HoroskooppiVaihtoautotReseptitTietovisatViihdeBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot maanantaina 15.4.2024

Näytä tiivistettynä

The Black PhoneU

ma 15.04. klo 04.00 - 05.39 1h 39 minV film premiere

Sadistinen tappaja kaappaa ujon, mutta nokkelan 13-vuotiaan Finneyn ja vangitsee hänet äänieristettyyn kellariin, jossa huutamisesta ei ole hyötyä. Amerikkalainen kauhuelokuva vuodelta 2022.

Jesus Revolution

ma 15.04. klo 06.00 - 07.55 1h 55 minV film premiere

Jesus Revolution
Tositarina kalifornialaisista hipeistä, jotka johtivat kansallista henkistä heräämistä 1970-luvun alussa. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Maybe I DoU

ma 15.04. klo 08.00 - 09.30 1h 30 minV film premiere

Michellen ja Allenin parisuhde alkaa olla valmiina ottamaan harppauksen seuraavalle tasolle eli kohti avioliittoa. He päättävät järjestää perheillallisen, jonne kutsutaan molempien vanhemmat tutustumaan toisiinsa. Kaikkien yllätykseksi selviää, että vanhemmat tuntevatkin toisensa jo entuudestaan varsin hyvin. Tulevan avioliiton arvo joutuu todelliseen punnitukseen, kun kaoottinen ilta pääsee vauhtiin ja kiusallisimmatkin salaisuudet nostetaan pöydälle. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

Vimmaiset tassutU

ma 15.04. klo 10.00 - 11.33 1h 33 minV film premiere

Vimmaiset tassut
Mel Brooksin vuoden 1974 klassikkoon Viliä hurjempi länsi, löyhästi perustuva vauhdikas animaatioseikkailu kissojen ja koirien välisestä reviiritaistosta. Hank on rakastettava koira, jonka suurin haave on tulla samuraiksi. Kun siihen tulee tilaisuus, hän on valmis etsimään kohtaloaan. Ikäväkseen hän löytääkin itsensä Kakamuchon kylästä, jonne hän ei ole lainkaan tervetullut. Siellä hän erottuu joukosta olemalla koira, kun kaikki muut ovat…kissoja! Ja kissat todella, todella vihaavat koiria. Hank haluaa epätoivoisesti miellyttää Kakmuchon asukkaita, ja tietämättään hän joutuu osaksi ilkeän narsistisen Ika Chun suunnitelmaa. Ika Chun ilkeä suunnitelma on saada Hank auttamaan häntä karkottamaan Kakamuchon asukkaat kaupungistaan lopullisesti. Ikan tiellä Kakamuchon herruuteen on vain yksi pieni este. Mukaan kuvioihin astuu Jimbo, parhaat päivänsä nähnyt entinen mahtava samurai, ja rohkea kissanpentu Emiko, jolla on samat haaveet kuin Hankilla. Yhdessä tämä yhteensopimaton kolmikko aloittaa seikkailun, jonka aikana he voivat kukistaa ennakkoluulot ja oppia ystävyyden todellisen merkityksen Brittiläinen seikkailu vuodelta 2022.

Jerryn ja Margen lottosalaisuusU

ma 15.04. klo 12.00 - 13.32 1h 32 minV film premiere

Jerryn ja Margen lottosalaisuus
Kun eläkkeellä oleva Jerry Selbee huomaa matemaattisen porsaanreiän Massachusettsin lotossa, hän ja hänen vaimonsa voittavat miljoonia. Mutta kun itsekäs opiskelija huijaa järjestelmää, Jerryn täytyy keksiä keino, jolla pelistä tulisi reilu kaikille. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

Viiksipartio ja taidevarkaiden takaa-ajo

ma 15.04. klo 14.00 - 15.19 1h 19 minV film premiere

Viiksipartio ja taidevarkaiden takaa-ajo
Vincent-niminen kissa ja hänen ystävänsä Maurice-hiiri päätyvät museoon paettuaan tulvaa. Museon mestariteoksia vartioi kuitenkin kissojen eliittijoukko, ja Vincentin pitää piilottaa hiiriystävänsä heiltä. Kaikki mutkistuu, kun yksi maailman kuuluisimmista maalauksista, Mona Lisa, tuodaan museoon. Vincent, Maurice eivätkä eliittikissatkaan osaa odottaa, että joku aikoo varastaa sen, ja nyt Vincentin on kerättävä rohkeutensa pelastaakseen niin mestariteoksen kuin ystävänsäkin. Venäläinen animaatio vuodelta 2023.

The Inspection

ma 15.04. klo 16.00 - 17.30 1h 30 minV film premiere

Seksuaalisen suuntauksensa takia äidin hylkäämäksi joutunut Ellis French (Jeremy Pope) päättää hakeutua merijalkaväkeen, kuollakseen mieluummin sankarina kuin kodittomana hylkiönä. Hän on valmis tekemään kaikkensa menestyäkseen armeijassa, mutta joutuukin jatkuvasti taistelemaan epäluuloja vastaan yhteisössä, joka ei hyväksy hänen kaltaisiaan. Epäinhimillisen rankan harjoitusohjelman aikana Ellis kokee kuitenkin yllätyksekseen toverillisuutta, joka tulee muuttamaan hänen koko elämänsä. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Dog

ma 15.04. klo 18.00 - 19.36 1h 36 minV film premiere

Dog on tarina kahdesta entisestä Ranger-rykmenttiläisestä, jotka joutuvat vastoin tahtoaan yhdessä elämänsä matkalle. Ex-eliittisotilaat Briggs ja Lulu (belgianpaimenkoira malinois) kapuavat vuoden 1984 Ford Broncoon ja kiiruhtavat alas Tyynenmeren rannikkoa ehtiäkseen sotilaskaverin hautajaisiin. Matkan aikana he tekevät toisensa hulluiksi, rikkovat lakeja, välttyvät täpärästi kuolemalta ja oppivat ottamaan vähän rennommin, jotta heillä olisi edes pieni mahdollisuus löytää onni. Amerikkalainen draamakomedia vuodelta 2022.

Jesus RevolutionU

ma 15.04. klo 20.00 - 21.55 1h 55 minV film premiere

Jesus Revolution
Tositarina kalifornialaisista hipeistä, jotka johtivat kansallista henkistä heräämistä 1970-luvun alussa. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Fall

ma 15.04. klo 22.00 - 23.42 1h 42 minV film premiere

Parhaille ystäville Beckylle ja Hunterille elämässä on kyse pelkojen voittamisesta ja rajojen rikkomisesta. Mutta kun he kiipeävät 600 metriä korkeaan hylättyyn radiotorniin syrjäseudulla, he huomaavat jääneensä loukkuun. Beckyn ja Hunterin on käytettävä kaikkia kiipeilytaitojaan, kun he aloittavat eloonjäämiskamppailunsa haastavissa olosuhteissa vailla tarvikkeita päätähuimaavissa korkeuksissa. Adrenaliinintäyteistä trilleriä tähdittää muun muassa Jeffrey Dean Morgan. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

The OutfitU

ti 16.04. klo 00.00 - 01.41 1h 41 minV film premiere

The Outfit seuraa englantilaista räätäliä, joka alkaa Chicagoon päädyttyään valmistaa kauniita vaatteita ainoille ihmisille, joilla on varaa niihin: gangsteriperheille. Amerikkalainen rikosdraama vuodelta 2022.

Mob Land

ti 16.04. klo 02.00 - 03.46 1h 46 minV film premiere

Mob Land
Syvällä uinuvassa Dixien pikkukaupungissa paikallinen sheriffi (John Travolta) yrittää pitää järjestystä ja rauhaa yllä kasvavasta huumeriippuvaisten määrästä ja levottomuuksista huolimatta. Epätoivoisen perheenisä Shelbyn ryöstäessä arvaamattoman lankonsa kanssa pilleritehtaan muuttuu helpolta tuntuva keikka väkivaltaiseksi verenvuodatukseksi. Seriffin apua tarvitaan armottoman mafian janotessa kostoa ryöstöstä ja heidän siirtyessä uhkaamaan seuraavaksi Shelbyn vaimoa ja tytärtä. Kanadalainen rikoselokuva vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Murdochin murhamysteerit, Erikoisjoukot, Farmi Suomi, Salatut elämät, Kauniit ja rohkeat, Suuri seikkailu, Emmerdale, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Tähdet, tähdet, Kova laki: Erikoisyksikkö

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity