ViihdeVaihtoautotHoroskooppiSanakirjaBlogitReseptitTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot keskiviikkona 27.3.2024

Näytä tiivistettynä

Quick - The Perfect Patient

ke 27.03. klo 04.50 - 06.55 2h 5 minV film hits

Quick – The Perfect Patient on hermoja kutkuttava tarina kahdesta toimittajasta, jotka antavat kaikkensa jahdatessaan totuutta, mätää oikeusjärjestelmää ja valehtelijaa, joka lakkasi valehtelemasta. Koskettava journalistinen trilleri, joka perustuu Ruotsin suurimpiin lukeutuvan oikeusskandaalin vangitsevaan tositarinaan. Ruotsalainen trilleri vuodelta 2019.

Vuohia tuijottavat miehetU

ke 27.03. klo 07.00 - 08.29 1h 29 minV film hits

Coenin veljesten komedia toimittajasta, joka alkaa tutkia paranormaalien keinojen käyttämistä Yhdysvaltojen armeijassa. Amerikkalainen/brittilainen komedia vuodelta 2009.

DianaU

ke 27.03. klo 09.00 - 10.47 1h 47 minV film hits

Diana vie katsojan modernin aikakauden seuratuimman naisen, Walesin prinsessa Dianan yksityiselämän kulisseihin ikonin kahden viimeisen, järisyttävän elinvuoden aikana. Brittilainen/ranskalainen draama vuodelta 2013.

Kreikkalainen naimakauppaU

ke 27.03. klo 11.00 - 12.31 1h 31 minV film hits

Koko Portokalosin suku on huolissaan Toulasta. Tämä on 30-vuotias vanhapiika, joka on töissä Dancing Zorba'sissa, vanhempiensa Gusin ja Marian omistamassa kreikkalaisessa ravintolassa, ja joka haisee valkosipulileivälle. Toula vannoo, että hän tuikkaa itseään mieluummin hiilihangolla silmään kuin työskentelee loppuelämänsä vanhempiensa ravintolassa. Amerikkalainen komedia vuodelta 2002.

Missä on Emily?

ke 27.03. klo 13.00 - 14.51 1h 51 minV film hits

Stephanie on yksinhuoltaja, joka tutustuu glamoröösiin, kiehtovaan ja arvoitukselliseen Emilyyn. Yllättäen Emily katoaa ja Stephanie alkaa selvittää mitä oikein tapahtui. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

The Book of Love

ke 27.03. klo 15.00 - 16.42 1h 42 minV film hits

Henry on luvannut edesmenneelle vaimolleen tutustuvansa nokkelaan teinityttöön, ja yhdessä ystävykset kokevat unohtumattoman seikkailun. Amerikkalainen draama vuodelta 2016.

A Family

ke 27.03. klo 17.00 - 18.39 1h 39 minV film hits

Ditte omistaa oman gallerian, hänellä on upea tyttöystävä ja hän on saamassa unelmiensa työpaikan New Yorkista. Mutta kun hänen isänsä sairastuu vakavasti, hänen on valittava perheensä ja omien unelmiensa välillä. Tanskalainen draama vuodelta 2010.

Are You There God? It's Me, Margaret.U

ke 27.03. klo 19.00 - 20.46 1h 46 minV film hits

Tämä ajaton aikuistumistarina, jota tähdittävät Rachel McAdams, Kathy Bates ja Abby Ryder Fortson Margaretin roolissa, on kestänyt aikaa ja puhutellut useita sukupolvia. 11-vuotias Margaret muuttaa uuteen kaupunkiin ja alkaa pohtia elämää, ystävyyttä ja nuoruutta. Hän tukeutuu äitiinsä (McAdams), joka tarjoaa rakkautta ja tukea mutta joka etsii itsekin jalansijaa uudessa paikassa, ja isoäitiinsä Sylvia (Bates), joka alkaa oppia löytämään onnea uudessa elämänvaiheessa. Kaikille kolmelle identiteetti ja oma paikka maailmassa ja se, mikä antaa elämälle merkityksen, ovat tärkeitä teemoja ja lähentävät heitä entisestään. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Quick - The Perfect PatientU

ke 27.03. klo 21.00 - 23.05 2h 5 minV film hits

Quick – The Perfect Patient on hermoja kutkuttava tarina kahdesta toimittajasta, jotka antavat kaikkensa jahdatessaan totuutta, mätää oikeusjärjestelmää ja valehtelijaa, joka lakkasi valehtelemasta. Koskettava journalistinen trilleri, joka perustuu Ruotsin suurimpiin lukeutuvan oikeusskandaalin vangitsevaan tositarinaan. Ruotsalainen trilleri vuodelta 2019.

Blue JeanU

ke 27.03. klo 23.10 - 00.43 1h 33 minV film hits

Englanti vuonna 1988. Margaret Thatcherin konservatiivihallitus on parhaillaan säätämässä uusia lakeja homoseksuaalien stigmatisoimiseksi. Newcastlessa liikunnanopettaja Jeanin mielestä sorto on viimeinen asia, jota hän kaipaa, ja ulostulo kaapista ei tulisi kuuloonkaan, sillä se vaarantaisi hänen työpaikkansa. Hänen luokalleen saapuu uusi oppilas, ja Jean tunnistaa tämän tutusta homobaarista, jolloin riskit kasvavat huomattavasti. Blue Jean on voittanut lukuisia palkintoja Venetsian elokuvajuhlilla ja British Independent Film Awards -gaalassa, ja se on myös parhaan debyyttielokuvan BAFTA-palkintoehdokas Brittiläinen draama vuodelta 2022.

Harold Fryn toiveikas taival

to 28.03. klo 01.00 - 02.48 1h 48 minV film hits

Harold Fryn toiveikas taival ei ole tavallinen sankaritarina. Harold on huomaamaton mies, joka on epäonnistunut elämässään kaikessa tärkeässä: aviomiehenä, isänä ja ystävänä. Nyt reilusti yli 60-vuotiaana Harold kuitenkin yllättää niin itsensä, vaimonsa, kuin kaikki muutkin. Kun Harold kuulee vanhan ystävänsä olevan saattohoidossa, hän tahtoo lähettää tälle surunvalittelunsa. Postiin käveltyään Haroldista kuitenkin tuntuu, ettei kirje ole tarpeeksi. Hetken mielijohteesta Harold lähtee jalan matkaan ystävänsä luo, ja pian matka koko maan halki tekee hänet tunnetuksi ympäri Englannin. Harold toivoo pelastavansa matkanteolla ystävänsä, mutta löytää samalla myös tien takaisin itseensä, ja lopulta kotiin. Harold Fryn toiveikas taival on koskettava kertomus itsensä löytämisestä, anteeksiannosta ja hetkeen tarttumisesta. Hettie McDonaldin (Normal People) elokuvan nimiroolissa nähdään Oscar-palkittu Jim Broadbent yhdessä ylistetyn Penelope Wiltonin (Downton Abbey) kanssa. Elokuva pohjautuu Rachel Joycen bestselleriin. Brittiläinen draama vuodelta 2023.

Joe Bell

to 28.03. klo 03.00 - 04.29 1h 29 minV film hits

Joe Bell
Ohjaaja Reinaldo Marcus Greenin ja Oscar®-palkitun BROKEBACK MOUNTAININ kirjoittajatiimin luoma sekä Oscar®-ehdokas Mark Wahlbergin tähdittämä JOE BELL perustuu intiimiin ja tunteikkaaseen tositarinaan oregonilaisesta isästä, joka osoittaa kunnioitusta homoseksuaaliselle teinipojalleen, Jadinille, ja lähtee itsetutkiskelevalle kävelylle läpi Yhdysvaltojen puhuakseen suoraan sydämestään maan kansalaisille kiusaamisen todellisesta ja hirvittävästä hinnasta. Amerikkalainen draama vuodelta 2021.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: La Promesa - Salaisuuksien kartano, Suurmestari UK, Lemmen viemää, Syke, Yleisurheilun GP, Emmerdale, Sugarbabe, Hakekaa kätilö!, Jääkiekon MM, Tähdet, tähdet

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity