TietovisatReseptitVaihtoautotBlogitHoroskooppiViihdeSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot torstaina 4.4.2024

Näytä tiivistettynä

The OutfitU

to 04.04. klo 04.00 - 05.41 1h 41 minV film premiere

The Outfit seuraa englantilaista räätäliä, joka alkaa Chicagoon päädyttyään valmistaa kauniita vaatteita ainoille ihmisille, joilla on varaa niihin: gangsteriperheille. Amerikkalainen rikosdraama vuodelta 2022.

Emily

to 04.04. klo 05.50 - 07.54 2h 4 minV film premiere

Emily kertoo yhden kaikkien aikojen tunnetuimman kirjailijan kuvitteellisen elämäntarinan. Emma Mackey (Sex Education, Kuolema Niilillä) on Emily Brontë, nuori nainen, jonka on vaikea sopeutua ympäröivän maailman vaatimuksiin olla kiltti ja kuuliainen. Elokuvassa seurataan kapinallista ja omalaatuisena pidettyä Emilyä, joka löytää oman äänensä ihmissuhteiden tunnemyrskyssä, ja kirjoittaa klassikkoteoksensa ”Humiseva harju”. Brittiläinen draama vuodelta 2022.

Decision To LeaveU

to 04.04. klo 08.10 - 10.22 2h 12 minV film premiere

Mies putoaa vuorenhuipulta kuolemaansa. Etsivä Hae-joon (Park Hae-il) matkaa vuorille tutkimaan miehen kuolemaa: työnnettiinkö hänet vai hyppäsikö mies itse? Rikostutkinnan edetessä miehen leski, Sea-rae (Tang Wei), nousee pääepäilyksi. Mitä pidemmälle tutkimukset etenevät, sitä syvemmältä petoksen ja intohimon suosta Hae-joon löytää itsensä. Hän painii tutkinnan pääepäilyyn kasvavan ihastuksen, oman avioliittonsa ja etsivän työnsä välillä. Cannesin elokuvajuhlien pääkilpasarjassa parhaasta ohjauksesta palkittu Decision to Leave on korealaisohjaaja Park Chan-Wookin (Oldboy, The Handmaiden) uusi mestariteos. Koukuttava romanttinen trilleri salpaa hengityksen ja ällistyttää aina viimeiseen kuvaan saakka. Elokuva on valittu Etelä-Korean Oscar®-ehdokkaaksi parhaan kansainvälisen elokuvan kategoriassa. Korealainen trilleri vuodelta 2022.

Mahtava MorrisU

to 04.04. klo 10.25 - 11.54 1h 29 minV film premiere

Mahtava Morris perustuu fantasiakirjailijan Terry Pratchettin palkittuun lastenkirjaan Mahtava Morris ja sivistyneet siimahännät. Mahtava Morris on kertomus Morris-kissasta, joka kiertää rinta rottingilla kaupungista toiseen ratkomassa yllättäen ilmeneviä rottaongelmia, kömpelö pillipiipari Keith vanavedessään. Kun Keith lurittelee huilullaan, rotat marssivat pois kiitollisten kyläläisten riemuksi. Kyläläiset tosin eivät koskaan saa tietää, että yllättävän oppineet rotat ovat mukana juonessa. Morris, Keith ja rottalauma käärivät myhäillen palkkiorahat taskuihinsa. Homma toimii mainiosti, kunnes yllättävä huijareiden joukko saapuu kylään. Siellä he kohtaavat satuja ja tarinoita rakastavan kirjatoukka Malician ja sekalainen seurakunta päätyy ratkomaan yhdessä kylän outoa mysteeriä. Missä ovat kaikki paikalliset rotat? Brittiläinen animaatio vuodelta 2022.

Red RocketU

to 04.04. klo 12.00 - 14.05 2h 5 minV film premiere

Red Rocket on synkän hauska ja humaani muotokuva ainutlaatuisesta amerikkalaisesta huijarista ja teksasilaisesta kotikaupungista, joka hädin tuskin sietää häntä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2021.

Petteri Kaniini: Kani karkuteillä

to 04.04. klo 14.10 - 15.39 1h 29 minV film premiere

PETTERI KANIINI™: Kani karkuteillä - elokuvan myötä. Bea, Tuomas ja kaniinit ovat muodostaneet oman perheensä, mutta Petteri ei yrityksistään huolimatta pääse eroon maineestaan kiusantekijänä. Petteri lähtee seikkailemaan puutarhan ulkopuolelle ja päätyy maailmaan, jossa arvostetaan ilkikurisuutta, mutta kun hänen perheensä lähtee riskeistä huolimatta etsimään häntä, hänen on päätettävä, millainen kaniini hän haluaa olla. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2020.

Dog

to 04.04. klo 15.45 - 17.21 1h 36 minV film premiere

Dog on tarina kahdesta entisestä Ranger-rykmenttiläisestä, jotka joutuvat vastoin tahtoaan yhdessä elämänsä matkalle. Ex-eliittisotilaat Briggs ja Lulu (belgianpaimenkoira malinois) kapuavat vuoden 1984 Ford Broncoon ja kiiruhtavat alas Tyynenmeren rannikkoa ehtiäkseen sotilaskaverin hautajaisiin. Matkan aikana he tekevät toisensa hulluiksi, rikkovat lakeja, välttyvät täpärästi kuolemalta ja oppivat ottamaan vähän rennommin, jotta heillä olisi edes pieni mahdollisuus löytää onni. Amerikkalainen draamakomedia vuodelta 2022.

Spider-Man: No Way Home

to 04.04. klo 17.25 - 19.47 2h 22 minV film premiere

Ensimmäistä kertaa Hämähäkkimiene Spider-Man-elokuvahistoriassa ystävällisen naapuruston sankarin henkilöllisyys paljastuu, ja supersankarin vastuu sotkee hänen arkielämänsä ja saattaa hänen läheisensä vaaraan. Kun Hämis pyytää Tohtori Oudon apua palauttaakseen salaisuutensa, tämän loitsu repii aukon heidän ulottuvuuteensa ja kutsuu esiin voimakkaimmat viholliset, jotka ovat koskaan taistelleet Spider-Mania vastaan eri ulottuvuuksissa. Nyt Peterin täytyy kohdata suurin haasteensa ikinä, ja se tulee muuttamaan ikiajoiksi paitsi hänen tulevaisuutensa, myös Multiversumin tulevaisuuden. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

EmilyU

to 04.04. klo 19.50 - 21.54 2h 4 minV film premiere

Emily kertoo yhden kaikkien aikojen tunnetuimman kirjailijan kuvitteellisen elämäntarinan. Emma Mackey (Sex Education, Kuolema Niilillä) on Emily Brontë, nuori nainen, jonka on vaikea sopeutua ympäröivän maailman vaatimuksiin olla kiltti ja kuuliainen. Elokuvassa seurataan kapinallista ja omalaatuisena pidettyä Emilyä, joka löytää oman äänensä ihmissuhteiden tunnemyrskyssä, ja kirjoittaa klassikkoteoksensa ”Humiseva harju”. Brittiläinen draama vuodelta 2022.

Last Sentinel

to 04.04. klo 22.00 - 23.57 1h 57 minV film premiere

Lähitulevaisuudessa suurin osa tuntemastamme maailmasta on veden peitossa. Kaksi maanosaa kohoaa pinnan yläpuolelle, ja niitä erottavat loputtomat valtameret. Kaukana merellä sijaitsevan linnoituksen, jota miehittää neljä urheaa sotilasta, on suojeltava kotimaataan vihollisilta, joita he eivät ole koskaan nähneetkään. Heidän työnsä olisi pitänyt päättyä kolme kuukautta sitten, mutta niin kauan kuin korvaajia ei ilmesty paikalle, he ovat tuomittuja pysymään eristyksissä, kunnes joko apu tai vihollinen saapuu... Brittiläinen trilleri vuodelta 2023.

FallU

pe 05.04. klo 00.00 - 01.42 1h 42 minV film premiere

Parhaille ystäville Beckylle ja Hunterille elämässä on kyse pelkojen voittamisesta ja rajojen rikkomisesta. Mutta kun he kiipeävät 600 metriä korkeaan hylättyyn radiotorniin syrjäseudulla, he huomaavat jääneensä loukkuun. Beckyn ja Hunterin on käytettävä kaikkia kiipeilytaitojaan, kun he aloittavat eloonjäämiskamppailunsa haastavissa olosuhteissa vailla tarvikkeita päätähuimaavissa korkeuksissa. Adrenaliinintäyteistä trilleriä tähdittää muun muassa Jeffrey Dean Morgan. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

Murder At Yellowstone City

pe 05.04. klo 01.55 - 03.56 2h 1 minV film premiere

Kerran niin rauhallinen ja kukoistava Yellowstone City on ajautunut rappion tielle. Toiveet paremmasta heräävät kun paikallinen kullankaivaja iskee kultasuoneen. Toivo kuitenkin hiipuu pian kullankaivajan löytyessä kuolleena ja sheriffin pidättäessä salaperäisen muukalaisen. Mikään ei kuitenkaan ole itsestäänselvää tässä uneliaassa pikkukaupungissa jossa jokaisella tuntuu olevan salaisuuksia ja syitä tappaa. Brutaalien murhien jatkuessa naapurit kääntyvät toisiaan vastaan ja lopullinen verinen välien selvittely ei ole vältettävissä. Amerikkalainen western vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Wreck, Taivaan tulet, Kauniit ja rohkeat, Salatut elämät, Unelma-asunto auringon alta, Roy Grace, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Kesäillan valssi, Farmi Suomi, Simpsonit

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity