren. Vad händer med alla löv i skogen, varför har fåglar fjädrar? Nyfikna kaninen Ellinor går på upptäcksfärd med sina vänner Ari och Olivia för att hitta svaren. USA/Kanada 2019.

Andys förhistoriska äventyr

ti 23.04. klo 14.00 - 14.15 15 minSVT Barn

Andys förhistoriska äventyr
Leptictidium och fikonet. Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter. Andy arbetar på ett museum tillsammans med experten Hatty och reser tillbaka i tiden. På olika sätt får vi lära oss massor om historia och vetenskap. Storbritannien 2016.

Andys akvatiska äventyr

ti 23.04. klo 14.15 - 14.30 15 minSVT Barn

Andys akvatiska äventyr
Andy och Teja är tillbaka för att ge er nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten! Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur! Andy och Teja är tillbaka för att ge er nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten! Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur! Storbritannien 2021.

Röret - finska

ti 23.04. klo 14.30 - 14.35 5 minSVT Barn

Röret - finska
Varför finns det inga dinosaurier längre? Hur var det att leva som dinosaurie på jorden och hur dog de? Det undrar Greta och Tamara när de skickar ner Sylvester i röret för att möta en Tyrannosaurus rex. Sverige 2024.

Röret - finska

ti 23.04. klo 14.35 - 14.40 5 minSVT Barn

Röret - finska
Vart tar bajset vägen när man spolar i toaletten? Toaletten är en spännande uppfinning men vad händer egentligen när bajset spolas ner i avloppet? Det undrar Greta och Tamara när de ber Sylvester hoppa ner i röret och likt en bajskorv åka på ett spännande äventyr. Sverige 2024.

Röret - finska

ti 23.04. klo 14.40 - 14.45 5 minSVT Barn

Röret - finska
Med våra öron kan vi lyssna på olika ljud, men hur kan egentligen öron höra? Det undrar Greta och Tamara när de ber Sylvester hoppa ner i röret för att landa inuti ett öra. Sverige 2024.

Super-duper-asgrymt!

ti 23.04. klo 14.45 - 14.55 10 minSVT Barn

Super-duper-asgrymt!
Grattis! Här får du en get!. Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!. Två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! USA 2018.

Ranchen

ti 23.04. klo 14.55 - 15.20 25 minSVT Barn

Ranchen
Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur. Lenas förmåga som hästlyssnare kommer väl till pass när hon hittar en vanvårdad hingst. Men det måste gå ett år och en dag innan den kan bli hennes. Lena, Angelo, Hugo och Anais älskar att rida. När Lenas en natt räddar en ung hingst, Mistral, från slakt bestämmer hon sig för att ta hand honom. Frankrike/Tyskland 2012.

Som en gnista

ti 23.04. klo 15.20 - 15.45 25 minSVT Barn

Som en gnista
För Adeline Darrows börjar terminen tufft. Årets första tema är forna tiders häxjakt i hennes lilla by Juniper och Addie blir besatt av att ge dessa missförstådda människor upprättelse. De var bara annorlunda, precis som hon. Addie är autistisk och långt ifrån alla har förståelse för hur det livet kan te sig. För Adeline Darrows börjar terminen tufft. Årets första tema är forna tiders häxjakt i hennes lilla by Juniper och Addie blir besatt av att ge dessa missförstådda människor upprättelse. De var bara annorlunda, precis som hon. Addie är autisitisk och långt ifrån alla har förståelse för hur det livet kan te sig. Storbritannien/Kanada 2023.

De magiska tingens byrå

ti 23.04. klo 15.45 - 16.10 25 minSVT Barn

De magiska tingens byrå
Komediserie från Australien. I sagornas värld. Kyra, en vanlig tonårstjej upptäcker att hon har fått magiska krafter och inser att det inte bara är hon som har det. När den vanliga tonårstjejen Kyra hamnar mitt i en magisk kamp mellan en alv och en fe upptäcker hon en hemlig värld fylld med magi, vilket förändrar hennes liv för alltid! Australien/Tyskland 2018.

Backstage

ti 23.04. klo 16.10 - 16.30 20 minSVT Barn

Backstage
Kontroll. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnär och allehanda kreativa yrken. Kanada 2016.

Elefantprinsessan

ti 23.04. klo 16.30 - 16.55 25 minSVT Barn

Elefantprinsessan
Australisk serie från 2008. Tonårsflickan Alex går i skolan och spelar i en orkester. När hon fyller 16 möter hon indiern Kuru och hans elefant. Han säger att hon är en prinsessa och direkt arvtagare till landet Manjipur. Ska hon bestämma sig för att bli drottning där eller att stanna i Melbourne? Svenska röster: Josephine Bornebusch, Gabriel Odenhammar, Anna Sahlin, Julia Dufvenius m.fl. Tonårsflickan Alex går i skolan och spelar i en orkester. När hon fyller 16 möter hon indiern Kuru och hans elefant. Han säger att hon är en prinsessa och direkt arvtagare till landet Manjipur. Australien 2008.

Big Top Academy

ti 23.04. klo 16.55 - 17.15 20 minSVT Barn

Big Top Academy
Sånt vänner gör. Trots det som hänt hans pappa drömmer Nicholas om ett äkta cirkusliv. På den prestigefyllda cirkusskolan Big Top Academy känner han sig både välkommen och motarbetad. Har han det som krävs? Vet de nåt om hans pappa? Mellan akrobatikpass, jonglering och uppträdanden hjälper Phoenix sin vän Nicholas lära sig mer om sin pappa. Denna gång: Sånt vänner gör. På cirkusskolan Big Top Academy hade de unga akrobaterna siktet högt, men ingen hade kunnat föreställa sig att läsåret också skulle innehålla att lösa mysterier! USA/Storbritannien/Kanada 2021.

GlödU

ti 23.04. klo 17.15 - 17.25 10 minSVT Barn

Glöd
Kims mamma och Jennys pappa har blivit kära i varandra. Inte nog med att Kim och Jenny går i samma klass, nu ska de bo ihop också! Det här är inte precis vad Kim hade tänkt sig. Norge 2023.

Gula yetinU

ti 23.04. klo 17.25 - 17.40 15 minSVT Barn

Gula yetin
Kan det bli knasigare än att flytta till en helt ny stad där det alltid är vinter och det dessutom finns en gul yeti? Jodå - mycket knasigare! 12-åriga surfarkillen Osmo och hans pappa flyttar från en sandstrand långt upp i norr, till den kalla och märkliga staden Tuiskula. I Tuiskula snöar det året om och monster är absolut förbjudna där. Osmo och hans käcka kusin Rosa knyter ett speciellt vänskapsband med en jättestor gul snöman, Gustav. I serien träffar vi också konstiga Tuiskulabor, som påminner om oss finländare på många sätt, och som lever enligt sina egendomliga regler och följer sina ännu egendomligare traditioner. Finland/Kanada/Storbritannien/Danmark/Frankrike/Norge/Sverige 2023.

Furiki rullarU

ti 23.04. klo 17.40 - 17.50 10 minSVT Barn

Furiki rullar
Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar. Furiki Rullar är en tecknad komediserie där vi följer André som försöker bli en höjdarförare i den moderna världen. André är en hyperaktiv, ung sengångare med en massa energi. Han är den första i sin art att ens lämna sitt träd. Och han tänker göra mer än så. Han vill borsta av småstadsdammet och se världen. Men först av allt måste han klara uppkörningen. Frankrike 2020.

Grizzy och lämlarna

ti 23.04. klo 17.50 - 18.00 10 minSVT Barn

Grizzy och lämlarna
Kung Fu-lämlar. Kung Fu-lämlar. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé. Han är stor som en björn, stark som en björn och smart som en björn. Inga andra djur vågar utmana honom. Förutom lämlarna, den mest oförargliga och larviga däggdjursfamiljen! Frankrike/Kanada 2018.

Ett fall för KLURO

ti 23.04. klo 18.00 - 18.10 10 minSVT Barn

Ett fall för KLURO
Tillbaka till det förflutna. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem. KLURO får mer och mer att göra och det är verkligen dags att tänka nytt. Stora O startar en mobil patrull med fyra specialplockade agenter för uppdrag runtom i världen. Kanada/USA 2016.

Ricky Zoom

ti 23.04. klo 18.10 - 18.20 10 minSVT Barn

Ricky Zoom
Trehjulingstrubbel. Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna. Ricky Zoom är en röd motorcykel och, som namnet säger, snabb. Ricky och hans kamrater Loop, Scootio och DJ far på äventyr i hemstaden Wheelford. Knarrkompisarna åker runt på sportplanen, prövar på nya trick i parken och fräser tillsammans till fartfyllda äventyr. Vi ses när framljuset syns! Storbritannien/Kina 2021.

Charlie och Lola

ti 23.04. klo 18.20 - 18.35 15 minSVT Barn

Charlie och Lola
Charlie är sju år och hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Tecknad småbarnsserie från BBC där de svenska rösterna görs av Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig. Storbritannien/Spanien 2004.

Greta Gris

ti 23.04. klo 18.35 - 18.40 5 minSVT Barn

Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Träffa den oemotståndliga Greta Gris och hennes fnissande, grymtande fantastiska familj på deras vilda lek genom livet. Hennes äventyr slutar alltid lyckligt med grymt(!) höga skratt Storbritannien/Danmark/Ryska federationen 2018.

Regnbågsstadens hjälte

ti 23.04. klo 18.40 - 18.50 10 minSVT Barn

Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsvågen. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. "Tack, Sanni, för att du hjälper igen!" När hjärtat i bröstet på Sannis kära nalle Soko börjar lysa är det ett tecken på att man behöver hjälp i Regnbågsby. Alltså förflyttar de sig till platsen där Sannis alla leksaker lever: sjörövarflickan Hille, haren Blixt, Herr Sengångare, Prinsessan Kicki och många andra. Sannis rådslagenhet och redskapen i resväskan hjälper invånarna i Regnbågsby i många problem. "Den som löser problemen är bäst av alla!" Kanada/Sydkorea/Mexiko/Spanien 2015.

Fåret Shaun

ti 23.04. klo 18.50 - 19.00 10 minSVT Barn

Fåret Shaun
Leranimerad humorserie. Att trampa i klaveret. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Att trampa i klaveret. När bonden inte ser på blir alla fåren och fårhunden Blitzer sina riktiga jag. Fåret Shaun är flockens ledare och de andra fåren hänger alltid med på hans påhitt. Storbritannien/Finland/Tyskland 2006.

Astrid är storasyster

ti 23.04. klo 19.00 - 19.05 5 minSVT Barn

Astrid är storasyster
Vi får följa Astrid och hennes glädjeämnen och utmaningar i att ha fått en lillebror. En dokumentärserie om hur det är att vara storasyskon. Sverige 2016.

Greta Gris

ti 23.04. klo 19.05 - 19.10 5 minSVT Barn

Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Träffa den oemotståndliga Greta Gris och hennes fnissande, grymtande fantastiska familj på deras vilda lek genom livet. Hennes äventyr slutar alltid lyckligt med grymt(!) höga skratt Storbritannien/Ryska federationen 2022.

Bing

ti 23.04. klo 19.10 - 19.15 5 minSVT Barn

Bing
Olycka. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Storbritannien/Irland/Frankrike 2020.

Charlie och Lola

ti 23.04. klo 19.15 - 19.30 15 minSVT Barn

Charlie och Lola
Tecknad småbarnsserie. Jag är Gulliga Gullan. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig. Storbritannien/Spanien 2009.

Grace fantastiska maskinerU

ti 23.04. klo 19.30 - 19.45 15 minSVT Barn

Grace fantastiska maskiner
Har du nånsin sett en maskin och undrat vad den är till för och hur man kör den? Det har Grace - och hon undrar inte bara, hon kör också! Storbritannien/Sverige 2022.

Vov-patrullen

ti 23.04. klo 19.45 - 20.15 30 minSVT Barn

Vov-patrullen
10-åriga Ryder leder en grupp med fem hundvalpar där inget uppdrag är för stort. Varje avsnitt är ett spännande äventyr. Valpgänget kommer till hjälp! De små valparna lever ett vanligt hundliv tills mottagaren i halsbandet slår larm. Då rusar valparna till Vakttornet till pojken Ryder. Hundarna blir en räddningspatrull, som ilar för att hjälpa undsatta medborgare. Valparna bidrar till gruppen med sina speciella färdigheter med vars hjälp de klarar av vad som helst - oberoende av om det som ska räddas är en kattunge eller ett tåg som hotas av ett stenras. USA/Kanada 2017.

Lilla Aktuellt

ti 23.04. klo 20.15 - 20.25 10 minSVT Barn

Lilla Aktuellt
Dagens viktigaste nyheter för unga tittare. Nyhetsprogram för barn och unga. Programmet riktar sig i första hand till barn i mellanstadiet. Sverige 2024.

The Gun

ti 23.04. klo 20.25 - 20.35 10 minSVT Barn

The Gun
Cleo avslöjar för de andra att hon vet vems pistolen är, och kanske finns det ett sätt att få hjälp. Men har de verkligen varit ärliga mot varandra? Och vad ska de säga till polisen? Sverige 2023.

Odlingen

ti 23.04. klo 20.35 - 20.50 15 minSVT Barn

Odlingen
Grönskan har tagit över skolans innergård. Squash, gurkor och bönor skördas och levereras till köket. Vi bekantar oss med grundläggande kunskaper i pollinering, fotosyntes och hur en kompost fungerar för att det ska bli ny jord till nästa odlingssäsong. Vi följer hela processen från förodling till skörd och kompostering. Sverige 2020.

Pulslek

ti 23.04. klo 20.50 - 20.55 5 minSVT Barn

Pulslek
Öva skott på mål i en ösig stafett - funkar lika bra med eller utan poängräkning! Gör rasten till en svettig humörhöjare med Pulslek. Här hittar du lekar, danser och rörelser för alla tillfällen. Kör så det ryker! Sverige 2022.

Livet på botten

ti 23.04. klo 20.55 - 21.00 5 minSVT Barn

Livet på botten
Hur ter sig livet för en guldfisk? Går det att rymma, få coolare föräldrar eller kanske bara en gnutta uppmärksamhet? Luxemburg/Frankrike 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Erikoisjoukot, Kesäillan valssi, Tähdet, tähdet, Jalkapallostudio, Unelma-asunto auringon alta, Emmerdale, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Poliisikoira Rex, Miehen puolikkaat, Amazing Race USA

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity