HoroskooppiSanakirjaBlogitReseptitViihdeVaihtoautotTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot sunnuntaina 26.10.2014

Näytä tiivistettynä

Aamun AVAus

su 26.10.2014 06.00 - 08.30 2h 30 minAVA

Aamun AVAus

Ostoskanava Tvins.com

su 26.10.2014 08.30 - 09.30 60 minAVA

Ostoskanava Tvins.com

Putous

su 26.10.2014 09.30 - 11.00 1h 30 minAVA

Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 26.10.2014 11.00 - 12.00 60 minAVA

Myllyn komea paluu. Puolalaismies ihastui Newcastlen lähistön jylhiin maalaismaisemiin jo 20 vuotta sitten. Hän rakentaa nyt uuden kodin entisen vesimyllyn paikalle. Rakennus käsittää kunnostettavan maatalon, väliosan sekä vanhan myllyn jäljennöksen. Rima on korkealla ja laatu ratkaisee, mikä tietenkin lisää kuluja ja pidentää rakennusaikaa. Kesken kaiken iskee lama, mutta positiivinen asenne ja hurja määrä virtaa auttavat unelmien toteuttamisessa, vaikkei kiireinen liikemies ehkä sittenkään pysty kaikkeen yksin. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 26.10.2014 12.00 - 13.00 60 minAVA

Venehallin pelastus. Pariskunta kunnostaa kodikseen vanhan meripelastusaseman Tenbyn upealla hiekkarannalla. Vaimo kasvoi pelastusyhteisön piirissä, ja mieskin ihastui paikkaan, vaikkei osaakaan uida eikä paikalle vie edes kunnon tietä. Hallissa riittää tilaa, mutta merivesi on tehnyt tehtävänsä ja virkakoneisto heittää jatkuvasti kapuloita rattaisiin. Osa töistä täytyy ajoittaa tarkasti laskuveden aikaan, mikä tuo urakkaan omanlaistaan jännitystä. Rakkaus vanhaa kohtaan ajaa kuitenkin vahvasti eteenpäin, eikä laadusta tingitä missään vaiheessa. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 26.10.2014 13.00 - 14.00 60 minAVA

Taiteilijakoti makasiiniin. Taiteilijaperhe muuttaa Lontoosta maalle isomman kodin perässä. Vanhemmille on kertynyt melkoinen lelukokoelma muumeineen kaikkineen, mutta tilaa tarvitaan myös omien teosten luomiseen. 700 neliön perintömakasiini 1500-luvulta tarjoaa oivan mahdollisuuden uuteen alkuun. Sen sisään rakennetaan väljät asuin- ja työtilat mahdollisimman helläkätisesti alkuperäistä kunnioittaen. Mistään ei tohtisi luopua, joten roskalavallakin käy kuhina. Taiteilijoilta löytyy luovuutta, mutta mahtaako useamman talon kokoisesta asunnosta saada mitenkään viihtyisää? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 26.10.2014 14.00 - 15.00 60 minAVA

Pientilallisen unelma. Maanläheinen perhe rakentaa pysyvän kodin asuntovaunumajoituksen tilalle Herefordshireen. Talo tehdään ekologiseen elämäntyyliin sopivasti lähimetsän puusta ja kierrätetystä kivestä. Budjetti on pieni, joten urakka toteutetaan suurimmaksi osaksi omin voimin. Hanke matelee eteenpäin, koska suunnitelmat elävät koko ajan. Lopputulos on kuitenkin kaunis, uniikki ja aidosti ympäristöystävällinen koti, kunhan se vain joskus valmistuu. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Koiralle koti

su 26.10.2014 15.00 - 15.25 25 minAVA

Charlie. Labradorinnoutaja Mojo kaipaa kaveria, ja Brandon uskoo, että energinen Charlie olisi sopiva. Sen into on vain ensin saatava valjastettua jotenkin. Ja mitä mieltä koirat ovat toisistaan? Amerikkalainen koirankoulutussarja.

Mitä tänään syötäisiin?

su 26.10.2014 15.25 - 15.30 5 minAVA

Mitä tänään syötäisiin?

Hyvästi lemmikki!U

su 26.10.2014 15.30 - 16.30 60 minAVA

Harmaapapukaija Toby. Nathan joutuu luopumaan rakkaasta lemmikistään, harmaapapukaija Tobysta. Löytyykö Tobylle sopiva koti, kun tarjolla on hyvin erilaisia vaihtoehtoja? Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naiset

su 26.10.2014 16.30 - 17.30 60 minAVA

Jälkipuintia, osa 3/3. Viimeisessä jälkipuintiosassa ennen finaalia aviomiehet astuvat studioon kertomaan omat näkökantansa. Ennen sitä studiosohvalla nähdään kunnon draamaa, kun muut käyvät Lisan kimppuun. Joycen mies Michael saa kuulla ääneen lausuttuja arvioita miehisistä mitoistaan, mutta mikä onkaan hänen oma kantansa asiaan? Kylen mies Mauricio paheksuu Lisan sanomisia. Itkuinen Brandi saa kuulla Lisan aviomieheltä Keniltä, että hän ei ehkä koskaan hyväksy Brandia elämäänsä takaisin. Vai olisiko sittenkin vielä edes pieni mahdollisuus? Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Beverly Hillsin täydelliset naiset

su 26.10.2014 17.30 - 18.30 60 minAVA

Finaali. Neljännen tuotantokauden viimeisessä jaksossa näytetään pois leikattuja videotallenteita täydellisten naisten häikäisevästä elämästä Beverly Hillsissä. Kim opettaa Brandiä näyttelemään elokuvaroolia varten ja Brandi antaa vastapalvelukseksi tankotanssiopetusta. Myös Kyle hankkii esiintymisopetusta, mutta saa samalla kummallisia pikkuvinkkejä. Naiset paljastavat lisää kauneussalojaan sekä kertovat nimistä, joilla he kutsuvat miehiään ja heidän ruumiinosiaan. Yolandan mies David kertoo julkkisystävistään. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

NYC:n täydelliset naiset

su 26.10.2014 18.30 - 19.00 30 minAVA

Esimakua kuudennesta kaudesta. Sarjan tuottaja Andy Cohen luo katsauksen uuden tuotantokauden tapahtumiin. New Yorkin täydellisillä naisilla on silläkin kaudella vilkas, usein kosteakin cityseuraelämä, mutta leidit poistuvat Manhattanilta myös The Hamptons -maisemiin, syvemmälle luontoon ja toisiin osavaltioihin. He hoitavat kotiaan, rakastavat, rakastuvat, suuttuvat, sopivat, ottavat posliini-lookit alakertaansa ja tapaavat lehmipoikia, karjaa ja Beverly Hillsin täydellisiä rouvakollegojaan. "Elviksenkin" he tapaavat. Luvassa on myös ampumista ja kirveenheittoa, koiran hautajaiset ja merenneitokulkue. Verbaalisesti lahjakkaasta joukosta löytyy kaiken muun lisäksi myös neuroottisuutta, itseironiaa ja intelligenssiä, ovathan piirteet osa New York Cityn charmia. Kuudennen kauden alussa mukana ovat Sonja Morgan, Carole Radziwill, Heather Thomson, Ramona Singer, Aviva Drescher ja uutena tulokkaana mallintöitä tekevä äiti Kristen Taekman. Aiempien tuotantokausien LuAnn de Lesseps liittyy ensembleen neljännessä jaksossa. Hänen roolinsa on olla naisten ystävä, ei varsinainen ydinkaraktääri. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliittiin kuuluvista naisista (USA 2014). - Spesiaalijakso.

NYC:n täydelliset naisetU

su 26.10.2014 19.00 - 20.00 60 minAVA

Neuroottisesti New Yorkissa. Carolea valokuvataan studiolla uusinta kirjaansa varten. Heather yrittää ottaa henkilöohjaajan roolin, mutta kuvaaja näyttää paikan! Sonja saapuu Heatherin syntymäpäiväkutsuille seuranaan nuori Ben, Big Ben. Alkaa supina, ollaanko miestä deittaamassa vai adoptoimassa. Ensemblen uusin jäsen Kristen rakastaa nukkumista ja suoraa puhetta. Sonjaa ja Ramonaa hän vertaa kahteen juoppoon tätiinsä. Ramonan sisustussuunnittelijan tehtävänä on saada aikaan vaatehuone, jonne mahtuisivat myös rouvan kaikki kengät. Niitä on enemmän kuin Sex and the Cityn naisilla yhteensä. Aviva kutsuu Ramonan baariin juomaan kanssaan erimielisyydet pois. Sonja kutsuu leidit päiväcocktail-buffetille kotiinsa. Siellä soi ovikello, soi ja soi, mutta kukaan assistenttiharjoittelijoista ei tunne ovenavaamiskulttuuria. Kenestä voisi sanoa, että hän ei ehkä ole maailman terävin mattoveitsi, mutta sievä kuitenkin? Missä on Johnny Depp? Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista. - 6. tuotantokauden ensimmäinen jakso (USA 2014).

Ladies of London

su 26.10.2014 20.00 - 21.00 60 minAVA

Välirikko. Kauden päätösjaksossa Carolinen illalliset saavat dramaattisen päätöksen, kun naiset selvittelevät välejään puolin ja toisin. Caprice matkustaa Yhdysvaltoihin sijaissynnyttäjänsä tueksi ja synnyttää parin kuukauden päästä itsekin. Marissa taas intoilee kuningasperheen perheenlisäyksestä. Lopuksi kuullaan, mitä naisille kuuluu nykyään. Sarja jää tauolle. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.

Kaukorakkautta12

su 26.10.2014 21.00 - 23.05 2h 5 minAVA

Erin (Drew Barrymore) ja Garrett (Justin Long) kohtaavat toisensa sattumalta baari-illan aikana ja huomaavat viihtyvänsä toistensa seurassa. Kumpikaan ei kuitenkaan odota romanssin jatkuvan, sillä Erinin on palattava New Yorkista kotiin San Franciscoon. Pariskunta yrittää kuitenkin pitää suhdettaan yllä puhelinseksin ja maratonpuheluiden avulla, mutta riittääkö se? Ohjaus: Nanette Burstein, USA 2010 (98'). Pääosissa Drew Barrymore, Justin Long, Christina Applegate ja Jason Sudeikis.

Moderni perheS

su 26.10.2014 23.05 - 23.35 30 minAVA

Tasapainoilua. Claire yrittää saada kaksi tytärtään mahtumaan samalle matikan kurssille, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Phil opettelee nuorallakävelyä sokerihumalaisen Luken avustuksella. Cam ja Mitch ryhtyvät mehupaastolle, mikä johtaa noloon tilanteeseen Mitchin pomon kutsuilla. Jay ja Manny hämmentyvät pahan kerran yllättäessään Glorian kenkä suussaan. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi.

Moderni perheS

su 26.10.2014 23.35 - 00.05 30 minAVA

Ovelta ovelle. Claire yrittää innostaa perhettään keräämään naapurustosta nimiä turvallisemman liikenteen puolesta. Jay yrittää koulia Mannystä myyntimiestä ja Mitch yrittää totutella Camin aiheuttamaan kaaokseen. Kaikilla kolmella yrittäjällä riittää energiaa, mutta tulos ei välttämättä vastaa odotuksia. Onneksi Luke ja Phil pääsevät sentään YouTube -suosikeiksi. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi.

Rakkautta ensitreffeillä

ma 27.10.2014 00.05 - 01.05 60 minAVA

Toinen kerta. Viime jaksossa tapaamamme Daniel on päässyt deittailun makuun. Tänään hän tapaa naisen, joka oli esittänyt treffipyynnön ohjelman nettisivuilla. Tapaamme myös rääväsuisen Chelsea-fanin, joka häkeltyy seuralaisensa täydellisyydestä.

Yön AVA

ma 27.10.2014 01.05 - 05.05 4h 0 minAVA

Yön AVA
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Taivaan tulet, Syyttäjä Imma Tataranni, Roy Grace, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Tähdet, tähdet, Poliisikoira Rex, Kummeli esittää: Kontio & Parmas, Race Across The World Suomi, Latelan Laurin hurja remontti, Open House: The Great Sex Experiment

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity