VaihtoautotViihdeTietovisatReseptitHoroskooppiBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot sunnuntaina 2.11.2014

Näytä tiivistettynä

Aamun AVAus

su 02.11.2014 06.00 - 08.30 2h 30 minAVA

Aamun AVAus

Ostoskanava Tvins.com

su 02.11.2014 08.30 - 09.30 60 minAVA

Ostoskanava Tvins.com

Putous

su 02.11.2014 09.30 - 10.50 1h 20 minAVA

Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.

Pilanpäiten

su 02.11.2014 10.50 - 11.00 10 minAVA

Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 02.11.2014 11.00 - 12.00 60 minAVA

Konehallista kodiksi. Cornwallilainen pariskunta ryhtyy elämänsä urakkaan. He remontoivat kodin ikivanhan kaivoksen ränsistyneisiin konehalleihin. Tehtävä on oikea unelma, kun mies on kivenhakkaaja, mutta tiukasti suojellut rakennukset sijaitsevat maailmanperintöalueella, mikä ei ainakaan helpota taakkaa. Kevin pitää pientä budjettia romanttisena haihatteluna. Se saadaan kuitenkin pidettyä kurissa lukuisten ystävänpalvelusten avulla. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 02.11.2014 12.00 - 13.00 60 minAVA

Minitontin monet kasvot. Lontoosta ei löydy omakotitontteja, mutta kekseliäs voi silti rakentaa kodin Britannian pääkaupunkiin. Ahtaisiin sopukoihin erikoistunut arkkitehti suunnittelee perheelleen poikkeuksellisen talon junaradan viereen alle 200 neliön tontille. Tilaa haetaan eri kerroksilla, säästöä taas oikeilla valinnoilla. Täyteen tupattu miljöö asettaa urakalle jos jonkinmoisia rajoituksia, eikä rakennusluvan puute liene niistä kaikkein vähäisimpiä. Radan varteen kohoaa kuitenkin hätkähdyttävä luomus. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 02.11.2014 13.00 - 14.00 60 minAVA

Totuus tiilikaaritalosta. Kevin palaa Weald of Kentiin katsomaan, miten tiilikaaritalo on lunastanut lupauksensa. Arkkitehti suunnitteli perheelleen rohkean ekotalon. Kaiken kruunasi ikivanhoihin menetelmiin perustuva mutta Britanniassa ennennäkemätön holvikaarikatto. Kokeellinen hanke vaati rutkasti rohkeutta ja aiheutti koko joukon vastoinkäymisiä. Perhe pääsi muuttamaan uuteen kotiinsa, mutta onko siellä voitu elää aiempaa ekologisemmin kuten muutama vuosi aiemmin toivottiin? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 02.11.2014 14.00 - 15.00 60 minAVA

Kauhujen torni. Lontoon keskustassa murjottaa viktoriaanisen ajan vesitorni, johon kukaan ei ole uskaltanut kajota. Leigh ja Graham kuitenkin päättävät ottaa riskin ja kunnostaa tornin upeaksi asunnoksi itselleen. Vanhaan vesitorniin liitetään moderni hissi ja lisätilaksi lasikuutio. Tornin huipulla olevaan vesisäiliöön tulee rakennuksen kohokohta: näköalahuone, josta näkee koko Lontoon. Luhistumisvaarassa olevan tornin entisöintiurakka on kuitenkin niin kallis, että parin rahat uhkaavat loppua kesken. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Koiralle koti

su 02.11.2014 15.00 - 15.30 30 minAVA

Jingles. Brandon kouluttaa yli-innokasta pointterisekoitusta Jinglesiä. Ongelmana on, että tulevan perheen pieni tytär pelkää koiria. Amerikkalainen koirankoulutussarja.

Koiralle koti

su 02.11.2014 15.30 - 15.55 25 minAVA

Koiran perhe. Brandon ei ajattele kouluttaessaan vaan koiraa, vaan ottaa huomioon myös koiran tulevan perheen tarpeet. Tässä jaksossa muistellaan perheiden innoittamia koulutushetkiä. Amerikkalainen koirankoulutussarja.

Mitä tänään syötäisiin?

su 02.11.2014 15.55 - 16.00 5 minAVA

Mitä tänään syötäisiin?

Hyvästi lemmikki!U

su 02.11.2014 16.00 - 17.00 60 minAVA

Uusi koti bullterrierille. Tim etsii uutta kotia rakkaalle staffordshirenbullterrierilleen. Tarjolla on kolme hyvin erilaista kotia, joissa jokaisessa on puolensa. Uusinta.

NYC:n täydelliset naiset

su 02.11.2014 17.00 - 18.00 60 minAVA

Antakaa haamukirjoittajille työrauha!. Avivalla on kustannussopimus muistelmateoksen kirjoittamisesta, ja hän haluaa neuvoja Carolelta, joka on kokenut kirjoittaja. Carole otaksuu Avivan käyttävän haamukirjoittajaa, ja Aviva uskoo Carolen käyttäneen apukirjoittajaa. Lounas on piloilla! Carole sanoo kirjoittavansa kaiken itse, niin lehtijutut kuin kirjatkin, onhan hän kirjoittamista rakastava journalisti-esseisti-kirjailija. Aviva alkaa levittää ilkeitä huhuja. Sen lisäksi hänellä on hoidettavaan perheen muutto townhouseen Upper West Sidelle. Uuden kodin tupaantuliaisissa haamukirjoittajakiista syttyy ilmiriidaksi. Sonja ihailee rusketussuihkussa Kirstenin jumalaista vartaloa. Hot hot! "Jos minulla olisi tuollainen runko, vaeltaisin vaatteitta kaiket päivät." Sonjalla on deitit Avivan ex-aviomiehen, kiinteistövälittäjä Harry Dubinin kanssa. Mies on huumorintajuinen salonkileijona, jonka monet Manhattanin naiset tuntevat, intiimisti. Kristenilla on syvä huoli siitä ettei hänen pieni tyttärensä kävele, vaikka jo pitäisi. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista.

NYC:n täydelliset naiset

su 02.11.2014 18.00 - 19.00 60 minAVA

Mutaista menoa metsässä ja Manhattanilla . Aviva kertoo Kristenille, että hänellä on kirjoittajatausta, koska lakiopintoihin sisältyi valtava määrä kirjoittamista, ja lisäksi hän on julkaissut esseen. Kristenin mielestä Avivan aggressiiviset väitteet Carolen haamukirjoittajasta ovat mustasukkaisuutta Carolen karriääriä kohtaan. Avivaa kuvataan Central Parkissa muistelmateoksensa kantta varten. Puisto on hänestä loistoympäristö, sillä hän haluaa olla tavallinen naapurintyttö. Ehkä kuitenkin säärekäs ja vaalea, onhan kirjan nimi "Leggy Blonde". Ramona ottaa viiniä kestääkseen ystäviensä kanssa tanssiaisiin lähtevän tyttärensä kauneuden sekä pelon tämän joutumisesta pahojen poikien piiriin. Tytöt lupaavat liikkua pakettina ja pitää toisistaan huolta. Carole järjestää vauvajaiset raskaana olevalle, miehettömälle ystävättärelleen. Kristen ja Heather osallistuvat miehineen Spartan Race -kisaan. Ovatko Kristenin mallinkasvot ja -vartalo vaarassa? Selviääkö hän naarmuitta primitiivisestä kilpailusta, jossa juostaan, kiipeillään, ylitetään esteitä, alitetaan piikkilankoja ja kontataan mudassa? Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista. - Seuraavassa jaksossa mukaan tuleva LuAnn de Lesseps näkyy teaserissä.

NYC:n täydelliset naiset

su 02.11.2014 19.00 - 20.00 60 minAVA

Burleskit, banaalit ja paranoidiset . Naiset osallistuvat The Hamptons -seudulla pidettävään hyväntekeväisyysjuhlaan. Päiväohjelmassa on meren muovaamien reisilihasmiesten antamaa surffausopetusta, ja iltaohjelmaa varten märkäpuvut vaihdetaan Great Gatsby -elokuvan vintage-lookiin. Illan emännän, Miss Sonja Morganin, burleskiesitys alkaa! Naisten mukana pyörivä imagokonsultti Amanda heittää kommenttejaan. Heather ja Carole ovat vihaisia, sillä tämä on Sonjan hetki, ja vaikka hän ei ammattiesiintyjä olekaan, hetkeä pitää kunnioittaa. Sitäkin pitää kunnioittaa, että joku toipuu traumaattisesta avioerosta ja kääntää elämänsä taiteeksi. Seuraavana aamuna tavataan uima-altaalla. Atlantti kimaltelee, ja viinikin kimaltelee, ja Sonja flirttailee argentiinalaisen kanssa. Illalla tarjoillaan barbecuesyötävää LuAnnin talolla. Carole tuo avecinaan Willin, "henkivartijan", siltä varalta että Aviva kävisi vaaraksi. Aviva käy vaaraksi, kun haamukirjoittajakiista leimahtaa taas. LuAnn tuntee itsensä täysin johtamiskyvyttömäksi - omassa talossaan. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista. - Aiempien tuotantokausien LuAnn de Lesseps liittyy joukkoon ystävänä, ei varsinaisena ydinkaraktäärinä.

Otsikoiden takana: Versace

su 02.11.2014 20.00 - 21.00 60 minAVA

Gianni Versace häikäisi seksikkäillä ja provosoivilla muotiluomuksillaan. Muodin luojan elämä päättyi traagisesti vuonna 1997, kun hänet murhattiin oman kotinsa portaille. Dokumentissa kerrotaan, kuinka Versace nousi ryysyistä rikkauksiin ja rikkaiden ja kuuluisten lempisuunnittelijaksi, kuinka muotitalo selvisi visionäärinsä menetyksestä ja kuinka Giannin pikkusisko Donatella onnistui ottamaan muoti-imperiumin ohjat käsiinsä.

Sleepers - katuvarpuset16

su 02.11.2014 21.00 - 23.55 2h 55 minAVA

Koskettava draamaelokuva neljästä newyorkilaispojasta, joiden typerä pila saa kohtalokkaan käänteen ja jotka joutuvat sovittamaan rikostaan nuorisorikollisille tarkoitettuun rangaistuslaitokseen. Ulospäin laitos näyttää kunnialliselta koulukodilta, mutta muurien sisäpuolella kuohuu: vartijat väärinkäyttävät valtaansa surutta ja pahoinpitelevät ja hyväksikäyttävät vankejaan seksuaalisesti. Vapauduttuaan laitoksesta pojat kantavat tuskaansa mukanaan ja käsittelevät sitä eri tavoin. Mutta mitä tapahtuu, kun eräänä päivänä heille sattumalta tarjoutuu mahdollisuus kostaa pahoinpitelijälleen? Ohjaaja: Barry Levinson, USA 1996 (141'). Pääosissa Kevin Bacon, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Bruno Kirby, Jason Patric, Brad Pitt, Brad Renfro, Ron Eldard, Billy Crudup, Vittorio Gassman, Terry Kinney, Frank Medrano. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

Moderni perheS

su 02.11.2014 23.55 - 00.25 30 minAVA

Naapuriapu koetuksella. Naapurustossa sattuu tulipalo, ja perheet yhdistävät voimansa auttaakseen kotinsa menettäneitä. Hyvän tekemisen lomassa Claire pohtii taas kerran suhdettaan Gloriaan, Jay sanoo rakastavansa Philiä ja kauhistuu lipsautuksen seurauksia ja Cam yrittää todistaa, että homokin osaa ajaa kuorma-autoa. Lisäksi Haley näkee Alexin uusin silmin ja Luke saa houkuteltua esiin Mannyn tuhmemman puolen. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi.

Rakkautta ensitreffeillä

ma 03.11.2014 00.25 - 01.25 60 minAVA

Viettelyä ja solvauksia. Löytääkö "Turbo-Terry" viimein sielunkumppaninsa tavatessaan viettelevän yksinhuoltajaäidin? Sarjan avauskauden viimeisessä jaksossa nähdään myös varttuneempi herrasmies Ed, joka ei mielestään ole järin hyvä deittailija. Lisäksi katsojia piristää jälleen kerran mysteerimies Rajan, joka onnistuu tuttuun tapaan pilaamaan mahdollisuutensa.

Yön AVA

ma 03.11.2014 01.25 - 05.25 4h 0 minAVA

Yön AVA
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Elämäni Biisi, Utö, Tähdet, tähdet, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Piinaava pakkomielle, Syyttäjä Imma Tataranni, Roy Grace, Latelan Laurin hurja remontti, The Ex-Wife, Race Across The World Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity